cnm gerçekten rabbim o kadar büyükki yeterki ona şükredip isyan etmeyelim yoksa bize nasip etmeyeceği şey yok benim ablamda senin gibi kaç düşük erken doğumdan sonra kan pıhtılaşması çıktı bugun doğum gunu ve yeni bir bebeğimiz geliyor haberini aldık oda başlayaak bugun iğnelere bakalım nasip
hay Allahım yaaa ne güzel belki hergün karşılaşıyoruz da haberimiz yok ha aha haa h:) ama birkaç ay sonra karşılaştığımızda göbeklerimizden tanırız birbirimizi :)
hamilelik takvimi için deneme yapıyorum.
Kizlar slm,
Benim de bugun dr kontrolum vardi, cok sukur hersey yolundaymis.
Yarin ikili testini yaptir dedi, benim ikiz oldugu icin yapilmadigini saniyordum, sonomedde yeni bir cihaz varmis ve guvenilirlik orani da yuksekmis, yaptirirsan ii olur dedi.
Cinsiyeti icin de henuz erken dedi.
Gerci yarin icin umutluyum, 2 yasindaki kizimda da ikili teste gittigimde sonomeddeki dr kiz bu demisti.
Bakalim herseyin hayirlisi.
Takip ediyorum sizi ama pek yazamiyorum(((
Benim 2 dusugum oldu, sonra yapilan tetkiklerde pihtilasma problemi cikti, kizimda ve bu hamileligimde de kan sulandirici igne kullaniyorum.
Cocugumuz olmuyor die once asilama sonra tup yapildi, bu asamalarda hamile kaldim ve dusukle sonuclandi, tedaviyi birsktigim ay kizima hamile kaldim, kendiliginden:))))
Sonra tek cocuk ii diyip ise baslayacagim ay 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim, sokkkk
8. Haftada ise dr ikiz dedi sokkkkk sokkkkkk sokkkkkk
Ve 30 umda bir aksilik olmaz ise 3 cocuk annesi olacagim.
Biz plan yaparken gecip giden sey hayatin ta kendisidir derler ya, gercekten de oyle, hicbir seyi cok da zorlamamak lazim, allahim neyi ne zaman kime verecegini cok ii biliyor. Hep hayirlisini istemek lazim.
Dusuklerim benim icin buyuk travma oldu, hic cocuk sahibi olamayacagimi dusunuordum, cok da degil sadece 3 sene once...
Umudunuzu kaybetmeyin ve hep guzel dusunun pls.
Simdilik hepinizi opuyorum.
:):)
Nasip kısmet işde nerden nereye.
Belkide bir çok gördük birbirimizi dediğin gibi.
Artık gördüğümüz her hamişe sorarız :)
ablan için çok sevindim ohhh çifte sevinç çifte mutluluk harika :) Allah nazarlardan saklasın ikinizi de.
:) ben de diyorum kendimi bi yakın hissediyorum meğer aynı semtteyiz ondanmış :) ha ha aha ah
Oldu canım görünüyor.Hayırlı olsun takvimin :)
Kizlar slm,
Benim de bugun dr kontrolum vardi, cok sukur hersey yolundaymis.
Yarin ikili testini yaptir dedi, benim ikiz oldugu icin yapilmadigini saniyordum, sonomedde yeni bir cihaz varmis ve guvenilirlik orani da yuksekmis, yaptirirsan ii olur dedi.
Cinsiyeti icin de henuz erken dedi.
Gerci yarin icin umutluyum, 2 yasindaki kizimda da ikili teste gittigimde sonomeddeki dr kiz bu demisti.
Bakalim herseyin hayirlisi.
Takip ediyorum sizi ama pek yazamiyorum(((
Benim 2 dusugum oldu, sonra yapilan tetkiklerde pihtilasma problemi cikti, kizimda ve bu hamileligimde de kan sulandirici igne kullaniyorum.
Cocugumuz olmuyor die once asilama sonra tup yapildi, bu asamalarda hamile kaldim ve dusukle sonuclandi, tedaviyi birsktigim ay kizima hamile kaldim, kendiliginden:))))
Sonra tek cocuk ii diyip ise baslayacagim ay 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim, sokkkk
8. Haftada ise dr ikiz dedi sokkkkk sokkkkkk sokkkkkk
Ve 30 umda bir aksilik olmaz ise 3 cocuk annesi olacagim.
Biz plan yaparken gecip giden sey hayatin ta kendisidir derler ya, gercekten de oyle, hicbir seyi cok da zorlamamak lazim, allahim neyi ne zaman kime verecegini cok ii biliyor. Hep hayirlisini istemek lazim.
Dusuklerim benim icin buyuk travma oldu, hic cocuk sahibi olamayacagimi dusunuordum, cok da degil sadece 3 sene once...
Umudunuzu kaybetmeyin ve hep guzel dusunun pls.
Simdilik hepinizi opuyorum.
BENDE PAZARTESİ GİDECEĞİM BEBEĞİMİ GÖRMEYE ÇOK ÖZLEDİM ONU YA HAFTA SONU GEÇMEKBİLMEZ ARTIK BANA
merhaba arkadaşlar malesef nette sorun olunca giremiyorum nasılsınız nasılgidiyor hamişlik bugün 11+1 olduk çok şükür pazartesi kontrolüm var umarım sizdede herşey yolundadır merak ediyorum sizi fırsat buldukça giriyorum rabbim yardımcımız olsun
Yaaaaaa sağlık ocağı dediğiniz yer bağlı bulunduğumuz aile hekiminin olduğu yer mi oluyor kızlar
katinamm ikili testi yaptırmış mıydın?Yarın mı yaptıracaksın?
encan hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?