2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
topuklu giymiyorsun degıl mı ben bugun düz giydim o da fıtıgımı bıraz dindirdi sanki..

yok canım topuklu kiim ben kim :)) hiç beceremem düğünden bayrama kırk yılda bir.
benim fıtığım geçenki kazadan beri çok fenaydı şükür bi kaç gündür az rahatlaıdm.
ama karnım büyüdükçe rahat vermez olacak biliyorum bi de benim ufaklık bu ara kucağa merak saldı ama sadece benim kucağım olsun istiyor kollarını uzatıp bi yalvarıyor kii anne yüreği fıtık mıtık umursamadan alıveriyorum kucağıma o da çok etkiliyor maalesef ((

walla sorma yanıo midem şu an stresten umarım kayıtlarda çıkmaz dediğin gibi

kızlar ya kusura bakmayın walla bir derdim var topiğine çevirdim bi an siteyi

rahatla biraz .. gevşeee gevşeee gevşeeee

göreceksin ki boşuna geriliyorsun. hem bildiğim her işyeri kamerasını her isteyene de izletmez canım izin falan gerekir eşin o kadar uğraşmaz taakmaaa .. ya da iş çıkışı buluşunca öp bi tane, hadi sinemaya gidelim de :)) beni germe biraz rahatlat de. yemek ısmarlat kendine sonra da sok bi avm ye :))

umarım izletmezler aramış bile market müdürünü oda gel akşam bakalım kayıtlara demiş

4.sınıf canım voltajım.. söyle..

umutege kız sen doğum tarihini belirlemişsin ne güzel :)))

bi de ben bu şanslı gacının hazırladıgı bebek odasını da begendim
Lily Deniz’in Odası |

Bende beğendim valla...ama maalesef benimkilerin ayrı odası olamayacak.evde 1 çocuk odası var çünkü,paylaşacaklar artık..ileride büyük bir evimiz olursa artık odaları da olur..

Eki Görüntüle 588622 Nasıl olmuş kızlar bebişimin yatagıı

çok güzel canım,mışıl mışıl uyusun bebişin içnde..

Eşinede dicek bir şey bulamıyorum ki.
Her kimse artık görmüyor mu hamiş olduğunu.
Ne değişik inlar var.Keşke söylemeseydin dicem ama artık yapacak bir şey yok.
Umarım geçer siniri.

Ne güzel anlatmışsın kuzum ya hepimize ders olsun.

Voltajımın anlatım şekline zaten bayıldım.
Eşimin kuzeninin kızı var evlerimiz yakın.
Oda geçen gün büyükden küçüğe sıralamayı yapacak bir türlü yapamıyor.
Annesi resmen çıldırdı.Soru soruyor öyle bakıyor boş boş.
Çok zor ama ya.Allahım ilerde bizimde yardımcımız olsun.

çocukların bize öğreteceği en büyük erdem SABIR olacak canım :) daha şimdiden sabretmiyor muyuz ? ben normalde ne çamura yatarım bi yerime bi sey oldugunda. şimdi geceleri kedi gibi kalkıp dolanıyom sessizce evde ağrım geçsin diye bekliyorum . normalde ilaçla yaşayan biriyim bir sürü alerjim hastalıgım var. hamileyken hiç ilaç almadım hepsine dayandım. öğretmeye başlamıslar ki bu daha başlangıç bazen sınıfta çocuklar tahammül sınırımı zorluyorlar. sonra biri gelip öyle safça öyle masumca birsey söylüyor ki sinir anında yerini gülümsemeye bırakıyor. mıncıklıyorum onları. bi de benim olsa ne yaparım bilmiyorummmm

umarım cnm öle olur ders oldu banada bidaha herşeyi sölemem öle

evet evet akşam ona de ki ''eğer böyle fevri hareket edersen başıma daha kötü birsey bile gelse sana söylemeye çekinirim başına dert açma diye'' o yüzden seninle birsey paylaşınca ortak kararlarla hareket edelim de.
ay sedaaaa bende stres oldum bak ne desen diye :))

ah kuzum kıyamam ya dedim walla ama nafile inat bizimki gider neyse gitsin görsünde içi rahat etsin tek umudum manav reyonu dışarda orada kamera yoktur heralde umuyorum

tskrler tatlımm inş mışıl mışıl uyurda annesini cok zorlamaz kuzum :)

Amin canım inş.

Yok ben uyucam kalcam masada ya
Sol gögsümde nasıl ağrıyor anlatamam off off
canın bişey çektide yemedin mi yoksa benim canım bişey istemişti 1 ay bulamadık ve göğsüm zonkluyordu eğer öyle bişey varsa ye hemen yada sütten dolayı ağrı olabilir
Eki Görüntüle 588622 Nasıl olmuş kızlar bebişimin yatagıı

ay bayıldımmmmm ben bunlara yaaaaaa ben böyle denizli modellere bitiyorum harika battaniyeyi nerden aldın başka rengi varmı ben kızımın nevresim takımını ben dikeceğim mor renkli kumaşlar aldımve deniz kızı var üzerinde bu battaniyenin pembesi falan varsa çok uyar bizim takıma hangi site canım hemen söyle ne olurrrr bebişin bu yatağa bayılacak hiç çıkmayacak yataktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…