2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Voltajcim i am sam i izledik gecen hungur fosurt aglatti beni de ya cok guzeldi film:43:

Bende çok ağlamıştım ya :(
Çocukla adamın sarılma sahnesi vardı sonlara doğru,orda avukat bile ağlamıştı hani pıt pıt akıtıyordum eşim görmesin diye,o an öhüü öhüü diye koyverdim Allah ne verdiyse :))
Hala en sevdiğim filmlerden biri.

Bende çok ağlamıştım ya :(
Çocukla adamın sarılma sahnesi vardı sonlara doğru,orda avukat bile ağlamıştı hani pıt pıt akıtıyordum eşim görmesin diye,o an öhüü öhüü diye koyverdim Allah ne verdiyse :))
Hala en sevdiğim filmlerden biri.

Ben de o sahnede koptum zaten:43:

Mezopotamya82 .!.:
çok komik gülmeyin ama sen dedikten sonra aklıma geldi soyunmak boşuna bunalıyorum burda :)) hamilelik beni benden aldı. önceki günde pantolonu ters giymişim bu hamile pantolonlarında fermuar olmadıgı ıcın anlamadım. öğlen cebıme bırsey koyucam cep kayıp bı baktım arkada. allahtan uzun tunik vardı üzerimde :))) kocam çok güldü anlatınca... ben tam leylayım :))
:24:

Ben kıza hamileyken oğlumun okul kurasına gittim,tam yaz sonu üst hamileliğim çok hoş sırf şifondu.
İşte oturduk öğretmenler,veliler falan arkadayım.Yakamı düzleyesim geldi elimi attım birşey geldi baktım ki yaka etiketi.
Abo ters, önü ardında:30:hemen sindim geriye baktım herkes karşıya bakıyor kollarımı çektim boynumdan bir fırtla çevirdim .
Hiç birşey yok gibi hayatıma hala devam ediyorum :8:
Sana gülmediğimi sandın demi :emir_bebek:

Gündüz uyumaya alıştım bugün birde geç kalktık.
Artık uyusam iyi olacak.
Hepinizi öpüyorum ,yarın buralar ıssız olur:31:
Hayırlı geceler,tatlı rüyalar :16:

Hayirli geceler guzel ruyalar:80::80:

Benimki yeni bi dizi bulmus sherlock diye onu izliyoruz bizde:31::31:

Son düzenleme:
maşallah gece gece ben yokum siz kaynatmışsınız, esra dertsiz voltaj:20::20::20::20::20:
1 buçukta uyumuşum 3 de wc ye kalktım, kalkış o kalkış 1 saattten fazladır yatağın içinde debelene debelene canım çıktı,
uyku gelmeyince sağ sol yanlar hepten batıyo anam offfffff, :14::14::14::14:
karnım acıkmış susamışım, gecenin bu saati yemek ısıttım yiyom, gerçi acıkması normal akşam yemeğini 5 gibi yemiştim, 12 saat geçmiş pppöfffff:56::56:
adamda beni zaten yataktan atmaktan beter etti, sağa sola dönüyom onu da uyutmuyom, tam dalıcam diyo uyandırıyosun diyo, bi daha yaparsan gidicem odada yatıcam dedi sinirle anammm korktummmm :18::18::18::18::18:
ama napıyım horlamaya başlıyo :27::27::27::27:
tam dalmışken çıktım odadam kapısını da kapattım, işte geldim burdayııııııımmmm:32::32::32::32::32:

Dertsiz bak sana birşey anlatayım da Gül:)
Ben daha beter bir duruma düştüm şimdi aklıma geldi de :))
2 gün evvel hastaneden çıktım kazayı yapan arkadaşa kızın bir suçu günahı yok.geçmiş olsun(hangimize orası meçhul)niyetiyle marketten birşeyler aldım çocuklarına falan birde böreğimi severdi yufkayı sütü vs .aldım(affedinn canınız istemez inş)neyse gittim.
Beni görünce dumur oldu zaten ne umdular bilmiyorum küseceğimi sandılar galiba.
Neyse dedim "evde yapmaya zamanım olmadı buraya getirdim"dedim.
"İyi oldu valla canı(eşinden için)istiyordu hazır yufkada var yarına yapar yeriz"dedi.
:))))) ya yengemi o an yine istedim yanımda :))
Garip ya çok değişik bir durum yani.
Hani çizgi filmlerde kandırıldığını anlayınca kafası eşek olur hah aynen o şekildim.

oyy benimmm iyi niyetli saf temiz voltajım, hele bak şu dediğine zillinin:4::4::4::4:
merhamet etmeyene merhamet edilmez, bu durumda senin merhamettten maraz doğmuş voltajım,:49::49::49:

Aayyyy hediyelerim gelmişş..

