Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar....
haticemutlu doğum günün kutlu olsun.
bugün öğleden sonra hiç giremedim.
saat 1 gibi bir arkadaşı çaya davet ettim.
okul bitince geldi. hem komşum olur kendisi.
bir iki bişey yaptım oturduk sohbet ettik.
eşimle onun eşi halı saha maçına gittiler.
akşam 8di arkadaşım eve gittiğinde.
bir de üstüne telefon geldi.
kaymakam beyle eşi yarın bize geliceklermiş.
mutfağı topladım 9dan sonra hazırlık yapmaya başladım.
3 çeşit bişey yaptım. 2 tatlı 1 tuzlu.
yarında 1 tuzlu yapıcam yeter herhalde dimi kızlar.
kaymakamın eşide öyle yapmıştı. salata türü bişeye gerek var mı?
günaydın kızlar; ben bu sabah ne yaptım????????
Allahım, hikmetinden sual olunmaz, velakin bu kulunu hangi hikmetten böyle beceriksiz yarattın
bak şimdi, bunun bir bebesi de olacak, o garibim nasıl kemirsin bu poğaça görünümlü tahtaları
ağlayarak, utanarak yazıyorum bu satırları(elimde hala soğan kokusu var- bir de borcamda patlıcan arası köfte deneyceğim de)
ben de bir anne olacağım inşallah
ama ben de bir kek yapayım, bir poğaça yapayım(bazıları gibi iki tatlı iki tuzlu olmasa da) pastaneden alınmamış bir tatlı bir tuzlum olsun
kocam da bana "canım, güzel olmuş ama kopmuyor" yada "güzel olmuş ama biraz hamur kalmamış mı" demesin
evime çaya misafir çağırayım
sorarım size nerde hata yaptım
tarifte hamur yapışmayacak diyordu benimki biraz yapışıyordu ama yağla koparınca sorun olmamıştı
bir poçağa sadece göbeğinde yumuşak bir alan kalıncaya kadar katılaşır
off valla öldüm gülmekten..![]()
bu kadar mı güzel anlatılır.. canımcım tariflerinde sıkıntı olmasın? ya da acaba anneciğini hiç yaparken izlemedin mi? ya da çok da deneme yapmadın mı?
benimde mükemmel bir poğaça tarifim vardı ama bak nazara pek inanır oldum onun sayesinde.. her gelen uff bu ne der giderdi..!! saolsunlar artık pişmiyor poğaçalarım..
ayrıca bak sen pek çok kimsenin cesaret edemediğini yapıyormuşsun.. pek çok insan çaya gelsin ister yemeğe değil.. demek ki sende yemekler konusunda beceriklisin..
çocuğuna da poğaça börekleri bırak başkaları yapsın sen güzel güzel yemekler yaparsın![]()
günaydın canlar ..perşembe günü dr a gittim,randevum vardı...bebişim 520 gram olmuş..aşımı yaptırmamı,şeker yüklememi yaptırmamı söyledi,ayrıca salı günü doppler için yönlendirdi..kızlar telefonum bozuldu..bebeişime aldığım battaniyeyi gösterecektim..çok yazamasam da takip ediyorum hepinizi..ayrıca kalsiyum yazdı dr.
Allahım, hikmetinden sual olunmaz, velakin bu kulunu hangi hikmetten böyle beceriksiz yarattın
bak şimdi, bunun bir bebesi de olacak, o garibim nasıl kemirsin bu poğaça görünümlü tahtaları
ağlayarak, utanarak yazıyorum bu satırları(elimde hala soğan kokusu var- bir de borcamda patlıcan arası köfte deneyceğim de)
ama ben de bir kek yapayım, bir poğaça yapayım(bazıları gibi iki tatlı iki tuzlu olmasa da) pastaneden alınmamış bir tatlı bir tuzlum olsun
kocam da bana "canım, güzel olmuş ama kopmuyor" yada "güzel olmuş ama biraz hamur kalmamış mı" demesin
tarifte hamur yapışmayacak diyordu benimki biraz yapışıyordu ama yağla koparınca sorun olmamıştı
benim annem bana hiç poğaça yapmedı
bizim hiç poğaçamız olmadı abla(küçük emrah bakışı)
annemin zamanı olmazdı ev işleri ile uğraşamazdı pek
üç kız olunca bir de annem dört; işleri aramızda paylaşırdık öyle yapardık mesela
ama aramızda hiçbiri hamur işinde iyi değildi
koydum kafaya ben poğaça yapmayı öğreneceğim
kuzumun beslenme çantasına o poğacayı koyacağım
bugün benim doğum günüm canım eşimin bana hazırladığı kahvaltıyla güne başlamak paha biçilemez
hepinize günaydın sevgili anneler ve tatlı bebeşleri![]()
benim annem bana hiç poğaça yapmedı
bizim hiç poğaçamız olmadı abla(küçük emrah bakışı)
annemin zamanı olmazdı ev işleri ile uğraşamazdı pek
üç kız olunca bir de annem dört; işleri aramızda paylaşırdık öyle yapardık mesela
ama aramızda hiçbiri hamur işinde iyi değildi
koydum kafaya ben poğaça yapmayı öğreneceğim
kuzumun beslenme çantasına o poğacayı koyacağım
aynı gün doğum yapacağız, tabii erken ya da geç davranmazlarsa kuzular, oğluş küçükmüş henüz ama doğuma kadar 18 aylık olacak, Allah yardımcın olsun, benim de oğlum 2 yaşında bana da küçük gibi geliyor ama benim planlı oldu bu bebek,
KIZLARRRRRRRRRRR :))
biz de gelen hediyelerimizi paylaştık çekiliş sayfasında :)) bi bakın bakalım PeriLous teyze ne zahmetlere girmiş.. bi çok sevindirik durumdyız.![]()
az önce girip baktım hediyelerinize çok güzeller, keşke bende katılsaymışım heyecanla beklediniz ne güzel.
iyi günlerde giydirin bebişlerinize...
İste burdaaaaa :))http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...an-anneleri-hediye-cekilisi-basliyor-16.html#nerdeymiş o sayfa hani bizde görebiliyor muyuz kızlar
Ben gözenekten göz eder yine girerim :))
Sırf "ayh gosi doğurmadın mı yah"demek için :))
Rabbim can sağlığı nasip etsin,vaktinde gelsin kuzular...
Hayirli geceler guzel ruyalar:80::80:
Benimki yeni bi dizi bulmus sherlock diye onu izliyoruz bizde![]()
bende bende:)Çise uyandim biktim biktim ne cismis ya
doğumgünün kutlu olsun, nice sağlıklı yaşlara..bugün benim doğum günüm canım eşimin bana hazırladığı kahvaltıyla güne başlamak paha biçilemez
hepinize günaydın sevgili anneler ve tatlı bebeşleri![]()
bende öle, yemek hazırlamak,pasta börek yapmaktan daha kolay geliyo banaben niye çaya misafir çağıramıyorum
çaya gelelim diyenlere yemeğe gelin diyorum
garip garip bakıyorlar
imreniyorum kızlar size
çaya misafir alabilenlere
doğum günün kutlu olsun canımagız tadıyla nice yaşlara inşallah
haticemutlu dogum gunun kutlu olsun.. nice senelerde esin, evladin ve sevdiklerinle mutluluk,saglik sizinle olsun..