Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım.
Öğleden önce müdürüme marka sordum dedi ki en az 6. aya kadar hiç kullanılmıyor acele etme.
Sadece puset düşünüyoruz araba için.
büyük aşk mı yaşıyorsunuz, hayırdır, bu muhabbet beni değilde bazılarımızı kıskandırır bak. tamam tamam itiraf ediyorum beni kıskandırır
aaa geçmişi okumayı bitiremedim
daha çamaşırlar çıkacak makinden
kiralık ev bakılacak
test sonuçlarını almaya gideceğim
daha hızlı okumalııyım
daha hızlı okumalıyım
off bize Allah şifa versin o zaman..kalbimin zayıf oldugunu biliyordum ama bu kadar erken hissettiriceğini bilmiyordum..8.ayda böyle bişey yasasak normal dicezde..çok erken daha(
teşşekkürler kızlar bende içini akşam doldurayım kızıma aldığım cicilerle fotosunu çekerim yarın eklerim.
eşim bugün evde işe gitmedi kaynanam da bebeğe giysi falan bişeyler alacaktı bana beraber alalım istersen dedi bende yoo gerek yok hediye sonuçta siz seçin dedim iyi ben alırım dedi ee bugün eşimde evde olunca beraber gidip alışveriş yapmışlar ne aldılar bilmiyorum eşimde bugün hiç aramadı bende biraz önce ne yapıyorsun yazdım aradı evdeymiş alışverişi yaptık dedi aldıklarınızı annen götürdü mü evşne dedim evet dedi güldüm bende ne alem kadın bişey aldı mı vermez öyle merasimle gelir hediyeyi verir komşularına bunları aldım diye hava atacaktır hiç içim almıyor şu kadını yaptığı hep batıyor bakalım işallah çocuk doğmadan getirir. ben eşime telde güldüm o da bozuldu neden gülüyorsun diye komik yani dedim hep aynı merasim beni istemeye geleceklerdi yüzükleri aldık kıyafet aldık o kıyafetleri elimden aldı istemeye gelirken getirecez dedi millete göstermek için alıp götürdü söz günü tepsi yapıp getirdi onlar gelince bir daha üzerimi değiştirdim getirdiği elbiseyi giydim böyle gıcık kadın
olur aa ben bayılırım pasta börek olayına paylaşalım senle süper olurzapzup dolabınızı güle güle kullanın canım. ben de çok beğendim.
bu arada bende de tarif çok. özelden paylaşalım kız. ben yaptıklarımın fotoğrafınıda çekiyorum. belki ilerde hamurişi kitabım olur.
aa ne demek canım sana yardımcı olmak çok güzeldi çok sevindim sizde aldınız ohh güle güle kullanalım artık dün akşam babamla gittik biz dolabı alamaya 2 tane kalmış ama kutular ezilmiş dolaplar çizilmiş alamadık yenilerini raflardan gece indiriyorlarmış sabah gelin dediler tabi ben çalıştığım için gidemicektim eşimde sağ olsun gidip halletmiş eksikler azalıyor çok mutlu oluyorumgüle güle kullan canım ben de 4 çekmeceli olan şifonyeri aldım ikea'dan...dolabı da inceleme şansım oldu.. o da çok güzeldi... ama oğluşuma çekmeceli daha iyi olur diye şifonyeri tercih ettik... bu arada çooook çookk sağol.. senin buraya eklediğin fotolar sayesinde hallettik canım... :79:
kızlar kızımın gece lambası gelmiş babasının işyerine o da ben hastayım diye dayanamayıp resmini çekip gösterm,iş, ben de paylaşiyim dedim, kocişin dediğine göre aynı bana benziyo, o yüzden yavrum yanında hissedicek beni:)Eki Görüntüle 588735 Eki Görüntüle 588735
kızz ağzından yel alsın valla ona benzemesin diye 2 ayda bir görüşüyorum zaten aman allah korusun anneme benzesin annem gibi nur yüzlü melek gibi uysal sevgi dolu bir insan olsun valla bol bol annemin fotosduna bakayım da iyi bir insana benzesin kızımcnm emin ol hepsi aynı ayrıca hamileyken kınama çocuk ona benzer öle derler boşver yapsın gösterisini öle getirsin
kızlar kızımın gece lambası gelmiş babasının işyerine o da ben hastayım diye dayanamayıp resmini çekip gösterm,iş, ben de paylaşiyim dedim, kocişin dediğine göre aynı bana benziyo, o yüzden yavrum yanında hissedicek beni:)Eki Görüntüle 588735 Eki Görüntüle 588735
üfff...gene akşam oldu,şimdi git eve yemek pişir ye,bulaşık yıka...yarına hazırlık yap filannn..Sadece uyumak istiyorum ben yaaa..
