ben belirledim canım da doktorumun haberi yok tabi4.sınıf canım voltajım.. söyle..
umutege kız sen doğum tarihini belirlemişsin ne güzel :)))
bi de ben bu şanslı gacının hazırladıgı bebek odasını da begendim
Lily Deniz’in Odası |
aynı durum bendede var canım bende diyorum ne oluyor bana içtiğim su ölçüsü aynı ama:26::26::26:ya size birsey sorucam iki gündür diğer zamanlarla aynı miktarda sıvı tüketmeme rağmen wc ihtiyacı hissetmiyorum gündüz. gece de durduramıyorum. niye su tutuyo ya da topluyo ki vücudum( iki gün önceye kadar zırt pırt gidiyodum gündüzleri noluyoooo ya :26:
ben çok seviyorum bunucanım sana poğaça tarifi sözü vermiştim işte yazıyorum bunu yap çok memnun kalacaksın
PUF POĞAÇA
Malzemeler
-7 su bardağı un
-2,5 su bardağı süt ılık olsun
-2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ küçük küçük doğranmış
- 1,5 çay bardağı sıvı yağ
-1 tatlı kaşığı tuz
-1 yemek kaşığı toz şeker
-1 paket instant maya
üzeri içi
-1 yumurta sarısı
-çörek otu veya susam
iç harcı için
-200 grbeyaz peynir
-maydanoz (benim eşim maydonoz sevmez ben sadece peynirli yapıyorum)
YAPILIŞI
önce kuru malzemeleri karıştırın un, şeker, tuz, maya bunları bir kabın içerisinde karıştırın. Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyin
süt, sıvıyağ, tereyağ, hepsini iyice yoğurun kulak memesi kıvamında olacak biraz süt ve un ilavesiyle kıvamı istenilen şekilde ayarlayabilirsiniz. Üzerini bir tepsiyle kapatıp mayalanması için bekletiyoruz yaklaşık yarım saatte mayalanır (hamur kabarınca mayalandığı anlaşılır). Hamur mayalanırken peyniri eziyoruz ve minik minik doğradığımız maydanozu peynirle karıştırıyoruz böylece iç harcımız hazır oluyor peynir tuzsuz ise bir miktar tuz atabilrsiniz. Mayalanmış olan hamurdan küçük ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlıyoruz sonra bastırarak düz hale getiriyoruz içine 1 tatlı kaşığı peynirli harçtan katıyoruz ve üzerini hafifçe kapatıyoruz yağlanmış olan tepsiye bunları diziyoruz üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürüyoruz üzerine isteğe göre çörekotu, susam serpebiliriz sade yumurtalı olarak da kalabilir tepsiye dizdiğimiz poğaçaları 10dk bekletiyoruz mayalanıyor bu sırada. mayaandıktan sonra ısıtılmış fırında 200 derecede üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. afiyet bal şeker olsun nefis miss poğaçaların oluyor
çok güzel olmuş canım güle güle kullanınnnEki Görüntüle 588622 Nasıl olmuş kızlar bebişimin yatagıı
umarım izletmezler aramış bile market müdürünü oda gel akşam bakalım kayıtlara demiş
canın bişey çektide yemedin mi yoksa benim canım bişey istemişti 1 ay bulamadık ve göğsüm zonkluyordu eğer öyle bişey varsa ye hemen yada sütten dolayı ağrı olabilir
ay bayıldımmmmm ben bunlara yaaaaaa ben böyle denizli modellere bitiyorum harika battaniyeyi nerden aldın başka rengi varmı ben kızımın nevresim takımını ben dikeceğim mor renkli kumaşlar aldımve deniz kızı var üzerinde bu battaniyenin pembesi falan varsa çok uyar bizim takıma hangi site canım hemen söyle ne olurrrr bebişin bu yatağa bayılacak hiç çıkmayacak yataktan
Hiç utanma kuzucum.
Demek ki fotograflar sen istemeden de çıkabiliyorlar.
Hem üşeniyorlar hemde utanan sen olacaksın hiç değil.
Hem sen hamişsin ne yapsan yeridir
git git kesinlikle sen git, üste çık valla nolucak, bu işler böle üste çıkmadın mı hep sen suççlu oluyosun, bi daha kontrole gittiğinde aa utandı da kocasını yolladı derler, sen git, üste çık:)
getir bize kuzunun resimlerini:)
dertsiz git al resimleri valla.. onlar haksız.. hiiiçç muhattap bile olma görüntülerimi alayım de, al ve çık
oftelya kızın maşallah.. bal dudak olcak
** araba ile ilgili ilk 5-6 ay kullanılmaz filan denmiş ama bence biz bahar bebekleri doğuruyoruz.. kara kış olmayacak ki evden çıkmayalım.. ben şahsen her fırsatta alıp alıp çıkmak yürümek istiyorum.. gündüzleri olmasa bile akşamları kocamı da alıp yürüyüşe gideriz diyorum..
