2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
valla ders çalışmam lazım ama bu tembellikle ne mümkün hele de bu uyku haliyle :18:

seni seviyom
seni seviyom
seni seviyom

görmedim taam mııı taammm mıııı

büyük aşk mı yaşıyorsunuz, hayırdır, bu muhabbet beni değilde bazılarımızı kıskandırır bak. tamam tamam itiraf ediyorum beni kıskandırır

aaa geçmişi okumayı bitiremedim
daha çamaşırlar çıkacak makinden
kiralık ev bakılacak
test sonuçlarını almaya gideceğim

daha hızlı okumalııyım
daha hızlı okumalıyım

Alın alın sizler, sonra hanginiz memnun hanginiz değil ben ona göre alacağım hihihihihihiiiii

git git kesinlikle sen git, üste çık valla nolucak, bu işler böle üste çıkmadın mı hep sen suççlu oluyosun, bi daha kontrole gittiğinde aa utandı da kocasını yolladı derler, sen git, üste çık:)

getir bize kuzunun resimlerini:)

dertsiz git al resimleri valla.. onlar haksız.. hiiiçç muhattap bile olma görüntülerimi alayım de, al ve çık

oftelya kızın maşallah.. bal dudak olcak

** araba ile ilgili ilk 5-6 ay kullanılmaz filan denmiş ama bence biz bahar bebekleri doğuruyoruz.. kara kış olmayacak ki evden çıkmayalım.. ben şahsen her fırsatta alıp alıp çıkmak yürümek istiyorum.. gündüzleri olmasa bile akşamları kocamı da alıp yürüyüşe gideriz diyorum..
birde ben annemlere gidicem 40ım çıkınca.. burası hep yokuş.. annemlerin orası ise düzayak.. mis gibi.. alır alır çıkarım oğluşumu bir cadde turu oohhhh havamız değişir keyfimiz yerine gelir..

kızlar güzel anneler bugün saat 5te kayserideki randevumuza gideceğiz inşallahh oğlumun kalbinde bi sorun yoktur hamilelerin duası kabul olur derler lütfen bizim için dua edin çok ihtiyacımız var...Oğlumun sağlığı yerinde olsun lütfen güzel dualarınızı eksik etmeyin

Bak oda doğru ya.
Sonuçda bizim bebişler bahar bebişi olcak.
Eh bende eve tıkılıp kalmak istemiyorum.
Oğluşun 40'ı çıksında bende düşüneyim bu araba işini.

Ahh canım benim eşim de böyle..Ben hecesle birşey isteyeyeim o tam tersi o kadar ilgisizdir...Alana kadar da benim hevesimi de söndürü ilgisizliğiyle..Çok tartıştık böyle zamanlarda..Bir de en uyuz olduğum sözü "Hallederizzz"..o söz söyleneli yıllar geçse de hallolmaz o iş..Dırdırlarımdan sonra şimdi biraz düzeldi..:))

Çayın limonla içilmesi durumda demiri öldürmediğini annem de söylemişti..bende öyle içiyorum artık ama yine de kansızlık olduğu için çok fazla abartmıyorum..:)

Bizim de hiç soranımız yok,ne lazım ne yaptınız diye..Ama park yatak almaya karar verdik eşimle birde ana kucağı+ oto koltuğu alacağız,diğer ihtiyaçlar derken masrafımımız çok olacak.Eşim ailesine sölemiş park yatağı onlar alacak,ben de annemlere oto koluğuğnu aldırıyorum..biraz zorlamayla oldu ama..

Bence de park yatak yada uygun sallanan beşikler var onlardan alabilirsin..onlar küçük olduğundan annenlerde kalabilir,park yatakta benim alacağım gibi gragonun modeli olursa onlar büyük olmuyor hem çok fazla yer kaplamıyor.seyehat yatağı olarak da geçiyor zaten,rahatlıkla kullanabilirsin ,4 yaşa kadar kullanılıyor olması daha da güzeli..

tebrikler...

Aynen bende öyleydim,söz kondurmazdım kendime,hala da öyleyim ama kayınvalideyi düzeltemediğim gibi sinirlerim harap oldu ya yıllardır,artık pes ettim..görmüyorum,duymuyorum en güzeli..

Kızlar bebek arabası için neden acele ediyorsunuz yaw. Ya da ben mi çok rahatım? Ne de olsa daha minicikken kullanmazsınız şöyle eylül ekim gibi kullanılır gibime geliyor. Doğum arası masraf yapmasak mı?

Canım biz bebek arabasını oğlum doğdunda aldık hemen ve çoookkk işe yaradı..eğer bebeğiniz benimki gibi gazlı doğarsa,kendinizi sık sık bebek arabasıyla yollarda bulabilirsiniz..Hem biz çok gezdik bebişken bebek arabasıyla..Tam tersi sonra haraketlenince durmak istemiyorlar içinde..Benim kuzenim öyle geç kullanmaya başlayınca bebiş hiç istemedi arabayı..

aklına kötü şeyler getirme canım herşey yolundadır inşallah bu arada bende kayseriliyim :)

iyi haberler dön inşallah.. göreceksin hiçbirşey çıkmayacak..

