maşallah tatlımsedacım ben dışarıda bile gülüyorum. tekme mi yumruk mu bilmiyorum ama oğlum sonuçta hareket ediyor. hissettiğim anda aptal aptal gülümsüyorum. beni görenler deli zannedicek.
canım maşallah kızımıza. ay bende istiyorum utansamda gidicem bugün hastaneye oğlumu göstercem bende. :26:
ay bazen anlayamıyorum işte.
geçti diye doktoru aramadım canım şu anda kaşınıyor ama çok şükür kızarıklık yok sanırım kaşıntı normal de kızarıklık doktorun sürdüğü jelden oldu şmdi düşününce dank etti. çünkü jeli sürünce aşırı yanmıştı. ben akşama kadar kaşıdım akşamda jeli sürünce kızarmış olabilir değil mi çünkü eve gelip göbeğimi silip havalandırınca geçti. daha yeni anladım :))
farklı bişey de yemedim çünkü dün. olsa olsa jelden olmuştr.
sağol canım inşallah şeker çıkmaz bence de. ailede de olunca korkuyorum zaten. ilkinde de korkmuştum ama çıkmamıştı. bunda da çıkmaz inşallah.
kızımı gösteriyimmi size:)
Ersnilim bugun uyandığımda sen aklimdaydin.iyi misin arim,balim,petegim.ruyamda gördüm herhalde ben bu geceye dair hiçbirşeyi hatırlamıyorum
İnşallah sadece uyumusumdur.
maşallah tatlımsedacım ben dışarıda bile gülüyorum. tekme mi yumruk mu bilmiyorum ama oğlum sonuçta hareket ediyor. hissettiğim anda aptal aptal gülümsüyorum. beni görenler deli zannedicek.
canım maşallah kızımıza. ay bende istiyorum utansamda gidicem bugün hastaneye oğlumu göstercem bende. :26:
Dert değil dertsizim
Kesinlikle canım bencede ondan olmuştur,çok geçmiş olsun tekrardan...
Tütütü maşallah çok şeker prensesimiz
İyiyim kuzucum çok şükür.Bende dün kabus gördüm...
Onu mu hissettin nedir.Allahım hayra çıkarsın inşallah.
dünürcüm senin oğluşun benim kızımı hamile bıraktı. bizde sayenizde torun sahibi olduk. buyrun güle güle giyin diyecek benim ailem. oldu canım var mıydı başka istediğiniz?senin kayınvalindenler işin kolayını bulmuş bebeğe alınması lazım evet 2 tarafından ama bu babanne dede amca hala giydirmekte neymiş haha ,hem seni almışlar, bebek yaptırmışlar , annenlere masrafları yıkmışlar üstüne kendilerine tamtakım süper adet.
sağol bitanem sen hala yoğun musun çok sık girmiyorsun. seninle sohbet edemiyoruz. bir an önce işlerin biter inşallah.dmt, temmuz27 ve dertsiz detaylılarınızın iyi geçmesine çok sevindim maşallah bebişlerimize.
dmt , mezopotamya geçmiş olsun canlar
bebeci canım Allah kavuştursun.
dilem iyi olduğuna düzeldiğine sevindim.
derineser canım sen de hala olcakmışın gözünaydın zapzup senin de gözün aydın canım. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
yüksekvoltaj kız uykusuz aile ne işiniz var 1 lerde ailecek ayakta çok şekersiniz :)
hepinizin bebek arabaları, cici kıyafetleri, hastane çıkışları, park yatakları, karyolaları harika güle güle kullansınlar inşallah.
canım bu saate kadar iptal edilmedi edilmeyecek herhalde. hoşumada gitmişti zaten. bi de gittigidiyorda bonuscard' a %10 bonus var. 50 lirada bonus yüklenicek. bebek arabası 450ye gelmiş olacak.Gule gule kullanin tatlim iptal olmazsa bence guzel aslinda iptal ettirmene de gerek yok gibi
Ben de anlamadim oyle dediler ama mezonun fikri hosuma gitti
Masallah kizina
Gunaydin cnm
Karar verdim gibi aslinda mothercaredeki besigi alcam mezonun da fikrine uyup annemde birakcam ztn annem alcak
egomoego nerelerdesin, iyi misin?
hediyem geldi mi acaba, çatlıcam artık
bak şimdi aşerdim falan dersen beni kimse tutamaz.göster göster lütfen göster:)aşerdim bak:)
dünn gellllllddiiiiiii çok sevindimmmmm kuzummm çok güzelller çok teşekkür ederimmm çok mutlu ettin beni gerçekten çok ağır girip geçiriyorum ciğerlerime inmiş iltihap bademciklerim bembeyaz çok canım acıyor ama bugün biraz daha iyiyim evde olduğum için yazamıyorum da çok teşekkürler teyzesi valla bakarken zıplıodu oğlum çok sevindi oda =)
Eki Görüntüle 588179 kızlar bu beşik nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 588169 Eki Görüntüle 588170 kızlaaarrr hangi nevresim takımı güzel birini alıcam fakat secim yapamıyorum
bak şimdi aşerdim falan dersen beni kimse tutamaz.
eşim öğle yemeğine gelsin gitsin bende gideyim bari hastaneye.
maşallah kızına Allah nazarlardan saklasın
voltajcım beşiği annemler aldılar bile.albüme fotoğraf yükledim ben. beşik 5 ocakta teslim edilcek. benim hem babamın hemde annemin tarafında ilk torun. bende ilk gözağrısıyım ailenin sülalenin o yüzden herkes çok meraklı. annem bir sürü örmüş zaten onlarda albümde var. halamlar teyzem hepsi bişeyler örmüş ördürmüş, kıyafet almışlar. şu an 3 aya kadar kıyafet var. sadece bebek arabası, telsiz , ateş ölçer, kremi ıvır zıvırı banyo malzemesi falan onlar alıncak.Dertsizim beşik alma bizdede var.ama sadece beşik dahada anneannenin gönlünden geçerse başka seylerde alır.
Mesela ablam beşik almıştı annemler bebek arabasını kunyesini ivirini zivirini aldılar
Kiz kardesimde almış onunda bebek arabasını salıncağını ivir zivir iste
Ben avucumu yaladım :) sadece orguleri yapildi zaten bende herturlu orgudur igne oyasidir bilirim yapmistim.hatta bana geldiklerinde verdim.bana ailede hep durumu iyi biz almasakta alıyorlar imajı var birde uzağım diye galiba
Yinede isterdim birsey görmek ,şimdi istemiyorum herkes gonlunce yasasın itelemeyle olmuyor.esim birde alır kendi belki ondan.
Belkide alım satımdan gulemedigimden yani hepsi olabilir :)
Birde öyle giydirmek diye saçma adet ilk duydum yani kendi kızı varsa yapsın örnekle anlayalım.
Eski koye yeni adet.ben yatak odasını bile kiz tarafına aldırmana kızıyorum .
voltajcım beşiği annemler aldılar bile.albüme fotoğraf yükledim ben. beşik 5 ocakta teslim edilcek. benim hem babamın hemde annemin tarafında ilk torun. bende ilk gözağrısıyım ailenin sülalenin o yüzden herkes çok meraklı. annem bir sürü örmüş zaten onlarda albümde var. halamlar teyzem hepsi bişeyler örmüş ördürmüş, kıyafet almışlar. şu an 3 aya kadar kıyafet var. sadece bebek arabası, telsiz , ateş ölçer, kremi ıvır zıvırı banyo malzemesi falan onlar alıncak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?