2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
güzel canım kullanıslı bişiye benziyo..

kızlar nefes alıp verme problemleri yasıyomusunuz..

anlık tıkanma gibi oluyo inşallah bu belirti de eksik kalır ya valla çok fenayım ohlayıp puflayarak geziyom bi de nefes alamasam tam evlere şenlik görüntüm olacak.. merdiven inip çıkarken ben çok fena oluyom ( binada engelli asansörü var onu kullanıyorum :)

güzel canım kullanıslı bişiye benziyo..

kızlar nefes alıp verme problemleri yasıyomusunuz..

evet bana da öle geldi,

canım ben başından beri yaşıyorum, hatta çarpıntım da oluyo bazen, nefesim kesiliyo gibi, özellikle yokuş çıkarken, hızlı yürüdüğüm zaman falan nefes alıp vermede zorlanıyorum, doktora sordum bende, çarpıntı uzun sürmüyosa strese bağlıdır, öteki de normal demişti

benimde çarpıntıyla başlaan bi nefes darlığı..özellikle yemek yerken oluyo..patlıcak gibi hissediyorum kendimi daha doymadan..
mezoşum benim çarpıntıyla beraber oluyo..kalbim güm güm ve hızlı hızlı atıyor..merdiven inip çıkarken zaten yoruluyorum oturdugum yerden neden oluyo onu anlamıyorum..daha çok erken diye düşünüyorum..
bende yeni yeni başladı katinacım; ve artarak devam edecğini biliyorum ilk hamileliğimden. aldığın nefes yetmiyo gibi tık nefes oluyosun. ama gayet normalmiş; doktoruma sormuştum geçen sefer.

aynen canım aynen..nefesin yetmiyo gibi yürüyüş yaptım su içtim banamısın demedi..otururken daha da şiddetleniyo..ben uyuyum birazcık belki kendime gelirim

günaydın kıssssssslar ve günaydın minik insanlar

bu saatte ne günaydını diceksiniz
malum gece geç yattık sabah da kalktık ders çalıştık
bir iki ünite bitirmeden nete girmiyorum
anne karnında disiplinli yetişiyor oğlum

saat 2-2.5 gibi ASMye gidip kan sonuçlarımız alacağız
2 gündür saat 11 buçuğa kadar ASM deydim-altı üstü kan vereceğim,aşı olacağım resmen bir gün bekledim. bugün öğleden sonra gideceğim şansımı bir de böyle deneyeceğim

hızlıca geçmişi okuyacağız şimdi hazır herkes yemekte iken

katlanınca pek inceliyormus bak bu .. hımm peki siyah mı düşünüyorsun ??

evet evet bizim arabaya ancak bu olur gibi geldi, aslında rengine tam bakmamıştım ama siyah olabilir canım evet, ilerde 2.olursa eğer unisex bi renk olsun , bi de dikkat çekmesin de nazar değmesin benim yavruma:)bu ikinci dediiğim şakaydı tabi:)

erkek milleti; al birini vur ötekine
ben bugünlerde patlicam benimkine de şu üç günlük iznimi mahvetmek istemiyorum

cnm özellikle bişeyler yiyip içtikten sonra çok tepiyor çok seviyorum

valla doktorların daha anlayışlı olması lazım bence. sonuçta muhatap oldukları kesim zaten peşinen hasta.
bence sonuna kadar haklısın. gönder kocayı o halletsin . bir işe yarasınlar

geçmiş olsun canım,iyice dinlen

tekmeler insanı bu kadar rahatsız ediyor mu yahu
ben altta çalışınca en fazla gıdıklanıyorum

Kızlar bebek arabası için neden acele ediyorsunuz yaw. Ya da ben mi çok rahatım? Ne de olsa daha minicikken kullanmazsınız şöyle eylül ekim gibi kullanılır gibime geliyor. Doğum arası masraf yapmasak mı?

gece kuşu seniiiii gidi seniii :))
evet disiplin şart anne karnında alışması iyi birşey :)) gör bak çıkınca sen bunların hesabını nasıl vereceksin sanıyon ki biblo gibi pusette duracak sende tek ayakla sallayıp ders çalışcan bunla ilgili bi blog vardı dur bulursam sana göndercem kız çok esprili yazmıştı :))

maşallah maşallahh eger bunu alacaksan içi kırmızılı olanı al bari çok da kasvetli olmasın be ya

geçmiş olsun canım,iyice dinlen

tekmeler insanı bu kadar rahatsız ediyor mu yahu
ben altta çalışınca en fazla gıdıklanıyorum

ay dün gece ben uyumaya çalışırken etti canım, başı bi yerde kıçı ayrı bi yerde vuruyo da vuruyo, ilk defa bu lkadar çok hissettim ben de, mekik falan çekti herhalde sabah sporunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…