yarın sabah canımm.pazartesi sonuç bildireceğim muhakkak
yarın sabah canımm.pazartesi sonuç bildireceğim muhakkak
bende nisan 8 de anne olacağım inş..
ersinil merhaba canım. arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar.
sen neredeki yunus emre hastanesine gidiyorsun.
ben tüp bebekle hamile kaldığım için şuan tüp bebek doktoruma gidiyorum.
kendisi prof ve sgk anlaşması olduğu halde muayene ücreti 195 lira
şimdiye kadar sadece 100 lira verdim. oda kalp atışı dinlemesi 100 lira imiş
tedaviden sonra 5 ekimde ilk muayenemi olacağım.
doktorum fena değil. öyle süper motivasyon yok adamda
belki duygularını tam yansıtamıyor. mesela bebekleri canlı ve sağlıklı görünce çok sevinmişti.
doktor değiştirmek acaba sağlıklı olur mu kararsızım
Bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz hanımlar.
Hani erkek olursa,yada kız olursa şunu koyucam diye fikriniz var mı?
Kizlar slm,
Benim de bugun dr kontrolum vardi, cok sukur hersey yolundaymis.
Yarin ikili testini yaptir dedi, benim ikiz oldugu icin yapilmadigini saniyordum, sonomedde yeni bir cihaz varmis ve guvenilirlik orani da yuksekmis, yaptirirsan ii olur dedi.
Cinsiyeti icin de henuz erken dedi.
Gerci yarin icin umutluyum, 2 yasindaki kizimda da ikili teste gittigimde sonomeddeki dr kiz bu demisti.
Bakalim herseyin hayirlisi.
iyi haberlerini bekliyoruz.
Takip ediyorum sizi ama pek yazamiyorum(((
Benim 2 dusugum oldu, sonra yapilan tetkiklerde pihtilasma problemi cikti, kizimda ve bu hamileligimde de kan sulandirici igne kullaniyorum.
Cocugumuz olmuyor die once asilama sonra tup yapildi, bu asamalarda hamile kaldim ve dusukle sonuclandi, tedaviyi birsktigim ay kizima hamile kaldim, kendiliginden:))))
Sonra tek cocuk ii diyip ise baslayacagim ay 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim, sokkkk
8. Haftada ise dr ikiz dedi sokkkkk sokkkkkk sokkkkkk
Ve 30 umda bir aksilik olmaz ise 3 cocuk annesi olacagim.
Biz plan yaparken gecip giden sey hayatin ta kendisidir derler ya, gercekten de oyle, hicbir seyi cok da zorlamamak lazim, allahim neyi ne zaman kime verecegini cok ii biliyor. Hep hayirlisini istemek lazim.
Dusuklerim benim icin buyuk travma oldu, hic cocuk sahibi olamayacagimi dusunuordum, cok da degil sadece 3 sene once...
Umudunuzu kaybetmeyin ve hep guzel dusunun pls.
Simdilik hepinizi opuyorum.
hamilelik takvimi için deneme yapıyorum.
Oy ya ne heyecanlısındır sen şimdi.
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Darısı bizim başımıza inşallah.
ay hadi inşallah cnaım hayırlı haberlerle dön:)
Kizlar slm,
Benim de bugun dr kontrolum vardi, cok sukur hersey yolundaymis.
Yarin ikili testini yaptir dedi, benim ikiz oldugu icin yapilmadigini saniyordum, sonomedde yeni bir cihaz varmis ve guvenilirlik orani da yuksekmis, yaptirirsan ii olur dedi.
Cinsiyeti icin de henuz erken dedi.
Gerci yarin icin umutluyum, 2 yasindaki kizimda da ikili teste gittigimde sonomeddeki dr kiz bu demisti.
Bakalim herseyin hayirlisi.
Takip ediyorum sizi ama pek yazamiyorum(((
Benim 2 dusugum oldu, sonra yapilan tetkiklerde pihtilasma problemi cikti, kizimda ve bu hamileligimde de kan sulandirici igne kullaniyorum.
Cocugumuz olmuyor die once asilama sonra tup yapildi, bu asamalarda hamile kaldim ve dusukle sonuclandi, tedaviyi birsktigim ay kizima hamile kaldim, kendiliginden:))))
Sonra tek cocuk ii diyip ise baslayacagim ay 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim, sokkkk
8. Haftada ise dr ikiz dedi sokkkkk sokkkkkk sokkkkkk
Ve 30 umda bir aksilik olmaz ise 3 cocuk annesi olacagim.
Biz plan yaparken gecip giden sey hayatin ta kendisidir derler ya, gercekten de oyle, hicbir seyi cok da zorlamamak lazim, allahim neyi ne zaman kime verecegini cok ii biliyor. Hep hayirlisini istemek lazim.
