valla ders çalışmam lazım ama bu tembellikle ne mümkün hele de bu uyku haliyle :18:gitti gidiyor da şekerim
aha işte burda
GÜRGEN KAPLAMA AHŞAP SEPET BEŞİK TAKIMI FATURALI GittiGidiyor'da 66995406
hatta dahası burda
Ahşap beşik - GittiGidiyor
bi de sana blogu ararken bunu buldum. bu da cok hos ve duygulu..
Bebeim ve Ben - Demet Erefolu Varda
yok dışarda denemedik dur bu akşam balkona sigaraya çıktığında alsın yanına. bi de dış seslerle deneyelim. gerçi bizim orası çok gürültülü büyük bir kafenin üstünde oturuyoruz duyulur mu bilmiyorum dur iyi akıl ettin deneyelim bunu :))
uyku muuuuallahım şu an ayakta duvara yaslanıp uyuyabilirim o derece yani
kız o dudaklar ne öyle
zehra gibi bu da erkenden başlar ruj sürcem diye dolanmaya
çok süslü olcek annesi
seni seviyom
seni seviyom
seni seviyom
görmedim taam mııı taammm mıııı
bende diyordum doğduktan sonra memlekete gidince alırım bi istanbul seferi yaparız. orda e bebek in kendi mağazasından alacaktım tüm hesaplarım böyleydi ama heves işte dayanamadım . bi de tam hayalimdeki gibi bulunca aldım işte napıyım :26: ama senin fikrin daha doğru. zaten 4-5 aya kullanmamış bebeği olan arkadaşlar öyle diyo en son ihtiyaç o aslında. sen bize bakma
ya ben en çok arabaya hevesliydim canım ya ondan herhalde benimki, annem de senle aynı görüşte mesela, ama ben hamile olduğumu öğrendiğim andan beri araba sürücem araba alıcam diye sayıklayıp duruyorum, annem de bıraktı peşimi:)bi de 40ından sonra en azından gideriz ya yakın parka anneme falan ya öle deme aaa evde mi kalalım:)
aslında haklısın canım ama benim gibi evde oturunca afakanlar basanlar için çok gerekli oluyor; ilkini aralıkta doğurmuş olmama rağmen daha 20 günlükken arabasına atıp dışarı vurmuştum kendimi. o yüzden travel sistem almıştık; döve döve kullandık. hele bi de şimdi bahar bebeği olacak; kimse tutamaz beni evde barkta :)
​Ben uzun zamandır yaşıyorum bu sıkıntıyı, hatta hastanede oksijen bile bağladılar
kızlar eşim öğlen yemeğe geldi.
hayatım, bitanem diye başladım cümleye
önce yıkama yağlama ardından oğlumuzun hastaneden ultrason çıktısını istedim.
sen bi gidip alıversen dedim. eşimde sende bişey var yoksa on kere gider alır gelirdin dedi.
anlattım sonra bağırıp çağırdım dedim. hayatta gitmem rezil etmem kendimi dedi
senin yerinde olsam bende utancımdan gidemezdim demez mi
offf ya utansamda gidicem ben. napayım oğlumun fotoğrafı dimi ama
hadi bunu kutlayalım
mandalina yiyelim
dertsiz git al resimleri valla.. onlar haksız.. hiiiçç muhattap bile olma görüntülerimi alayım de, al ve çık
oftelya kızın maşallah.. bal dudak olcak
** araba ile ilgili ilk 5-6 ay kullanılmaz filan denmiş ama bence biz bahar bebekleri doğuruyoruz.. kara kış olmayacak ki evden çıkmayalım.. ben şahsen her fırsatta alıp alıp çıkmak yürümek istiyorum.. gündüzleri olmasa bile akşamları kocamı da alıp yürüyüşe gideriz diyorum..
birde ben annemlere gidicem 40ım çıkınca.. burası hep yokuş.. annemlerin orası ise düzayak.. mis gibi.. alır alır çıkarım oğluşumu bir cadde turu oohhhhhavamız değişir keyfimiz yerine gelir..
İnşallah oynamaz ya
Ben evet saydım sadece 2 istegim olmuş başka yok.esyami halılarımı vs hep kendilerince almışlardı .ben cocuklarımın beşiğini bile tercih etme lüksüne sahip olamadım .ama Rabbim gönlüme göre verdi.yinede buruk oluyorsun.
Ben şimdi bebeğe hiç birsey almayacağım cidden.artik bebe mağazasına gitsin ne lazım sorsun alsin zaten tek fark ben kazulet misal bekliyordum o olmayacak.
