Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım göbüşüneKızlar göbüşüme bakın :)Eki Görüntüle 613518
kokoş çantaya bak hele, güle güle kullan cannım hepsi de çok güzel maşallahKIZLAR SONUNDA YÜKLEBİLDİM MİNİK CADIMIN EŞYALARINI:d
Eki Görüntüle 613538 Eki Görüntüle 613529 Eki Görüntüle 613520 Eki Görüntüle 613521 Eki Görüntüle 613522 Eki Görüntüle 613525 Eki Görüntüle 613523 Eki Görüntüle 613524 Eki Görüntüle 613526 Eki Görüntüle 613527 Eki Görüntüle 613528 Eki Görüntüle 613530 Eki Görüntüle 613531 Eki Görüntüle 613533 Eki Görüntüle 613534 Eki Görüntüle 613535 Eki Görüntüle 613536 Eki Görüntüle 613537 Eki Görüntüle 613532
sagol Gulimiercimm
size bisey diyim agziniz acik kalsin, ben bu eve tasindigimdan beri hic cam silmedimbi bucuk seneyi gecti
napiyim anam burda o kultur yok, cama cikip silmeye kalksam millet bi tarafiyla guler heraldeisime de gelmiyor degil
![]()
canım çok sevindim, inşallah bir an önce kurtulur bu hastalıktan, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahevet kızlar çok zor 3 ay gecirdik biz ailecek, Allahıma şükürler olsunki bugün güzel haber aldık canım babamın tahlil sonuçları şükürler olsunki iyi çıkmış,doktorumuz tadavinin başarılı gittiğini ve kanser tümörleride küçülme var dedi tabi tedeviye devam ediceğiz bu kadarını duyabilmek için bile ne dular ne adaklar adamıştık hamd olsun...Allah tüm hastalarımıza şifa versin inş aminnn...Ve ben başından beri hep hamişlerin duasına inanmışımdır bizim buralarda öyle derler özellikle ilk doğumu olacak hamişlerin dularını Allah boş cevirmezmiş,ben burdan hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.laterne,voltaj,esra,dertsiz,wosği,bebeci,gülimer,umuteğa,perilos sizlerede özellikle teşekkür ediyorum okuduğunuz dualar için hakkınızı helel edin.Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın:)
benim annemde de çıktı 2 sene önce iltihaplı romatizma, ist. cerrahpaşa ve çapada tedavisi var sadece, her ay gidip kontrol oluyo serum veriyolar, haftalık iğne yaptırıyo bi de, gerçi çok çeşidi varmış bu hastalığınyarın kandil ve daha şimdiden ne yapacağımı düşünüyorum.
kayınvalidemleri nasıl arayacağım.
aslında o kadar çok yorgunum ki...
misafir olunca bugün hiç dinlenemedim.
kafamda bir sürü şey var.
annem yarın doktora gidecek.
iltihaplı romatizma var demiş doktorun biri
bakalım yarın ne diyecekler. onun tedirginliği de var.
bursada kalmasını gerektirecek bir tedavi uygulanmazsa haftasonu annemler gelicek.
inşallah bişey çıkmaz.
günaydın güzel anneler...hepinizin kandili mübarek olsun...gün bizim için erken başladı...6.30'da babamızı doğuma çağırdılar,biz de uyandık bi daha uyuyamadık...aslında ben uyuyacaktım ama kızım acıktı,uyutmadı..kahvaltımızı yaptık,okula gitmeden önce evimizi süpürücez kızımla...şimdiden iş yapmayı öğretiyorum![]()
canım senin eşin kadın doğum doktorumuyani senin doğuma eşin girebilirrr
![]()
yok kuzum benim eşim insanları değil hayvanları doğurtuyoama zorda kalırsak seni doğurtabilirim diyo
bende takılıyorum ona sen beni inek sandın zaar diye
ama dün siz burda eşlerin doğuma girmesinden konuşunca akşam ben de sordum girer misin diye,seni o halde görmek istemem dedi
![]()
yok kuzum benim eşim insanları değil hayvanları doğurtuyoama zorda kalırsak seni doğurtabilirim diyo
ama dün siz burda eşlerin doğuma girmesinden konuşunca akşam ben de sordum girer misin diye,seni o halde görmek istemem dedi
![]()
aynen benim eşim de zorda kalırsam yaparım diyor da doğuma gir deyince tırsıyor :))hastalıklarıma verdiği örnekler de hep ineklerden zaten ben alıştım senin eşin klinikte sanırım Allah kolaylık versin
aaaa senin eşin de mi veterinerevet canım bizim kliniğimiz var...aynı durumu yaşıyoruz seninle,eşim de hep hayvanlardan örnek verir,biz yarım dr sayılırız der
![]()
maşallah kız sana ne güzel yapmışsın çok beğendim bende bu tavşanları ama ağzı nasıl oluyor onu da yaptırırak mı yağıyoruz acabaEki Görüntüle 613461
kızlar olmuş mu?
