Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bitanem nerdeeeeeeee...dr.sadece parol içsin diyip duruyomuş...ama ne su içmek,ne de bişe yemek istiyo canım ..acaba serum iyi gelirmi ki hiç başına geldi mi böle bişe tatlım sen naapardın bnm yerimde olsan :/amin canım inşallah..
canım çok geçmiş olsun iyileşemedin hala dimi(
ofpufya hayırlı sonuçlar olsun canım inşallah.
laterna canım ağzına sağlık Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.
huysuzmelek canım geçmiş olsun sana da eşine de.
PeriLous canım bebişlerimiz Allaha emanet inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız. Bacişleri normal çıkmış çok sevindim gözümüz aydın inşallah.
dmt hayırlı sonuçlarla gelmişsin çok şükür :) aşı iin geçmiş olsun.
suudenaz inşallah hayırlı sonuçlar çıkacak merak etme Allahım bebeişlerini korusun.
ofelyam canım korkma bende de çıkmıştı geçici bir durum olabilir demişti prof. şimdi 5 gün sonra tekrar detaylı yaptırınca yine bakacaklar. Bebişinin iyi çıkmasına çok sevindim.
zapzup canım kalıcı birşey olmayacak bak gör Allahın izni ile.
egomego kız bu göbek mi :) maşallah. tulum da çok şeker. :) güle güle giysin inşallah.
gulimer boşver yemişin artık sucukları sefan olsun bişeycik olmaz merak etme üzülme.
vitamin87 kız ne duddak uçuklatması söylemesen hamile demez kimse maşallah bütün arkadaşlarım çok fit. :)
chosy canım geçmiş olsun dişlerin iyi olur inşallah. bebişe bişey olmaz merak etme bana da serbest demişti doktor.
nemu3455 kız çok güzel bu takımlar al vallahi eşine güzel bir jest olur madem fanatik.
sernil canım çok üzüldüm ama şimdi iyi olduğuna atlattığına çok sevindim abinin. Allahım birdaha göstermesin inşallah. Çok geçmiş olsun.
seni çok iyi anlıyorum bende güneydoğudayım canımşunu bilmen belki rahatlatır doktor demişti ki bebeğe (allah korusun) birşey olursa böyle dışa kaşıntıyla falan vurmaz. tamamen anneye ait bir alerji ben gece kaşımışım fark etmeden sabah bir uyandım karnım mosmor kaşımaktan kayanayacaktı nerdeyse bir de dediğin gibi sadece bebğin olduğu yerde. ya o korkuyu çok çok iyi biliyorum.
Allah hersey vaktinde saglikla nasip etsincok zor Allah korusun yavrularimizi
erken dogum haberleri cok kotu etkiliyo beni,bi arkadas var burda, cocugu 6 aylikken dogmus, simdi 5 yaslarinda ama agzindan beslenemiyo, bogazina takili biseyler varmis oyuzden de konusamiyo, dua edin ona da kizlar insallah iyilesir cok uzuluyorum gorunce...
gecen hafta bogazinda gelisme olsaydi o aleti cikaracaklardi, cikarirlarsa konusabilirmis, ama 3 ay daha ilaci kullan sonra bakalim demisler, Allahim sifa versin insallah
nazım çok teşekkür ederim canım..sen nasılsın..
yok bitanem nerdeeeeeeee...dr.sadece parol içsin diyip duruyomuş...ama ne su içmek,ne de bişe yemek istiyo canım ..acaba serum iyi gelirmi ki hiç başına geldi mi böle bişe tatlım sen naapardın bnm yerimde olsan :/
bu arada 11.yılınız kutlu olsuunn ALLAH bu mutluluğunuzu daim etsin yawrularınla ...eşinede bol bol sağlık wersin ALLAH
nazcım çok sağol bitanem![]()
Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm.
sağol canım benim ben iyiyim çok şükür birazönce bitirdim bütün okuyamadıklarımı okudum yazdıklarınızı kısa kısa cevap yazmaya çalıştım. İşler çok yoğun ama bugün biraz diğer günlere göre sakin. En sonunda haftasonu geldi :) 5 gün sonra detaylım var benim yine bakalım inşallah hayırlı haberler alırız.