birde ben annemlere gidicem 40ım çıkınca.. burası hep yokuş.. annemlerin orası ise düzayak.. mis gibi.. alır alır çıkarım oğluşumu bir cadde turu oohhhhhavamız değişir keyfimiz yerine gelir..
kızlar ben gittim geldim. dolmuşla gittim allahım ölcem sandım. 3 tane köyden geçiyor dolmuş. hayvan bakan çok fazla insan var köylerde. üstlerini değiştirmeden dolmuşa biniyorlar. allahım nasıl bir kokuydu.olsun canım git al sen utanacak bişey yok hatta gittiğinde dik dur sakın mahçup olma keşke beni bu kadar üzmeseydiniz de başından verseydiniz de söz verdiniz ama sonradan foto vermek istemediniz diye de söyle sakin ol ama gerilme haklısın sen ve bu haklı gururunla git resimleri al ve bize de göster bebişi
mezocum katılıyorum sana
bende her yerde uyuyabilirim ayakta yürürken yüzerken o moddayım pc ye bakıyorum bir süre sonra benim gözler kapanıyor
ya kızlar sormayın başıma geleni öğlen yemek yedikten sonra markete gittim meyve alayım die çocuğun bi tanesi numarasını verdi bana bende tersledim yolladım tabi hay ağzıma ki eşime söledim oda şimdi akşam gidip kamera kayıtlarına bakacakmış şikayet edecekmiş ne yapacam ben ya vazgeçiremiorum olaylar iyice büyücek hay nerden söledim
Eki Görüntüle 588675
Aşkım kocacim kac gündür almak için çıldırdıgim dilabi almış bana da foto çekip watsapptan göndermiş yuppi benim kızımın da dilabi oldu yatak ortada yok o ayrı tabi hihi
işallah düşük çıkar yapar yersin beni anarsın ben bundan çok yapardım eşim işe falan götürmüştü eşim yaptı diyince inanmamışlar kandırma bizi demişler daha ne tarifler var bende ohoooo ama canımız çeker yapıp yiyemeyiz ondan paylaşamıyorum ama huysuz meleğin tarifini hafta sonu yapacağım yılbaşı kurabiyesi olarak dağıtacağaım umarım güzel olurben çok seviyorum bunuama yemem yasak yarına kadar hamur işi
inşallah yarın şeker yüklemem düşük çıkar:26::26:
ayyy öylemi çok güzelmiş ya güle güle kullanın canım ben çok beğendimtsk edrm cnm ama battaniye degil bu nevresim takımı Cotton Box Ranforce Bebek Nevresim Takm Balk Bebek Nevresim Takm (Baskl) COTTON BOX BEBEK NEVRESM TAKIMLARI burdan aldım
kızlar ben gittim geldim. dolmuşla gittim allahım ölcem sandım. 3 tane köyden geçiyor dolmuş. hayvan bakan çok fazla insan var köylerde. üstlerini değiştirmeden dolmuşa biniyorlar. allahım nasıl bir kokuydu.
neyse hastaneye gittim.radyolojide beklemeye başladım. içeriden hemşire çıktı. ben ultrason çıktılarımı almaya geldim dedim. adım şu soyadım şu dedim. tamam dedi. sonra dışarıya çıktı doktor bey sizinle görüşmek istiyor dedi. doktor ben sizi ilk önce anlayamadım kusura bakmayın o yüzden öyle tepki verdim dedi. ben de telde farklı söylediniz verdikleriniz farklıydı cdnin içinde fotoğraf göremeyince nevrim döndü dedim. anne adayımıza böyle yapmak istemezdik dedi. konuştu konuştu isterseniz bidaha bile bakarım dedi. gerek yok dedim. sonra çıktıları verdi videodan çıktı almış ve siyah beyaz ne anladım ben ondan. tabi yine çok bişey söylemek istemedim. neyse renklisi için yine uğraşıcaz demekki dedim. videoyu açın sonra netleşince pause yapın ve fotoğrafın çıktısını alın diyor. evde renkli printer var kendim denicem bakalım.
gittiğime değdi mi? beni tatmin etmedi ama başkalarına yapmazlar en azından.
kızlar ben gittim geldim. dolmuşla gittim allahım ölcem sandım. 3 tane köyden geçiyor dolmuş. hayvan bakan çok fazla insan var köylerde. üstlerini değiştirmeden dolmuşa biniyorlar. allahım nasıl bir kokuydu.
