çok güzel hemde çift yönlü niye iptall etmek istiyosun ki.. bence güzel. hayırlı olsun..
bak ne diycem sana wollex e karar verecek olursan tqc3 dün bi sitede 200 tl daha ucuza buldu
ben boşuna verdim 650
tabiki sarılı olan tabi ki ördekli olan
ya mezoş ben ona baktım da o tek araba olmasın, travel sistem demiyo, tek araba gösteriyo, ana kucağı olmadan aynı fiyata gelir, eşim de gösterdi bana aynısını ama o tek sanki ya
kızlar ya artık kızımın tepikleri dışardan belli oluo bütün gün karnıma bakıp dolanıyorum çok hoşuma gidio hareket etmesi keşke hep tepse de izlesem
kızımı gösteriyimmi size:)
Günaydın mis kokulu hatunlar
Bugun ben bir uyu bir uyu oğlanı kıl payı yetiştirdim :))
Dertsizim;bende bir cok konuda hep cingar cikarinca hakkımı aldım iyikide yaptım mal verirken iyi degisip duzeltirken senden kotu yok ne ala.
Kaynana yakında yola gelir emin ol çünkü benimkilere cok benziyorlar.
Merhametten dolayı fazla cvp vermiyorsun ama zamanı gelince onlar öyle bir cevap alıyorlar ki.
Onceleri evime geldiklerinde (ben eski evlerinde oturdum9 ay) düğün falan olsun konu komşu toplar getirirdi.herseyi yanımda anlatır anamı babami keserdi.istedigim kadar savunsamda duymazdi evi kalkar gezer dolap bakar anormaldi.
Şimdi wc girecekken bana sorar.
Ofelyam cok gecmis olsun
Karistirmissin mideni
Dmt sanda gecmis olsun
Gorkemre bebek senin karyolanda da yatar atmışlar geniş yer olmaz diye
Bakma sen icine sineni al
Sedagg 6 ne ara oldukta 7 ye geçtik kiz :)))
hadi ya.. olabilir dikkat etmedim fazla incelemedim çok pişman olmayım diye :))
gerçekten çok güzel ya.. bunları bize yaşatan rabbime şükürler olsun
hamilelikten sanırım herşeye ağlayasım geliyoşuna bak ya.. nasıl bir mucizesin sen öyle ofelyam rabbim sağlıkla kucagın almayı nasip etsın tatlım
kızımı gösteriyimmi size:)
kızlar hastaneyi aradım. önce tatlı tatlı konuştum.
baktım vermeye yanaşmıyorlar açtım ağzımı yumdum gözümü.
hasta mı ayırt ediyorsunuz dedim.
bebeğiniz poz vermediyse biz ne yapalım diyor hemşire.
videolarda gayet net görünüyor yüzü dedim
sonra doktor aldı telefonu. hanfendi video var işte fotoğrafa ne gerek var diyor.
bağırdım çağırdım kapattım telefonu.
2 dk sonra telefonum çaldı. doktor arıyor dertsiz hanım görüntüleri çıkarttım gelin alın diye.
ben şimdi nasıl gitçem adamın yüzüne nasıl bakıcam bağırdım çağırdım.:26:
en iyisi eşimi göndereyimben hamileyim dimi ama gerginim sinirlenebilirim normal dimi ama
Günaydın kızlar ...
Dün detaylimiz vardı. Çok şükür ki iyi geçti. Oglusum bi türlü yüzünü göstermedi. Çok uğraştı doktorumuz ama koluyla bi güzel kapatmış yüzünü, her tarafını oynatiyor ama kolunu yüzünden cekmiyor.. Hastane sitesine koymak için çekim yaptılar, sanırım ünlü olmak istemedi bizim oğlan :)
Dertsiz sen ne yaptın gidebildi mi dün, nasıl geçti?
tünaydın canım. eee tabi gece zehrayla keyif yaparsan uyanamazsın tabi.Günaydın mis kokulu hatunlar
Dertsizim;bende bir cok konuda hep cingar cikarinca hakkımı aldım iyikide yaptım mal verirken iyi degisip duzeltirken senden kotu yok ne ala.
Merhametten dolayı fazla cvp vermiyorsun ama zamanı gelince onlar öyle bir cevap alıyorlar ki.
Onceleri evime geldiklerinde (ben eski evlerinde oturdum9 ay) düğün falan olsun konu komşu toplar getirirdi.herseyi yanımda anlatır anamı babami keserdi.istedigim kadar savunsamda duymazdi evi kalkar gezer dolap bakar anormaldi.
Ofelyam cok gecmis olsun
Karistirmissin mideni
Dmt sanda gecmis olsun
kayınvaliden için bişey söylemeyeceğim canım hepsi aynı işte. arada hanipeksçiğimin kayınvalidesi gibi istisnalarda çıkıyor ama. canım arabanızı güle güle kullanın.
canım elma yesen belki faydası olur. benim anneannemde kendimi bildim bileli mide yanması vardır. o da sürekli elma yer.
canım o adet bizdede var. hem eşimin tarafında, hemde bizim tarafta. ikimizinde şehirleri ve bölgeleri farklı. hatta kayınvalidem diyor ki anneanne ve dede, babaanne,dede varsa amca ve halayıda giydirirmiş. bohça hazırlarmış. takım elbise filan alırlarmış. yuhhh dedim içimden tabi. bizde öyle bişey yok demiştim. anneme söyledim kayınvalidem böyle böyle demişti diye. annem onlara bir iğne bile almam beşiği, kıyafetlerini herşeyi seve seve yaparız ama onlara kıyafet almam demişti. bizimkiler konuşmuyorlar zaten. bakalım biraraya nasıl gelecekler. ben hastanedeyken annem yanımda olursa babam nerde kalacak. iki ailede şehir dışından gelecek. offf doğumdan daha çok bunu düşünüyorum valla.
Ay kızlar servisten geldiler beni hasta ettiler.
Yok makine götürelim dediler sebepte etraftaki siyah lastik değişecekmiş 200 tl diyor yeni makine 400 tl dedim sizinki o fiyatta değil dedi daha ucuzunu alırım dedim
Ya yamyamlar kirec temizliği yapacakmış vah ankaram orda tuz bile koymazdik
Buranın suyu cok kirecliymis falan
Tamda kelesimi almaya gidiyordum gittiler.Olmadı sünger,leğen elimden öper.
Ay kızlar servisten geldiler beni hasta ettiler.
Yok makine götürelim dediler sebepte etraftaki siyah lastik değişecekmiş 200 tl diyor yeni makine 400 tl dedim sizinki o fiyatta değil dedi daha ucuzunu alırım dedim
Ya yamyamlar kirec temizliği yapacakmış vah ankaram orda tuz bile koymazdik
Buranın suyu cok kirecliymis falan
Tamda kelesimi almaya gidiyordum gittiler.Olmadı sünger,leğen elimden öper.
Gule gule kullanin tatlim iptal olmazsa bence guzel aslinda iptal ettirmene de gerek yok gibikızlar dün bebeğim mağazasında bebek arabalarına baktık.
biz aradığımız özelliklere göre şunu beğendik. test sürüşüde yaptım. çift yönlü kullanılabiliyor. şiltesi güzeldi ayrıca yenidoğan için küçük kadife gibi bir şilte daha vardı. tekerlekleride wollex kadar büyük burda küçük görünüyor ama öyle değil. tek eksi tarafı puset monte edilmiyor arabanın içine konulup monte ediyor. o da çok sorun değil gibi geldi bana. fiyatı bu sitede daha uygun 600 demişlerdi bize. akşam kargo ücretine falan bakayım derken siparişi vermişim haberim yok. iptal edilmesi için mesaj yazdım ama bakalım artık. iptal edilmezsede beğendik nasıl olsa.
KRAFT DUO TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI SARI GittiGidiyor'da 68685840
Ben de anlamadim oyle dediler ama mezonun fikri hosuma gitticanım benim oğluma park yatak almıştık biz. ablamlarda da küçük beşik vardı ilk aylar için onu verelim dediler ama biz bi heves kurduk yatağımızı çok hoşumuza gitti. beşiği almadık onlardan. kendi park yatağında yattı ilk günden itibaren. hala da yatıyordu da şimdi artık küçük gelmeye başladı. aslında park yatakta en az 3 yaşına kadar yatar ama benim oğlum çok deli yatıyor sağa sola atıyor kendini.
neden yeni doğan için iyi değil dediler anlamadım bence gayet ideal. sağa sola dönme durumu da yok ya biz yatağını kenar hizasına kadar yükseltip yatırıyorduk oğlumu çok güzel oluyordu valla. her an gözümün önünde oluyordu. hiç bir sorun yaşamadık yani.
Masallah kizinakızımı gösteriyimmi size:)
Gunaydin cnmGünaydın mis kokulu hatunlar
Ofelyam cok gecmis olsun
Karistirmissin mideni
Dmt sanda gecmis olsun
maşallah tatlımkızlar ya artık kızımın tepikleri dışardan belli oluo bütün gün karnıma bakıp dolanıyorum çok hoşuma gidio hareket etmesi keşke hep tepse de izlesem
canım maşallah kızımızakızımı gösteriyimmi size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?