2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben inşallah mart sonuna kadar çalışmak istiyorum cnm ya 3 hafta kalana kadar yani, sonra bebişle birlikte olmak daha güzel, evde olamıycam sonuçta annem bakıcak inş.
sen evde bakıcak mıısn?
ya ne güzel olur erzurum, gitseniz aslında ama onu ben de düşündüm biraz önce abanta falan mı gitsek die sömestırda ama gitsek napıcaz ki dedim sonra bekliycez kuzucum anlaşılan, annelik zor zanaat :)

şu an abant muhteşem ötesidir.. öğrenciliğim orda geçti benim de :))) içim gidiyo adı bile geçince.. ama şu an bize çokkk uzak :( uçak yolculuğuna cesaretim olsa eve gidicem ailemin yanına..
ben evde bakıcam canım. ocak 25 de ayrılıyorum izne.. sonra ücretli bitince 24 ay ücretsiz izni sonuna kadar kullanacağım. burda çocuğumu bırakacak kimsem yok o kadar minikken bakıcıya da güvenemem.. zaten burda öyle nitelikli bi bakıcı da bulamam. en iyisi kendim bakarım..

canım mezocum sağol bitanem. :16: göndermiş kadar oldun tatlım. karşı komşum öyle bir insan değildi zaten o yüzden üzülüyorum ya. bulantılı dönemlerimde yemek taşıdı durdu allah bin kere razı olsun yaptığı iyiliği unutmam. biz izine gidip geldikten sonra çok değişmiş. asker eşlerinde bu var maalesef. beyler eşlerine yansıtıyor hanımlarda cephe alıyorlar. herkes işini yapmak zorunda. işini yapmayan birine eşim kızıyorsa bunda benim suçum ne dimi ama. ohh içimi döktüm rahatladım valla.:51:

rahatlamana sevindim :16: iş hayatını özele karıştırmamak çok zor canım .. erkekler çabuk unutuyo da biz bayanlar hemen herşeyi unutamıyoruz.. amannnnnn de geç.. bak benim kızımda çıldırdı bugün.. içimde lunapark var sanki :)) daha 1 kilo bile değil ama içerde çift kale maç var sanki bu kadar fazla hareket etmesi umarım zorundan değildir sadece keyfindendir :))

şu an abant muhteşem ötesidir.. öğrenciliğim orda geçti benim de :))) içim gidiyo adı bile geçince.. ama şu an bize çokkk uzak :( uçak yolculuğuna cesaretim olsa eve gidicem ailemin yanına..
ben evde bakıcam canım. ocak 25 de ayrılıyorum izne.. sonra ücretli bitince 24 ay ücretsiz izni sonuna kadar kullanacağım. burda çocuğumu bırakacak kimsem yok o kadar minikken bakıcıya da güvenemem.. zaten burda öyle nitelikli bi bakıcı da bulamam. en iyisi kendim bakarım..

aaa o zmn çık tabi, ben de olsam hiç durmazdım doğumdan sonra evde durucaksam, e çok iyiymiş ne güzel işte, ailen nerde canım?

canım geçmiş olsun şimdi alıntıda gördüm ne zaman yazdın bilmiyorum ama acil şifalar dilerim.. kötü birsey olmaz inşallah. rabbim korusun meleğini

aaa o zmn çık tabi, ben de olsam hiç durmazdım doğumdan sonra evde durucaksam, e çok iyiymiş ne güzel işte, ailen nerde canım?

