topuklu giymiyorsun degıl mı ben bugun düz giydim o da fıtıgımı bıraz dindirdi sanki..
seda valla rahat ol bak yerinde olsam hiç gerilmem. sonuçta sen mağdursun. tmm ileri gitmemiş ama numara vermesi de terbiyesizlik . eşin akşama kadar sakinleşir. iş dediğim gibi karakola gitse bile (en son ihtimal) emin ol orda polisler vazgeçirir eşini. o sebeple çok rahat ol . akşam akşam uğraştıgıyla kalır. hem öyle her yerin kamerası da cillop gibi göstermiyo bi seycik çıkmaz sen boşuna gerilme tamam mı sancın olur bak
kızlar ya kusura bakmayın walla bir derdim var topiğine çevirdim bi an siteyi
Eki Görüntüle 588622 Nasıl olmuş kızlar bebişimin yatagıı
rahatla biraz .. gevşeee gevşeee gevşeeee
göreceksin ki boşuna geriliyorsun. hem bildiğim her işyeri kamerasını her isteyene de izletmez canım izin falan gerekir eşin o kadar uğraşmaz taakmaaa .. ya da iş çıkışı buluşunca öp bi tane, hadi sinemaya gidelim de :)) beni germe biraz rahatlat de. yemek ısmarlat kendine sonra da sok bi avm ye :))
4.sınıf canım voltajım.. söyle..
umutege kız sen doğum tarihini belirlemişsin ne güzel :)))
bi de ben bu şanslı gacının hazırladıgı bebek odasını da begendim
Lily Denizin Odası |
cnm ya keşke öle olsa bizim yer belli mekan belli gidip kemara kayıtlarını izlicek bide marketin müdürüyle konuşmuş sonra resmini alıp şikayet edecekmiş karakola nerden söledim ya bide bana sende gel dio ben gelmem dedim bide kavga ettik böö
amin canım ya ne kadar rahat doğurmuş di mi( bende istiyommm ama nerde burda öyle konforlu doğum. özelde yaptı arkadasım dıyo kı sancı odasında herkes çığlık çığlığa. ben onu görsem bayılmam ıcın yeter ((
eşin sakinleşmez mi ? tatlı dille başın belaya girmesin falan desen...??
baktın hiç vazgeçmiyo zıtlaşma eşinle. o pislikte görsün öyle herkese sarkmamayı öğrensin. hayır yani karnını falan da mı fark etmedi yaterbiyesiz nasıl da rahat numara veriyorlar öyle. hiç kendini üzme. hatta destek çık eşine. böyle sapıklarda haddini bilsin. zaten iş noktaya gelmez de gelirse de karakolda vazgeçirirler eşini. kolay mı öyle mahkeme bılmem ne. Allah korusun başka bi tacizi yok numara vermek dısında. sen bu işte zıtlaşırsan eşin inada bindirebilir. o yüzden suyuna git bence.
topuklu giymiyorsun degıl mı ben bugun düz giydim o da fıtıgımı bıraz dindirdi sanki..
walla sorma yanıo midem şu an stresten umarım kayıtlarda çıkmaz dediğin gibi
ayy canım ya gerilme bu kadar siniri geçer akşama kadar inşallah sende akşam biraz ahlayıp oflarsın hamilesin diye seni daha fazla üzmeye gönlü razı olmaz sıkma canını bu kadar
Ne güzel anlatmışsın kuzum ya hepimize ders olsun.
Voltajımın anlatım şekline zaten bayıldım.
Eşimin kuzeninin kızı var evlerimiz yakın.
Oda geçen gün büyükden küçüğe sıralamayı yapacak bir türlü yapamıyor.
Annesi resmen çıldırdı.Soru soruyor öyle bakıyor boş boş.
Çok zor ama ya.Allahım ilerde bizimde yardımcımız olsun.
umarım cnm öle olur ders oldu banada bidaha herşeyi sölemem öle
evet evet akşam ona de ki ''eğer böyle fevri hareket edersen başıma daha kötü birsey bile gelse sana söylemeye çekinirim başına dert açma diye'' o yüzden seninle birsey paylaşınca ortak kararlarla hareket edelim de.
ay sedaaaa bende stres oldum bak ne desen diye :))
canım ya çok çok güzel olmuş hayırla huzurla bebeğini uyutman nasip olsun inşallahbu bahsettiğin siteden aldıgın nevresim takımı değil mi ?
Bende beğendim valla...ama maalesef benimkilerin ayrı odası olamayacak.evde 1 çocuk odası var çünkü,paylaşacaklar artık..ileride büyük bir evimiz olursa artık odaları da olur..
çok güzel canım,mışıl mışıl uyusun bebişin içnde..
dertsiz git al resimleri valla.. onlar haksız.. hiiiçç muhattap bile olma görüntülerimi alayım de, al ve çık
oftelya kızın maşallah.. bal dudak olcak
** araba ile ilgili ilk 5-6 ay kullanılmaz filan denmiş ama bence biz bahar bebekleri doğuruyoruz.. kara kış olmayacak ki evden çıkmayalım.. ben şahsen her fırsatta alıp alıp çıkmak yürümek istiyorum.. gündüzleri olmasa bile akşamları kocamı da alıp yürüyüşe gideriz diyorum..
birde ben annemlere gidicem 40ım çıkınca.. burası hep yokuş.. annemlerin orası ise düzayak.. mis gibi.. alır alır çıkarım oğluşumu bir cadde turu oohhhhhavamız değişir keyfimiz yerine gelir..
canın bişey çektide yemedin mi yoksa benim canım bişey istemişti 1 ay bulamadık ve göğsüm zonkluyordu eğer öyle bişey varsa ye hemen yada sütten dolayı ağrı olabilirYok ben uyucam kalcam masada ya
Sol gögsümde nasıl ağrıyor anlatamam off off
cnm çok güzel olmuş walla yawrucak allah güzel günlerde yatmayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?