Laternecim yagli seyler sadece kizartma degil ona da dikkat et ameliyata kadar, salataya koydugun zeytinyagina kadar
sonra herseyi afiyetle yiyecek insallah![]()
bu ara birde nezle grip te var..halsizlik öksürük hepsi bir arada anlayacağın..geçen gün bebeğin hareketleri de azaldı..çok korktum..üzerine birde böyle kızarıklık olunca..ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı..ondan dolayı şimdi kan pıhtılaşmasından iğne kullanıyorum..inşallah hayırlısıyla meleklerimizi sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri görürüz..Allah senden razı olsun canım..
kızlar Allah nasip ederse önümüzde ki hafta Zapzup,Yüksek Voltaj ve Wosgi arkadaşlarımız için 4444 Salat-ı Tefriciye bağışlayacağız..
paylaşımına bu günden başlayalım istedim;okumak isteyenler kaç tane okuyacağını dua topiğimizden haber versin
yine dualarımızı tamamlamak için son gün perşembe 15:00..
yine Tefriciye okuyanlar isterler ise 1 Kenzül Arş okuyabilirler..
Allah niyetlerinizi kabul etsin inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :
Laterne..............................200
Bebeci...............................100
Perilous.............................300
Ofelyam.............................143 ( 23'ü okundu)
Ycl2012...............................50
Secilce...............................100
Wosgi................................300
Mergen...............................250
Umutege.............................400
Gulimier.............................300
Esrasm...............................100
Vitamin...............................200
Sernil..................................500
Hanipeks.............................204
Docalan...............................100
Cherryfe..............................150
LimonluParfe.......................200
Dmt....................................150
Toplam Paylaşılan...............3.747 Salat-ı Tefriciye
Voltaj hanim nerelerdesinn, iyisindir insallah
hatirladigim kadariyla onun numarasi Hanipeksde de yoktu![]()
Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm.
sağol canım benim ben iyiyim çok şükür birazönce bitirdim bütün okuyamadıklarımı okudum yazdıklarınızı kısa kısa cevap yazmaya çalıştım. İşler çok yoğun ama bugün biraz diğer günlere göre sakin. En sonunda haftasonu geldi :) 5 gün sonra detaylım var benim yine bakalım inşallah hayırlı haberler alırız.
bebeci çok güzel bu oda beyaz olması ayrı bir şahane zaten perdene ve kırlent yastıklarının uyumuna bayıldım oğluşuna güzel bir oda olur burası güle güle kullansın oğluşun o odadaki yatak bayılıyorum ben onlara çok güzel sende orada yatarsın ilk başlarda oğluna bakarsın iyi olurEki Görüntüle 576615
Eki Görüntüle 576616
Eki Görüntüle 576617
Kizlar bu benim kucuk odam, cocuk odasi olacak neyseki esyalarim beyaz almistim
Bu 3.resimdeki bos alana buyutmelyataklardanalicam
Dolap benik yuklugum yorganim yastigim orada,tekli kismi bosalttim icine bir kac raf ekleticem
Oglumun dolabi olacak yeterli gelir diye dusunuyorum zaten kosedeki misafir yataginin alt cekmeceleri de var ve cok genisler
Perdeleri ve sedirdeki ortuyu degistirip.mavis biseyler yaptirisam cocuk odasi olmaya hazir gibi ne dersiniz
aaaa sinir oldum o insanla görüşme canım sende madem seni üzüyor görüşme sen uyarmışsın hala devam ediyorsa kasti seni üzmek zarar vermek için yapıyordur görüşmeni azalt canını sıkan insanlarla görüşme yazık sana da ne kadar zahmetle anne olmuşsun bir bayan olarak anlayış göstermesi lazım ama bazıları bu anlayışı yapmıyorYa kızlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum;
Bir tanıdığımız var,ne zaman görüşsek,konu hamilelikten vs.açılsa,her lafın başında "senin çoçukların tüp çocuk" diyor.Kendi hamileliği ya da tanıdıklarının hamileliklerinden örnek verecek örneğin,hemen "senin çoçukların tüp çocuk tabii bir olmaz "yorumunu yapıyor.Yahu bu cümleyi benimleyken öyle çok kuruyor ki...Yanımızda başkalarıda olsa,cocukta olsa farketmiyor.Ben özel kalmasından yanayım,sürekli sürekli dillendirilmesini istemiyorum,gerekte görmüyorum...Her ne kadar uyarsamda değişen birsey olmadı,inat yapar gibi![]()
geçmiş olsun çabucak iyileşşükürler olsun bugun daha iyiyim..aldıgım antibiyotik iyi geldi..