evett canım doğumdan sonra uzun zaman evdeyim.. işte 2 yaşını doldurmuş olacak o zaman bakıcı ya da kreş daha kolay düşünürüm heralde.. ailem sakarya'da :((

evett canım doğumdan sonra uzun zaman evdeyim.. işte 2 yaşını doldurmuş olacak o zaman bakıcı ya da kreş daha kolay düşünürüm heralde.. ailem sakarya'da :((

ay büyümüş olucak kuzucum benim, tabi kesinlikle çok daha iyi ve kolay olur bakıcı ve kreş, ailen bize yakınmış ne güzel, maddi durum yeterli olsa annem olsa bile ben de kendim bakmak isterdim o zamana kadar:(yine de bu kadarına şükür en azından bakıcak biri var şimdilik:)

ay büyümüş olucak kuzucum benim, tabi kesinlikle çok daha iyi ve kolay olur bakıcı ve kreş, ailen bize yakınmış ne güzel, maddi durum yeterli olsa annem olsa bile ben de kendim bakmak isterdim o zamana kadar:(yine de bu kadarına şükür en azından bakıcak biri var şimdilik:)

evet canım yakın. zaten biz gelince yarısı orda yarısı da ist. da geçiyor tatillerin.. hatta çoğu ist. da geçiyor. eşim iş için çok sık geliyor fırsat bulursam bende hemen peşine takılıyorum.. eşimin tüm ailesi istanbulun dört bi yanına dağılmış durumda.
valla canım anne gibisi yok.. annem yakın olsa bende bırakırdım ofelyam ya :( ama öyle uzun zaman gelip kalamaz kardeşim falan var onun da anneciğine ihtiyacı var :))) çok şükür annen var.. Allah başınızdan eksik etmesin canım

Son düzenleme:
rahatlamana sevindim :16: iş hayatını özele karıştırmamak çok zor canım .. erkekler çabuk unutuyo da biz bayanlar hemen herşeyi unutamıyoruz.. amannnnnn de geç.. bak benim kızımda çıldırdı bugün.. içimde lunapark var sanki :)) daha 1 kilo bile değil ama içerde çift kale maç var sanki bu kadar fazla hareket etmesi umarım zorundan değildir sadece keyfindendir :))
amanda aman yesin onu teyzesi.annesi bugün mutlu çünkü yarın tatil. senin mutluluğun onada yansıyordur canım.

amanda aman yesin onu teyzesi.annesi bugün mutlu çünkü yarın tatil. senin mutluluğun onada yansıyordur canım.

yansıdığına artık daha eminim biliyo musun dertsiz.. dedim ya geçen bunalım takıldım ağlama krizim tutmuştu yok yerden.. bi ara kontrolden çıktım resmen.. baktım hiç hareket etmedi sonra da öyle bi sancı yaptı ki ödüm koptu kötü bi şey olacak diye.. bugün çok şükür iyi hissediyorum o da iyi.. sabah kahvaltısını etti şimdi de öğle yemeği yiyecek bir de çikolata ısmarlayacak annesi ona :)) sonra zıp zıp devam :))

evet canım yakın. zaten biz gelince yarısı orda yarısı da ist. da geçiyor tatillerin.. hatta çoğu ist. da geçiyor. eşim iş için çok sık geliyor fırsat bulursam bende hemen peşine takılıyorum.. eşimin tüm ailesi istanbulun dört bi yanına dağılmış durumda.
valla canım anne gibisi yok.. annem yakın olsa bende bırakırdım ofelyam ya :( ama öyle uzun zaman gelip kalamaz kardeşim falan var onun da anneciğine ihtiyacı var :))) çok şükür annen var.. Allah başınızdan eksik etmesin canım

amin cnm Allah başımızdan eksik etmesin onalrı gerçekten, istanbula gelirseniz artık bi kapınız daha var burda unutmayın;):7:

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.

Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.

Ya Rab ! ZAPZUP,YÜKSEK VOLTAJ ve WOSGİ annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin

Ya Rab ! Yüksek Voltaj arkadaşımıza acil şifalar ,dertlerine derman ver Allahım..
Ya Rab ! Wosgi annemizin doğmamış yavrusuna şifa ver her ne sıkıntısı var ise anneciğinin karnındayken iyileşmesini sağla Allahım..

Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...

Âmin ...

Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

Gulimier,Esrasm ve Naz0675 arkadaşlarımız için okunacak 4444 Salat-ı Tefriciye :

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne..................................200
Ersnil.....................................400
Secilce...................................100
Docalan..................................100

Toplam Paylaşılan..................800

Okumak isteyen arkadaşlarımız mutlaka dua topiğinden haber versin;ben akşam üstü ancak bakabileceğim bilginiz olsun
:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473

Fıstıklar dua için girdim hemen çıkıyorum..
dua paylaşımına bir el atın bakalım size güveniyorum ve kocaman öpüyorum

Allah açtığınız elleri boş çevirmesin tüm dualarınız kabul olsun inşallah..

Gunaydin kizlar kuzucuklar,Oglusumun cicisine gosterdiginiz ilgiye tesekkur ederiim:-) Alinti yapamadigim.icin toplu cvp vermek durumundayim. Nereden aldigimi sormustunuz H&M hepsi, ben genelde oradan aldim alttan acmali badileri de organik cok guzellerTavsiye ederim hem tarz hem kaliteli hem de fiyatlari ucuk degil o gordugunuz jean 25tl mesela ben baska yerlerde baktim en.ucuzu 50tl idi ve bunun gibi tarz degillerdi badiler ikili olarak 25tl organik oldugu halde indirimli urunler oluyor kapsonlu sweeti 15tl normalde 35tl gidip bakmanizda fayda var :)

slm canlarım ancak kendime gelebildim sabah erken kalkmıştım haliyle yoruldum evde dinlendim karnımızı doyurduk hediyelerimizin fotosunu ekledik

ersnil teyzemize buradanda teşekkür ederim çok beğendim herşeyi tatlım.

geldik bugünkü doktor maceramıza

detaylı ultrasonumuz tekrarlanacaktı midesinin boyutu normalden büyüktü yine aynı boyutlarda çıktı diğer herşey normal birtek mide boyutları normal eğil kontrol altında olacak midesi kuzumun 3 hafta sonra tekrar ölçülecek. sonra ebe teyzemize gittik bilgilerimizi tazeleyim die onun bebeğindede midesi büyük falan çıkıomuş korkma normal birşekilde dünyaya geldi dedi sadece reflüyle doğuyormuş bebek yediklerine dikkat etmesi gerekiyormuş... 61 kg olmuşuz ayyyy çokkk kilo aldım yawww..... bizden havadisler bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakacak halim yok bugün stres yaptım herhalde acyip bir yorgunluk var
işallah miğdesi düzelir ama düzelmese bile bak ebede sana söylemiş dikkat edince yediklerine bebiş iyi oluyor Allah dermansız dert vermesin canım dualarımız seninle bebişin iyi olsun
Eki Görüntüle 582790 kartın resmini istiyen arkadas alıntının altına yazamadım hata verdi burdan yazıorum magza karabaglarda dogrucan mobilyanın yanında. sen numarayı arayıp konusur detaylı adres istersin adamın ismi ismet bakmanı tavsiye ederim guzel mobilyalar var yada begendiğin mobilya varsa resmini götürürsen onuda yapıo hayırlısı :)
teşekkürler canım eşimle bir hafta sonu gider bakarız artık sende güle güle kullan mobilyalarınızı

Canlarım benim,iyiki varsınız.
Hepinize tekeer teker teşekkür ederim öperim sizi.inşallah atladığım kimse yoktur.