çok güzelmiş ama o çubukta o havlular nasıl duruyor onu anlamadım iğne değilki havlunun içine sokulsun neyse yapanın eline sağlık güzel olmuş lokum için borcamı süslemesi hoşuma gitti bende yaparım bardaklarımvar plastik kadeh gibi tadım bardağı kurdeleyle onuda süsledim mi tamamdır süper olur ördekli sürahi var ördeğin bonunada otriş yaptım mı tam kokoş olur :))kızlar bu bloğa bakmanızı tavsiye ederim. çok güzel şeyler yapmışlar.
mirayet.blogspot.com: Torunum Nehirimin Doğum Hazırlıklarından
el havlularından lolipop şekeri yapmış ona da bayıldım ya.
kurabiyeyle uğraşmaktansa bu daha kolay gibi
maşallah göbüşüne bebişineKızlar göbüşüme bakın :)Eki Görüntüle 613518
sedacım çok güzel kızının cicileri ama bir şey var onu çözemedim tülden birşey o nedir öyleKIZLAR SONUNDA YÜKLEBİLDİM MİNİK CADIMIN EŞYALARINI:d
haıyrlı kandiller sana daGünaaaydııın herkesin kandili mübarek olsuun![]()
![]()
dualarımız kabul olsun inşallah herkese sağlıklı mutlu huzurlu güzel günler
![]()
hayırlı kandillerkızlar hepinizin kandili mübarek olsun allah evlatlarımızın yüzü suyu hürmetine herşeyi gönlünüze göre versin
aminnn hayırlı kandillerhayırlı sabahlar kandiliniz mübarek olsun, bütün dualarımız kabul olsun. Rabbim bizi sağlıkla kurtarsın bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Amin.
amin sağlıkla işallah zamanında bebişlerimiz gelsingünaydın nisan anneleri.kandiliniz mübarek olsun. rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...sağlık ve sihhat içinde bebeklerimize kavuştursun....
ilk hamileliğimde beslenmeme çok önem veriyordum .özel kalsiyum plus içerikli sütlerden içiyordum.kanşurubu ve vitamin haplarını düzenli kullanıyordum. inanmıyacaksınız belki de tam 24 kilo almıştım.
bu hamileliğimde o kadar özenmiyorum beslenmeme.29.haftamdayım 13 kilo aldım.
2 gündür sol bacağım sürekli uyuşmuş bir durumda rahatsızlık veriyor. sanki buza sokmuşum da hissetmiyorum gibi.
sizlerde de bacaklarda öyle sorun oluyor mu?kramp henüz hiç olmadı.
günaydın hayırlı kandiller sana dagünaydın güzel anneler...hepinizin kandili mübarek olsun...gün bizim için erken başladı...6.30'da babamızı doğuma çağırdılar,biz de uyandık bi daha uyuyamadık...aslında ben uyuyacaktım ama kızım acıktı,uyutmadı..kahvaltımızı yaptık,okula gitmeden önce evimizi süpürücez kızımla...şimdiden iş yapmayı öğretiyorum![]()
sana da hayırlı kandiller canımGünaydın kızlar:) mübarek mevlid kandiliniz mübarek olsun
herkese günaydın mevlid kandiliniz de mübarek olsun Rabbim hastalara şifa dertlilere deva hamişlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah
evet tatlım ama bence eşin kendisine haksızlık yapmış yarım değil çoğu konuda(sağlık açısından) beni o rahatlatır mantıklı açıklamalarıyla, hem yarım dr candan eder derler:))Allah muhafaza:))
Eki Görüntüle 613461
kızlar olmuş mu?
canım yaaa geç kalmışım ama söyleyim yinede ben eczaneden almadım kozmetikçiden aldım
Kızlar göbüşüme bakın :)Eki Görüntüle 613518
KIZLAR SONUNDA YÜKLEBİLDİM MİNİK CADIMIN EŞYALARINI:d
Eki Görüntüle 613538 Eki Görüntüle 613529 Eki Görüntüle 613520 Eki Görüntüle 613521 Eki Görüntüle 613522 Eki Görüntüle 613525 Eki Görüntüle 613523 Eki Görüntüle 613524 Eki Görüntüle 613526 Eki Görüntüle 613527 Eki Görüntüle 613528 Eki Görüntüle 613530 Eki Görüntüle 613531 Eki Görüntüle 613533 Eki Görüntüle 613534 Eki Görüntüle 613535 Eki Görüntüle 613536 Eki Görüntüle 613537 Eki Görüntüle 613532
Canım dr.um bana lierac önerdi, şimdilik çatlağım olmadı:) Kokusunu başta sevmemiştim ama artık alıştım:) Eğer almayı düşünürsen kesinlikle internetten al, 3lü satıyorlar piyasadan çok daha uygun oluyor. 3 tanesini 96 liraya mı ne almıştım, öyle bişeydi. Ama görünen o ki yetecek bana 3 kutu.
![]()
akşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 613922 Eki Görüntüle 613923 Eki Görüntüle 613924 Eki Görüntüle 613925 Eki Görüntüle 613926 Eki Görüntüle 613927
akşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 613922 Eki Görüntüle 613923 Eki Görüntüle 613924 Eki Görüntüle 613925 Eki Görüntüle 613926 Eki Görüntüle 613927
amin canım yaa. annemde şekil bozukluklarıda başladı. ellerinde ve dizlerinde özellikle çok belirgin. bakalım ne diyecek doktor. yan etkileri çokmuş onu duyduk. tansiyon, kalp, diyabette var zaten. bi de bizim ailede genetik sanırım. annemin anneannesindede vardı hayal meyal hatırlıyorum ben kaşık bile tutamazdı, battaniyeyi üzerine çekemezdi. annem daha önce bursada başka doktora gittiğinde kızın var mı diye sormuş annemde var deyince çok dikkat etsin. temizlik falan zorlamasın, soğuk suda çok kalmasın demişti. annem şimdi temizlik yapmama bile kızıyor. kadın çağır ben vericem parasını diyor. inşallah çok kötü bişey söylemez doktor.benim annemde de çıktı 2 sene önce iltihaplı romatizma, ist. cerrahpaşa ve çapada tedavisi var sadece, her ay gidip kontrol oluyo serum veriyolar, haftalık iğne yaptırıyo bi de, gerçi çok çeşidi varmış bu hastalığın
ilacın serumun çok yan etkisi var ama almazsa da yürüyemiyo elini kolunu kullanmıyo malesef,
inşallah doktor yanılmıştır, şimdiden Rabbim şifa versin canım