Benim bugünlerde sabrım tükendi sanki.
Tahammülüm yok.milyarlarca masraf açan elemana tamam sen boşver üstlerine gitme diyor,ucak biletlerinin hepsini iptal etti yarı parası bosa gitti o göze görünmüyor.
Ben bir masa istiyorum cok.
Gelende hep kendi es dostu.15 tatilde anası kardesi gelecek.yemek yemek isteyen mutfağa girsin ben su saatten sonra eğilip bukulemem.yerde uyuşup kalamam.
"herseyimizi sıfırdan doseyecegiz,ne istersen ama ev alınca"
Ben o kadar sen o kadar yasayacak miyiz?
Bana suan lazım .
Yani mazerete ne gerek,el delisi.
hee ben anladım ama onu, bi kerede hemide
ama bazen anlamıyo olabilirim, adını bile koydum : HAMİLELİK MALLIĞI:)))
öle mal mal baktığım oluyo bazen:)
tu tu maşallah,bazen bana da oluyo, bugün havayı güzel gördüm,çarşıya gittim, eşimde iş çıkışı geldi, o gelene kadar 3 saat gezmişim,ordan yemek yedik,markete gittik,2 saatte orda takıldık,8buçuğa doğru eve geldik,ayaklarımdan ateş çıkıyo:)
ama dikkat etmek lazım, kanmayalım bu enerjiye, sonu çok yorucu oluyo:)
maşallah size de tu tu,ama sora ne izlediniz ki:))
ben açık çay içiyorum,canım çekerse kahvede içiyorum,bunları abartmadığın sürece bebeğe hiç zararı yok,(abartmakda günde 2-3 bardak kahve gibi), sadece kansızlık yapabilir,ama çaya limon koyulunca demir emilimini engellemiyor..
voltajım mezoyu tutun demiş ama, yakalayamamış kızlar seni:) güle güle kullanın canım..
kıs okudum bende çok üzüldüm, herşey Allahtan, o kadar istenmeden doğan, cami avlusuna bırakılan çocuk war, kısmet işte bazı şeyler, ama o arkadaş suçlamış kendini bi kere,Allah kimseye yaşatmasın,çok zor.. bi çocuğu warmış Allahtan, onla avunur, ya hiç olmasa..
:)sende kıs..
bende seni bekliyodum, wollex için.. benimde içime kurt düştü.. zaten görmeden netten almak istemiyodum,izmitte bulacağımı da hiç sanmıyorum:)
kraft ı travel olarak mı aldınız, bide kaça aldınız, ayıp olmazsa:)
Kızlar bebek beşiğini yada odasını kız tarafı yapar gb bi adet duydum doğru mudur?
Benim kayınvalide hiç sormuyor ne yapıyosunuz aldınız mı fln diye de :))
Gerçi bi beklentimiz yok evlenirken her haltımızı kendimiz yaptık da.. gamsızlar..
Guzel anneler nasilsiniz? Herkes iyidir umarim gecmisi okuyamadim cok yogun isler giremiyorum da pek ozledim valla hepinizi muhabbetinizi. Yrn seker yukleme testini yaptirc saglik ocagiyla grustum doktor 50 grlik istemisti.
Bugun biraz dolastik bebek arabasina karar verdik galiba jokerde kampanya varmis bebeconfort elea markasi ana kucagi ile birlikte. Hosumuza gitti kapanmasi kolay yer kaplamiyo sizce nasildir bilginiz var mi?
Bi konuda kafam cok karisti tecrubeli annelr yardim edin lutfen
Biliyosunuz annemlerdeyiz suan ve bebis 3 aylik olana kadar onlarla yasamaya karar verdik simdi tasinma telasina girmek cok zor yattigimiz oda ufak oraya sigacak ne alabilirim sepet mi besik mi park yatak mi?
