olsun canım git al sen utanacak bişey yok hatta gittiğinde dik dur sakın mahçup olma keşke beni bu kadar üzmeseydiniz de başından verseydiniz de söz verdiniz ama sonradan foto vermek istemediniz diye de söyle sakin ol ama gerilme haklısın sen ve bu haklı gururunla git resimleri al ve bize de göster bebişikızlar eşim öğlen yemeğe geldi.
hayatım, bitanem diye başladım cümleye
önce yıkama yağlama ardından oğlumuzun hastaneden ultrason çıktısını istedim.
sen bi gidip alıversen dedim. eşimde sende bişey var yoksa on kere gider alır gelirdin dedi.
anlattım sonra bağırıp çağırdım dedim. hayatta gitmem rezil etmem kendimi dedi
senin yerinde olsam bende utancımdan gidemezdim demez mi
offf ya utansamda gidicem ben. napayım oğlumun fotoğrafı dimi ama
mezocum katılıyorum sanaya senin yerinde olsam hayatta çekinmem onlar çekinsin. sonuçta söz verdikleri birseyi vermedikleri gibi vermeleri için sinir bozucu konuşma yapmak zorunda kalıyorsun alabilmek için. kusura bakmasınlar. özel hastane anlayışı bu. müşterisin onlar için hastadan çok. o zaman müşteri her zaman haklıdır kardeşim :))
merhaba kızlar nasılsınız?
benim uykumda bir artış oldu sürekli uyuklama halindeyim sizlerde de varmı?
4.sınıf canım voltajım.. söyle..
umutege kız sen doğum tarihini belirlemişsin ne güzel :)))
bi de ben bu şanslı gacının hazırladıgı bebek odasını da begendim
Lily Denizin Odası |
i
düşün düşün arkadaşım.. eğer gezmeyi seviyorsanız, etrafınız da buna müsaitse kesinlikle arabası olmalı bebişlerin..
ya bakar mısınız şuna. bunu okuyunca gidip bi koşu doğurup geleyim dedim kendime.. bu kadarcık mı yani.. şanslı gacı
Epidural Normal Doğum |
güzel canım bende bundan istiyordum eşim sonra aklımı çeldi büyüyen yatak alalım diye ama buda çok kullanışlı güzel mağazada gördüm güzel bir beşik fiyatlarıda uygun
mezopotamya canım paylaştığın bloğa şöyle bir bakayım dedim salya sümük ağlayacaktım valla. zor tutuyorum kendimi evde olsam çoktan koyvermiştim valla(
yaa nasıl geçmiş o günler şimdi oğluma baktıkça şaşıyorum ne çabuk geçmiş diye sonra aklıma geliyor yakında yeniden yaşayacağım nasıl olsa :))
ama hamilelikten midir nedir şimdilerde daha iyi anlıyorum anne olmayı belki de oğlumun verdiği tepkilerden kaynaklı. minik bir yavru getirmek dünyaya ne eşsiz bir deneyim Allah hepimize kuzularını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
ya kızlar sormayın başıma geleni öğlen yemek yedikten sonra markete gittim meyve alayım die çocuğun bi tanesi numarasını verdi bana bende tersledim yolladım tabi hay ağzıma ki eşime söledim oda şimdi akşam gidip kamera kayıtlarına bakacakmış şikayet edecekmiş ne yapacam ben ya vazgeçiremiorum olaylar iyice büyücek hay nerden söledim
Tunanecc benimki de aynen öyle vallahi ,halleder hep herseyi.
Katinamm carpinti bende de var ve yogun bir sekilde usg de düz yatırmıyorlar benim kalp atışım hep 100-105 çıkıyor hamileykende öyle .
hep kalp krizi riskin yuksek demislerdi o zamanlar.bilemem ne kadar doğru .
Hamileykende burundan al ağızdan ver diyorda nefes alacak yerim yok gibi yarım
Gidiyoruz bakalım kor topal.
Dertsiz senin alintini okurken ben de diyorum niye beşik alma demişim
Bende zor anladımo adet bizlerde var deseydim bende kolay anlayacaktim:))
Bazen aklimdakini tam soylemesemde söyledim sanıyorum.
Mezos kaçıncı sınıfı okutuyorsun canım Sorum var ortmenim
Hay allah ya.İnşallah siniri geçince vazgeçer canım ya.
Böyle bir hatayı bende yattım.Metronun önünde kocişimi bekliyorum gelsin beni alsın diye.