Canım laterne teyzemize çok teşekkür ederiz.. Hediyelerine bayıldım, oyuncaklarımız bile var kızlar..
Sağolsun tecrübeli annenin hali başka canım, çok güzel bir eşofman takımı yollamış bebişimize...

kargodan paketim geldi!!! görkemre arkadaşım göndermiş çekiliş sonucu. o kadar güzel ki hepsi. ben bi duygusala bağla; bi gözler dol!!!! çok hoşuma gitti ya; ne güzel bir şey böyle küçük süprizler!!

ama bi de mahçup oldum ben hala bana çıkan kişiye hediyeyi gönderemedim diye :(

Güle güle kullanın canlar cicilerinizi...

Eki Görüntüle 582683

Hey fistiklar ,
Ben bir annemin karnindan cikiyim ,2 aylik olup bunlari giyiyim
Hepinizi tavliycam asik olacaksiniz bana yavrulaaar

Uvvvvvvvvvvvv kaybolsun o cicileri de biz bulup giyelim :)

slm canlarım ancak kendime gelebildim sabah erken kalkmıştım haliyle yoruldum evde dinlendim karnımızı doyurduk hediyelerimizin fotosunu ekledik

ersnil teyzemize buradanda teşekkür ederim çok beğendim herşeyi tatlım.

geldik bugünkü doktor maceramıza

detaylı ultrasonumuz tekrarlanacaktı midesinin boyutu normalden büyüktü yine aynı boyutlarda çıktı diğer herşey normal birtek mide boyutları normal eğil kontrol altında olacak midesi kuzumun 3 hafta sonra tekrar ölçülecek. sonra ebe teyzemize gittik bilgilerimizi tazeleyim die onun bebeğindede midesi büyük falan çıkıomuş korkma normal birşekilde dünyaya geldi dedi sadece reflüyle doğuyormuş bebek yediklerine dikkat etmesi gerekiyormuş... 61 kg olmuşuz ayyyy çokkk kilo aldım yawww..... bizden havadisler bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakacak halim yok bugün stres yaptım herhalde acyip bir yorgunluk var

Ben inanıyorum hiçbir şeyciği olmayacak tatlı yeğenimizin, 61 kilo mu hahahahay rüyamda görsem inanmam kendimi 61 kiloda :)

minnacık bir kötü haberim var: yatmak için hazırlanıyordum:göbüşü yağlarken saat8 yönünde iki sıra halinde pembe çatlak oluşumu gözledim.
:5::5::5::5::5:
sabah işe geç kalınca yağlanamamıştım,sadece lierac sürmüştüm. ama bir günde nasıl oldu, nasıl kaapıda bekliyormuş hain, ama son dönemde kabızlık falan derken göbek çok gerilmişti, kaşıntı ve yanma başlamıştı
kıssadan hisse: kaşıntı ve deride yanma hissi düşmanımızmış:47::47::47::47::47:

ailedeki bayanların göbekleri harita böcüsü görmüş salatalık yaprağı gibi ama onlar bişey sürmemişti. bu kadar yağa kreme rağmen daha bu ayda...
neyse ben elimden geleni yaptım, olacağı varmış, zaten dediğin gibi, göbeğim ulu orta bir yerim de değil

ama dikine dikine, nasıl çirkin

Ben kesinlikle yapı meselesi olduğuna inanıyorum bu durumun, aldım güya aktardan karışım bir yağ ama toplamda 2 kere kullandım, hiçbir şeyciğim yok
:51:

çok komik gülmeyin ama sen dedikten sonra aklıma geldi soyunmak boşuna bunalıyorum burda :)) hamilelik beni benden aldı. önceki günde pantolonu ters giymişim bu hamile pantolonlarında fermuar olmadıgı ıcın anlamadım. öğlen cebıme bırsey koyucam cep kayıp bı baktım arkada. allahtan uzun tunik vardı üzerimde :))) kocam çok güldü anlatınca... ben tam leylayım :))

