ben 5-6 ay korunmasız ılskıden sonra hamıle kalamayınca kendım cektırdım rahım fılmını , o zaman normal bı kadındogum doktoruna gıdıyordum, panık yaptım olmayınca ama hemen olcak dıye dusunuyodum :) ondan sonrada 2 doktor degıstırdım , en sonda allah bınlerce kere razı olsun dr. engın oral la tanıstım.erken menopoz oldugumu o anladı hemde ılk muayenede .keske dıyorum daha önce tanıssaydık ama ya hıc tanısmasaydık benı oyalıyolardı sebepsız ınferlıte dıye , herseyde bı hayır vardır dıyelım.
oyle bır durumdayız ki doktor rahmınde şu var şoyle hastasın v.s. dese hayır dıyemeyız.. Rabbım Allah korkusu olan vıcdanlı doktorlarla insanlarla karşılaştırsın cumlemızı..
ben 5-6 ay korunmasız ılskıden sonra hamıle kalamayınca kendım cektırdım rahım fılmını , o zaman normal bı kadındogum doktoruna gıdıyordum, panık yaptım olmayınca ama hemen olcak dıye dusunuyodum :) ondan sonrada 2 doktor degıstırdım , en sonda allah bınlerce kere razı olsun dr. engın oral la tanıstım.erken menopoz oldugumu o anladı hemde ılk muayenede .keske dıyorum daha önce tanıssaydık ama ya hıc tanısmasaydık benı oyalıyolardı sebepsız ınferlıte dıye , herseyde bı hayır vardır dıyelım
Rabbim ne verirse hayırlısını versin canım.banada doğru düzgün bir sebep bulamadılar herşey normal diyolar eee normalse neden olmuyo diyorum sebepsiz diyolar.2 tane doktora gittim 2 side kanda yapılan hormon testlerini istemedi bir bildikleri vardır dedim ama şimdi seni duyunca acaba diyorum.bende acıbademde tüpe gitmek istiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
uzulme cnm benımde amh 0.3 ıken 2. tupbebekte hamıle kalmıstım.gerci bebegımın kalbı durdu ıkıncı ayda ama doktorum bunun bıle cok ıyı sonuclar verdıgını soyledı.ınsallah 3. denememızde olacak ınsallah
hoş geldin aramıza anladığım kadarıyla yumurta rezervin de düşük.benimki de düşük ama amh değerim normal çıktı.psikolok bana yumurta rezervinin düşüklüğünün stresle alakalı olduğunu söylemişti.eğer ilk denemem tutmazsa tüpde 2. deneme için 6 ay antidepsesan tedavi uygularız dedi.o yüzden sakın üzülme çünkü bu değerlerin düzelmesi ve olumlu sonuç almak bizim elimizde ve sen bunu düşündükçe değerlerin yükselmez .bende bir dönem kafama çok takmıştım ama şimdi okadar değil olursa olur olmazsa olmaz diyorum çünkü herşey önce allahın sonra bizim elimizde.tedavinde başarıla diliyoum yaşında genç oyüzden moralını sakın bozma
ben tam 3 doktora gıttım . hemde hatrı sayılır özel hastane doktorlarıydı ama ne yazıkkı kadındogum doktorları olusan gebelık takıbınde daha yogun calıstıklarından bazı seylerı es gecıyo yada anlayamılar ıncelıklerı bılmedıklerınden sanırım.yumurta takıbı yaptı hepsı bana aylarca , ama bende engın hocamla tanıstıktan sonra anladım acıkcası kadın vucudunu uremeyı, her işin ehli varmış demekkı bosuna zaman kaybı ve bısuru para harcadım neyım var acaba dıye arastırıken testler, klomen hapları, tahlıller. . .
arkadaslar ben bı suredır bıosteron dhea 25mg kullanıyordum ancak artık bu hap uretılmıyormuş.ben tupbebege destekleyıcı olsun dıye kullanıyordum.1 haftadır arastırmadayız eşimle ama ne yazık ki tamamen üretimi durmuş. bizde GNC argınmax bayan ve erkegını aldık. bayan olan yumurta kalıtesı ıcın , erkek olan sperm sayısı arttırıcı özellik taşıyormuş.üstelik tamamen bitkisel.bu sabah ıtıbarıyle kullanmaya basladık eşimle . sizlerle paylaşmak istedim bu kapsülleri :)
selam canım sana bısey sormak ıstıyorum bıosteronu ne kadar zaman kullandın bıde ne gıbı yn etkılerını gordunn yanı faydası falan oldumu gercektennnn
[/QUOTE]accessdenied
Koket13
kubraazra
orkide2
aycenumut tüp bebek
g090centrum
sdf76
ozmofilik
isimx
cansunida
nurecrin
karapek
dilberimk
rüzgar17
turguoisse
özlemo248gürgan klinik 2.
belki37
koket13
eda2626
asil_38
kübraazraemsey tüp bebek
kelebekafyon gürgan klinik
sedefekrem genart
hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah
kizlarrrr dondurulmus embriyo tedavisini bekleyenler varmi ????
arkadaslar ben bı suredır bıosteron dhea 25mg kullanıyordum ancak artık bu hap uretılmıyormuş.ben tupbebege destekleyıcı olsun dıye kullanıyordum.1 haftadır arastırmadayız eşimle ama ne yazık ki tamamen üretimi durmuş. bizde GNC argınmax bayan ve erkegını aldık. bayan olan yumurta kalıtesı ıcın , erkek olan sperm sayısı arttırıcı özellik taşıyormuş.üstelik tamamen bitkisel.bu sabah ıtıbarıyle kullanmaya basladık eşimle . sizlerle paylaşmak istedim bu kapsülleri :)
bende nısan ayının ilk haftasında tedaviye başlıyıcam arkadaslar acıbadem hastanesinde denedık ıkı kez malesef sonuc negatif çıktı şimdide eurofertil istanbu doktorum alev hanım insallah güzel haberlerle dönerim sizlere arkadaslar
kizlarrrr dondurulmus embriyo tedavisini bekleyenler varmi ????
Kizlar beni de alirmisiniz araniza.. Benim de ilk tup bebek deneyimim olucak Nisan ayinda .
Bi kere asilama yaptik tutmadi. Direk tup bebege gectik. 2 senedir istiyoruz olmuyor bebisimiz. Allah'im insallah bu kez nasip eder bebegimi kucagima almama. Cok istiyorum esimde bir parcam olsun. Ikimizin bebegi olsun. Ama korkuyorum da. Bazi yorumlara baktim. Tup bebekte anestezi veriolarmis. Acaba cok agrisi olan varmidir? Nasi bise hicbir fikrim yokmoralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum ama aklim hep orda. Takmamak elde degil ki.. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin, hepimizin dilegi cabucak olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?