Park yataklar saglikli mi dogumdan hemen sonra kullanilir mi bilmiyorum
Sepetlr 3 ay filan kullanilio 3ay icin o kadar para vermek bilemedim
Mothercarede ahsap besik var 350 lira su an 150 ve uzerine 50 tl hediye ceki var hosuma gitti ama emin degilim
Internette sunny marka besik var 16aya kadar kullanim yaziyor ama plastik gibi duruo saglikli mi bilemedim offff cok karistiiiii
günaydın kızlar. Geçen hafta tansiyonum 13-14 lere çıktığı için doktorum ve ben paniklemiştik. Doktorum bir sürü test yaptırdı. 8 sayfa test sonucum var. Hesap edin. Başka doktorlara da gittim. Göz, iç hastalıkları falan. Kadın doğumcum gitmemi söyledi. Neyse hepsi temiz çıktı. Şeker yüklememde iyi çıktı. Evde tansiyonumu sürekli ölçüyom. 11-12 lerde. Bebeğimde 1 kiloyu geçmiş. Minik tosbam benim. Benim şafak 100 ün altına inmiş. Heyyo
dertsiz çok hoşsun ya :)) bende diyecektim ki eşin üniformayla gidince zaten birşey demeden verirler.. maşallah sen daha rütbeli takılıyon kızben de haklarım konusunda senin gibiyim. herkes çok abarttığımı söyler.. sevdim seni bak kanım kaynadı
kaynana mevzuna gelinceeeee :) bende bekarken atıp tutardım . bana kimse şunu yapamaz bunu diyemez diye. ama işler değişiyo evlenince. öyle bekarken oldugu gibi kılıcın önü arkası kesmiyo :)) Allahtan benim kaynana çok hanımefendidir. susması konusması gereken zamanı bilirbenimde görümcekle sıkıntım var eli teee nerelerden uzanır bana bu konularda annemin lafını söylerim daha da birsey söylemem ''ele karışmak zor kızım zor''
Kızlar bebek arabası için neden acele ediyorsunuz yaw. Ya da ben mi çok rahatım? Ne de olsa daha minicikken kullanmazsınız şöyle eylül ekim gibi kullanılır gibime geliyor. Doğum arası masraf yapmasak mı?
kızlar güzel anneler bugün saat 5te kayserideki randevumuza gideceğiz inşallahh oğlumun kalbinde bi sorun yoktur hamilelerin duası kabul olur derler lütfen bizim için dua edin çok ihtiyacımız var...Oğlumun sağlığı yerinde olsun lütfen güzel dualarınızı eksik etmeyin
gitti gidiyor da şekerim
aha işte burda
GÜRGEN KAPLAMA AHŞAP SEPET BEŞİK TAKIMI FATURALI GittiGidiyor'da 66995406
.......
bi de sana blogu ararken bunu buldum. bu da cok hos ve duygulu..
Bebeim ve Ben - Demet Erefolu Varda
......
uyku muuuuallahım şu an ayakta duvara yaslanıp uyuyabilirim o derece yani
kızlar güzel anneler bugün saat 5te kayserideki randevumuza gideceğiz inşallahh oğlumun kalbinde bi sorun yoktur hamilelerin duası kabul olur derler lütfen bizim için dua edin çok ihtiyacımız var...Oğlumun sağlığı yerinde olsun lütfen güzel dualarınızı eksik etmeyin
Bak oda doğru ya.
Sonuçda bizim bebişler bahar bebişi olcak.
Eh bende eve tıkılıp kalmak istemiyorum.
Oğluşun 40'ı çıksında bende düşüneyim bu araba işini.
hadi hayırlı haberlerle dön işallahyarın doktorumun yönlendirdiği prof. için kayseriye gideceğim sordum fetal eko falan çekiliyo mu die çünkü özel muayenehanesine gitcem eğer yok deselerdi ankaraya gidecektim inş dediğin gibi düzelir de bişeyi kalmaz canımın...
arabanızı güle güle kullanın hayırlısı olsun kaynanaı at kazana gitsin onlardan bir cacık olmaz boşver sıkma canınıyaa ben yokken en sevdiğim konu konuşulmuş :)))
kaynana çekiştirmece
benimki kadar tuhafı kimsede yoktur diyordum ama kendim gibileri görünce valla az da olsa rahatlıyorum.. çok kafama takıyorum ben çünki..
