Kızlar bebek arabası için neden acele ediyorsunuz yaw. Ya da ben mi çok rahatım? Ne de olsa daha minicikken kullanmazsınız şöyle eylül ekim gibi kullanılır gibime geliyor. Doğum arası masraf yapmasak mı?
gece kuşu seniiiii gidi seniii :))
evet disiplin şart anne karnında alışması iyi birşey :)) gör bak çıkınca sen bunların hesabını nasıl vereceksinsanıyon ki biblo gibi pusette duracak sende tek ayakla sallayıp ders çalışcan bunla ilgili bi blog vardı dur bulursam sana göndercem kız çok esprili yazmıştı :))
maşallah maşallahh eger bunu alacaksan içi kırmızılı olanı al bari çok da kasvetli olmasın be ya
Dertsizim beşik alma bizdede var.
voltajım canım benim senin mesajı şöyle okuyorum. " dertsizim beşik alma" bizdede var kısmını ise bendevoltajcım beşiği annemler aldılar bile.
inşallah canım bende yüklerim.yaşasın:)boy boy fotolarını bekliyorum oğluşumuzun:)
canım bende yine weewell marka istiyorum. arkadaşlarda 800 m olan vardı ama o parazit yapıyor. dün civilde baktım yine aynı marka anne sesini falan yükleyebiliyormuşsun ayrıca yanına gitmeden de müdahale edebiliyormuşsun. 235 dedi civilde. yanına gitmeden içim rahat etmezde olurda eşim uyutmak zorunda kalırsa sesimi yüklerim onu açar falan diye düşündük. sizinkinde parazit falan var mı sen kullandığın için daha iyi bilirsin. bi de özellikleri neler?Dertsiz kız biz telsizden çok memnunuz :) her akşam kullanıyoruz :)) çok eğlenceli meret :) ben mutfakta oyalanırken ortalık toplamayla eşim salondan isteklerini bildiriyo
Eki Görüntüle 588276
hepsi aynı tatlım ya. bizim kadar düşünemiyorlar işte.erkek milleti; al birini vur ötekine
ben bugünlerde patlicam benimkine de şu üç günlük iznimi mahvetmek istemiyorum
Kızlar bebek arabası için neden acele ediyorsunuz yaw. Ya da ben mi çok rahatım? Ne de olsa daha minicikken kullanmazsınız şöyle eylül ekim gibi kullanılır gibime geliyor. Doğum arası masraf yapmasak mı?
ofelyam ilk gösterdiğin daha güzel bence bunu beğenmedim[h=1]BABYHOPE RACER TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI PUSET[/h]
Eki Görüntüle 588169 Eki Görüntüle 588170 kızlaaarrr hangi nevresim takımı güzel birini alıcam fakat secim yapamıyorum
canım bende yine weewell marka istiyorum. arkadaşlarda 800 m olan vardı ama o parazit yapıyor. dün civilde baktım yine aynı marka anne sesini falan yükleyebiliyormuşsun ayrıca yanına gitmeden de müdahale edebiliyormuşsun. 235 dedi civilde. yanına gitmeden içim rahat etmezde olurda eşim uyutmak zorunda kalırsa sesimi yüklerim onu açar falan diye düşündük. sizinkinde parazit falan var mı sen kullandığın için daha iyi bilirsin. bi de özellikleri neler?
gece kuşu seniiiii gidi seniii :))
evet disiplin şart anne karnında alışması iyi birşey :)) gör bak çıkınca sen bunların hesabını nasıl vereceksinsanıyon ki biblo gibi pusette duracak sende tek ayakla sallayıp ders çalışcan bunla ilgili bi blog vardı dur bulursam sana göndercem kız çok esprili yazmıştı :))
maşallah maşallahh eger bunu alacaksan içi kırmızılı olanı al bari çok da kasvetli olmasın be ya
offf ya utansamda gidicem ben. napayım oğlumun fotoğrafı dimi ama
ooo bu da süpermiş canım her özellik var. arkadaşlar küçük var ya onu kullanıyorlardı. otelde, odayla restaurant arasında mesafe olmasına rağmen çok iyi çekmesede çekmeye çalışıyordu. siz dışarıya çıkıp denediniz mi hiç?bunda da var anne sesi kaydetme . diğer özellikleri için buyrun :)
300 m çekim mesafesi, Interkom özelliği (karşılıklı konuşma),
MP3 çalara bağlanabilme,
LCD ekran & ekran ışığı,
Şarj edilebilir anne ünitesi,
VOX ayarı,
Ses kaydı,
50 melodi,
Sıcaklık ayarı & alarmı,
24 saat aktif çalışma süresi,
Gece ışığı,
Ses ayarı & gösterimi,
Kemer Askısı,
Düşük pil alarmı, Alan dışı alarmı,
dediğim gibi sürekli kullanıyoruz :)) parazit falan yok.. daha çok zaman var ya belki kızlar daha farklı bi sey keşfederler
kızımı gösteriyimmi size:)
tasarım mı bu
çok şık
yok dışarda denemedik dur bu akşam balkona sigaraya çıktığında alsın yanına. bi de dış seslerle deneyelim. gerçi bizim orası çok gürültülü büyük bir kafenin üstünde oturuyoruz duyulur mu bilmiyorum dur iyi akıl ettin deneyelim bunu :))ooo bu da süpermiş canım her özellik var. arkadaşlar küçük var ya onu kullanıyorlardı. otelde, odayla restaurant arasında mesafe olmasına rağmen çok iyi çekmesede çekmeye çalışıyordu. siz dışarıya çıkıp denediniz mi hiç?
merhaba kızlar nasılsınız?
benim uykumda bir artış oldu sürekli uyuklama halindeyim sizlerde de varmı?
kızlar eşim öğlen yemeğe geldi.
hayatım, bitanem diye başladım cümleye
önce yıkama yağlama ardından oğlumuzun hastaneden ultrason çıktısını istedim.
sen bi gidip alıversen dedim. eşimde sende bişey var yoksa on kere gider alır gelirdin dedi.
anlattım sonra bağırıp çağırdım dedim. hayatta gitmem rezil etmem kendimi dedi
senin yerinde olsam bende utancımdan gidemezdim demez mi
offf ya utansamda gidicem ben. napayım oğlumun fotoğrafı dimi ama
merhaba kızlar nasılsınız?
benim uykumda bir artış oldu sürekli uyuklama halindeyim sizlerde de varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?