Dusuklerim benim icin buyuk travma oldu, hic cocuk sahibi olamayacagimi dusunuordum, cok da degil sadece 3 sene once...
Umudunuzu kaybetmeyin ve hep guzel dusunun pls.
Simdilik hepinizi opuyorum.
İlk defa duyuyorum kalp atışı için ekstra ki hem de 100 TL verildiğini :s Ben de özel muayenehaneye gidiyorum, doktorum prof. Sgk ile anlaşması yok, 200 TL ve ekstra ücret yok.
Erkek olursa Güngör Çınar, Güngör kayınbabamın ismi, ben teklif ettim eşime ve benim eşim de çok mutlu oldu, daha kimseye söylemedik ama. Kız olursa da Masal. Bizim isimler 4 yıldır belli idi :)
Allah büyük. başka söze gerek yok.
Oldu oldu mis gibi.
Erkek olursa Güngör Çınar, Güngör kayınbabamın ismi, ben teklif ettim eşime ve benim eşim de çok mutlu oldu, daha kimseye söylemedik ama. Kız olursa da Masal. Bizim isimler 4 yıldır belli idi :)
asansörde kendi kendimin karnını severken yakaladım kendimi bi taraftan da '' napıyon annemmm annem benim annemmm'' diyordum:) sesli sesli vallahi ben kafayı yedim kızlar :) görmemiş oldum :)
asansörde kendi kendimin karnını severken yakaladım kendimi bi taraftan da '' napıyon annemmm annem benim annemmm'' diyordum:) sesli sesli vallahi ben kafayı yedim kızlar :) görmemiş oldum :)
canım sadece kalp atışı için değildi.
ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. transferin 12. günü
test yaptırdım. hamile olduğumu öğrenince doktorum 20 gün sonra gel kalp atşlarına bakalım dedi
yani bir nevi ilk muayene idi. tam teşekküllü bir muayene olmadığı için 100 lira dedi sekreteri.
normalde 195 lira. oda prof olduğu içinmiş.
ben şuan tüp bebek tedavisi yaptığım doktora gittiğim için sanırım fiyat böyle.
adam tüp bebek bölümünde
ayy ama bu minişleri dışardan sevmek dışında elimizde ne varboş verrr kim ne derse desin
canım sadece kalp atışı için değildi.
ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. transferin 12. günü
test yaptırdım. hamile olduğumu öğrenince doktorum 20 gün sonra gel kalp atşlarına bakalım dedi
yani bir nevi ilk muayene idi. tam teşekküllü bir muayene olmadığı için 100 lira dedi sekreteri.
normalde 195 lira. oda prof olduğu içinmiş.
ben şuan tüp bebek tedavisi yaptığım doktora gittiğim için sanırım fiyat böyle.
adam tüp bebek bölümünde
Annelik canım bu :) Bende arada bebeğimle konuşuyorum.
Ama en çokda eşimi bu konuyla ilgili gülümsetmek hoşuma gidiyor.
Dün yine karnıma bakıp hadi bebeğim gidelim baba maç izlicekmiş biz mutfakda yiyelim yemeğimizi diyorum.
Eşim nasıl gülüyor:) Bayılıyorum o anlarımıza :)
Yada sen çift canlısın bebeğim diyip kendi alleriyle yemek yedirmesine:)
Biz gerçekden şanslı anne adaylarıyız.Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.
Bebişlerimize sağlıkla kavuşalım çifte mutluluk yaşıyalım inşallah.
evet haklısın bende çok özledim merek ediyorum 4 hafta oldu nerdeyse sabırsızım senin nekadar oldu canım
doğru söylüyorsun arkadaşım anca hamilenin halinden bir başka hamile anlar zaten :) sabah eşimin sesiyle uyanıyorum yazık sabahın köründe kalkmış hazırlanmış işe giderken yüksek sesle ''BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM'' ''HAY MAŞALLAH'' diyip karnımı sevip öpüp gidiyor. Ben yarı uyur yarı uyanık yatakta uyurken uğurluyorum. Eskiden kapılarda uğurlar asansör gelene kadar beklerdim şimdi yataktan :) ha haa haaha ahaha:)
ay ne güzel sahneler bunlar gerçekten de çok hoş :) Allah aile saadetimizi hiç eksiltmesin inşallah. Artarak devam etsin. Eşim de bana 'ÇİFTCAN'' diyor çiftcan aşşağı çiftcan yukarı. Gerçi bu aralar kılım ona ama. :) Sigarayı benimle birlikte bırakacağına söz vermişti bırakmadı ben de üzülüyorum. İkimiz birden içerken de üzülüyordum ama şimdi sanki ben kurtuldum o bataklıkta kaldı gibi daha çok üzülüyorum ona birşey olursa dayanamam. İçmediği zamanalrda da afra tafra sinir stres (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?