güzel canım kullanıslı bişiye benziyo..
kızlar nefes alıp verme problemleri yasıyomusunuz..
benimde çarpıntıyla başlaan bi nefes darlığı..özellikle yemek yerken oluyo..patlıcak gibi hissediyorum kendimi daha doymadan..evet bana da öle geldi,
canım ben başından beri yaşıyorum, hatta çarpıntım da oluyo bazen, nefesim kesiliyo gibi, özellikle yokuş çıkarken, hızlı yürüdüğüm zaman falan nefes alıp vermede zorlanıyorum, doktora sordum bende, çarpıntı uzun sürmüyosa strese bağlıdır, öteki de normal demişti
mezoşum benim çarpıntıyla beraber oluyo..kalbim güm güm ve hızlı hızlı atıyor..merdiven inip çıkarken zaten yoruluyorum oturdugum yerden neden oluyo onu anlamıyorum..daha çok erken diye düşünüyorum..anlık tıkanma gibi oluyo inşallah bu belirti de eksik kalır ya valla çok fenayım ohlayıp puflayarak geziyom bi de nefes alamasam tam evlere şenlik görüntüm olacak.. merdiven inip çıkarken ben çok fena oluyom( binada engelli asansörü var onu kullanıyorum :)
bende yeni yeni başladı katinacım; ve artarak devam edecğini biliyorum ilk hamileliğimden. aldığın nefes yetmiyo gibi tık nefes oluyosun. ama gayet normalmiş; doktoruma sormuştum geçen sefer.
YUPPİ 7 . AYIMIZA GİRDİKKKK:d
katlanınca pek inceliyormus bak bu .. hımm peki siyah mı düşünüyorsun ??
ben çok beğendim; hem hafif hem de kullanışlı gözüküyor. ilerde baston puset olarak kullanabilirsin.
kesinlikle bencede saçma canım. kim ne istiyorsa onu yapsın zorla olmaz bu işler. benim eşim herşeyi kendimiz alıcaz diyordu kimseye bişey aldırmam diyordu. ama izine gidince benim olmadığım zaman kayınvalidem birşey demiş olacak ki benim babam beşiği biz almak istiyoruz dediğinde hiç sesini çıkartmadı. evde biz kendimiz alırız deyip ahkam kesen adam gitti yerine sus pus biri geldi.
geçmiş olsun canım benim de uyandığımdan beri genzim dolu hayırlısı bakalım.
ohhh ne mutlu sana güle güle kullansın inşallah.
hiç sorma yaaaa canım felaket sizi okumadan da duramıyorum işte böyle eksik gedik laf atıyorum arada :) yılın başına da sarkacak gibi görünüyor bakalım hayırlısı bi kurtulsam.
maşallah canım ne güzel ben bırak dışarıdan görünmeyi kendim bile zar zor hissediyorum hatta azaldı gibi hareketler endişe ediyor insan. Artık neye göre değişiyorsa bilemedim.
kızlar hastaneyi aradım. önce tatlı tatlı konuştum.
baktım vermeye yanaşmıyorlar açtım ağzımı yumdum gözümü.
hasta mı ayırt ediyorsunuz dedim.
bebeğiniz poz vermediyse biz ne yapalım diyor hemşire.
videolarda gayet net görünüyor yüzü dedim
sonra doktor aldı telefonu. hanfendi video var işte fotoğrafa ne gerek var diyor.
bağırdım çağırdım kapattım telefonu.
2 dk sonra telefonum çaldı. doktor arıyor dertsiz hanım görüntüleri çıkarttım gelin alın diye.
ben şimdi nasıl gitçem adamın yüzüne nasıl bakıcam bağırdım çağırdım.:26:
en iyisi eşimi göndereyimben hamileyim dimi ama gerginim sinirlenebilirim normal dimi ama
günaydın kızlar,
dün berbat bi gece geçirdim, içimde bi huzursuzluk. çarpıntı bi tuhaf , tam uykuya geçicem dediğim zaman benim canım kızım bi bacağıma bi kasığımına bi böğrüme çalışltı durdu, eşimin horultusu eşliğinde, hiç uyumadım herhalde,
sabah da kuru kayısıyla , nar suyu içtim bi de previt içtim kırk yılda bir vitamin çıktım evden,ama yutamadaım herhalde ilacı, serviste fenalaştım, soğuk soğuk terledim, midem bulandı ve kustum, berbattı yani, okula gitim kendime gelemedim,revirde yattım, doktor dedi, seni eve gönderiyim, bi daha kusarsan kendi doktorunu ara, 2 gün rapor yazdı, taksiyle eve geldim,
hala midem kötü, elim ayağım tutmuyo gibi, kendime gelemedim tam,yarın iyi olursam giderim işe inş. ama rapor var zaten
sizler iyisinizdir umarım
günaydın kıssssssslar ve günaydın minik insanlar
bu saatte ne günaydını diceksiniz
malum gece geç yattık sabah da kalktık ders çalıştık
bir iki ünite bitirmeden nete girmiyorum
anne karnında disiplinli yetişiyor oğlum
saat 2-2.5 gibi ASMye gidip kan sonuçlarımız alacağız
2 gündür saat 11 buçuğa kadar ASM deydim-altı üstü kan vereceğim,aşı olacağım resmen bir gün bekledim. bugün öğleden sonra gideceğim şansımı bir de böyle deneyeceğim
hızlıca geçmişi okuyacağız şimdi hazır herkes yemekte iken
evet evet bizim arabaya ancak bu olur gibi geldi, aslında rengine tam bakmamıştım ama siyah olabilir canım evet, ilerde 2.olursa eğer unisex bi renk olsun , bi de dikkat çekmesin de nazar değmesin benim yavruma:)bu ikinci dediiğim şakaydı tabi:)
geçmiş olsun canım,iyice dinlen
tekmeler insanı bu kadar rahatsız ediyor mu yahu
ben altta çalışınca en fazla gıdıklanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?