Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bizde de durumlar aynı siZin kilo alımınız nasıldı , bizim normal olduğundan memede zorlamaya devam ediyorum açmı bırakıyorum acaba bende bi hoş oldum şimdi seni okuyuncaMerhaba güzellikler,
Ben de ilaç konusunda herşeyi kestim zaten bizimkinin böbreklerde kum çıkmıştı devitten olabilir diyip kestiler.ben de güneşe çıkarıyorum oğlumu hiç olmazsa balkona. Kan ilacını da vermiyorum pekmezle telafi ediyoruz onu da.
Dün ilk kez ek gıdaya gectik. Azcık armut püresi yedi üzerine beni emdi bir uyudu deliksiz 3 saat. Ve bu çocuk bir aydır tavşan uykusundaydı.o an çark etti benim süt yetmiyomuş sürekli meme istemeler falan vardı gaz çok vardı. Sütüm aslında yeterince var ama anladığım kadarıyla kalori ihtiyacını karşılamıyormuş çocuğun. Bugün de elma püresi verdim.yoğurtta mayaladım dün öğleden sonrada onu vericem.
Bir de milupa nın kahvaltılık toz karışımı var ben dün onu gece verdim kendi sütümle karıştırdım muhallebi niyetine verdim.içinde birsürü tahıl var. Oğlumda çok sevdi onu. Ardından emzirdim gece sadece 1 kere kalktı emmeye.
Vicdan azabı çektim sonra çocuğum bir aydır nerdeyse yarı açmış ve ben analayamamışım(
Bebeğim benim kız saat 21.30 22 gibi yatar 2 gündür 19 da ağlama krizleri başlıyo gözlerini kaşıyo uykusu var bütün uyutma yöntemlerini kullanıyoruz eşimle yok yok 23 .30 dan önce uyumuyor eee pişpiş demekten boğazımızda can kalmıyor artık bugun dışarı çıkardık 20.30 da anında uyudu öyle geldik eve ,sen şükret haline cnmBenim minigim gece karninin ustunde uyuyor 2gundur bende birakiyorum sizce duzeltmemmi lazim? Birde cok sukur alisti yatagina ama bugun cildirmaya az kalmisti..hergun 20 de uyur bugunde ayni saatte doyurdum uyudu yatagina koyuyorum aninda gulmeler oynamalar en az 10 kez tekrarladim herseferinde aynisi saat 21 kadar..artik en sonunda iyi geceler annecigim dedim yatagina biraktim balkona ciktim camdan takip ettim 15dak oyalandi beni aradi odada ve uyudu cok sukur..bu yatagini tamiyor daha ilginc geliyor uykuya dagiliyor..ama basardik insallah bundan sonra daha cbk dalar uykuya
Cnm dün yazacaktım geçmişi okuyim alıntı yapim derken yazamadım uykusuzluktan bayılacaktım artıkMerve kizin nasil oldu?? Iyilestinizmi
Cnm bugun bi sayfada okudum erken yurutece koymak bebeklerin zihinsel gelisimini etkiliyormus cunki kendileri ogrenerek yurumeyi ogrenmeleri lazim hem dikkat ettiysen yurutecte olan bebekler parmak ustune basiyorlar ve ilerde sirt ve ayaklarda hasar olabiliyormus..bence birak zamani gelince kendileri ogrensin..birde yurutec cogu ev kazalarina yol aciyor hizlarini kontrol edemedikleri icin..veya haliya esige takilip yaralanabilirler..yigenim 7aylikke merdivenden yuvarlanmisti belkide ondan cok tedirginim yine sen bilirsin ama bence tuzak..
Cnm ikeanininkiler beyaz plastik turu olanlarimi diyorsun oblar biraz daha buyuduklerinde kullaniliyor galiba belki baska modelde vardir..senin icin nette baktik ama benim dedigim trde yok sitelerse gezindim bulamadim chicco cok benzyior hatta deseni bile tek cift kilifli degil birde tasima agirligi daha fazla fiyati 120euro..
Cnm bizde de durumlar aynı siZin kilo alımınız nasıldı , bizim normal olduğundan memede zorlamaya devam ediyorum açmı bırakıyorum acaba bende bi hoş oldum şimdi seni okuyunca
Bebeğim benim kız saat 21.30 22 gibi yatar 2 gündür 19 da ağlama krizleri başlıyo gözlerini kaşıyo uykusu var bütün uyutma yöntemlerini kullanıyoruz eşimle yok yok 23 .30 dan önce uyumuyor eee pişpiş demekten boğazımızda can kalmıyor artık bugun dışarı çıkardık 20.30 da anında uyudu öyle geldik eve ,sen şükret haline cnm
Cnm dün yazacaktım geçmişi okuyim alıntı yapim derken yazamadım uykusuzluktan bayılacaktım artık
Hastalık daha meydanda olmadığı için şanssızlık aşısını da olmuştu o yuzden bağışıklığı çöktü yavrumun
Ateşli olduğu için hastaneye götürdüğümde sıfır kollu vardı üzerinde serum takılnca üstünüde giydiremedim hemşireye söyledim biçey olmaz dedi yavrum ilerleyen saatlerde o kadar üşüdü ki üstünü falan örttüğüm halde içten okadar üşümüşki ateşi 35 derecenin altına düştü sonra hemşire geldi giydirdik falan şoka sokacaklardı kuzumu az daha ,ısınsın diye neler yapıyorum öyle ağladım ki o öyle üşüyünce kaç gün ağladım yani aklıma geldikçe yine kötü oluyorum o ellerinin buz kesmesi
öyle olunca serum bitmeden aldım eve getirdm yavrumu sonra bidaha ateşlendi falan ama ertesi gün geçti herşey çok şükür şimdi iyiyiz akşamları ağlama nöbetleri ve emzirme mücadelemiz dışında
Birde çok nazar değiyor yavrulara çk seviyolar
aşıya götürdüğümde bile dr muayene etmiyor öpüyor öpüyor hemşireler falan başımıza toplanıyor seve seve bi hal ediyorlar
maalesef herkes maşallah da demiyor
Bol bol okumamız lazım Rabbim miniklerinizi nazarlardan korusun
kızlar bende yürüteç konusunda tedirginim.komşunun oğlu 8 aylıkken yürüteçiyle üzerinde çaydanlık olan masa örtüsüne asılıyor ve üzerine malesef sıcak çay dökülüyor.yazık bebeği zor izmire ambulans helikopterle yetiştirdiler şimdi iyi çok şükür izleri var ama sağlıklı olsun.hemde dediğin gibi işyerindeki abi hala parmak uçlarında yürüyor annem çok yürüteçte yürütmüş ona bağlıyolar falan diyo.