Bak oda doğru ya.
Sonuçda bizim bebişler bahar bebişi olcak.
Eh bende eve tıkılıp kalmak istemiyorum.
Oğluşun 40'ı çıksında bende düşüneyim bu araba işini.

düşün düşün arkadaşım.. eğer gezmeyi seviyorsanız, etrafınız da buna müsaitse kesinlikle arabası olmalı bebişlerin..

hadi hayırlı haberlerle dön işallah

arabanızı güle güle kullanın hayırlısı olsun kaynanaı at kazana gitsin onlardan bir cacık olmaz boşver sıkma canını

bu arabayı bizde çok beğendik eşimle ama araba katlanınca yer kaplıyor çok küçülmüyor ama kumaş kalitesi bebek arabalarında graco 10 numara bir tekstilci olarak şu anki işim dışında tekstil mezunuyum da kumaş kalitesi çok iyi yani bende graconun bu modelini aldım mothercareden 699 tl ayrıca 200tl indirim çeki kazandık 31 aralık kampanyanın son günü piyasada da en düşük 699tl hediye çeki olmadan ben çok memnunum bu aldığım arabadan tek elle çok rahat kapatılıp açılıyor oto koltuğu büyük 2 yaşına kadar nerdeyse bebiş kullanır bir de buna gözat istersen
Graco Mosaic Travel Bebek Arabası Chili - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

ne güzel bebeişini gördün bende haftaya gideceğim zaman hemen geçsin istiyorum

karnındaki kızarıklığın geçmesi için banyo yap ama banyodan sonra üzerine sakın birşey sürme yağ-krem gibi bırak cildin 2 gün kremsiz kalsın dinlensin böyle dinlendirince ve sabunlu su ile yıkayınca geçiyor bende de oldu 3-4 gün yağ sürmedim geçti başka arkadaşlardada aynı şeyi yaptılar geçiyor

memleketten alsıngelin işallah cazgırın biri çıkar kaynanaı bezdirir senin değerini anlar belki.... demek yatak odana girmiş kilitle yatak odanın kapısını gözünün içine baka baka yap neden derse mahrem var dersin mahremime göz değiyor nasıl insanmış ya hiç kurcalanırmı başkasının odası ayıp ayıp

güzel canım bende bundan istiyordum eşim sonra aklımı çeldi büyüyen yatak alalım diye ama buda çok kullanışlı güzel mağazada gördüm güzel bir beşik fiyatlarıda uygun

Son düzenleme:
arabanızı güle güle kullanın hayırlısı olsun kaynanaı at kazana gitsin onlardan bir cacık olmaz boşver sıkma canını

saol canımmm.. sıkmayım sıkmayım diyorum da her yeni günde yeni bir abzürt cümlesi ile canımı sıkmaya yetiyor..

kızlar benim oğlum ağustosta doğdu ilk kırk gün hep babasıyla çıktık ama sonra hastane vs. işleri oldu koydum arabaya kendim götürdüm. çokta rahat oluyordu hatta biz bebek arabası almamıştık arkadaşların arabasını kullandık bir süre. tek başına olunca hem bebeği hem çantasnı taşıyamıyorsun araba çok lazım oluyor bi de oğlum küçükten alıştı arabaya bayılıyor valla etrafı izleye izleye gider gık demez bebek arabasında. hele de şimdi nisanda doğacak ya bebişler bence daha çok kullanacağız arabaları.

canım inşallah hayırlı haberlerle döneceksin. bişeyciği çıkmayacak bebişinin. bu arada sen nerde oturuyorsun?

zapzup; canım hemen bu akşam tavsiyeni uygulayacağım gerçi kızarıklıklar geçti ama kaşıntı hala aynen devam (

Tunanecc benimki de aynen öyle vallahi ,halleder hep herseyi.

Katinamm carpinti bende de var ve yogun bir sekilde usg de düz yatırmıyorlar benim kalp atışım hep 100-105 çıkıyor hamileykende öyle .
hep kalp krizi riskin yuksek demislerdi o zamanlar.bilemem ne kadar doğru .
Hamileykende burundan al ağızdan ver diyorda nefes alacak yerim yok gibi yarım
Gidiyoruz bakalım kor topal.

Dertsiz senin alintini okurken ben de diyorum niye beşik alma demişim
Bende zor anladım o adet bizlerde var deseydim bende kolay anlayacaktim:))
Bazen aklimdakini tam soylemesemde söyledim sanıyorum.

Mezos kaçıncı sınıfı okutuyorsun canım Sorum var ortmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…