2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

İlk defa duyuyorum kalp atışı için ekstra ki hem de 100 TL verildiğini :s Ben de özel muayenehaneye gidiyorum, doktorum prof. Sgk ile anlaşması yok, 200 TL ve ekstra ücret yok.

Bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz hanımlar.
Hani erkek olursa,yada kız olursa şunu koyucam diye fikriniz var mı?

Erkek olursa Güngör Çınar, Güngör kayınbabamın ismi, ben teklif ettim eşime ve benim eşim de çok mutlu oldu, daha kimseye söylemedik ama. Kız olursa da Masal. Bizim isimler 4 yıldır belli idi :)

Allah büyük. başka söze gerek yok.

hamilelik takvimi için deneme yapıyorum.

Oldu oldu mis gibi.

asansörde kendi kendimin karnını severken yakaladım kendimi bi taraftan da '' napıyon annemmm annem benim annemmm'' diyordum:) sesli sesli vallahi ben kafayı yedim kızlar :) görmemiş oldum :)

canım bebişlerin hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... ( amin )

canım sadece kalp atışı için değildi.
ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. transferin 12. günü
test yaptırdım. hamile olduğumu öğrenince doktorum 20 gün sonra gel kalp atşlarına bakalım dedi
yani bir nevi ilk muayene idi. tam teşekküllü bir muayene olmadığı için 100 lira dedi sekreteri.
normalde 195 lira. oda prof olduğu içinmiş.
ben şuan tüp bebek tedavisi yaptığım doktora gittiğim için sanırım fiyat böyle.
adam tüp bebek bölümünde

Erkek olursa Güngör Çınar, Güngör kayınbabamın ismi, ben teklif ettim eşime ve benim eşim de çok mutlu oldu, daha kimseye söylemedik ama. Kız olursa da Masal. Bizim isimler 4 yıldır belli idi :)

Sende benim gibi düşünüşsün erkek isminde ne hoş canım :) Kızının isminide çok beğendim:)
Hayırlısı olsun inşallah.

katinam yarın dr gidecekmişsin;inşallah güle güle git,hayırlı haberlerle dön canım bebişine doya doya bak,nasıl büyümüş bir gör annesi
ilk fırsat bulduğunda yaz bizi merakta bırakma

asansörde kendi kendimin karnını severken yakaladım kendimi bi taraftan da '' napıyon annemmm annem benim annemmm'' diyordum:) sesli sesli vallahi ben kafayı yedim kızlar :) görmemiş oldum :)

Annelik canım bu :) Bende arada bebeğimle konuşuyorum.
Ama en çokda eşimi bu konuyla ilgili gülümsetmek hoşuma gidiyor.
Dün yine karnıma bakıp hadi bebeğim gidelim baba maç izlicekmiş biz mutfakda yiyelim yemeğimizi diyorum.
Eşim nasıl gülüyor:) Bayılıyorum o anlarımıza :)
Yada sen çift canlısın bebeğim diyip kendi alleriyle yemek yedirmesine:)
Biz gerçekden şanslı anne adaylarıyız.Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.
Bebişlerimize sağlıkla kavuşalım çifte mutluluk yaşıyalım inşallah.

ayy ama bu minişleri dışardan sevmek dışında elimizde ne var boş verrr kim ne derse desin

tabi muhakkak okadar da acımasız olmazlar herhalde sırf kalp atışı için 100 TL boyunu ölçmeye 150 falan :) Hoş şuanda okadar çok merak ediyorum ki 1000 tl ver kalp atışını dinleticem dese biri giderim sanki. :)

doğru söylüyorsun arkadaşım anca hamilenin halinden bir başka hamile anlar zaten :) sabah eşimin sesiyle uyanıyorum yazık sabahın köründe kalkmış hazırlanmış işe giderken yüksek sesle ''BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM'' ''HAY MAŞALLAH'' diyip karnımı sevip öpüp gidiyor. Ben yarı uyur yarı uyanık yatakta uyurken uğurluyorum. Eskiden kapılarda uğurlar asansör gelene kadar beklerdim şimdi yataktan :) ha haa haaha ahaha:)

ayy ama bu minişleri dışardan sevmek dışında elimizde ne var boş verrr kim ne derse desin

Tüp bebek bölümünde devam etmen şart mı peki canım?
Eşininde durumu düşünülürse zorda kalmayın.Sitres en büyük düşman biliyorsun.

ay ne güzel sahneler bunlar gerçekten de çok hoş :) Allah aile saadetimizi hiç eksiltmesin inşallah. Artarak devam etsin. Eşim de bana 'ÇİFTCAN'' diyor çiftcan aşşağı çiftcan yukarı. Gerçi bu aralar kılım ona ama. :) Sigarayı benimle birlikte bırakacağına söz vermişti bırakmadı ben de üzülüyorum. İkimiz birden içerken de üzülüyordum ama şimdi sanki ben kurtuldum o bataklıkta kaldı gibi daha çok üzülüyorum ona birşey olursa dayanamam. İçmediği zamanalrda da afra tafra sinir stres (

Hahaha sen arada eşinle diyaloklarını yaz bizde gülelim.
Bayılıyorum size.Heyecanınız hiç bitmesin:)

Ben sabah eşimden erken çıktığım için eşim beni hala uğurluyor:)
Kahvaltımı yaptırıyor,anahtarımı kontrol ediyor,çantama poşet atıyor öyle çıkıyorum evden.
Sonra 10 aydır olduğu gibi balkona çıkıyor ben yolda yururken bana el sallıyor sonra hemen peşinden seni seviyorum dikkatlı ol fıstığım mesajı geliyor:)
Hiç değişmedi çok şükür.

Ama değişen benim tabi.Akşamları eşim dolmuştan indim dediğinde ben balkona çıkar izlerdim.
Daha eşim kapıya anahtarı takmadan asansör sesinden anlar kapıyı açardım.
Sonra eşim üzerini değiştirirken yanına gider onu izlerdim:)

Şimdi ise ben direk uyuyorum.Eşim yemeği hazırlayıp uyandırıyor:)
Kıyamıyorum da.Haber vermeden uyuya kaldığımda telaşla eve geliyor:)
Canım kocam ya.

Amin canımm

Sorma ben sigara içmiyordum hiç.
Evlendikden sonra eşim içince balkonda ona eşlik ederken bir iki tane içiyordum.
Ama içime hiç bir zaman çekemedim.O yüzden hamile kalınca bırakmak çok kolay oldu.
Ve şimdi midemi alt üst ediyor kokusu.Bende eşimin içmesini istemiyorum.
Sigara ayrılık getiriyor bize sanki.Balkonda içiyor eşim eh bana kokuyor yanına gidemiyorum.
İçmesinide hiç istemiyorum.Beni kırmıyor eve gelince hiç içmiyor ama arada tutuyor içesi o zaman bozuluyorum.
Bebek doğana kadar dedim şimdiden azalt hayatım.Bebeğimiz olduğunda tamamen bırak inşallah.
Söz verdi şimdilik sayıyla içiyor bakalım inşallah bırakırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…