hayırlı sabahlar güzel anneler:)
İlgin için çok teşekkür ederim..en iyisi bir bebek magazasına gidip deneyerek en uygun olanına karar vermek..bu arada bebeğini oturtuyormusun biz yavaştan oturtalım 5 ay doldu dedik ama öne düşüveriyor, siz de durum nasıl?
Yastigi hala koyuyorum ben ve aynen yan yatiriyorum..ama boyle degildi belkide gercekten korkuyordur..bugun saat 19.30 uyudu kac defa mizirdandi uykusunda birde odasi ust tarafta bacaklarim koptu in cik..allahtan tam uyanmiyor yanina gidio oksuyorum susuyor..alisacak artik yatagina
yürüteç bizim doktorumuz 2 aylıktı yürüteç kesinlikle tavsiye etmem kullanmayın dedi bebeklerin gelişimini etkiliyormuş biz almayacağızbende demir i hiç kullanmadım
vitaminide belki 10 defa anca vermişimdir,
hergün dışarı çıkarıyorum, bi de doğumdan beri devam sütü verdiğim için, onların içinde de oluyo bildiğim kadarıyla demir
rutin aşılar için bile hemşire istemezsen yaptırmayablirsin, bi zorunluluk yok dedi yani
ben mama sandalyesi ve yürüteç almayı düşünüyorum alan var mı aranızda?
bende mama sandalyesi bakıyorum ama önce magazada deneyeceğim gerçi biz yemek yerken bizle oturmak istiyor babası kucağına alıştırdı masaya vuracak illa sanırım mama sandalyesine de alışırcanım o hangi modeli bilgi verebilirmisin bir de fiyatı hakkında, ben de almayı düşünüyorum ama bir de oturmazsa diye pahalı bişe almasam mı diyorum kararsızım..ikeanın uygun fiyatlısı var onu bile düşündüm ama rahat olur mu bilmiyorum..
bende almıyor diye zorlamayayım sağıp vereyim dedim devamlı sağmak göğsü acıtıyor sonra önce kızımı uyuttum uyurken memeArkadaslar ben bebegimi emziriyordum ama ya uyucagi zaman yada tam uykudanuyanirken daha seraemken yani ama bebegim bugun dahada isteksiz bende dayanamadim ve biberondan mama verdim ve sorunsuz aldi ne yapayim daha yol yakinken sagipmi sutumu versem yoksa mamayami gunduzler baslasam ha bide bebisimin kilosu bayagi yavasladi zayifladi gibi ne yapsam yardim edin
gunduz hep 30 dk uyuyor gecede en fazla bi emdikten sonra 3 saat uyuyor, uyku egitimiyle kendi yataginda uyumasini ogrettigim halde pek bisey degismedi... zaten zor uyutuyorum bide surekli donerek uyandiriyor kendini, bi bakmisim yuzustune donmus debeleniyor nasil bi care bulabilirim ki buna?
Allah korumus melegi yanik cok kötù..bak cnm ben bunu okuduktan sonra asla almam
MİNİK MELEKLERE: Yürütecin Zararları
Benim minigim gece karninin ustunde uyuyor 2gundur bende birakiyorum sizce duzeltmemmi lazim? Birde cok sukur alisti yatagina ama bugun cildirmaya az kalmisti..hergun 20 de uyur bugunde ayni saatte doyurdum uyudu yatagina koyuyorum aninda gulmeler oynamalar en az 10 kez tekrarladim herseferinde aynisi saat 21 kadar..artik en sonunda iyi geceler annecigim dedim yatagina biraktim balkona ciktim camdan takip ettim 15dak oyalandi beni aradi odada ve uyudu cok sukur..bu yatagini tamiyor daha ilginc geliyor uykuya dagiliyor..ama basardik insallah bundan sonra daha cbk dalar uykuya
mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi mamaları kullanıyorsunuz,memnunmusunuz.gaz yapma sorunu yaşıyormusunuz.ben aptamil kullanıyorum. bazı yerlerde sma ve sma goldu tavsiye ettiklerini duyuyorum. sizde durum nasıl?
acaba sma denesem mi. bir de aptamile göre fiyatı nasıl,bilginiz var mı?
Merhaba Arkadaşlar;
4.ay kontrolümüzde doktorumuz tek heceli sesler çıkarmaya başlayacağını söylemişti. Ka-da-ba-bu ... gibi. Kendi kendine konuşuyor ya da bizimle; fakat tek hecelere daha başlamadık. Sizlerde durumlar nasıl?
Sevgiler.
İlgin için çok teşekkür ederim..en iyisi bir bebek magazasına gidip deneyerek en uygun olanına karar vermek..bu arada bebeğini oturtuyormusun biz yavaştan oturtalım 5 ay doldu dedik ama öne düşüveriyor, siz de durum nasıl?