- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
3 ay kadar kullandım, hıcbır yanetkısını görmedim ben. sadece destekleyıcı bı urun yanı yoktan yumurta varetmıyor elbettekı.vucuduna genclık vıtamını verıyo dıyebılırız yanı
zuzu napıyon kız gelen gidenin varmı ben ilaca başladım malesef altı gün 6 7 günde bekleme süresi
yok kuzum bana 13 ünden önce gelen giden olmaz. sende bolbol incir ye çörek otu ye bal ye bak artık bişi kalmadı kuzum bizde başlarız yakında iğnelere ne yapsak kar şimdi
bilemedimki neyapsak valla neler yapılır onuda bilmiyorum öörek otu dedimiz bu poçaların üstüne koydumuzdanmı balla karıştırip
canım ben arı sütü polen yiorum hergün çörekotunuda ayrı domateslere falan koyuyorumyalnız yerken bi de incşr yiorum 2 r tane hergünvallamı iyimiş sen uyguluyosun sanırım ne aralıklarla yicez
CNN Allah insallah kucagina almayi nasip eder.doktorunla gorustun mu nebileyim tedbir amacli belki birsey verir bilmeden igne yapmis oldun bir zarari olmaz insallah
birşey demediler yan etki için.bir jel verdiler sabah akşam onu yapıyorum vajinadan düşük ihtimali için.
arkadaşlar bende tedaviye başladım bugün iğnelerimide vurunmaya başladım şimdilik herşey yolunda inş sonuna kadar güzel gider tedavim yarım kalmaz...bebeğim gelir..:)
ben geldimmmm ama kimse yok topikte.haftasonu malum havalar güzel millet sokaklarda.bende geziyorum eşimle fırsat bulunca size yazayım dedim dün kontrolüm vardı kızlar solda 2 sağda1 yumişim var bakalım.iğnelerimi vurmaya devam ediyorum sayı beni yine gerdi ama hemşirem önemli olan sağlıklı yumiş olması stres yapma dedi.kızlar dularınıza ihtiyacım var teyzeleri bize dua edin yumişlerimde bir sorun olmasın insallh.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum rabbim bu sefer yüzüme baksın insallh..salı günü tekrar kontrolüm var özlemo arkadaşımla tanıştık dün çokta iyi oldu:13:.özlem ve iğnelerine başlayan arkadaşlarım şansınız bol olsun yolunuz açık olsun rabbim hepimizin tedavisini hayırlısıyla bitirip evlavlatlarımıza kavusturmayı nasip eylesin.adet yolu bekleyen arkadaşlarım bir an önce beklenen adetleriniz gelsin sizde hayırlısıyla başlayın tedavilerize.
Insallah rabbim nasip eder..nasil oldu surec? Kac doz basladin kac embriyon oldu?
CNN Allah insallah kucagina almayi nasip eder.doktorunla gorustun mu nebileyim tedbir amacli belki birsey verir bilmeden igne yapmis oldun bir zarari olmaz insallah
birşey demediler yan etki için.bir jel verdiler sabah akşam onu yapıyorum vajinadan düşük ihtimali için.
O jelden sonra yurusu sakin ihmal etme bir arkadasim transferden sonra uzun bir sure kullandi icinde o kadar cok birikmiski doktor avuc avuc temizlemis cok kotu koku yspmis yazik kiz utanmista baya enfeksiyon yapmis
Bende sevmedim o jeli ama mecbur kullanicaz transferden sonra herkese veriyorlar tutunmasi icin ama yurumek gerekmis..
merhaba arkadaslar bende istanbul eurofertilde tedavi basladım doktorum alev hanım iğnelerımı olmaya devam ediyorum önümüzdeki hafta yumurta toplam işlemiolucak insallah güzel haberlerle dönerim size..
Insallah rabbim nasip eder..nasil oldu surec? Kac doz basladin kac embriyon oldu?
Cnm hayirli olsun sen kacla basladin?
Cnm az olsun oz olsun inan onemli olan o Ben kendi adima cok istwmiyorum kaliteli olsyn yeter
benim ilaçsız gelişen tek yumurtam embriyo oldu ...sizlere göre başarı şansım daha düşük
hala umut ediyorum
çevrem herkes (benim dışımda herkes ) hamile...
allah bizede nasip eder mi ki?
suov nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik maşallah san .sen ban umut oldun kız.benimde rezervim yaşıma göre biraz az.benimde mucizem gelirmi ki suov bizde rabbimin izniyle görürmüyüz ogunleri.rabbim bizede nasip et.
benim ilaçsız gelişen tek yumurtam embriyo oldu ...sizlere göre başarı şansım daha düşük
hala umut ediyorum
çevrem herkes (benim dışımda herkes ) hamile...
allah bizede nasip eder mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?