işallah düşük çıkar yapar yersin beni anarsın ben bundan çok yapardım eşim işe falan götürmüştü eşim yaptı diyince inanmamışlar kandırma bizi demişler daha ne tarifler var bende ohoooo ama canımız çeker yapıp yiyemeyiz ondan paylaşamıyorum ama huysuz meleğin tarifini hafta sonu yapacağım yılbaşı kurabiyesi olarak dağıtacağaım umarım güzel olur
ayyy öylemi çok güzelmiş ya güle güle kullanın canım ben çok beğendim
bak sıkılmana değmemiş doktor hatasını anlamış keşke bir daha çekilseydin resmi beğenmedim diyip nasıl olsa hamile deyip alttan alıyorlarsonuna kadar sabrı zorlayalım bizde
** araba ile ilgili ilk 5-6 ay kullanılmaz filan denmiş ama bence biz bahar bebekleri doğuruyoruz.. kara kış olmayacak ki evden çıkmayalım.. ben şahsen her fırsatta alıp alıp çıkmak yürümek istiyorum.. gündüzleri olmasa bile akşamları kocamı da alıp yürüyüşe gideriz diyorum..
birde ben annemlere gidicem 40ım çıkınca.. burası hep yokuş.. annemlerin orası ise düzayak.. mis gibi.. alır alır çıkarım oğluşumu bir cadde turu oohhhhhavamız değişir keyfimiz yerine gelir..
Canım biz bebek arabasını oğlum doğdunda aldık hemen ve çoookkk işe yaradı..eğer bebeğiniz benimki gibi gazlı doğarsa,kendinizi sık sık bebek arabasıyla yollarda bulabilirsiniz..Hem biz çok gezdik bebişken bebek arabasıyla..Tam tersi sonra haraketlenince durmak istemiyorlar içinde..Benim kuzenim öyle geç kullanmaya başlayınca bebiş hiç istemedi arabayı..
kızlar güzel anneler bugün saat 5te kayserideki randevumuza gideceğiz inşallahh oğlumun kalbinde bi sorun yoktur hamilelerin duası kabul olur derler lütfen bizim için dua edin çok ihtiyacımız var...Oğlumun sağlığı yerinde olsun lütfen güzel dualarınızı eksik etmeyin
ya kızlar sormayın başıma geleni öğlen yemek yedikten sonra markete gittim meyve alayım die çocuğun bi tanesi numarasını verdi bana bende tersledim yolladım tabi hay ağzıma ki eşime söledim oda şimdi akşam gidip kamera kayıtlarına bakacakmış şikayet edecekmiş ne yapacam ben ya vazgeçiremiorum olaylar iyice büyücek hay nerden söledim
bizim ortam yürüyüşe müsaait koca koca 3 park var ama bizim herif müsait değil akşamlarıeve 8den önce gelmez, yazın da Adananın sıcağında mümkün değil çıkılmaz
Hım gazı olabileceğini hiç düşünmedim, arabayla gezince çıkarabiliyor mu gazını?
Dualarımız seninle tatlım, iyi haberlerle gel.