Bir kaç gün daha istirahat var ,bu hafta şeker yüklemem de yapılamadı.Çok ilaçta alamıyorum midemde yoğun helikobakter vardı hamilelikten evvel ilaç deliyor resmen.
Herşeyin hayırlısı gerek,evladın,arkadaşın,eşin...
Sağlığında öyle.
Evet ben herşeyden evvel sağlık olsun derim ki öylede bunda da hiç düşünmeden aradım karısıda benim arkadaşım."birşey var mı "diye sorduğumda "yok iyiyiz"dediler.Fizik kurallarına aykırı olarak 8 kişi ve 4 çocukla sığdıkları arabanın kaza sonu dışına çıkıp "ahaha kız bu neyy bundan mı çıktık,iyiki abimin arabayı almadık"
Bu benim malımı kıymetlendirdi.
Görgü vardır herşeyin bir usulü vardır.
Ha bu arada arkadaşımız masraf karşılama konusunda"Et'im ne budum ne"diyor.zaten hayırda gelmez,beni işten çıkarın diyor :)
Bebecim,Kasko %100 kusurlu diye bize %25 yardım yapıyormuş.
Bende 12 yıldır araba kullanıyorum ve benim oğlum bile anayoldaki aracın tali yoldakine göre herzaman geçiş üstünlüğünü biliyor.
Hız konusunda da hırs olmuş...
Daha fazla detaya girmeyeyim...
Olan oldu sadece mutlu olduğum o araçta eşim yoktu.Allah onu başımızdan eksik etmesin...
allahtan eşin yoktu araçta gerisini allaha havale et helal maldı kaybedilen bir yerden şanssızlık oldu ama başka yerden olumlu şeyler olabilir diye düşünelim belki eşinin işleri artacak ve daha da güzel bir araç alacak bunu dileyelim böyle olsun sen kendine dikkat et tansiyonun çıkmasın bebişler çok önemli
günaydın annecikler, aman sessiz olıym bebişler uyanmasın:)
bugün dişçiye gidicem, çok korkuyorum:(
herkesin dilinde öğle arası kıyamet, ben dişçiden korkuyom, çeksinde bitsin bu eziyet ta, Allah da bana sakinlik versin, uyyım hatta ben o koltukta:(
geçmiş olsun baktır dişine rahat et canım

Allah hiçbirimize kaza bela vermesin inşallah. nolur dikkat edin kızlar.

canım bende birkaç gündür senin gibiyim.
hiçbişey yapmak gelmiyor içimden.
dün çok sinir oldum karşı komşuma.
kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam.
ama insanlar neden böyleler anlamıyorum.
eşimin konumundan dolayı duymadığım şey kalmıyor.
eşime anlattım ağlayarak ne var bunda diyor.
kayınvalidemlerede kızıyorum izin dönüşü hastaydım.
hala öksürüğüm geçmedi. sen de napıyorsun diyen yok.
tetanoz aşını yaptıralı 2 hafta olucak neredeyse ama kolumu kaldıramıyorum.
üstüne yatamıyorum. detaylı ultrason için doktorumu arıyorum adam geri dönmüyor
ona da kızıyorum. mesaj yazıcam bugün geri dönecek mi bakalım.
offf bir sürü şey daha var....
sakin ol tatlım insanlar hep öyle şekil çabuk değiştiriyorlar ne yaparsın boşver bebişini düşün kaynananı da salla gitsin rahatsızlık vermesin sesi de çıkmasın ben hep öyle derim benim kaynana fişekliyor eşimi ince ince işliyor resmen ben fark ediyorum eşimde saf anlamıyor yoo bişey demiyor diyo ama davranışı değişiyor sen klasik müzik dinle sakinleş ben bebişe 2 haftadır iş yerinde dinletiyorum müziği duyunca yavaş yavaş hareketlere başlıyor sese tepki veriyor beni de rahatlatıyor müzik ohhh misss

inş inş.. 3.5 - 4 ne be.. ben ocak 25 i zor edicem. yaw siz ne çalışkan hamilelersiniz.. herkes doğurana kadar çalışacak burda sanırım. ben şubat tatili başladığı gibi topukluyorum.. aynen doğru diyorsun kar konusunda.. ama bu tarafta hiç yağmayınca özlüyo insan.. zaten eşim sinir etti. diyo tam zamanı 3-5 günlük kar tatili erzuruma mı götürsem seni .. geçen yıl gitmiştik tam kayak zamanı .. çok güzeldi.. ama diyo şimdi kayalım desem sana göre değil yürüyelim desem kızımız donacak.. neyse neyse o kaymayı öğrenebileceği zaman yine gideriz. :53: sinir etti beni bu kaç yıla tekabül eder düşünemiyo galiba.. çocuk ayaklanana kadar bana macera yok artık :50: ki çok severim uçmayı, kaçmayı :9:

