2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ablan için çok sevindim ohhh çifte sevinç çifte mutluluk harika :) Allah nazarlardan saklasın ikinizi de.

hay Allahım yaaa ne güzel belki hergün karşılaşıyoruz da haberimiz yok ha aha haa h:) ama birkaç ay sonra karşılaştığımızda göbeklerimizden tanırız birbirimizi :)

:):)

Nasip kısmet işde nerden nereye.
Belkide bir çok gördük birbirimizi dediğin gibi.
Artık gördüğümüz her hamişe sorarız :)

hayat böyle birşey işte bizi nasıl sürprizler bekliyor hiç bilemiyoruz. Allahım herzaman böyle güzel yazılar yazmış olsun inşallah. Miniklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tebrik ederim. Hayatta sebat edilen hiç ama hiçbirşey karşılıksız kalmaz.

ablan için çok sevindim ohhh çifte sevinç çifte mutluluk harika :) Allah nazarlardan saklasın ikinizi de.

walla öle oldu ben ona daha belli olmadan diordum abla sen hamilesin die içime doğmuş dalga geçiorum hastanelerde kampanya varsa yararlanalım bi doğurana bi doğum bedava varsa die falan 2 torun birden gelior ya

:) ben de diyorum kendimi bi yakın hissediyorum meğer aynı semtteyiz ondanmış :) ha ha aha ah

Hahaha gerçekden çok yakınmışız yahu:)
Bak kimseyi tanımıyorum bizim orda diyordum şimdi bir arkadaşım oldu:)
Şirketten arkadaş geldi ne yapıyorsun diye.
Dedim fatura giriyorum.yok farklı ekran gördüm diyor.
Hee omu bizim nisan anneleriyle sohbet ediyorum diyorum hahahah oda şaşırdı.
O kadar benimsemişim yani burayı.
Klavye sesini duyan ahh ne çok çalışıyor bu kız dicek

sağlıkla bebeklerini kucağına al işallah ne güzel kocaman bir aile oluyorsunuz. gerçekten haklısın Allaha dua etmek şükretmek lazım aceleci olmamak lazım herşey zamanı gelince oluyor. Bende çocuğum olmayacak diye çok korkuyordum adetim çok az geliyor bir birbuçuk gün falan oda suda eriyen asprinler var onu içerek geliyor kendi kendime acaba olmaz mı diye düşünüp üzülüyordum ha çocuk için acelede etmiyordum iki buçuk yıllık evliyim iki sene daha bekleyip ondan sonra çocuk sahibi oluruz diye düşünürken bebişim çıktı geldi gerçi olursa olsun diye salmıştık kendimizi ama bir anda gebe olduğumu öğrenince şok geçirdim şükürler olsun herşey normal gidiyor. Bulantım bile yok denilecek kadar az şu ana kadar 3 kere kustum oda dişimi fırçalarken oldu Allaha şükür kolay geçiyor.

kızlar sağlık ocağına bildirmeniz gerekli yoksa aile hekimi doktorunuz cezai işleme maruz kalıyor yazık onlarda işlerini yapıyor neden bizden dolayı ceza yesinler ben bildirdim hemşire yarın gel dedi gittim kan aldı tahlillerimi de yaptı bir güzel hastanede doktoruma da bu tahlil sonuçlarını götürdüm kabul etti eksikleri de o yaptırdı ihmal etmeyin sağlık ocaklarında ki hemşireler bile çok iyi yardımcı oluyor.

merhaba arkadaşlar malesef nette sorun olunca giremiyorum nasılsınız nasılgidiyor hamişlik bugün 11+1 olduk çok şükür pazartesi kontrolüm var umarım sizdede herşey yolundadır merak ediyorum sizi fırsat buldukça giriyorum rabbim yardımcımız olsun

BENDE PAZARTESİ GİDECEĞİM BEBEĞİMİ GÖRMEYE ÇOK ÖZLEDİM ONU YA HAFTA SONU GEÇMEKBİLMEZ ARTIK BANA

merhaba canım hoşgeldin..pazartesi güzel haberleirnizi bekliyoruz o zaman..İnsan merak ediyor bende yarın gidicem ve güzel haberler alıcam Allahın izniyle..iyi düşünelim iyi olsun..Allaha emanet olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…