Üstüne düştükçe gaza gelir bence, benimki öyle çünkü, bir şey dersem yapacam dövecem hayt huyt der, tamam git hadi uğraş desem aman ne uğraşcam der
teşşekkürler kızlar bende içini akşam doldurayım kızıma aldığım cicilerle fotosunu çekerim yarın eklerim.
eşim bugün evde işe gitmedi kaynanam da bebeğe giysi falan bişeyler alacaktı bana beraber alalım istersen dedi bende yoo gerek yok hediye sonuçta siz seçin dedim iyi ben alırım dedi ee bugün eşimde evde olunca beraber gidip alışveriş yapmışlar ne aldılar bilmiyorum eşimde bugün hiç aramadı bende biraz önce ne yapıyorsun yazdım aradı evdeymiş alışverişi yaptık dedi aldıklarınızı annen götürdü mü evşne dedim evet dedi güldüm bende ne alem kadın bişey aldı mı vermez öyle merasimle gelir hediyeyi verir komşularına bunları aldım diye hava atacaktır hiç içim almıyor şu kadını yaptığı hep batıyor bakalım işallah çocuk doğmadan getirir. ben eşime telde güldüm o da bozuldu neden gülüyorsun diye komik yani dedim hep aynı merasim beni istemeye geleceklerdi yüzükleri aldık kıyafet aldık o kıyafetleri elimden aldı istemeye gelirken getirecez dedi millete göstermek için alıp götürdü söz günü tepsi yapıp getirdi onlar gelince bir daha üzerimi değiştirdim getirdiği elbiseyi giydim böyle gıcık kadın
ya bakar mısınız şuna. bunu okuyunca gidip bi koşu doğurup geleyim dedim kendime.. bu kadarcık mı yani.. şanslı gacı
Epidural Normal Doğum |
Hayirrrrr burdan paylasinnn bende görmek istiyorummmm :)))))zapzup dolabınızı güle güle kullanın canım. ben de çok beğendim.
bu arada bende de tarif çok. özelden paylaşalım kız. ben yaptıklarımın fotoğrafınıda çekiyorum. belki ilerde hamurişi kitabım olur.
Yok yook Kizmisin bana mezos anladım ben sip diyeEvet evet inkar etme
Bana baktikca artık diğer velilerini hatırlatacağım ona gayri dayanamam ben bu hasrete
Tekerlemeler super kiz
gönlünü nasil alsam
Kızdı bana iste
Cok
4.sınıf canım voltajım.. söyle..
umutege kız sen doğum tarihini belirlemişsin ne güzel :)))
bi de ben bu şanslı gacının hazırladıgı bebek odasını da begendim
Lily Deniz’in Odası |
kızz ağzından yel alsın valla ona benzemesin diye 2 ayda bir görüşüyorum zaten aman allah korusun anneme benzesin annem gibi nur yüzlü melek gibi uysal sevgi dolu bir insan olsun valla bol bol annemin fotosduna bakayım da iyi bir insana benzesin kızım
çok cici bu annesi hariksın sen bu gece lambası mı uyku arkadaşımı müzik çalıyormu bunlardan görmüştüm ben aynısı değildi tabiki uyku arkadaşıydı güle güle kullansın bebeişin
ya kızlar sormayın başıma geleni öğlen yemek yedikten sonra markete gittim meyve alayım die çocuğun bi tanesi numarasını verdi bana bende tersledim yolladım tabi hay ağzıma ki eşime söledim oda şimdi akşam gidip kamera kayıtlarına bakacakmış şikayet edecekmiş ne yapacam ben ya vazgeçiremiorum olaylar iyice büyücek hay nerden söledim
Getirince madalyasını takın bari
İyide ne aldı belki sende alacaksın fazla olacak
Neden yalnız değil de esinle gidiyor ki ben killandim kendi ödedi demi:44:
Yaptın bir hayir ,acayipler ya benimkide yüzükte öyleydi sapir saçma sanki bilmiyor millet oğlan evi aldı diye
Aslında cok gereksizlerneden varlar cok anlamıyorum
Onlarsiz hayat rahatta yinede arkalarında bir yığın düşünce bırakıyorlar
İsim konusunda da burunlarını sokmuyorlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?