merhaba..
emsey tup bebekte tedavi goruyormussunuz.. bende bir ara orayi dusundum cunku evime cok yakin :)))
ama gebze asm de yaptirmaya karar verdik.. ilk sefer tutmadi. pazartesi dondurulmus embriyolarim icin tedaviye baslayacagim yine
siz suan ne asamadasiniz.. hastane nasil? tavsiye edermisiniz.. fiyatlar ne durumda
bende nısan ayının ilk haftasında tedaviye başlıyıcam arkadaslar acıbadem hastanesinde denedık ıkı kez malesef sonuc negatif çıktı şimdide eurofertil istanbu doktorum alev hanım insallah güzel haberlerle dönerim sizlere arkadaslar
kızlar bugun lucrin iğnesini vurmaya başladım yarın adet olmam lazım.çok heyecanlıyım DUALARINIZA İHTİYACIM VAR KIZLAR ALLAHM sen yardımcım ol.bu sefer hayırlısıyla herşey yolunda gitsin ve bende evladımı kucağıma alayım.sana sığındım Rabbim.burdaki bütün arkadaşlarımın ve tedavi olan evlat isteyen herkese ve bana sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eyle.BİZİMDE BEBİŞLERİMİZ OLSUN EVLERİMİZ ONLARIN SESLERİYLE ŞENLENSİN.AMİNN.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER OL DE ANNE OLALIM HAYIRLISIYLA.
arkadaşlar size bişey sorcam ben biosteron dhea 25mg kullanıyodum ama artık satışı birsüreliğine durdurulmuş izmirde hiçbireczanede bulamıyorum sadece bikaçgünlük ilacım kaldı onun yerine önerebileceğiniz başka birşey varmı ne almalıyım ne yapmalıyım doktorada sordum bulunmuyosa mecburen kullanmıcaksın yapcak bişey yok dedi 1 hafta sonra adetim olcak tüp bebek tedavim başlıcak bana yardımcı olursanız sevinirim.amh ve fsh çok kötü benim onun için bişeyler yapmam gerekiyo..
arkadaşlar size bişey sorcam ben biosteron dhea 25mg kullanıyodum ama artık satışı birsüreliğine durdurulmuş izmirde hiçbireczanede bulamıyorum sadece bikaçgünlük ilacım kaldı onun yerine önerebileceğiniz başka birşey varmı ne almalıyım ne yapmalıyım doktorada sordum bulunmuyosa mecburen kullanmıcaksın yapcak bişey yok dedi 1 hafta sonra adetim olcak tüp bebek tedavim başlıcak bana yardımcı olursanız sevinirim.amh ve fsh çok kötü benim onun için bişeyler yapmam gerekiyo..
cnm ben netten sipariş etmiştim baktın mı hiç? satışı neden durduki açıklama ne?
benim dhea bitti uzun süreli kullanmadım daha doğrusu 2 ay günde 1 şeklinde ama dong quai kullanıyorum aynı etki mi bilemem ama oda yumurta kalitesini artıran bir ürün solgarın ürünü
biosteron değilde başka bir dhea markası bak istersen mutlaka alıyım diyorsan
neden dhea kullanıyorsun yumurta kalitesinde problem var mı?
evet benımde bıesteronum bıttı ve gnc arjınmax aldım gunde 3 tane ıcıyorum . yaklasık olarak bende 10 gun sonra falan adetımle bırlıkte iğnelere baslayacagım ınsallah :))
gnc dhea diye var bende ondan şipariş verdim aynı şeymi senin kullandığınla...tedaviye aynı tarihlerde başlıcaz bende 10unda falan bekliyorum adetimi inş hayırlı güzel sonuçlar alırız.:)
Merhaba kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.2yildir evliyiz hic hamile kalmadim gecen ay eshimde 3.dereceli varikosel tespit edildi.ve bi de 3 kez ashilama yaptirtik hic biri tutmadi.umudumu kaybetmekden korkuyorum..Shimdi bu durumda tup bebek yaptirirsan iyi netice elde ede bilirmiyiz?yoksa varikoselin ameliyyati shartmi?ne onerirsiniz?
Merhaba kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.2yildir evliyiz hic hamile kalmadim gecen ay eshimde 3.dereceli varikosel tespit edildi.ve bi de 3 kez ashilama yaptirtik hic biri tutmadi.umudumu kaybetmekden korkuyorum..Shimdi bu durumda tup bebek yaptirirsan iyi netice elde ede bilirmiyiz?yoksa varikoselin ameliyyati shartmi?ne onerirsiniz?
canım benim yumurta rezervim çok kötü amh 0.01 onun için kullanıyorum.. bir kutu bitirdim bende dhea 25 mg günde 3 tane alıyorum..biosteronun üretimi yokmuş artık onun yerine internette gnc dhea 25 mg var ondan şipariş verdim artık doktor ben ilacı kes diyene kadar kullan dedi bende kullanmak istiyorum bulamıcam diye çok üzülmüştüm şükür buldum.:))
muhmelen aynıdır evet, ınsallah bakalım guzel sonuclar beklıyoruz :)
cnm arginmax farklı bir ürün diye biliyorum hem erkeği hem de bayan için olanı var eşimde kullanıyor ama oda yumurta kalitesine iyi gelen bir ürünmüş
sende var mı problem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?