normalde hayatımda en fazla 1 kere içmişimdir antibiyotiği..
ama hamileliğin basından beri içtiğim ilaçların ismini ezberledim neredeyse( buda benim kaderim napalım..bebek iyi olsun..
yarında 20 lik diş çekimim var ...![]()
bu ara birde nezle grip te var..halsizlik öksürük hepsi bir arada anlayacağın..geçen gün bebeğin hareketleri de azaldı..çok korktum..üzerine birde böyle kızarıklık olunca..ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı..ondan dolayı şimdi kan pıhtılaşmasından iğne kullanıyorum..inşallah hayırlısıyla meleklerimizi sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri görürüz..Allah senden razı olsun canım..
kızlar Allah nasip ederse önümüzde ki hafta Zapzup,Yüksek Voltaj ve Wosgi arkadaşlarımız için 4444 Salat-ı Tefriciye bağışlayacağız..
paylaşımına bu günden başlayalım istedim;okumak isteyenler kaç tane okuyacağını dua topiğimizden haber versin
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :
Toplam Paylaşılan...............3.747 Salat-ı Tefriciye
amin insallah...
Nazcim detayli ultrason iki kere mi yapiliyor? sen girmistin hatirladigim kadariyla
bana da doktor 28. haftada tekrar ultrasona alacagiz dedi ama sormadim detayli mi diye o an...
yok güzelim 1 kere bildiğim kadarı ile bizim 2 li test kötü çıkmıştı onun için erken yaptırmıştık 16. haftada falan herşey düzgün olunca amniyosentez yaptırmamıştık şimdi herkesin olduğu tarihte bebek biraz daha gelişmiş olacağı için tekrarlamak istedik onun için 2 kere oldu.
hadi inşallah güzel haberler alıcaksın sende Allahın izniyle..detaylıda bakmak çok güzel oluyo![]()
anladim canim sagolasin, insallah herseyi yolundadir kuzunun :)
sağol tatlım :)
sıvı almıyorsan vücudun iyice güçsüzleşirserum iyi gelir aslında,birden kendine getiriyor insanı.. doktorun kendi teklif etmediyse eğer eşin; beslenemediğini ve sıvı almadığını anlatıp serum almanın faydası olur mu acaba diye bir sorsun doktora
yada akşam acile gidin :26:
bence bir kere tatlı bir dille uyar canım baktın anlamıyor o zaman görüşmek zorunda değilsen görüşme...Ya kızlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum;
Bir tanıdığımız var,ne zaman görüşsek,konu hamilelikten vs.açılsa,her lafın başında "senin çoçukların tüp çocuk" diyor.Kendi hamileliği ya da tanıdıklarının hamileliklerinden örnek verecek örneğin,hemen "senin çoçukların tüp çocuk tabii bir olmaz "yorumunu yapıyor.Yahu bu cümleyi benimleyken öyle çok kuruyor ki...Yanımızda başkalarıda olsa,cocukta olsa farketmiyor.Ben özel kalmasından yanayım,sürekli sürekli dillendirilmesini istemiyorum,gerekte görmüyorum...Her ne kadar uyarsamda değişen birsey olmadı,inat yapar gibi![]()
oda çok güzel canım bence de örtü ve perde değişince tam bir erkek bebek odası olur:26::26::26:Teşekkürler teyzoslar :))) kocama kalsa o beyaz yatağa korkuluk yapıp yatağı da almayacak ama tabii bu mümkün degil
O yatak açılıyor ve benim misafir yatağım kurtarıcım zaten bazı geceler orada bende uyurum odasına alışana kadar en fazla ananesi dedesi kalır o odada hep beraber geldiklerinde:)
allah onu annesine babasına bağışlasın inşallahbu haber içimi çok kötü yaptı. 25 haftalıkken doğmuş. Allahımmm sana emanetiz ne olur sağlıkla gelsin kuzularımız
Gerçek parmak çocuk / 1 - Hürriyet
kendimde olsa bu problem bu kadar stres olmazdım
pazartesi kan sonuçları da çıkınca güvendiğim bir dr var ona götüreyim en iyisi,o da şart derse dediğiniz gibi vakitlice olup kurtulsun(
kocişimi böyle görmeye hiç alışkın değilim çok moralim bozuluyor
iyi ki sizle paylaşmışım daha iyi hissediyorum,teşekkür ederim