Sabahları ben de yapıyorum aynından, ama şükür şu ana kadar hepsini farkettim evden çıkmadan :1:

Güle güle kullanın cicişlerinizi :)

Bayıldım, çok şekersiniz, ve ortam süper, feci kıskandım :47:

kızlar ben bu gece doğurmuştum kızımı rüyamda:52::52::52::52:
7 aylıkken baygın şekilde hastaneye götürmüşler ve doğurmuşum ama ben 3 ay kendime gelememişim, hastanede kalmışım.:18::18:
rüyamda gözümü açtığımda doktor dikişlerime bakıyodu, normal doğum yapmışım, dikişlerin çok güzel atılmış diyodu,
kendi doktorum yoğun diye başka bi doktor doğurtmuş beni,
sonra kızımı getiriyo ablam emzirmem için,
sol göğsümden süt gelmiyo sağ göğsüm ama nasıl süt dolu, foşur foşur emiyo kızım taşıyodu:32::32::32::32::32::32:
beyaz tenli kumral saçları var ama baya büyümüş 3 ayda, sanki 10-11 aylık gibi:53::53::53:
yürüyo konuşuyo benimle, hastanede ayşemi herkes tanıyo, çok güleç yüzlüydü kızım:49::49::49:

az önce anlattım anneme rüyamı amaaaaaannn şurda ne kaldı 7. ayına, düğünü atlatalım da ertesi gün ayşemize alışverişe başlayalım dedi, erken merken gelir bakarsın diyo:52::52::52::52::52:

Hayır olsun canım rüyan, annişin doğru söylüyor :emir_bebek:

merhabalar kızlar.. bugün detaylıya girdim çok şükür bir sorun çıkmadı ama şeker yüklemesinde şekerim 177 çıktı. annemde şeker olduğu için korkmaya başladım..başına gelen arkadaşlar var mı? yardımcı olsun

​Ne güzel bir sıkıntınız yok. Benim de 154 çıktı 2 gün bunalıma girdim 3. gün unuttum, benim de babamda amcalarımda var, tatlı şeker yemekten vazgeçmedim ama miktarlarını yarı yarıya azalttım.

bugün benim doğum günüm canım eşimin bana hazırladığı kahvaltıyla güne başlamak paha biçilemez :1:
hepinize günaydın sevgili anneler ve tatlı bebeşleri :1:

Vee benim de kargom geldi daha dogrusu ben gittim almaya ,:) kargoda karisiklik olmus hanipeks ortaligi ayaga kaldirmis :) bir de bana rol yapiyor sana gonderen arkadas mesaj atmis 3 gundur kargodaymis karisiklik yapmislar diye bende yarin evde olmayacagim icin kargoyu aradim esimle yolumuzun uzeriymis gittik almaya islemler yapilirken hemen gondericiye baktim ve ismi gorunce esime direkkk zilliii ya dedim :) cunku whatsapptan surekli sıkistiriyordum onu bana kim.gondercek diye, ama hiiic renk vermedi :) bende ona kargoyu alinca fotolari paylasmiycam seni meraktan catlaticam diye blof yapiyordum patladi bi yerimde :) arabaya biner binmez aradim cok gulustuk yine :)
Hemen arabada actim hediyelerimi kucagim doldu esimle bayildik cok duygulandim actikca.hanipeks bende senii cook seviyorum arkadasim :).
Hediyelerin fotolarini eve gidince cekilis topigine yukliycem opuyorum hepiniziii

Canım benim güzel günlerde kullansın oğluşun ve sen, bak lohusayken çorapları giyip resim çekip koyacaz takım takım :21:

Mezopotamyacığım canım benim baak gördün mü bütün tacizlere rağmen bebecinin kime çıktığını ve bana kim çıktığını (hihihhi ikisi de aynı) söylemedim :51:

günaydın canlar ..perşembe günü dr a gittim,randevum vardı...bebişim 520 gram olmuş..aşımı yaptırmamı,şeker yüklememi yaptırmamı söyledi,ayrıca salı günü doppler için yönlendirdi..kızlar telefonum bozuldu..bebeişime aldığım battaniyeyi gösterecektim..çok yazamasam da takip ediyorum hepinizi..ayrıca kalsiyum yazdı dr.

Back
X