"Gebeliğin en ilginç yönlerinden biri de 20. gebelik haftasından itibaren normal tekil bir gebelikte rahiminizin en üst noktası ile kasıklarınızın ortasında yer alan pubis kemiği arasındaki mesafenin santimetre cinsinden ölçümünün yaklaşık olarak gebelik haftasına tekabül etmesidir...
Ultrasonografi incelemeleri yapılmadığı durumlarda bu ölçüm gebelik haftasını belirlemede oldukça etkili bir şekilde kullanılabilmektedir ve dünya üzerinde halen gebelik takibinde yaygın olarak kullanılmaya devam etmektedir."
yaziyodu gebelik.org da, bide surekli olctugu icin ne kadar ilerlemis goruyor
Ilkel amerikalilar iste![]()
ay okurken bile yoruldum :) ne uğraşıyorlar böyle şeylerle mis gibi usg varken.

hanipeks tatlım hummalı bir çalışma olmuş. çınar paşamız çok şanslı. amca, babaanne, dedede yardım etmiş ne güzel.
o dolaplar falan kimbilir nasıl zevkle yerleştirilir. güle güle kullanın canım odanızı.
teşekkür ederim canım. deterjanını almıştım, az önce eve girmeden dediğin gibi dalinin yumuşatıcısını da aldım. nasıl yıkıcam bilmiyorum ama. kayınvalideme de sormak istemiyorum.
çok güzel olmuş odası maşallah, dolabını zaten beğenmiştim, şimdi de, gerçekten çok kullanışlı tam erkek bebek dolabı..
teşekkür ederim canım. umarım dediğin gibi kullanışlı olur.
Eki Görüntüle 613461
kızlar olmuş mu?
canım olmuş çok tatlı ama sanki havlu kalın ya da büyük kaçmış. örnektekiler daha küçük duruyor:26: