2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
4.sınıf canım voltajım.. söyle..

umutege kız sen doğum tarihini belirlemişsin ne güzel :)))

bi de ben bu şanslı gacının hazırladıgı bebek odasını da begendim
Lily Deniz’in Odası |
ben belirledim canım da doktorumun haberi yok tabi son aya kadar beklim bakalım o ne diyecek beni çatal muayanesine çağırırsa patlatıcam bombayı
bende çok bebeğendim odayı
aynı durum bendede var canım bende diyorum ne oluyor bana içtiğim su ölçüsü aynı ama:26::26::26:
ben çok seviyorum bunu ama yemem yasak yarına kadar hamur işi
inşallah yarın şeker yüklemem düşük çıkar:26::26:

Eki Görüntüle 588622 Nasıl olmuş kızlar bebişimin yatagıı
çok güzel olmuş canım güle güle kullanınnn
umarım izletmezler aramış bile market müdürünü oda gel akşam bakalım kayıtlara demiş

sen de marketi ara canım o kayıtları yok edin de

tsk edrm cnm ama battaniye degil bu nevresim takımı Cotton Box Ranforce Bebek Nevresim Takm Balk Bebek Nevresim Takm (Baskl) COTTON BOX BEBEK NEVRESM TAKIMLARI burdan aldım

Hiç utanma kuzucum.
Demek ki fotograflar sen istemeden de çıkabiliyorlar.
Hem üşeniyorlar hemde utanan sen olacaksın hiç değil.
Hem sen hamişsin ne yapsan yeridir

kızlar ben gittim geldim. dolmuşla gittim allahım ölcem sandım. 3 tane köyden geçiyor dolmuş. hayvan bakan çok fazla insan var köylerde. üstlerini değiştirmeden dolmuşa biniyorlar. allahım nasıl bir kokuydu.

neyse hastaneye gittim.radyolojide beklemeye başladım. içeriden hemşire çıktı. ben ultrason çıktılarımı almaya geldim dedim. adım şu soyadım şu dedim. tamam dedi. sonra dışarıya çıktı doktor bey sizinle görüşmek istiyor dedi. doktor ben sizi ilk önce anlayamadım kusura bakmayın o yüzden öyle tepki verdim dedi. ben de telde farklı söylediniz verdikleriniz farklıydı cdnin içinde fotoğraf göremeyince nevrim döndü dedim. anne adayımıza böyle yapmak istemezdik dedi. konuştu konuştu isterseniz bidaha bile bakarım dedi. gerek yok dedim. sonra çıktıları verdi videodan çıktı almış ve siyah beyaz ne anladım ben ondan. tabi yine çok bişey söylemek istemedim. neyse renklisi için yine uğraşıcaz demekki dedim. videoyu açın sonra netleşince pause yapın ve fotoğrafın çıktısını alın diyor. evde renkli printer var kendim denicem bakalım.
gittiğime değdi mi? beni tatmin etmedi ama başkalarına yapmazlar en azından.

Aşkım kocacim kac gündür almak için çıldırdıgim dilabi almış bana da foto çekip watsapptan göndermiş yuppi benim kızımın da dilabi oldu yatak ortada yok o ayrı tabi hihi

Canım öncelikle böyle bir olayla karşılaştığın için geçmiş olsun... olan olmuş bir kere boş yere kendini yıpratma... bu saatten sonra eşine telefonda birşeyler anlatmaya çalışmamalısın bence.. onun yerine akşam yüz yüze gelince gözlerinin içine bakıp bu olayı uzatmanın seni ne kadar üzüp yıpratacağını anlat. kızmakta çok haklı olduğunu ama bebeğiniz ve senin sağlığın için sakinleşmesi gerektiğini söyle.... bunu onu kızdırmak için değil olay seni şaşırttığı için anlattığını söyle... sonuçta "Allah bizim sağlığımızı korusun, ya bize kötü birşey olsaydı" de. bunları anlattıktan sonra hala sakinleşmiyorsa, bırak dilediği gibi hareket etsin... sen elinden geleni yapmış olacaksın... ne olur daha fazla kendini de bebişini de yıpratma... :87:

Giz mezos sen bana kızdın mı
Kıyas hiç yapmam canım o gün öğretmene dedim yapımı biliyor güldü ama birazda ciddi anladı .
Beni bir komşumuz kızına kıyas ederdi kızıda cok sevdiğim halde benden hala nefret eder.
Ben kuzumun tırnağına kurban olurum.nasil soyleyim ona kartopum o.
Benim oğlum mesela sınava girecek boğazına kadar kuruyor
Bunu niye yapamadım diye kendi kendine kahirda o uzulunce bende üzülüyorum.
Buda ılerde hırs olmasın istiyorum.
Çabuk sıkılıyor zaten üstüne gidersem kusacak:)
Cokta ödüllendiririm hani her haltı değilde gereğince
Sabırmis hıh bunu bana dedin teessüf ettim
1e giderkende e leri 3 yapardı
Birde becerikli mezosum İnan kendi oğlum diye demiyorum güzel becerileri var
Hatta bir resim kursuna falan göndersem iyi olur.
Bizim ogretmen velinin yaptığına düşük not verir,cocuklarınızın kapasitesini biliyorum kendinizi kandırmayın dedi.
Mesela bugun elde terazi yapılacak anne plastik bardaklara ip bağlasak çubuğa tuttursak dedi
Belki gördü belki turetti önemli olan demesi.
O video cok super ,cok sagol canım.
Keske 4 versiyonu olaydı
Anam ogretmen olma dedi mani oldu bana :))
Sağlıkçı ol dedi anam suçlu oğlum değil

ben çok seviyorum bunu ama yemem yasak yarına kadar hamur işi
inşallah yarın şeker yüklemem düşük çıkar:26::26:
işallah düşük çıkar yapar yersin beni anarsın ben bundan çok yapardım eşim işe falan götürmüştü eşim yaptı diyince inanmamışlar kandırma bizi demişler daha ne tarifler var bende ohoooo ama canımız çeker yapıp yiyemeyiz ondan paylaşamıyorum ama huysuz meleğin tarifini hafta sonu yapacağım yılbaşı kurabiyesi olarak dağıtacağaım umarım güzel olur

tsk edrm cnm ama battaniye degil bu nevresim takımı Cotton Box Ranforce Bebek Nevresim Takm Balk Bebek Nevresim Takm (Baskl) COTTON BOX BEBEK NEVRESM TAKIMLARI burdan aldım
ayyy öylemi çok güzelmiş ya güle güle kullanın canım ben çok beğendim

bak sıkılmana değmemiş doktor hatasını anlamış keşke bir daha çekilseydin resmi beğenmedim diyip nasıl olsa hamile deyip alttan alıyorlar sonuna kadar sabrı zorlayalım bizde

oh bak hallolmuş işte bak iyiki gitmişsin, doktor alttan almış aferin ona, siyah-beyaz renkli farketmez hayatım bence, renkli olunca da renk siyah ve ten rengi oluyo sonuçta pek bi fark yok yani:)hem videodan halledersin sen, ne güzel bak cd var elinde, bende olsa ben bütün gün onu izlerim

resimlerini de bekliyoruz yakışıklının

Kavuşmuşsunuz sonda dolabınla..Kızınla birlikte güzel günlerde kullanın inşallah..Yatak da olur..yavaşl yavaş doğuma kadar hepsi hallolacak..

öle yapayım bide deneyim bakalım umarım işe yarar ama işten çıkınca direk gidecekmiş

sabırsız demedim kuşum ödev yaptırırken sabırlı ol dedim direk kıyaslama değil ama ilk beşi merak etmen bile yeter yani niyetini belli etmen için öğretmeninizin öyle olması şans gerçekten de :) iyi olmuş kuzucugun için. ben eminim ki süpersin haddime değil sana tavsiye vermek sadece kendi velilerime olan sinirim depreşti ondan yani

bak bunu tekerleme gibi tekrarlayın sürekli 4 ler için yardımcı olur. ama en garantisi o gönderdiğim parmak oyunu

4’ler HAYVANLAR

1×4 = 4 Ahırın kapısını ört
2×4 = 8 Tavşanları çok severiz.
3×4 = 12 Farelerin en güzeli miki
4×4 = 16 Havada uçuyor martı
5×4 = 20 İnek, et yer mi?
6×4 = 24 Koyunları yedi kurt
7×4 = 28 Kedi uyuyor sessiz sessiz
8×4 = 32 Çok kurnazdır tilki
9×4 = 36 Tavuklar kümese yattı
10×4=40 Yılanlardan kork

güle güle kullan canım ben de 4 çekmeceli olan şifonyeri aldım ikea'dan... dolabı da inceleme şansım oldu.. o da çok güzeldi... ama oğluşuma çekmeceli daha iyi olur diye şifonyeri tercih ettik... bu arada çooook çookk sağol.. senin buraya eklediğin fotolar sayesinde hallettik canım... :79:

bak sıkılmana değmemiş doktor hatasını anlamış keşke bir daha çekilseydin resmi beğenmedim diyip nasıl olsa hamile deyip alttan alıyorlar sonuna kadar sabrı zorlayalım bizde

evet canım gittim aldım neyse elimde 10 tanede video var. sabahtan beri kaçıncı kez izliyorum. renkli çıktısınıda alıcam inşallah.

zapzup dolabınızı güle güle kullanın canım. ben de çok beğendim.

bu arada bende de tarif çok. özelden paylaşalım kız. ben yaptıklarımın fotoğrafınıda çekiyorum. belki ilerde hamurişi kitabım olur.

güle güle kullanın zapzupcum..kafadan bir eksik daha çıkmıs ne güzel..Hayırlısıyla içinide yerleştirirsin..

Kavuşmuşsunuz sonda dolabınla..Kızınla birlikte güzel günlerde kullanın inşallah..Yatak da olur..yavaşl yavaş doğuma kadar hepsi hallolacak..

hayırlı olsunnn :)) içi cicilerle dolsunnnnn :)

teşşekkürler kızlar bende içini akşam doldurayım kızıma aldığım cicilerle fotosunu çekerim yarın eklerim.

eşim bugün evde işe gitmedi kaynanam da bebeğe giysi falan bişeyler alacaktı bana beraber alalım istersen dedi bende yoo gerek yok hediye sonuçta siz seçin dedim iyi ben alırım dedi ee bugün eşimde evde olunca beraber gidip alışveriş yapmışlar ne aldılar bilmiyorum eşimde bugün hiç aramadı bende biraz önce ne yapıyorsun yazdım aradı evdeymiş alışverişi yaptık dedi aldıklarınızı annen götürdü mü evşne dedim evet dedi güldüm bende ne alem kadın bişey aldı mı vermez öyle merasimle gelir hediyeyi verir komşularına bunları aldım diye hava atacaktır hiç içim almıyor şu kadını yaptığı hep batıyor bakalım işallah çocuk doğmadan getirir. ben eşime telde güldüm o da bozuldu neden gülüyorsun diye komik yani dedim hep aynı merasim beni istemeye geleceklerdi yüzükleri aldık kıyafet aldık o kıyafetleri elimden aldı istemeye gelirken getirecez dedi millete göstermek için alıp götürdü söz günü tepsi yapıp getirdi onlar gelince bir daha üzerimi değiştirdim getirdiği elbiseyi giydim böyle gıcık kadın

Yok yook Kizmisin bana mezos anladım ben sip diyeEvet evet inkar etme
Bana baktikca artık diğer velilerini hatırlatacağım ona gayri dayanamam ben bu hasrete
Tekerlemeler super kiz
gönlünü nasil alsam
Kızdı bana iste
Cok

bende hamurişi yapmayı çok seviyordum,fakaaattt fırınım iyi pişirmemeye başladı ben de soğudum yapmaktan..yoksa meşhurrr paskalya çöreklerim vardı,pufidik poğaçalrım vardı yatığım,herkes bayılırdı ama artık yapmıyorum..biraz da tembellik çöktü üstüme,yemeği bile annemde yiyerek zahmetten kurtuluyorum çoğu zman..bazen de dışardan getirtiyorum,kolay yemeklere kaçıyorum,özellikle iş çıkışı yorgun olduğumda..yoksa yemek yemek benim için sonsuz bir zevk..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…