2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Benim kocam sancilandigim bir aksam sigarayı bırakmak için elinden geleni yapacagını söyledi ama 1 hafta sürdü elinden gelen bu muydu diyorum pis pis sırıtıyor ama azalttı balkonda içtiği için olsa gerek, kocam kedi gibidir dibimden ayrılmaz ben azıcık ileri git diye iterim genelde o yüzden bu huyunu kullanıyorum sigara kokuyosun midem bulanıyor diyorum ama ona da care buldu sigara icmeye giderken başka tshirt giyiyor sonra değiştiriyor gargara yapıp yapışıyor yine :)

Hahahaha bu yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki.
Benim kocişimde aynı böyle.Sürekli dip dibeyizdir:)
Benimkide balkondan çıkınca resmen kolanya banyusu yapıyor hemen dişini fırçalıyor ve yine yamacıma geliyor:)
Bence bu bebiş sayesinde bitecek bu sigara derdi

sedagg canım sen hiç hamile kıyafeti baktın mı?nereden alıcaz?

cnm daha hiç bakmadım biliomusun benim annem terzi o dikmeye başladı bile ama ben kıyamıorum onada y&y giyim var ordan bakmayı düşünüyorum bu hafta sonu bugun espark lc waıkıkı ye baktım pek bişey yok hatta hiç bişey yok

Eşim mesela artık işe giderken pakete sayılı sigara koyuyor.
Bence onunda içinde var bırakma azmi.Zaten ona eşlik edicem diye içiyorum diye çok üzülüyordu.
İçime çekemiyordum şükür.Şimdi sigaradan nefret ediyorum.
Zaten ilk hamiş olduğumu öğrenmeden önce sigara koktu bana.
Iykk yolda içenler bile etkiliyor bence yoldada yasak olmalı.
Hele bazı ucun sigaların kokusu berbat.

cnm sen bu durumu kullan bence bir daha sancılanırsan oda bırakcam falan derse yemin ettir ben öle yaptım hemde bebek ve benim üstüme yemin etti şimdi bence birazda ona korkusundan içemio yoksa ben bukadar bırakabileceğini hiç tahmin etmezdim

lc waıkık ye bende bakdım hiç bir şey yok.
Bende nerden bakıcam bilmiyorum.
Şuan düğmem açık oturuyorum :)

Bugunde mesai bitti çok şükür hanımlar.
Hafta sonu iyice dinlenin.Bebişlerede kendinizede dikkat edin.
Pazartesi herkesden hayırlı haberler bekliyorum inşallah.
Allaha emanet olun.

walla bende öle oturuyorum saygı mağazasından almıştı geçen sene arkadaşım oraya bak istersen bi bu hafta sonu ben pantolon almayı düşünüyorum pazartesi haber veririm artık ben biraz pijama falan bakmaya başladım doğum için daha erken ama dedim uygun bişey dek gelirse alırım diye

sağol tatlım,güzel şeyler bulursan paylaş benimle;lcw'ya bende baktım ama hiç birşey yok bende pantolonlarımı terziye vermeyi düşünüyorum,bugün sordum hamile pantolonuna döndürüyorlarmış

şuan düğmem açık oturuyorum :)

ya canım aynen düğmemi açıp daha rahat oturuorum kilo almadım ama şişkinlikvar patlıcakmış gibiyim.bende bakamadım kıyafet daha bulanlar bizlerede yazsın lütfen

sağol tatlım,güzel şeyler bulursan paylaş benimle;lcw'ya bende baktım ama hiç birşey yok bende pantolonlarımı terziye vermeyi düşünüyorum,bugün sordum hamile pantolonuna döndürüyorlarmış

ewt onu bende duymuştum işte bakalım hafta sonu bi keşif gezisi yapacağım bir şey çıkmazssa

ben izmirde yaşıyorum geçtiğimiz hafta sonu lcw de hamile kıyafetleri gördüm çok sevindim nerden bulurum acaba diye dert ediyordum belki zamanla gelir yada başka mağazalarına bakın semte göre bile değişiyor mağazaların ürünleri ben lcw dekileri beğendim kırmızı boru paça bir pantolon vardı aklım kaldı ama almadım erken diye karnım şişince alırım

şuan bakıyorum canım izmirde de şübesi Varmış harika şeyler var bayıldım

çok teşekkürler

Ben bir kot aldım 2 gündür üstümden çıkartmıyorum. Çok güzel jileler gömlekler elbiseler var, bir de pantolonları 9 ay kullanılabiliyor.

ben bir kot aldım 2 gündür üstümden çıkartmıyorum. çok güzel jileler gömlekler elbiseler var, bir de pantolonları 9 ay kullanılabiliyor.

canım beden olayını nasıl ayarlıyorsun ben biraz bu konuda tereddüt ediyorum giyim olarak int. Hiç alışveriş yapmadım bu korkum yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…