kızlar ben bugün bişi öğrendim maslak acı badem hastanesi pr dr bülent zeynel oğluyla bülent tıraş bi açıklama yaptı tvide tüpbebek tedavisine başlayanlar çay tüketimini azaltın hem erkek hem bayan çay tüketimini azaltında tüp bebek başarısı yüzdesi artıyormuş çay bırakın die sölüyodu he bide kahve alkolidebilginize...
RABBİM gönlümüz sana doğru kalbimzdekini bize doğru nasip et.AMİN
arkadaşlar teşekkür ederim hepinize inşallah rabbim sizlerede nasip eder sağlıklı bebekler ve banada tabi.benim rezerv azlığım ve prolaktin hormon yüksekliğim vardı.adet olamiyorum diye üzülürken meğersem hamileymişim.aslında tutunma kanaması olmuştum ama ben onu iğnelerin yan etkisi sanmıştım.hayatda en beklemediğin anda beklemediğin mucizeleri yaşıyosun.ben birde adet olayım diye ellerimle kapıya asılıp ayaklarımıda yerden kaldırıp kendimi gerdiriyodum.adetim sökülsün diye .meğersem bebeğimi düşürecekmişimde haberim yokmuş.kimse umutsuzuğa kapılmasın kalbinizi ferah ve rahat tutun herşeyin bir vakti ve de saati var.rabbim inşallah o müjdeyi sizlerede tez zamanda nasip eder.RABBİM gönlümüz sana doğru kalbimzdekini bize doğru nasip et.AMİN
BU ARADA LİSTE ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK.
sigara içme çay içme kahve içme içki içme ay hayatım kabus gibi sigarayla zor mücadele ediyorum bi de çay çıktı başıma tam keyif çayımı almış ipadimi kucaama koymuş şöle bi bakiim ne var ne yok derken sigara bitti şimdi de çay içmeay bayılacaaam
merhabalar.29 martta ilk ignelere basladim hayirlisiyla.ilk denemem.
Mart'ta tedavıye başladım 4 4 2013 de transferım oldu.... Insallah son tedavımız olur
Bende bugun itibariyle baslamis bulunuyorum aksam ilk igneme basliycam rabbim nasip eder insallah..
Kelebekafyon arkadasimizlada karsilastik tanistik cok iyi oldu....
Allah isteyen herkese nasip eder insallah...
Baska baslayan var mi?
hayirlisi olsun kolay gelsin ins.Ben 150 ile basladim gonalf e.6. gun 250 8. gunde 300 e cikti.6. gun bide yumurta catlamasini onleyen igneye basladim ek olarak.
benim sagda 4-5 solda 4-5 yumurta vardi.pazartesi gidicem yine bakalim ne oldu.bende merak ediyorum.catlatmayi ne zaman vurmam gerektiginide soyler o gun herhalde.ben yurtdisindayim.bends ilk 3 gun 225, 4. 150vurulup gidicem merkeze calls cok heyecanliyim
senin basil gorunuyor simdilik yumurtalar,catlatma nezaman vurulcan? Hangi merkez?
benim sagda 4-5 solda 4-5 yumurta vardi.pazartesi gidicem yine bakalim ne oldu.bende merak ediyorum.catlatmayi ne zaman vurmam gerektiginide soyler o gun herhalde.ben yurtdisindayim.
sigara içme çay içme kahve içme içki içme ay hayatım kabus gibi sigarayla zor mücadele ediyorum bi de çay çıktı başıma tam keyif çayımı almış ipadimi kucaama koymuş şöle bi bakiim ne var ne yok derken sigara bitti şimdi de çay içmeAy bayılacaaam
Aa ben cay pek içmem zaten, avantajlıyımkızlar ben bugün bişi öğrendim maslak acı badem hastanesi pr dr bülent zeynel oğluyla bülent tıraş bi açıklama yaptı tvide tüpbebek tedavisine başlayanlar çay tüketimini azaltın hem erkek hem bayan çay tüketimini azaltında tüp bebek başarısı yüzdesi artıyormuş çay bırakın die sölüyodu he bide kahve alkolidebilginize...
Bende bugun itibariyle baslamis bulunuyorum aksam ilk igneme basliycam rabbim nasip eder insallah..
Kelebekafyon arkadasimizlada karsilastik tanistik cok iyi oldu....
Allah isteyen herkese nasip eder insallah...
Baska baslayan var mi?
malesef bebeğim öleymiş çay içene göre içmeyenin daha yüksekmiş napak çayda içmeyi veririz içsekde bi iki barda kupo deil ince belli bardak
memorialla ilgili hep çok güzel şeyler okudum ben canım araştırma yapıldı mı ilki neden olmadı diye ?
merhaba arkadaslar bende istanbul eurofertilde tedavi basladım doktorum alev hanım iğnelerımı olmaya devam ediyorum önümüzdeki hafta yumurta toplam işlemiolucak insallah güzel haberlerle dönerim size..
canım endometriozis kaynaklı olabilir dediler. tedavi ve trasnfere kadar herşey çok iyi dendi ama negatif sonuç sonrası yapılan görüşmede yumurta ve rahim kaynaklı dediler.
canım ben arı sütü bal polen propolis yiyorum hergün bikaşık balparmak aldım hazır karışım bi sürü markanın var ayrı ayrı da satılıyo yumurta için kalitesi için sayısı için çok tavsiye ediliyomuş dene bi istersen aklının bi köşesinde olsun araştır bak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?