ayyy kayak deme ya bizde geçen sene bozdağa gittik çok zevkliydi eğlenceli güzel oluyor bu sene de canım istiyor ama malesef şartlar el vermiyor hamiş olmasam giderdim karı gezmeyi foto çekmeyi çok severim ben hatta o fotolardan ekleyeyim anılarımı paylaşayım sizle
$374770_10150524670068252_1147608651_n.webp
$546223_10150717413328252_910490619_n.webp $408166_10150541115488252_1356586725_n.webp

amin cnm Allah başımızdan eksik etmesin onalrı gerçekten, istanbula gelirseniz artık bi kapınız daha var burda unutmayın;):7:

teşekkür ederimmm çok naziksin canım :16: bi mukabele :))

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.

Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.

Ya Rab ! ZAPZUP,YÜKSEK VOLTAJ ve WOSGİ annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin

Ya Rab ! Yüksek Voltaj arkadaşımıza acil şifalar ,dertlerine derman ver Allahım..
Ya Rab ! Wosgi annemizin doğmamış yavrusuna şifa ver her ne sıkıntısı var ise anneciğinin karnındayken iyileşmesini sağla Allahım..

Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...

Âmin ...

Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

Aminnnnnn

allah razı olsun canım..

ayyy kayak deme ya bizde geçen sene bozdağa gittik çok zevkliydi eğlenceli güzel oluyor bu sene de canım istiyor ama malesef şartlar el vermiyor hamiş olmasam giderdim karı gezmeyi foto çekmeyi çok severim ben hatta o fotolardan ekleyeyim anılarımı paylaşayım sizle
Eki Görüntüle 583214
Eki Görüntüle 583215 Eki Görüntüle 583216

zapzupppppppppp çok güzel.. o bungalowlarda mı kaldınız ? yaaa çok istiyommm.. nerde burası tam olarak .. eşimi ikna edebilsem de son başbaşa tatilimize çıksak.. sonra cıyak cıyak ne romantizm ne bi sey kalacak (özür dilerim kızımmm elbette seni çok istiyorum ama gerçekler böyle yani) :9:

Gunaydin kizlar kuzucuklar,Oglusumun cicisine gosterdiginiz ilgiye tesekkur ederiim:-) Alinti yapamadigim.icin toplu cvp vermek durumundayim. Nereden aldigimi sormustunuz H&M hepsi, ben genelde oradan aldim alttan acmali badileri de organik cok guzellerTavsiye ederim hem tarz hem kaliteli hem de fiyatlari ucuk degil o gordugunuz jean 25tl mesela ben baska yerlerde baktim en.ucuzu 50tl idi ve bunun gibi tarz degillerdi badiler ikili olarak 25tl organik oldugu halde indirimli urunler oluyor kapsonlu sweeti 15tl normalde 35tl gidip bakmanizda fayda var :)

hmde çok güzel şeyler var evet ya, ben de kızıma çok güzel şeyler aldım ordan kot jilesi, pembe şortu falan çok tatlı :) hem de paahalı değil gerçekten:)

ben çıktım kızlar , bi banyo yapiyim, sonra biraz dua okiyim, sonra da kitap okuruz kızımla, tvde bu şirince ve kıyamet muhabbetleri baydı beni zaten, sonra gelirim yine hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum kocaman kendinize iyi bakın:10:

ben çıktım kızlar , bi banyo yapiyim, sonra biraz dua okiyim, sonra da kitap okuruz kızımla, tvde bu şirince ve kıyamet muhabbetleri baydı beni zaten, sonra gelirim yine hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum kocaman kendinize iyi bakın:10:

çık tabi çık :)) evin tadını çıkar biraz.. öptüm seni :54:

Back
X