2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben kızımı görmeyeli 1 ay oluyo kimbilir nasıl büyüdü. aslında bugün şeker yüklemem vardı ama jokerde öğretmenimiz kalmadığından çocukları bırakamadım. cumartesiye salladım kafadan . yaparlar o zaman umarım :26:

Hiç de bikere asıl ben sana laf attım kaç kere taaam mı Sen bana cevap yazmadın, en günceeli dün akşam üzeri yatak terletio ddiolar felan yazdım bana cevap yazmadın bugün başka bi annişe yazdın sorduğum sorunun cevabını

ay çok komiksiniz ve de tatlı:)

eşim çok uyanık şekerim. işten çıkmadan arar ( ben ondan 2.5 saat önce evde oluyorum) yemek ne getireyim der . ilk birkaç ay dışardan yedik ya o sebeple. neyse ben yaparım sen gel derim. sonra çıkar yoldan bi daha arar. (çakal aslında yemekte ne var , damağına göre mi onu öğrenmeye çalışır) bende ısrarla yapıcam işte birseyler derim yemeğin adını söylemem. bazen gelir çok sevinir beğenir bazen de beğendim der ama surattan hiç memnun olmadığı anlaşılır sonra çay faslı başlar kiii çaya çok düşkün. ben bulaşıkları toparlarken sürekli çayın yanına bi şeyler ister. çerez mi alsam bakkaldan der (yani varsa getir istememek mi lazım her seferinde anlamına gelir bu) sonra çikolata gibi bi şey de olsa olurdu hani der.. bu bitmez böyle... çaylar toplanır meyve faslı başlar.. yemesine keyfine çok düşkün..ben hamile olmama rağmen onun kadar şey istemiyo benim canım :26:zaten benden çok kilo aldı nerdeyse bu dönemde :)

seni seviyom
seni seviyom
seni seviyom

görmedim taam mııı taammm mıııı

totomu koyamıyorum ki sandalyeme

birazcık sandalye görse o toto iyi olacak sonra da yok çınar sadece pıt pıt ediyo. kimbilir zavallım kaç tekme indiriyo ama anne merdivenlerden koşmaktan bi sey farketmiyooo kiii akşamda yorgunluktan bayılır gibi kalıyon evde bı sey hıssedemıyom deme artık taam mı

kızlarrrrrrrr koşunnnnnn koşunnnnnnnn

markafoni de şu an indirime girdi. polo valizler ve de ann taylor çantalar .. 250 den 50 ye düştü..

koşun gızzzzzzzzzzz ben kaptım bi tane istediğimi başkası aldı ama

geçmiş olsun canım benim de uyandığımdan beri genzim dolu hayırlısı bakalım.

ohhh ne mutlu sana güle güle kullansın inşallah.

hiç sorma yaaaa canım felaket sizi okumadan da duramıyorum işte böyle eksik gedik laf atıyorum arada :) yılın başına da sarkacak gibi görünüyor bakalım hayırlısı bi kurtulsam.

sağol bitanem sen hala yoğun musun çok sık girmiyorsun. seninle sohbet edemiyoruz. bir an önce işlerin biter inşallah.

.

maşallah canım ne güzel ben bırak dışarıdan görünmeyi kendim bile zar zor hissediyorum hatta azaldı gibi hareketler endişe ediyor insan. Artık neye göre değişiyorsa bilemedim.

kızlar ya artık kızımın tepikleri dışardan belli oluo bütün gün karnıma bakıp dolanıyorum çok hoşuma gidio hareket etmesi keşke hep tepse de izlesem

Eki Görüntüle 588179 kızlar bu beşik nasıl sizce ?

Çok güzelmiş, ben de istiyorum ama fiyatları çok yüksek 6-7 ay için 500-600 tl ödemek de istemiyorum

Ay nerde satılıyor nerde nerdeeeeeeee?

kızımı gösteriyimmi size:)

Maşallah tu tu tu çok tatlı nazar değmesin canım kızına

ay aynen bizde de bunlar mevcut şekerim, ben de sölemiyorum bilerek ne yaptığımı, ona kalsa, her gün dışardan yer, seviyo öle şeyleri aama olmadı ki öle, evliliğin ilk başlarında bi kilo aldık Allah Allah yani, ben verdim tekrar aldım ha o ayrı ama:), yemekten sonraki faslı bizimkinin de hiç bitmez, ben de azcık ucundan aldımmı bitti işte:)

95 kilo oldu benim tosunum da bu arada, göbeğini benle yarıştırıyo aynada, daha benim hakkım var dio bi de ya, benden çok aşeriyo zaten

amin canım hepimizinkine maşşalah,Allah hepimizinkini korusun, seninki de çoooooook tatlıydı yavrusum benim:)

Allah'ım nerde ne kampanya var valla senden sorulur artık, peeeesss bu içindeki alışveriş canavarına kim dur diycek acaba:)

burda burda :))

AHŞAP SALTANAT BEŞİK ANA KUCAĞI ÜCRETSİZ KARGO GittiGidiyor'da 70556206

ay bu kadar benzer yani :))) romantik hamilelik deniyormuş buna şekerim.. eşler de birlikte kilo alırmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…