2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
isim işi çok zor iş ya..bende kayra ismini çok begenıyorum ama adayıda cok begenıyorum nolcak ada kayra koysam cok mu sırıtır ya

Aaaa ortak zevke sahibiz desene:)
Kayra bence kesinlikle kız ismi.Hatta bir arkadaşıma hamileyken söyledim ben bu ismi düşünüyorum ilerde diye.
Eşide kendide çok beğendi.Tabi ben koycam dediğim için koymadı:)

Buğlem farklı bir isim anlamı nedir?

cenneti müjdeleyen melek anlamına gelior ben bu kopnuda biraz titiz davranıyorum ismi kuranda geçsin istiyorum çünkü ahirette sorgu melekleri bizi sorguya çağırırken kuranda geçen isimlerimiz ile çağıracaklarımış isimleri kuranda geçmeyenler, kuranda isimleri geçenler sorgularının bitmesini bekleyeceklermiş en son onlar sorgu olacakmış

ben de senin gibiyim kötü düşünceler aklımdan eksik olmuyor eşim de kızıyor. Neyapim işte elde değil analık :) Haydi hayırlı sonuçlar alalım inşallah. benin ikili test bu kontrolden 10 gün sonra olcak yani taa 6 ekimde

Benm bebişimi görmemede hayırlısıyla 4 güncük kaldı.
İkili teste o zaman.Umarım mutlu çıkarım hastaneden.
Hep en kötüsünü düşünüyorum nedense

Oy kızlar kocişim bana 8. ayımız için yani bundan iki ay önce mail atmış şimdi okuyorum.

Kocasından koca bebeğine diye yazmış:)

BU GÜN 8' İNCİ AYIMIZ BEBEĞİM
GEÇEN SENE EVLİLİK İÇİN GÜN SAYIYORDUK VE ARTIK EVLİ OLDUĞUMUZ AYLARI SAYIYORUZ.
HEP BİZ BİZE KENDİ HAYATIMIZI YAŞADIK.DIŞTAN YAŞAMIMIZA ETKİ OLMADI.
DIŞARIYLA DA BAĞLANTIMIZ OLMADI.

BAZEN BİRBİRİMİZİ KIRSAKTA MUTLUYUM. UFAK TEFEK SORUNLAR İŞTE
-NEDEN BAKTIN?
-NE DEDİN?
-NİYE ÖYLE DEDİN?
-BEN YÜRÜ DEMEDİM , SEN ANLA...
...
GİBİ.

Hahahaha iki ay önce neyin tribini yaptım acabada böyle yazmış eşim çok güldüm:)
Ehh ben size söyledim koç kızıyla uğraşmak zordur:):)

Son düzenleme:

doğrusun cnm bebeişlerimizde koç olacak eşim dalga geçiyor bi tanesinin hakkından gelemedim iki tanesiyle ne yapacağım ben diye:d

Bende bugun aradım eşimi.Telaşlı telaşlı yok yok kesin ikili teste gelmen lazım dedim.
Hayatım iyi misin bir şeyin var mı diyor.Yok iyiyim ama ya kötü bir şey söylerse doktor ben bayılır kalırım orda dedim.
Hep negatif düşünüyorsun fıstığım dedi.Bende sinirlendim kapadım :)
Eyvahlar olsun fıstığımı yine sinirlendirdim diye mesaj attı sonra:)

Çok beğendim isminin anlamını haydi hayırlısı.
Bu bilgiyi vermende iyi oldu.Ben bir bakayım netten isimlere:)

görunce hep göresin gelıyo..cok ozledım bende daha carsamba gordum ama yetmıyo:)

Benim bir arkadaşım bundan 1 yıl önce doğum yaptı.
Geçen konuşuyoruz ben bir alet almıştım dedi.
Sürekli karnıma jel sürüp kalp atışlarını dinliyordum oğlumun dedi:)
Bende ilk kez duydum bunu.Annelik işde ömrümüz özlemle,korkuyla geçicek bebişlerimiz için.

Kizlar slm,
Benim de bugun dr kontrolum vardi, cok sukur hersey yolundaymis.
Yarin ikili testini yaptir dedi, benim ikiz oldugu icin yapilmadigini saniyordum, sonomedde yeni bir cihaz varmis ve guvenilirlik orani da yuksekmis, yaptirirsan ii olur dedi.
Cinsiyeti icin de henuz erken dedi.
Gerci yarin icin umutluyum, 2 yasindaki kizimda da ikili teste gittigimde sonomeddeki dr kiz bu demisti.
Bakalim herseyin hayirlisi.

Takip ediyorum sizi ama pek yazamiyorum(((
Benim 2 dusugum oldu, sonra yapilan tetkiklerde pihtilasma problemi cikti, kizimda ve bu hamileligimde de kan sulandirici igne kullaniyorum.
Cocugumuz olmuyor die once asilama sonra tup yapildi, bu asamalarda hamile kaldim ve dusukle sonuclandi, tedaviyi birsktigim ay kizima hamile kaldim, kendiliginden:))))
Sonra tek cocuk ii diyip ise baslayacagim ay 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim, sokkkk
8. Haftada ise dr ikiz dedi sokkkkk sokkkkkk sokkkkkk
Ve 30 umda bir aksilik olmaz ise 3 cocuk annesi olacagim.

Biz plan yaparken gecip giden sey hayatin ta kendisidir derler ya, gercekten de oyle, hicbir seyi cok da zorlamamak lazim, allahim neyi ne zaman kime verecegini cok ii biliyor. Hep hayirlisini istemek lazim.

Dusuklerim benim icin buyuk travma oldu, hic cocuk sahibi olamayacagimi dusunuordum, cok da degil sadece 3 sene once...
Umudunuzu kaybetmeyin ve hep guzel dusunun pls.
Simdilik hepinizi opuyorum.

cnm gerçekten rabbim o kadar büyükki yeterki ona şükredip isyan etmeyelim yoksa bize nasip etmeyeceği şey yok benim ablamda senin gibi kaç düşük erken doğumdan sonra kan pıhtılaşması çıktı bugun doğum gunu ve yeni bir bebeğimiz geliyor haberini aldık oda başlayaak bugun iğnelere bakalım nasip

MRL_26 Allah sağlık sıhhatle kucagına almayı nasip etsin..Rabbim neyi nerde nasıl yapacağını çok iyi bilir.. Sabrımızı sınadıgımızı aslında hiç birimizin unutmaması gerekiyor..ALlah bilir en iyisini diye boşuna konuşmuyoruz..Allaha emanet olsun miniklerin.

hay Allahım yaaa ne güzel belki hergün karşılaşıyoruz da haberimiz yok ha aha haa h:) ama birkaç ay sonra karşılaştığımızda göbeklerimizden tanırız birbirimizi :)

Biliyorum orayı canım bir ara evi ordan tutucakdık.
Eşimin teyzesi kuzeni orda.Sık sık çıkarız oraya.
Bende tülinin sonunda sayılırım :):)

Oy oy oy.
Yazdıkların gerçekden motive kaynağı oldu canı hepimiz için.
Allah razı olsun.Allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.
Bebişlerimizi sağlıkla,eksiksiz,noksansız kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…