daha bugün gene kapıştık.. eşim geldi öğlende gidelim hadi dedi araba bakmaya.. o zannediyo ki oğlu veriyor parayı.! oysa arabamızı ablam alıyor.. bir çok eksiğimizi de annemler.. ama o herşeyi oğlu yapıyor sanıyor o nedenle de çatışıyoruz. sürekli ona ne gerek buna ne gerek modunda kadın.. ip al da hırka yelek öreyim diyor.. ipi ben aldıktan sonra ne anlamı kalıyor.. gidip bir yumak ip almıyor torununa sonra çıkıp ben yaptım diye dolanacak el içinde.. yapacak insan şimdiye kadar yapardı zaten.. annem dünya kadar yelek hırka örmüş, bu daha ip al derdinde.. 3 lira bi yumak ip be.. gidip onu alamıyor.. bugün bi de ulusa gitcez dedim, hee iyi iyi tülbent alında kenarlarını oyalayım diyo.. ohoooo dedim sen ben yapamam deyince annem hepsini halletti bile dedim.. aa ne çabuk diyo..! dedim o benim annem pimpirikli kadın rahat edemez hazır olmadan.. bu sefer bana çemkirmeye kalktı, sana sormadan bişi alamıyorum ki diye laf etmeye kalktı.. ki annemlerde her şeyi sorarak alıyorlar ya da yapıyorlar.. beğenmezsem diye tedirgin oluyorlar.. bu düşncesiz de diyemiyo kalk kızım ben şunu şunu almaya niyetliyim hadi gidip alalım.. yoook nerde.. sonra herşeyi annemler yapıyor bu iş sonunda aaa bende alacaktım yapacaktım moduna bürünüyor.. keyfini mi beklicem yaa.. daha bir çorap bile almadılar ki tek oğulları var.. lafta erkek torun olursa herşeyi onlar yapacaktı.. el içinde sürekli şunu da aldık bunu da yaptık diyorlar.. ahh ahh hele o düğünle ilgili konuşmaları yok mu..! çıldırmamak elde değil.. babam yoldan gelecekler ayıp düğün yemekli olsun dedi.. tüm masrafları karşıladı.. çok da içime sinen düğünüm oldu.. babam bir kere bile övünmedi.. ama sevgili kayınpederim kız tarafının düğününü de biz yaptık diye reklam yapıyor..! ilk zamanlar susuyordum ama artık susmuyorum.. her fırsatta verip veriştiriyorum.. yarın bebek doğunca da benden çok sahiplenecekler biliyorum başıma gelecekleri ben..
amaaan neyse bak kaynana deyince kan beynime fışkırıyo çenem düşüyo
sustum tamam..
biz bebek arabasını aldık..
wollex baktım baktım baktım.. ama bir türlü o arka tekerlekleri içime sinmedi.. sonra gidip aklımda olan concorde neo diye bir araba vardı ona da baktık.. onu da sevemedim.. ısınmadı içim.. sonra chicco lıving diye bir modele baktık.. o katlanınca bastonlardan incecik bişey oluyordu..ama çok zangırdıyordu böle bi tuhaftı.. ordan da çıktık.. çocuğum kesin arabasız kalcak dedim.. eşim yeniden wollexe bakalım dedi.. baktık yine defalarca kez açtık kapadık.. yok ya dedim içime sinmeyecek almış olmak için de alamam dedim.. çıktık.. eve dönerken bankaya uğradık, hemen yanında bebe mağazası vardı gel bi de buraya bakalım dedim eşime.. ve bi anda kasada bulduk kendimizi.. kraft twist aldık
dün akşam voltajımın dediği gibi hiç alakasız bambaşka bir araba alıp geldik.. çok sevdik ama ikimizde.. bi an o da bende tamam bu olsun dedik.. gözümü doyurdu ilk etapta.. evet biraz büyük katlanınca filan ama arabada bagaj sıkıntımız yok çok şükür, evde de depolamada sıkıntı yok.. olan oldu artık.. ödemeyi yaptık, 2013 modeli ocağın ilk haftası gelecekmiş ellerine.. o zaman teslim alacağız.. rengine de o zaman karar vereceğiz..
işte böyle.. üstümden kocaman bir yük kalktı.. sadece ıvır zıvır eksiklerimiz kaldı.. onları da annemlerden dönünce halledicez.. ohhh
bu arabayı bizde çok beğendik eşimle ama araba katlanınca yer kaplıyor çok küçülmüyor ama kumaş kalitesi bebek arabalarında graco 10 numara bir tekstilci olarak şu anki işim dışında tekstil mezunuyum da kumaş kalitesi çok iyi yani bende graconun bu modelini aldım mothercareden 699 tl ayrıca 200tl indirim çeki kazandık 31 aralık kampanyanın son günü piyasada da en düşük 699tl hediye çeki olmadan ben çok memnunum bu aldığım arabadan tek elle çok rahat kapatılıp açılıyor oto koltuğu büyük 2 yaşına kadar nerdeyse bebiş kullanır bir de buna gözat istersenbu geceki favorim bu benim
Graco Mirage Seyahat Sistem Bebek Arabası / Pop Art - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
burdaki videoda sadece açma kapama var
Video About Graco Mirage Travel System Product Features - Kiddicare | Encyclopedia.com
hem baston puset(gerçek şu ki çocuk yürümeye başlayınca bebek arabası biraz yalan oluyor-hatta arabasını kendi süren çok çocuk gördüm ben) hem travel sistem(travel sistemi biraz yalan olmuş ama)
yenidoganda kullanılabildiği söyleniyor
7.2 kilo
kolay kapanıyor
bagaja sığıyor
kumaş kalitesiz görünüyor-pek çoğunda aynı sorun var
tüm anakucaklarında aynı sorun: baza ile daha güvenli oto koltuğu olma-bazasız arabaya bağlama işleminin uzun sürmesi
sonuç: listeme ekledim
bakcaz
ne güzel bebeişini gördün bende haftaya gideceğim zaman hemen geçsin istiyorumgünaydın kızlar. nasılsınız?? ben sırt ağrısından ölüyorum gece oğlumun odasındaki kanepede uyudum 3ten sonra çoook pişmanım. sırtım iyice tutulmuş beter durumdayım valla.
