2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ya mezoş ben ona baktım da o tek araba olmasın, travel sistem demiyo, tek araba gösteriyo, ana kucağı olmadan aynı fiyata gelir, eşim de gösterdi bana aynısını ama o tek sanki ya

kızlar ya artık kızımın tepikleri dışardan belli oluo bütün gün karnıma bakıp dolanıyorum çok hoşuma gidio hareket etmesi keşke hep tepse de izlesem

kızımı gösteriyimmi size:)

Eklentiler

• $badem 1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 18
  • $Badem 2.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın mis kokulu hatunlar
Bugun ben bir uyu bir uyu oğlanı kıl payı yetiştirdim :))
Dertsizim;bende bir cok konuda hep cingar cikarinca hakkımı aldım iyikide yaptım mal verirken iyi degisip duzeltirken senden kotu yok ne ala.
Kaynana yakında yola gelir emin ol çünkü benimkilere cok benziyorlar.
Merhametten dolayı fazla cvp vermiyorsun ama zamanı gelince onlar öyle bir cevap alıyorlar ki.
Onceleri evime geldiklerinde (ben eski evlerinde oturdum9 ay) düğün falan olsun konu komşu toplar getirirdi.herseyi yanımda anlatır anamı babami keserdi.istedigim kadar savunsamda duymazdi evi kalkar gezer dolap bakar anormaldi.
Şimdi wc girecekken bana sorar.

Ofelyam cok gecmis olsun
Karistirmissin mideni
Dmt sanda gecmis olsun
Gorkemre bebek senin karyolanda da yatar atmışlar geniş yer olmaz diye
Bakma sen icine sineni al
Sedagg 6 ne ara oldukta 7 ye geçtik kiz :)))

ya mezoş ben ona baktım da o tek araba olmasın, travel sistem demiyo, tek araba gösteriyo, ana kucağı olmadan aynı fiyata gelir, eşim de gösterdi bana aynısını ama o tek sanki ya

hadi ya.. olabilir dikkat etmedim fazla incelemedim çok pişman olmayım diye :))

kızlar ya artık kızımın tepikleri dışardan belli oluo bütün gün karnıma bakıp dolanıyorum çok hoşuma gidio hareket etmesi keşke hep tepse de izlesem

gerçekten çok güzel ya.. bunları bize yaşatan rabbime şükürler olsun

hamilelikten sanırım herşeye ağlayasım geliyo şuna bak ya.. nasıl bir mucizesin sen öyle ofelyam rabbim sağlıkla kucagın almayı nasip etsın tatlım

çok saol cnm, karıştırdım karıştırdım yatıyom şimdi valla:)

aynen canım, ama sen ağlama, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.,

egomoego nerelerdesin, iyi misin?
hediyem geldi mi acaba, çatlıcam artık

Ay kızlar servisten geldiler beni hasta ettiler.
Yok makine götürelim dediler sebepte etraftaki siyah lastik değişecekmiş 200 tl diyor yeni makine 400 tl dedim sizinki o fiyatta değil dedi daha ucuzunu alırım dedim
Ya yamyamlar kirec temizliği yapacakmış vah ankaram orda tuz bile koymazdik
Buranın suyu cok kirecliymis falan
Tamda kelesimi almaya gidiyordum gittiler.Olmadı sünger,leğen elimden öper.

ay çok hoşsun valla güldürdün beni evet biz hamileyiz ne yapsak yeridir

Ersnilim bugun uyandığımda sen aklimdaydin.iyi misin arim,balim,petegim.ruyamda gördüm herhalde ben bu geceye dair hiçbirşeyi hatırlamıyorum
İnşallah sadece uyumusumdur.

hadi maşallah oğluşuna benimde 4 ünde şeeker yüklemem ve kontrolüm var inşallah kızım büyümüştür

tünaydın canım. eee tabi gece zehrayla keyif yaparsan uyanamazsın tabi.
voltajım rabbimin adaleti büyük. kimsenin yaptığı kimseye kalmıyor.
kayınbabam diyor ki allah bize "........ gibi gelin nasip etsin"(eşimin dayısının eşi)
benim yanımda söylüyor bunu. kayınvalidem kendi memleketimden alcam diyor.
alsınlar bakalım. allahımdan sabır diliyorum sadece ve o günleri bana gösterir inşallah.
benim kayınvalidemde gezer bakar canım.
dışarıda işim varsa ve onlar evdeyse bile anahtarımı alır giderim.
evin benim evim olduğunu bilsinler diye zile basmadan girerim.
yine böyle bir günde kayınvalidem yatak odasındaydı beni görünce şok oldu.
şimdi hiçbir yeri karıştırmıyor.

senin kayınvalindenler işin kolayını bulmuş bebeğe alınması lazım evet 2 tarafından ama bu babanne dede amca hala giydirmekte neymiş haha ,hem seni almışlar, bebek yaptırmışlar , annenlere masrafları yıkmışlar üstüne kendilerine tamtakım süper adet.

ara kocanı. erken doğum hediyesi istiyom de :)))
zehra uyandı mı kız :)) süslüüü raziye

aman bu kireç olayına da bazıları yalan diyo ya, ben üniversite dönemi part time satış yapmıştımda deterjan falan yetkili adam, aslında deterjanların içinde kireç çözücü var ama sen satabiliyosan tabiki kireç çözücüye sat demişti:)

dmt, temmuz27 ve dertsiz detaylılarınızın iyi geçmesine çok sevindim maşallah bebişlerimize.

dmt , mezopotamya geçmiş olsun canlar

bebeci canım Allah kavuştursun.

dilem iyi olduğuna düzeldiğine sevindim.

derineser canım sen de hala olcakmışın gözünaydın zapzup senin de gözün aydın canım. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

yüksekvoltaj kız uykusuz aile ne işiniz var 1 lerde ailecek ayakta çok şekersiniz :)

hepinizin bebek arabaları, cici kıyafetleri, hastane çıkışları, park yatakları, karyolaları harika güle güle kullansınlar inşallah.

Gule gule kullanin tatlim iptal olmazsa bence guzel aslinda iptal ettirmene de gerek yok gibi

Ben de anlamadim oyle dediler ama mezonun fikri hosuma gitti

Masallah kizina
Gunaydin cnm
Karar verdim gibi aslinda mothercaredeki besigi alcam mezonun da fikrine uyup annemde birakcam ztn annem alcak

maşallah tatlım sedacım ben dışarıda bile gülüyorum. tekme mi yumruk mu bilmiyorum ama oğlum sonuçta hareket ediyor. hissettiğim anda aptal aptal gülümsüyorum. beni görenler deli zannedicek.

canım maşallah kızımıza . ay bende istiyorum utansamda gidicem bugün hastaneye oğlumu göstercem bende. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…