2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

göster göster lütfen göster:)aşerdim bak:)

ay bazen anlayamıyorum işte.

Dert değil dertsizim

Kesinlikle canım bencede ondan olmuştur,çok geçmiş olsun tekrardan...

kızımı gösteriyimmi size:)

Tütütü maşallah çok şeker prensesimiz

Ersnilim bugun uyandığımda sen aklimdaydin.iyi misin arim,balim,petegim.ruyamda gördüm herhalde ben bu geceye dair hiçbirşeyi hatırlamıyorum
İnşallah sadece uyumusumdur.

İyiyim kuzucum çok şükür.Bende dün kabus gördüm...
Onu mu hissettin nedir.Allahım hayra çıkarsın inşallah.

maşallah canım , saol hepimizinkine maşallah

hepimizinkine maşallah canım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

dünürcüm senin oğluşun benim kızımı hamile bıraktı. bizde sayenizde torun sahibi olduk. buyrun güle güle giyin diyecek benim ailem. oldu canım var mıydı başka istediğiniz?

sağol bitanem sen hala yoğun musun çok sık girmiyorsun. seninle sohbet edemiyoruz. bir an önce işlerin biter inşallah.

canım bu saate kadar iptal edilmedi edilmeyecek herhalde. hoşumada gitmişti zaten. bi de gittigidiyorda bonuscard' a %10 bonus var. 50 lirada bonus yüklenicek. bebek arabası 450ye gelmiş olacak.

egomoego nerelerdesin, iyi misin?
hediyem geldi mi acaba, çatlıcam artık

dünn gellllllddiiiiiii çok sevindimmmmm kuzummm çok güzelller çok teşekkür ederimmm çok mutlu ettin beni gerçekten çok ağır girip geçiriyorum ciğerlerime inmiş iltihap bademciklerim bembeyaz çok canım acıyor ama bugün biraz daha iyiyim evde olduğum için yazamıyorum da çok teşekkürler teyzesi valla bakarken zıplıodu oğlum çok sevindi oda =)

Şimdi annemle konuştum beşiği söyledim...

Sen hiç bir şey alma ben herşeyini alcam daha erken diyor.
Senide yanıma alcam birlikde alcaz diyor.
Beşik ana kucağı alcakmış.Kıyafetlerini alcakmış.
Sen bana bırak diyor.:YAŞASINNNNNNNN

Dertsizim beşik alma bizdede var.ama sadece beşik dahada anneannenin gönlünden geçerse başka seylerde alır.
Mesela ablam beşik almıştı annemler bebek arabasını kunyesini ivirini zivirini aldılar
Kiz kardesimde almış onunda bebek arabasını salıncağını ivir zivir iste
Ben avucumu yaladım :) sadece orguleri yapildi zaten bende herturlu orgudur igne oyasidir bilirim yapmistim.hatta bana geldiklerinde verdim.bana ailede hep durumu iyi biz almasakta alıyorlar imajı var birde uzağım diye galiba
Yinede isterdim birsey görmek ,şimdi istemiyorum herkes gonlunce yasasın itelemeyle olmuyor.esim alır kendi belki ondan.
Belkide alım satımdan gulemedigimden yani hepsi olabilir :)
Birde öyle giydirmek diye saçma adet ilk duydum yani kendi kızı varsa yapsın örnekle anlayalım.
Eski koye yeni adet.ben yatak odasını bile kiz tarafına aldırmaLara kızıyorum .

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım, tahmin ettim zaten, çok dikkat et kendine hep yat, umarım biraz moral olmuştur sana da,

içim rahatladı valla, çok sevindim gitmiş olsun da aman, güzel günlerde giysin inş.

Eki Görüntüle 588179 kızlar bu beşik nasıl sizce ?

bu beşik varya muhteşem benim eltimde beyazı var ben kesin alcam ama eltim diyoki bunların otomatık sallananları çıkmış o 250 tlye almıştı hello babyden izmirden, otomatiği 100 tl falan fazlaymış. kendi sallanınca tekrar uykuya dalıyo diyo kameradan takip et işinede devam edersin diyo

voltajcım beşiği annemler aldılar bile.albüme fotoğraf yükledim ben. beşik 5 ocakta teslim edilcek. benim hem babamın hemde annemin tarafında ilk torun. bende ilk gözağrısıyım ailenin sülalenin o yüzden herkes çok meraklı. annem bir sürü örmüş zaten onlarda albümde var. halamlar teyzem hepsi bişeyler örmüş ördürmüş, kıyafet almışlar. şu an 3 aya kadar kıyafet var. sadece bebek arabası, telsiz , ateş ölçer, kremi ıvır zıvırı banyo malzemesi falan onlar alıncak.

Dertsiz kız biz telsizden çok memnunuz :) her akşam kullanıyoruz :)) çok eğlenceli meret :) ben mutfakta oyalanırken ortalık toplamayla eşim salondan isteklerini bildiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…