Amin canımm
Sorma ben sigara içmiyordum hiç.
Evlendikden sonra eşim içince balkonda ona eşlik ederken bir iki tane içiyordum.
Ama içime hiç bir zaman çekemedim.O yüzden hamile kalınca bırakmak çok kolay oldu.
Ve şimdi midemi alt üst ediyor kokusu.Bende eşimin içmesini istemiyorum.
Sigara ayrılık getiriyor bize sanki.Balkonda içiyor eşim eh bana kokuyor yanına gidemiyorum.
İçmesinide hiç istemiyorum.Beni kırmıyor eve gelince hiç içmiyor ama arada tutuyor içesi o zaman bozuluyorum.
Bebek doğana kadar dedim şimdiden azalt hayatım.Bebeğimiz olduğunda tamamen bırak inşallah.
Söz verdi şimdilik sayıyla içiyor bakalım inşallah bırakırlar.
amin canımm
sorma ben sigara içmiyordum hiç.
Evlendikden sonra eşim içince balkonda ona eşlik ederken bir iki tane içiyordum.
Ama içime hiç bir zaman çekemedim.o yüzden hamile kalınca bırakmak çok kolay oldu.
Ve şimdi midemi alt üst ediyor kokusu.bende eşimin içmesini istemiyorum.
Sigara ayrılık getiriyor bize sanki.balkonda içiyor eşim eh bana kokuyor yanına gidemiyorum.
Içmesinide hiç istemiyorum.beni kırmıyor eve gelince hiç içmiyor ama arada tutuyor içesi o zaman bozuluyorum.
Bebek doğana kadar dedim şimdiden azalt hayatım.bebeğimiz olduğunda tamamen bırak inşallah.
Söz verdi şimdilik sayıyla içiyor bakalım inşallah bırakırlar.
benim eşimde günde bir paket içiyordu bebek olursa bırakıcam dedi ve öğrendiği gün bıraktı bende çok büyük yemin ettirdim şimdi hiç içmiyor
Merhaba kızlar ,
Cherryfe den haber var mı kanaması durmus mu? Ben mı gözden kaçırdım ?
ay canım be güzel tebrik ederim inşallah bizimkiler de tamemen bırakırlar.[/QUOT
ben kendimde içiordum bıraktım oda bıraktı ben ne yaparsam onu yapıo sanırım bana destek mi olmak istio anlamadım gece ben kalkığp yemek yiyorum benden önce oturuo masaya süt içiorum öle bi çarşıa gidioruz benden çok nazi oluo tuvaletim geldi canım şunu istedi bunu istedi ablasını arıo akşam size gelcez bana şunu yap bunu pişir bazen şüpeleniorum bebek ondamı die
Merhaba kızlar ,
Cherryfe den haber var mı kanaması durmus mu? Ben mı gözden kaçırdım ?
inşallah bırakırlar geçen gün tutturdum bırakmazsan doğurmayacağım diye tövbe yarabbim beni kötü kötü konuşturuyor Allah korusun
Ay sorma bende sigara kokusunu alınca markete giderken içmiş.
Bebeğimi doğurayım allah bir deha beni senin eline düşürmesin dedim.
Çok üzüldübende üzüldüm ama hormanlar işde.
ay canım be güzel tebrik ederim inşallah bizimkiler de tamemen bırakırlar.[/QUOT
ben kendimde içiordum bıraktım oda bıraktı ben ne yaparsam onu yapıo sanırım bana destek mi olmak istio anlamadım gece ben kalkığp yemek yiyorum benden önce oturuo masaya süt içiorum öle bi çarşıa gidioruz benden çok nazi oluo tuvaletim geldi canım şunu istedi bunu istedi ablasını arıo akşam size gelcez bana şunu yap bunu pişir bazen şüpeleniorum bebek ondamı die
benim eşimde günde bir paket içiyordu bebek olursa bırakıcam dedi ve öğrendiği gün bıraktı bende çok büyük yemin ettirdim şimdi hiç içmiyor
Ayyy maşallah ya darısı bizim başımıza inşallah.
Yaaaaaa sağlık ocağı dediğiniz yer bağlı bulunduğumuz aile hekiminin olduğu yer mi oluyor kızlar
cherryfe atlattı Allahın izni ile esas benim aklım rüzgarözgedeAllahım inşallah hayırlı bir haber gelir.
evet aile hekiminin olduğu yer oluyor atlamayın mutlaka bildirin doğumdan sonra aşı için geliyorlar aşı takvimi oluşturuluyor.
Onun için 1 hafta bekleyeceğiz galiba , iki doktorda birbirinden farklı konuşmuş belki ilk gittiğinde doktor yanlış söyledi geç döllenme falan oluyor ya genelde -10 gün yanılma payı veriyorlar diye bişeyler duymuştum inşallah öyle birseydir hayırlısı olsun Rabbim yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?