ben kendimde içiordum bıraktım oda bıraktı ben ne yaparsam onu yapıo sanırım bana destek mi olmak istio anlamadım gece ben kalkığp yemek yiyorum benden önce oturuo masaya süt içiorum öle bi çarşıa gidioruz benden çok nazi oluo tuvaletim geldi canım şunu istedi bunu istedi ablasını arıo akşam size gelcez bana şunu yap bunu pişir bazen şüpeleniorum bebek ondamı die
Benim kocam sancilandigim bir aksam sigarayı bırakmak için elinden geleni yapacagını söyledi ama 1 hafta sürdü elinden gelen bu muydu diyorum pis pis sırıtıyor ama azalttı balkonda içtiği için olsa gerek, kocam kedi gibidir dibimden ayrılmaz ben azıcık ileri git diye iterim genelde o yüzden bu huyunu kullanıyorum sigara kokuyosun midem bulanıyor diyorum ama ona da care buldu sigara icmeye giderken başka tshirt giyiyor sonra değiştiriyor gargara yapıp yapışıyor yine :)
sedagg canım sen hiç hamile kıyafeti baktın mı?nereden alıcaz?
Benim kocam sancilandigim bir aksam sigarayı bırakmak için elinden geleni yapacagını söyledi ama 1 hafta sürdü elinden gelen bu muydu diyorum pis pis sırıtıyor ama azalttı balkonda içtiği için olsa gerek, kocam kedi gibidir dibimden ayrılmaz ben azıcık ileri git diye iterim genelde o yüzden bu huyunu kullanıyorum sigara kokuyosun midem bulanıyor diyorum ama ona da care buldu sigara icmeye giderken başka tshirt giyiyor sonra değiştiriyor gargara yapıp yapışıyor yine :)
cnm daha hiç bakmadım biliomusun benim annem terzi o dikmeye başladı bile ama ben kıyamıorum onada y&y giyim var ordan bakmayı düşünüyorum bu hafta sonu bugun espark lc waıkıkı ye baktım pek bişey yok hatta hiç bişey yok
lc waıkık ye bende bakdım hiç bir şey yok.
Bende nerden bakıcam bilmiyorum.
Şuan düğmem açık oturuyorum :)
walla bende öle oturuyorum saygı mağazasından almıştı geçen sene arkadaşım oraya bak istersen bi bu hafta sonu ben pantolon almayı düşünüyorum pazartesi haber veririm artık ben biraz pijama falan bakmaya başladım doğum için daha erken ama dedim uygun bişey dek gelirse alırım diye
şuan düğmem açık oturuyorum :)
sağol tatlım,güzel şeyler bulursan paylaş benimle;lcw'ya bende baktım ama hiç birşey yokbende pantolonlarımı terziye vermeyi düşünüyorum,bugün sordum hamile pantolonuna döndürüyorlarmış
ebru maternity internetten nerede şubeler var öğrenebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
şuan bakıyorum canım izmirde de şübesiVarmış harika şeyler var bayıldım
çok teşekkürler
ben bir kot aldım 2 gündür üstümden çıkartmıyorum. çok güzel jileler gömlekler elbiseler var, bir de pantolonları 9 ay kullanılabiliyor.
ayyy çok tatlısınızzz yaa:) çıktı mı göbişlerinizzz:)) kıyafetler konuşulmaya başlamış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?