ofelyamm
prenseste çok tatlı tombiş tombiş duruo kaç gr dedilerr aanammm yerim ya ben onu
Dertsiz kız biz telsizden çok memnunuz :) her akşam kullanıyoruz :)) çok eğlenceli meret :) ben mutfakta oyalanırken ortalık toplamayla eşim salondan isteklerini bildiriyo
Eki Görüntüle 588276
ördekli olan canım cıvıl cıvıl
aşkolsuuunnnnn(
ben seni çok özlüyom ama ama ama sen hep meşgul oluyosuuunnnn
bir iki laf attım yazmadın bi şey, yoğunsun diye ellemedim bi daha taammm mııı
ama ben seni seviyommmmsen benim kahramanımsın bi kere
ay çok komiksiniz ve de tatlı:)
bak hanipeks yine görmedin yine gittin
sonra da bana konuşmuyosun diyosun
gitmeeeeeeeeee gitmeeeeeeeee
Hiç de bikere asıl ben sana laf attım kaç kere taaam mıSen bana cevap yazmadın, en günceeli dün akşam üzeri yatak terletio ddiolar felan yazdım bana cevap yazmadın bugün başka bi annişe yazdın sorduğum sorunun cevabını
totomu koyamıyorum ki sandalyeme
dünn gellllllddiiiiiii çok sevindimmmmm kuzummm çok güzelller çok teşekkür ederimmm çok mutlu ettin beni gerçekten çok ağır girip geçiriyorum ciğerlerime inmiş iltihap bademciklerim bembeyaz çok canım acıyor ama bugün biraz daha iyiyim evde olduğum için yazamıyorum da çok teşekkürler teyzesi valla bakarken zıplıodu oğlum çok sevindi oda =)
Şimdi annemle konuştum beşiği söyledim...
Sen hiç bir şey alma ben herşeyini alcam daha erken diyor.
Senide yanıma alcam birlikde alcaz diyor.
Beşik ana kucağı alcakmış.Kıyafetlerini alcakmış.
Sen bana bırak diyor.:YAŞASINNNNNNNN
sağol bitanem sen hala yoğun musun çok sık girmiyorsun. seninle sohbet edemiyoruz. bir an önce işlerin biter inşallah.
.
kızlar ya artık kızımın tepikleri dışardan belli oluo bütün gün karnıma bakıp dolanıyorum çok hoşuma gidio hareket etmesi keşke hep tepse de izlesem
Eki Görüntüle 588179 kızlar bu beşik nasıl sizce ?
prenses yatağı gibi :)) bende çok istemiştim ama içi küçücük zaten satıcı 6 ay en fazla yatabilir dedi. yoksa ben çok istiyordum bi de tam yuvarlakları var onlarda çok güzel.. hayalimdeki buydu benimdehatta şöyle set yapmıştım :))
Eki Görüntüle 588185
Eki Görüntüle 588186
kızımı gösteriyimmi size:)
eşim çok uyanık şekerim. işten çıkmadan arar ( ben ondan 2.5 saat önce evde oluyorum) yemek ne getireyim der . ilk birkaç ay dışardan yedik ya o sebeple. neyse ben yaparım sen gel derim. sonra çıkar yoldan bi daha arar. (çakal aslında yemekte ne var , damağına göre mi onu öğrenmeye çalışır) bende ısrarla yapıcam işte birseyler derim yemeğin adını söylemem. bazen gelir çok sevinir beğenir bazen de beğendim der ama surattan hiç memnun olmadığı anlaşılırsonra çay faslı başlar kiii çaya çok düşkün. ben bulaşıkları toparlarken sürekli çayın yanına bi şeyler ister. çerez mi alsam bakkaldan der (yani varsa getir istememek mi lazım her seferinde anlamına gelir bu) sonra çikolata gibi bi şey de olsa olurdu hani der.. bu bitmez böyle... çaylar toplanır meyve faslı başlar.. yemesine keyfine çok düşkün..ben hamile olmama rağmen onun kadar şey istemiyo benim canım :26:zaten benden çok kilo aldı nerdeyse bu dönemde :)
Çok güzelmiş, ben de istiyorum ama fiyatları çok yüksek 6-7 ay için 500-600 tl ödemek de istemiyorum
Ay nerde satılıyor nerde nerdeeeeeeee?
Maşallah tu tu tu çok tatlı nazar değmesin canım kızına
kızlarrrrrrrr koşunnnnnn koşunnnnnnnn
markafoni de şu an indirime girdi. polo valizler ve de ann taylor çantalar .. 250 den 50 ye düştü..
koşun gızzzzzzzzzzz ben kaptım bi tane istediğimi başkası aldı ama
Çok güzelmiş, ben de istiyorum ama fiyatları çok yüksek 6-7 ay için 500-600 tl ödemek de istemiyorum
Ay nerde satılıyor nerde nerdeeeeeeee?
Maşallah tu tu tu çok tatlı nazar değmesin canım kızına
ay aynen bizde de bunlar mevcut şekerim, ben de sölemiyorum bilerek ne yaptığımı, ona kalsa, her gün dışardan yer, seviyo öle şeyleri aama olmadı ki öle, evliliğin ilk başlarında bi kilo aldık Allah Allah yani, ben verdim tekrar aldım ha o ayrı ama:), yemekten sonraki faslı bizimkinin de hiç bitmez, ben de azcık ucundan aldımmı bitti işte:)
95 kilo oldu benim tosunum da bu arada, göbeğini benle yarıştırıyo aynada, daha benim hakkım var dio bi de ya, benden çok aşeriyo zaten
burda burda :))
AHŞAP SALTANAT BEŞİK ANA KUCAĞI ÜCRETSİZ KARGO GittiGidiyor'da 70556206
ay bu kadar benzer yani :))) romantik hamilelik deniyormuş buna şekerim.. eşler de birlikte kilo alırmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?