2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım ben on goruşme ve muyene oldum ogun okadar.doktor tesetturlu yaslı bır bayan.yaslı olması benım için artı.nekadar yaslı okadar deneyım.cunku.ben cok begendım hastaneyı ve doktoru.tupbebek 3bucuk mılyar.ilaclarla 5mılyarı buluyo

slm cnm hayırlı olsun tedavin nasipse bende nisan ayının ilk haftası başlıcam tedaviye tedavim eurofertilde devam edicek.inş. hayırlı sonuçlar alırız.

kızlar iyi haftalar tedavide başarılar diliyorum.size sormak istediğim decapepetly iğne kullanıp adeti geciken olmuşmuydu.5 gün gecikti.çarşambaaya kadar bekleyip doktora gidicem.ama sizede bir sorayım dedim:))

cnm adet oldun mu?

arkadaşlar size bişey sorcam ben biosteron dhea 25mg kullanıyodum ama artık satışı birsüreliğine durdurulmuş izmirde hiçbireczanede bulamıyorum sadece bikaçgünlük ilacım kaldı onun yerine önerebileceğiniz başka birşey varmı ne almalıyım ne yapmalıyım doktorada sordum bulunmuyosa mecburen kullanmıcaksın yapcak bişey yok dedi 1 hafta sonra adetim olcak tüp bebek tedavim başlıcak bana yardımcı olursanız sevinirim.amh ve fsh çok kötü benim onun için bişeyler yapmam gerekiyo..

cnm ben netten sipariş etmiştim baktın mı hiç? satışı neden durduki açıklama ne?
benim dhea bitti uzun süreli kullanmadım daha doğrusu 2 ay günde 1 şeklinde ama dong quai kullanıyorum aynı etki mi bilemem ama oda yumurta kalitesini artıran bir ürün solgarın ürünü
biosteron değilde başka bir dhea markası bak istersen mutlaka alıyım diyorsan

neden dhea kullanıyorsun yumurta kalitesinde problem var mı?

evet benımde bıesteronum bıttı ve gnc arjınmax aldım gunde 3 tane ıcıyorum . yaklasık olarak bende 10 gun sonra falan adetımle bırlıkte iğnelere baslayacagım ınsallah :))

her başlangıç binbir umut , her negatıf sonuç binbir buhran. allahım nolur isteyen herkese ver nolurrrr

canım benim yumurta rezervim çok kötü amh 0.01 onun için kullanıyorum.. bir kutu bitirdim bende dhea 25 mg günde 3 tane alıyorum..biosteronun üretimi yokmuş artık onun yerine internette gnc dhea 25 mg var ondan şipariş verdim artık doktor ben ilacı kes diyene kadar kullan dedi bende kullanmak istiyorum bulamıcam diye çok üzülmüştüm şükür buldum.:))

evet benımde bıesteronum bıttı ve gnc arjınmax aldım gunde 3 tane ıcıyorum . yaklasık olarak bende 10 gun sonra falan adetımle bırlıkte iğnelere baslayacagım ınsallah :))

gnc dhea diye var bende ondan şipariş verdim aynı şeymi senin kullandığınla...tedaviye aynı tarihlerde başlıcaz bende 10unda falan bekliyorum adetimi inş hayırlı güzel sonuçlar alırız.:)

Merhaba kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.2yildir evliyiz hic hamile kalmadim gecen ay eshimde 3.dereceli varikosel tespit edildi.ve bi de 3 kez ashilama yaptirtik hic biri tutmadi.umudumu kaybetmekden korkuyorum..Shimdi bu durumda tup bebek yaptirirsan iyi netice elde ede bilirmiyiz?yoksa varikoselin ameliyyati shartmi?ne onerirsiniz?

Canım ben ameliyat şart diye biliyorum.bi an önce ameliyatını olsun eşin sona daha emin adımlarla tedavinize devam edin.pek bilgim yok benim.olan arkadaşlar varsa yazarlar

geeçmiş olsun canım öncelikle, benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu, proceed plus diye bir ilaç kullandı, keçiboynuzu kürleri vs uyguladık hatta eşim sigarayı bıraktı ama malesef bir gelişme kaydedemedik. varikosel ameliyatından sonra 8 ay bekledik normale dönsün diye şuanda boşa geçirdiğimiz 8 aya ve eşimin psikolojisinin bozulmasına üzülüyorum. iyice araştır birkaç doktora gidin ameliyatın gerekliliği konusunda bence

cnm gnc dha nın aynı içerik olduğunu bilmiyordum neyse için rahat eder en azından aslında fazla birşey de kalmamış tüpe yanında dong quai da iyi olurdu aslında önce başlasan çok olumlu etkilerini gören var.. benimde rezervle ilgili bir sıkıntım yok ama embriyo gelişiminde problem oldu onun için kullanıyorum
hayıt suyu da çok iyi aslında alsan tohumunu iyi olur
ben omega3,dong quai, evening p., folibol,colastrum, dhea kullandım ayrıca hayıt suyu ve üzüm çekirdeği öğütülmüş kullanıyorum
inşallah faydası olur
omega3 ve hayıt kullansan iyi olur aslında faydanın nerden geleceği belli olmaz
inşallah rabbim yüzümüze bakar....

muhmelen aynıdır evet, ınsallah bakalım guzel sonuclar beklıyoruz :)

cnm arginmax farklı bir ürün diye biliyorum hem erkeği hem de bayan için olanı var eşimde kullanıyor ama oda yumurta kalitesine iyi gelen bir ürünmüş
sende var mı problem?

merhaba arkadaşlar ben zeynep kamilde rapor için uğraşıyordum çok şükür yarın raporum çıkacak ve ilk adetimde tedavi başlayacak. Nİsanın 9-10 gibi adet oluyorum bir aksilik olmazsa başlayacağız ilaçlarım yazılacak rapor çıkınca. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin yardımcımız olsun. Ben 3,5 yıldır evliyim tüplerim kapalı olduğu için gebelik oluşmuyormuş. Detaylı bilgi aldığımda hastaneden buradan bilgilendirme yaparım bizler gibi yüzlercesi burada deneyimlerimizi okuyor . :26:

cnm arginmax farklı bir ürün diye biliyorum hem erkeği hem de bayan için olanı var eşimde kullanıyor ama oda yumurta kalitesine iyi gelen bir ürünmüş
sende var mı problem?

canım ben erken menopozum. en fazla 3- yada 4 yumurtam oluyo.ben bayan argınmax aldım. esımde sınırları aşan bı sorun yok. ama onada erkegını aldık

aycen listeyi ilk mesajının içine 1. sayfaya kopyala istersen sonuçları almaya başladıkça kimin ne durumda olduğunu görürüz en azından sayfa sayfa aramaktansa

merhaba canım. benim eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu sonra tedaviye başladık. Allahın izniyle nisan adetimle başlıyoruz bizde. Bizim doktorumuz Bahçeci kliniğinden Emre Bakırcıoğlu. çok başarılı ve iyi bi doktor erkek sağlığı konusunda. siz nerde oturuyosunuz? emre beye muayene olsa eşin keşke. elinizde tahlil falan varsa onlarıda götürün yanınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…