2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benımkıde oyle cok hareketlıydı ya korktum hıperaktıfmı olucak dıye acaba...yuzde 90 erkek dedı..size ne dedi?

benim haftaya perşembe olacak canım ikli testim o zaman tahmini birşey söyler diye düşünüyorum bende
demek oğluşun olacak senin sağlıkla gelsin inşallahhhh

benim haftaya perşembe olacak canım ikli testim o zaman tahmini birşey söyler diye düşünüyorum bende
demek oğluşun olacak senin sağlıkla gelsin inşallahhhh

hatırlıyosun dimi merkezlerden konusuyoduk daha dün gibi bugun cinsiyetlerden konusuyoruz..bızım bebekler bıraz şımarık olucak ama çok bekleyınce:) görmemiş gibi oluruz:)

Bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz hanımlar.
Hani erkek olursa,yada kız olursa şunu koyucam diye fikriniz var mı?

Ersnilin dediği gibi bencede doktor seçimi çok önemli ve aynı şekilde insanın kendini doktorun yanında rahat hissetmesi de çok önemli..
ben iyi ki değiştirmişim diyorum, çünkü ilk doktorum muaynede ne bi tansiyonumu ölçtü ne bi kilo mu tarttı, işti ağrın olursa şu hapı içersin, bulantın olunca şunu kullan dediği bi hap olmadı benimde ilk hamileliğim zaten bilgim yok, şimdiki doktorum her gidişimde tansiyon vs kontrolünü düzenli yapıyor, bana cep nosunu verdi ,ne zaman istersen acil ne olursa olsun arayabilirsin dedi, buda beni çok rahatlattı,ayrıca 33 senelik doktor , tecrübesiylede beni çok rahatlattı

Benimde doktorum kiloma baktı,tansıyonumu ölçtü.
Hatta bak şimdi kusuyorsun kilo almazsın bu bulantılar bitince dikkat et dedi güldü:)
Ayda bir kilo normalmiş mesela,zayıflamakda iyi değil dedi.

Çikolata dün dolapda var.
Ağzıma atayım dedim.Atmamla çıkarmam bir oldu tadını alamıyorum hiç
o zaman şeker atarsın canım sende sonuçta tatlıyo çok seviyormuş bebekler

hatırlıyosun dimi merkezlerden konusuyoduk daha dün gibi bugun cinsiyetlerden konusuyoruz..bızım bebekler bıraz şımarık olucak ama çok bekleyınce:) görmemiş gibi oluruz:)
evet canım ya çok şükür allaha nasip etti bizde bu günleri
inşallah doğum hikayelerimizi büyümelerinide konuşacağımız günler de gelirrr
Bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz hanımlar.
Hani erkek olursa,yada kız olursa şunu koyucam diye fikriniz var mı?

benim kız olursa yağmur
erkek olursa da umut yada murat olacak
ama her ikisede kesin değil tabi daha tam karar veremedi babamızzzz

Benimde doktorum kiloma baktı,tansıyonumu ölçtü.
Hatta bak şimdi kusuyorsun kilo almazsın bu bulantılar bitince dikkat et dedi güldü:)
Ayda bir kilo normalmiş mesela,zayıflamakda iyi değil dedi.
aynen canım, banada bulantıların geçince dikkat et dedi:))

Bebişim severde annesi sevmiyor tatlıyı.
Ama doktorumda söylemişdi tatlı yiyip gelebilirsin diye.

Benim erkek olursa cihan aras (Cihan eşimin babasının ismi ben istedim cihan olsun eşimde mutlu oldu babasını 11 yaşındayken kaybetmiş.Allah rahmet eylesin.
annem her ne kadar madem cihan istiyorsun aras nerden çıktı desede bence yakışıyor.Kesin gibi bir şey.
Kız olursa kayra istiyordum yıllardır ama hem erkek hemde kıza olduğu için erkeğede yakıştıran çok olunca sallantıda.
Ki bence kız ismi.Aklımda şimdilik,ada ve hazalda var.

isim işi çok zor iş ya..bende kayra ismini çok begenıyorum ama adayıda cok begenıyorum nolcak ada kayra koysam cok mu sırıtır ya

Finlandiya'da yapılan bir araştırmaya göre, çikolata sadece yiyen kişiyi mutlu etmiyor. Gebeyken yenilen çikolata, hem anneyi hem de bebeği mutlu ediyor.
:125:''New Scientist'' dergisinde yayımlanan haberde, hamileyken her gün çikolata yiyen kadınların bebeklerinin daha hareketli olduğu ve daha sık güldüğü belirtildi.
Helsinki Üniversitesi'nde görevli Katri Raikkönen, çikolatadaki mutluluk veren maddelerin anneden bebeğe geçtiğini tahmin ettiğini söyledi.

300'den fazla kadının hamileyken yedikleri çikolata miktarını kaydeden bilim adamları, doğumdan sonra da bebeklerin davranışlarını 6 ay süreyle izlediler.
Raikkönen, araştırma sonucunda, düzenli olarak her gün çikolata yiyen annelerin bebeklerinin daha hareketli olduğunun, daha sık güldüğünün ve daha az korktuğunun ortaya çıktığını söyledi.
Bilim adamları, bebeğin mutlu olmasının sadece çikolatayla açıklanamayacağını, başka bilinmeyen faktörlerin de rol oynadığını kaydettiler.

canım ben de maltepe zümrütevler de oturuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…