2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar bebek arabası için neden acele ediyorsunuz yaw. Ya da ben mi çok rahatım? Ne de olsa daha minicikken kullanmazsınız şöyle eylül ekim gibi kullanılır gibime geliyor. Doğum arası masraf yapmasak mı?

bende diyordum doğduktan sonra memlekete gidince alırım bi istanbul seferi yaparız. orda e bebek in kendi mağazasından alacaktım tüm hesaplarım böyleydi ama heves işte dayanamadım . bi de tam hayalimdeki gibi bulunca aldım işte napıyım :26: ama senin fikrin daha doğru. zaten 4-5 aya kullanmamış bebeği olan arkadaşlar öyle diyo en son ihtiyaç o aslında. sen bize bakma

tamam peki:)kız olduğu da belli olsun o zmn:)

Dertsizim beşik alma bizdede var.

voltajcım beşiği annemler aldılar bile.
voltajım canım benim senin mesajı şöyle okuyorum. " dertsizim beşik alma" bizdede var kısmını ise bende
fazla beşik var gibi okuyorum. hey allahım sen bana akıl fikir ver. kafam ancak şarj ediyor. tekrar okuyunca farkettim. o yüzden annemler beşik aldı bile diyorum.

yaşasın:)boy boy fotolarını bekliyorum oğluşumuzun:)
inşallah canım bende yüklerim.

Dertsiz kız biz telsizden çok memnunuz :) her akşam kullanıyoruz :)) çok eğlenceli meret :) ben mutfakta oyalanırken ortalık toplamayla eşim salondan isteklerini bildiriyo

Eki Görüntüle 588276
canım bende yine weewell marka istiyorum. arkadaşlarda 800 m olan vardı ama o parazit yapıyor. dün civilde baktım yine aynı marka anne sesini falan yükleyebiliyormuşsun ayrıca yanına gitmeden de müdahale edebiliyormuşsun. 235 dedi civilde. yanına gitmeden içim rahat etmezde olurda eşim uyutmak zorunda kalırsa sesimi yüklerim onu açar falan diye düşündük. sizinkinde parazit falan var mı sen kullandığın için daha iyi bilirsin. bi de özellikleri neler?

erkek milleti; al birini vur ötekine
ben bugünlerde patlicam benimkine de şu üç günlük iznimi mahvetmek istemiyorum
hepsi aynı tatlım ya. bizim kadar düşünemiyorlar işte.
şişşşşşşt şişşşşşşşt sakin ol sinirlerine hakim ol. geçen gün şanslı masayı izledim yarışmacılardan biri bunu söylüyordu gülmekten karnıma ağrılar girdi. sen patlıcam deyince aklıma yine o amca geldi.

Kızlar bebek arabası için neden acele ediyorsunuz yaw. Ya da ben mi çok rahatım? Ne de olsa daha minicikken kullanmazsınız şöyle eylül ekim gibi kullanılır gibime geliyor. Doğum arası masraf yapmasak mı?

ya ben en çok arabaya hevesliydim canım ya ondan herhalde benimki, annem de senle aynı görüşte mesela, ama ben hamile olduğumu öğrendiğim andan beri araba sürücem araba alıcam diye sayıklayıp duruyorum, annem de bıraktı peşimi:)bi de 40ından sonra en azından gideriz ya yakın parka anneme falan ya öle deme aaa evde mi kalalım:)

aslında haklısın canım ama benim gibi evde oturunca afakanlar basanlar için çok gerekli oluyor; ilkini aralıkta doğurmuş olmama rağmen daha 20 günlükken arabasına atıp dışarı vurmuştum kendimi. o yüzden travel sistem almıştık; döve döve kullandık. hele bi de şimdi bahar bebeği olacak; kimse tutamaz beni evde barkta :)

kızlar eşim öğlen yemeğe geldi.
hayatım, bitanem diye başladım cümleye
önce yıkama yağlama ardından oğlumuzun hastaneden ultrason çıktısını istedim.
sen bi gidip alıversen dedim. eşimde sende bişey var yoksa on kere gider alır gelirdin dedi.
anlattım sonra bağırıp çağırdım dedim. hayatta gitmem rezil etmem kendimi dedi
senin yerinde olsam bende utancımdan gidemezdim demez mi
offf ya utansamda gidicem ben. napayım oğlumun fotoğrafı dimi ama

bunda da var anne sesi kaydetme . diğer özellikleri için buyrun :)