neyse hastaneye gittim.radyolojide beklemeye başladım. içeriden hemşire çıktı. ben ultrason çıktılarımı almaya geldim dedim. adım şu soyadım şu dedim. tamam dedi. sonra dışarıya çıktı doktor bey sizinle görüşmek istiyor dedi. doktor ben sizi ilk önce anlayamadım kusura bakmayın o yüzden öyle tepki verdim dedi. ben de telde farklı söylediniz verdikleriniz farklıydı cdnin içinde fotoğraf göremeyince nevrim döndü dedim. anne adayımıza böyle yapmak istemezdik dedi. konuştu konuştu isterseniz bidaha bile bakarım dedi. gerek yok dedim. sonra çıktıları verdi videodan çıktı almış ve siyah beyaz ne anladım ben ondan. tabi yine çok bişey söylemek istemedim. neyse renklisi için yine uğraşıcaz demekki dedim. videoyu açın sonra netleşince pause yapın ve fotoğrafın çıktısını alın diyor. evde renkli printer var kendim denicem bakalım.
gittiğime değdi mi? beni tatmin etmedi ama başkalarına yapmazlar en azından.
Eki Görüntüle 588675
Aşkım kocacim kac gündür almak için çıldırdıgim dilabi almış bana da foto çekip watsapptan göndermiş yuppi benim kızımın da dilabi oldu yatak ortada yok o ayrı tabi hihi
Canım öncelikle böyle bir olayla karşılaştığın için geçmiş olsun... olan olmuş bir kere boş yere kendini yıpratma... bu saatten sonra eşine telefonda birşeyler anlatmaya çalışmamalısın bence.. onun yerine akşam yüz yüze gelince gözlerinin içine bakıp bu olayı uzatmanın seni ne kadar üzüp yıpratacağını anlat. kızmakta çok haklı olduğunu ama bebeğiniz ve senin sağlığın için sakinleşmesi gerektiğini söyle.... bunu onu kızdırmak için değil olay seni şaşırttığı için anlattığını söyle... sonuçta "Allah bizim sağlığımızı korusun, ya bize kötü birşey olsaydı" de. bunları anlattıktan sonra hala sakinleşmiyorsa, bırak dilediği gibi hareket etsin... sen elinden geleni yapmış olacaksın... ne olur daha fazla kendini de bebişini de yıpratma... :87:
Giz mezos sen bana kızdın mı
Kıyas hiç yapmam canım o gün öğretmene dedim yapımı biliyor güldü ama birazda ciddi anladı .
Beni bir komşumuz kızına kıyas ederdi kızıda cok sevdiğim halde benden hala nefret eder.
Ben kuzumun tırnağına kurban olurum.nasil soyleyim ona kartopum o.
Benim oğlum mesela sınava girecek boğazına kadar kuruyor
Bunu niye yapamadım diye kendi kendine kahirda o uzulunce bende üzülüyorum.
Buda ılerde hırs olmasın istiyorum.
Çabuk sıkılıyor zaten üstüne gidersem kusacak:)
Cokta ödüllendiririm hani her haltı değilde gereğince
Sabırmis hıhbunu bana dedin teessüf ettim
1e giderkende e leri 3 yapardı
Birde becerikli mezosum İnan kendi oğlum diye demiyorum güzel becerileri var
Hatta bir resim kursuna falan göndersem iyi olur.
Bizim ogretmen velinin yaptığına düşük not verir,cocuklarınızın kapasitesini biliyorum kendinizi kandırmayın dedi.
Mesela bugun elde terazi yapılacak anne plastik bardaklara ip bağlasak çubuğa tuttursak dedi
Belki gördü belki turetti önemli olan demesi.
O video cok super ,cok sagol canım.
Keske 4 versiyonu olaydı
Anam ogretmen olma dedi mani oldu bana :))
Sağlıkçı ol dedi anam suçlu oğlum değil
Eki Görüntüle 588675
bak sıkılmana değmemiş doktor hatasını anlamış keşke bir daha çekilseydin resmi beğenmedim diyip nasıl olsa hamile deyip alttan alıyorlarsonuna kadar sabrı zorlayalım bizde
evet canım gittim aldım neyse elimde 10 tanede video var. sabahtan beri kaçıncı kez izliyorum. renkli çıktısınıda alıcam inşallah.oh bak hallolmuş işte bak iyiki gitmişsin, doktor alttan almış aferin ona, siyah-beyaz renkli farketmez hayatım bence, renkli olunca da renk siyah ve ten rengi oluyo sonuçta pek bi fark yok yani:)hem videodan halledersin sen, ne güzel bak cd var elinde, bende olsa ben bütün gün onu izlerim
resimlerini de bekliyoruz yakışıklının
güle güle kullanın zapzupcum..kafadan bir eksik daha çıkmıs ne güzel..Hayırlısıyla içinide yerleştirirsin..
Kavuşmuşsunuz sonda dolabınla..Kızınla birlikte güzel günlerde kullanın inşallah..Yatak da olur..yavaşl yavaş doğuma kadar hepsi hallolacak..
hayırlı olsunnn :)) içi cicilerle dolsunnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?