dün kuzumu görmeye gittik ayyy çok tatlıydı kıpırdak 1 sn durmadı tam resmini almaya çalışıyordu doktor bi esnedi açtı ağzını kocaman. ayy resmen yiyesim geldi.
tam profil resmini alırken de bacağını kaldırdı havaya resimde kafasının üstünde topuğu görünüyor. bu da büyük oğlumdan aşağı kalmayacak sanırım. iki canavar beni ne hallere sokacak bakalım.
çok şükür bebeğimin sağlığında bir sorun yok 754 gr olmuş. gelişimi ileri görünüyor maşallah. doktor abisinden aşağı bir kiloyla doğmaz böyle giderse dedi. çok sevindim valla. ele avuca gelir bi kiloda olur inşallah.
idrar tahlilimde bir sorun çıkmadı ama önceki tahlilde enfeksiyon çıkması doktoru alarma geçirdi. malum kasılmalarım olmuştu ya enfeksiyona bağlı olabilir diye endişelendi doktor. bol su iç. haftaya tekrar tahlil yaptır dedi.
amaaa kötü haber suyum biraz fazlaymış şeker olabilir dedi doktor. şeker yüklemem haftaya bakalım tırstım acaip zaten şüpheleniyorum kendimden. geçen ay bi anda 3-4 kilo birden aldım aşırı iştah açılması yaşıyorum her an açım yemek düşünüyorum hadi bunlar neyse de bebeğimin gelişimi de ilerde çıkıyor ya kafamda tehlike çanları çalmaya başladı. inşallah bir sorun çıkmaz dua edin bize kızlar.
bi de göbeğimde aşırı bi kaşıntı var bi kaçgündür. hele dün artık ağlayacaktım kaşınmaktan. bebe yağı krem fayda etmiyor yara ediyorum kaşımaktan dün göbeğimi bi açtım kıpkırmızı çizgiler noktalar bi korktum çatladım diye ama her yeri komple kızarıktı. evde biraz açtım falan geçti çok şükür. çatlak olsa geçmezdi değil mi?
alerjik bişey mi acaba? tam da doktordan gelince oldu ordayken farketsem gösterirdim doktora.
mezopotamya canım senin göbeğin alerji olmuştu ya resmini bi daha paylaşabilri misin? bakayım benzer mi??
memleketten alsıngelin işallah cazgırın biri çıkar kaynanaı bezdirir senin değerini anlar belki.... demek yatak odana girmiş kilitle yatak odanın kapısını gözünün içine baka baka yap neden derse mahrem var dersin mahremime göz değiyor nasıl insanmış ya hiç kurcalanırmı başkasının odası ayıp ayıptünaydın canım. eee tabi gece zehrayla keyif yaparsan uyanamazsın tabi.
voltajım rabbimin adaleti büyük. kimsenin yaptığı kimseye kalmıyor.
kayınbabam diyor ki allah bize "........ gibi gelin nasip etsin"(eşimin dayısının eşi)
benim yanımda söylüyor bunu. kayınvalidem kendi memleketimden alcam diyor.
alsınlar bakalım. allahımdan sabır diliyorum sadece ve o günleri bana gösterir inşallah.
benim kayınvalidemde gezer bakar canım.
dışarıda işim varsa ve onlar evdeyse bile anahtarımı alır giderim.
evin benim evim olduğunu bilsinler diye zile basmadan girerim.
yine böyle bir günde kayınvalidem yatak odasındaydı beni görünce şok oldu.
şimdi hiçbir yeri karıştırmıyor.
güzel canım bende bundan istiyordum eşim sonra aklımı çeldi büyüyen yatak alalım diye ama buda çok kullanışlı güzel mağazada gördüm güzel bir beşik fiyatlarıda uygun
arabanızı güle güle kullanın hayırlısı olsun kaynanaı at kazana gitsin onlardan bir cacık olmaz boşver sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?