Çocuğun biride laf attı.Bende sinirlendim eşimi aradım dedim nerdesin ben seni bekliyorum,iki durak önce haber verdim yoksun ortada ben dolmuşa biniyorum.Hemen geliyorum dedi.Geldi arabayla bindim ne oldu o nasıl tepkiydi dedi.Bende dedim böyle böyle oldu.Arabadan indi nerde o çocuk diyor.Dedm bilmiyorum gitmiş.Artık metro çıkışında beklemiceksin taksiye bin gerekirse eve çık dedi.
aminnnn canım .. inşallah..
bende çok duygusallaştım okurken..
dmt sırt ağrın için bi tavsiyem olacak bende işe yaradı da.. belimize destek koyduğumuz yastıklar varya koltukta sende kullanıyorsundur ofiste belki onu yukarı doğru sıyırdım üst tarafa sırtıma dayadım bi nebze acı dindiriyo beni rahatlattı en azından . deneyebılırsın yastık varsa
Benim oğlan 3 te bacim bu oglan carpim tablosunda hepsini carpiyor boluyor her birseyi yapiyor 4 leri cok zor carpiyor
7*4=28 diyor
4*7= bakisiyoruz.
Sadece 4 te boyle ben mi ogretemiyorum sinirleniyorum kizmayim diye baska seylere bakiyorum vs.
gecen hafta deneme yapildiya
3. Sınıflarda 6. Olmuş ilk bes kim dedimöğretmeni kızıyor bana
İstanbul ve Marmara bölgesinde derecede yapmayin Boyle dedi
Ama 4 leri yapamıyor diyorum hala
Ne edim bir akıl ver hepsi mı boyle
Performans ödevi var5 tane
Sancıdan olecem 18 Ocak son
cnm ya keşke öle olsa bizim yer belli mekan belli gidip kemara kayıtlarını izlicek bide marketin müdürüyle konuşmuş sonra resmini alıp şikayet edecekmiş karakola nerden söledim ya bide bana sende gel dio ben gelmem dedim bide kavga ettik böö
Vay bee allahım bizede böyle doğumlar nasip etsin inşallah.
Okurken çok etkilendim.Epidural normal doğum favorim oldu resmen:)
Kesilme biçilme yok acı yok ohh ne güzel.
.
ya kızlar sormayın başıma geleni öğlen yemek yedikten sonra markete gittim meyve alayım die çocuğun bi tanesi numarasını verdi bana bende tersledim yolladım tabi hay ağzıma ki eşime söledim oda şimdi akşam gidip kamera kayıtlarına bakacakmış şikayet edecekmiş ne yapacam ben ya vazgeçiremiorum olaylar iyice büyücek hay nerden söledim
evet canım yastığım var aynen dediğin gibi yapıyorum bir süre dinlendiriyorum sırtımı sabah göre çok daha iyi durumdayım şu an demek ki yastığın faydası olmuş ama uzun süre bu şekilde oturamıyorum o zamanda bel fıtığım başlıyor maalesef. neyse çok şükür pazar gününden beri belim daha iyi durumda önceliği sırtıma vereyim bari :))
canım benim keşke söylemeseydin..
hayır aklıma ilk gelen o koca göbüşünü görmedimi karaktersiz erkek numunesi
neyse durulur canım..bende işyerimde yaşadıgım bir olaydan dolayı eşim gecenin ikisinde abisini arayıp içeri attırma planları yapıyodu..o satten sonra çok akıllandım..kayınvalidem bile dedi herseyi anlatma kocana seninde saklın gizlin olsun..
hakikaten çok doğru..onlara herseyi anlatmaya gelmiyo..böyle geziyolar sonra
amin canım ya ne kadar rahat doğurmuş di mi( bende istiyommm ama nerde burda öyle konforlu doğum. özelde yaptı arkadasım dıyo kı sancı odasında herkes çığlık çığlığa. ben onu görsem bayılmam ıcın yeter ((
eşin sakinleşmez mi ? tatlı dille başın belaya girmesin falan desen...??
baktın hiç vazgeçmiyo zıtlaşma eşinle. o pislikte görsün öyle herkese sarkmamayı öğrensin. hayır yani karnını falan da mı fark etmedi yaterbiyesiz nasıl da rahat numara veriyorlar öyle. hiç kendini üzme. hatta destek çık eşine. böyle sapıklarda haddini bilsin. zaten iş noktaya gelmez de gelirse de karakolda vazgeçirirler eşini. kolay mı öyle mahkeme bılmem ne. Allah korusun başka bi tacizi yok numara vermek dısında. sen bu işte zıtlaşırsan eşin inada bindirebilir. o yüzden suyuna git bence.
topuklu giymiyorsun degıl mı ben bugun düz giydim o da fıtıgımı bıraz dindirdi sanki..
kışlık kabanım varya üstümde göbeğim gözükmüo hamile gibi durmuom zaten konuştum bak hamile hamile karakolda ne yapcaz etcez ben etkileniorum çok büyümesin olay falan yok sen gelmezsen gelme ben gidecem dio umarım kim olduğunu göremez yoksa işler iyice büyücek hay nerden söledim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?