2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım.
Öğleden önce müdürüme marka sordum dedi ki en az 6. aya kadar hiç kullanılmıyor acele etme.
Sadece puset düşünüyoruz araba için.

Ben de çok ciddi uygun fiyata bir ürün denk gelmediği sürece almasam diyorum.

Hepinize aşığım hepinizeeeeeeeeeeeeee

off bize Allah şifa versin o zaman..kalbimin zayıf oldugunu biliyordum ama bu kadar erken hissettiriceğini bilmiyordum..8.ayda böyle bişey yasasak normal dicezde..çok erken daha (

Amin canım.

cnm emin ol hepsi aynı ayrıca hamileyken kınama çocuk ona benzer öle derler boşver yapsın gösterisini öle getirsin

olur aa ben bayılırım pasta börek olayına paylaşalım senle süper olur

aa ne demek canım sana yardımcı olmak çok güzeldi çok sevindim sizde aldınız ohh güle güle kullanalım artık dün akşam babamla gittik biz dolabı alamaya 2 tane kalmış ama kutular ezilmiş dolaplar çizilmiş alamadık yenilerini raflardan gece indiriyorlarmış sabah gelin dediler tabi ben çalıştığım için gidemicektim eşimde sağ olsun gidip halletmiş eksikler azalıyor çok mutlu oluyorum

kızlar kızımın gece lambası gelmiş babasının işyerine o da ben hastayım diye dayanamayıp resmini çekip gösterm,iş, ben de paylaşiyim dedim, kocişin dediğine göre aynı bana benziyo, o yüzden yavrum yanında hissedicek beni:)

üfff...gene akşam oldu,şimdi git eve yemek pişir ye,bulaşık yıka...yarına hazırlık yap filannn..Sadece uyumak istiyorum ben yaaa..

cnm emin ol hepsi aynı ayrıca hamileyken kınama çocuk ona benzer öle derler boşver yapsın gösterisini öle getirsin
kızz ağzından yel alsın valla ona benzemesin diye 2 ayda bir görüşüyorum zaten aman allah korusun anneme benzesin annem gibi nur yüzlü melek gibi uysal sevgi dolu bir insan olsun valla bol bol annemin fotosduna bakayım da iyi bir insana benzesin kızım

çok cici bu annesi hariksın sen bu gece lambası mı uyku arkadaşımı müzik çalıyormu bunlardan görmüştüm ben aynısı değildi tabiki uyku arkadaşıydı güle güle kullansın bebeişin

üfff...gene akşam oldu,şimdi git eve yemek pişir ye,bulaşık yıka...yarına hazırlık yap filannn..Sadece uyumak istiyorum ben yaaa..

demi ya bazen diorum böle filmlerde olur ya kadın sabah uyandığında erkek erkek uyandığında kadının yerine geçer öle bişey olsada şu kocişler anlasa ne kadar yorulduğumuzu ve ne kadar güçlü olduğumuzu

inşallah canım yarın iyi haberle gelirimmmm
bende pasta ve hamurişleri yapmayı çok severim yemeyide tabieşimde tatlı hastasıdır zaten
bende denicem o tarifi ama gıda boyası kullanma taraftarı değilim pek o yüzden güllü lokumla yapıcam

bizim ortam yürüyüşe müsaait koca koca 3 park var ama bizim herif müsait değil akşamları eve 8den önce gelmez, yazın da Adananın sıcağında mümkün değil çıkılmaz

Hım gazı olabileceğini hiç düşünmedim, arabayla gezince çıkarabiliyor mu gazını?

Dualarımız seninle tatlım, iyi haberlerle gel.

Üstüne düştükçe gaza gelir bence, benimki öyle çünkü, bir şey dersem yapacam dövecem hayt huyt der, tamam git hadi uğraş desem aman ne uğraşcam der

aynen öle walla aradım hala yok gitcem falan iyi dedim git kapattım hemen git desen gitmez

huysuz melek bu geçen günkü kurabiye ile şeker hamurunu nasıl yapıştırdın bal ile mi şekerli su ile mi onu da yazar mısın

Getirince madalyasını takın bari
İyide ne aldı belki sende alacaksın fazla olacak
Neden yalnız değil de esinle gidiyor ki ben killandim kendi ödedi demi:44:
Yaptın bir hayir ,acayipler ya benimkide yüzükte öyleydi sapir saçma sanki bilmiyor millet oğlan evi aldı diye
Aslında cok gereksizler neden varlar cok anlamıyorum
Onlarsiz hayat rahatta yinede arkalarında bir yığın düşünce bırakıyorlar
İsim konusunda da burunlarını sokmuyorlar insallah

Hayirrrrr burdan paylasinnn bende görmek istiyorummmm :)))))

Ayyyy yüksek sesle güldüm :))))) Cok alemsin :)) iyiki varsın

ay uyku arkadaşı mı deniyo kız bilmyorum valla, pilli otomatik 30 dk sonra kendi kendine kapanıyomuş, müzik çalmıyo galiba

ciddi değilsin di mi???!!!!
ben evdeki adamın dikkatini çekemiyorum, sen sokaktaki delikalının nasıl dikkatini çektin
nedir bunun sırrı

şaka bir yana hamilelikten dolayı o da şimdi daha hassastır, biraz zaman geçsin,siniri geçer

ayy bi an düşündümde cidden madalya takılma anını..
süper olur zapzupcum
şey dersin annecimm çok begendim aldıklarını ondan takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…