300 m çekim mesafesi, Interkom özelliği (karşılıklı konuşma),
MP3 çalara bağlanabilme,
LCD ekran & ekran ışığı,
Şarj edilebilir anne ünitesi,
VOX ayarı,
Ses kaydı,
50 melodi,
Sıcaklık ayarı & alarmı,
24 saat aktif çalışma süresi,
Gece ışığı,
Ses ayarı & gösterimi,
Kemer Askısı,
Düşük pil alarmı, Alan dışı alarmı,

dediğim gibi sürekli kullanıyoruz :)) parazit falan yok.. daha çok zaman var ya belki kızlar daha farklı bi sey keşfederler

o belli zaten, çektiklerim çekeceklerimin garantisi
ama benim bu çatlakların intikamını almam lazım, hıncımı oğlandan çıkaramayınca kocadan çıkarıyorum.daha neler yapacağım onaa
ya bir de utanmadan yataktaki yastıklarıma sarılıp yatıyo
şu bloğu merak ettim. bulabilirsen ekle canım

offf ya utansamda gidicem ben. napayım oğlumun fotoğrafı dimi ama

ya senin yerinde olsam hayatta çekinmem onlar çekinsin. sonuçta söz verdikleri birseyi vermedikleri gibi vermeleri için sinir bozucu konuşma yapmak zorunda kalıyorsun alabilmek için. kusura bakmasınlar. özel hastane anlayışı bu. müşterisin onlar için hastadan çok. o zaman müşteri her zaman haklıdır kardeşim :))

ooo bu da süpermiş canım her özellik var. arkadaşlar küçük var ya onu kullanıyorlardı. otelde, odayla restaurant arasında mesafe olmasına rağmen çok iyi çekmesede çekmeye çalışıyordu. siz dışarıya çıkıp denediniz mi hiç?

merhaba kızlar nasılsınız?
benim uykumda bir artış oldu sürekli uyuklama halindeyim sizlerde de varmı?

Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım.
Öğleden önce müdürüme marka sordum dedi ki en az 6. aya kadar hiç kullanılmıyor acele etme.
Sadece puset düşünüyoruz araba için.

tasarım mı bu
çok şık

gitti gidiyor da şekerim
aha işte burda
GÜRGEN KAPLAMA AHŞAP SEPET BEŞİK TAKIMI FATURALI GittiGidiyor'da 66995406

hatta dahası burda

Ahşap beşik - GittiGidiyor

bi de sana blogu ararken bunu buldum. bu da cok hos ve duygulu..
Bebeim ve Ben - Demet Erefolu Varda

yok dışarda denemedik dur bu akşam balkona sigaraya çıktığında alsın yanına. bi de dış seslerle deneyelim. gerçi bizim orası çok gürültülü büyük bir kafenin üstünde oturuyoruz duyulur mu bilmiyorum dur iyi akıl ettin deneyelim bunu :))

uyku muuuu allahım şu an ayakta duvara yaslanıp uyuyabilirim o derece yani

Hiç utanma kuzucum.
Demek ki fotograflar sen istemeden de çıkabiliyorlar.
Hem üşeniyorlar hemde utanan sen olacaksın hiç değil.
Hem sen hamişsin ne yapsan yeridir

Hemde nasıl oturduğum yerde uyukluyorum resmen.
Gece uyuyamadığım için olabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…