2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Merhaba bende hem siteye hemde tüp bebek sürecine yeni başladım :) 32 yaşındayım aşılama veya başka bir yontem denemeden direkt tüp bebeğe başladık cunku 3 yıldır korunmuyoruz ve PCOS luyum zaman kaybetmeyelim dedik eşimle .. bahçeci kliniğinde başladık dün ilk iğnemi vuruldum GONAL 187,5 ile 3 gün devam edicez salı kotrolüm var umarım sorunsuz sürece devam ederiz ve bende uzun süredir beklediğim miniğime hayırlısıyla kavuşurum :)
seviler herkese bol şans...

benim ilaçsız gelişen tek yumurtam embriyo oldu ...sizlere göre başarı şansım daha düşük
hala umut ediyorum
çevrem herkes (benim dışımda herkes ) hamile...
allah bizede nasip eder mi ki?

hiç öyle deme arkadaşım ya bu işler hiç belli olamaz.umudumuzu kaybetmeyelim.rabbim verecek olduktan sonra yoktan var eder.yeter ki O ol desin.benim eltim ve kaynım 2011 de tüp bek yaptırdılar eltimin bikaçtane yumuşi oldu.döllenip 3. güne bir yumişi kaldı ve o bir yumiş tuttu. şimdi 15 aylıkçok tatlı bir oğlumuz var maşallah çok seviyorum onu.o bir mucizeydi bizim için doktorda öyle demişti.senin mucizende sana sımsıkı tutunsun.[/QUOTE]

Tatbiki Allah ol derse olacak inşallah...maşallah 15 aylık mucizeye benımki 2 .gun embrıyosu
Inşallah bizim mucizemizde gerçekleşir ...

insallh canım.nisan ayı bizim ayımız olur insallah.

seninde şansın bol olsun arkadaşım hoş geldin aramıza

aycenn hoş geldin arkadaşım nelerdesin bi kaç gündür merak ettim seni

hayırlı olsun canım

selam arkadaslar herkese aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz tedaviye baslayanlara simdiden hayırlı olsun bebişler gelsin inş
kızlar benim tedavi iptal oldu malesef yumurtalarım gelişmedi hic iki tane oldu oda yetersiz geldi doktora gore ayrıca rahimde polip gordu doktorum onu aldırdık operasyon gecirdim tup bebegi onumuzdeki aya erteledik ekstra masrafa girdik ama neyse hayırlısı olsun

mrh canım hayırlısı böyleymiş demekki bir daha ki aya sorunsuz bir tedavi geçirisin insallh.tedavinin sonunda bebişinin seninle olması dileğiyle.

mrh canım hayırlısı böyleymiş demekki bir daha ki aya sorunsuz bir tedavi geçirisin insallh.tedavinin sonunda bebişinin seninle olması dileğiyle.
insallah canım sağol hayırlısı kısmet
senin icinde hayırlısı olsun sen basladınmı tup bebeğe

ben şuan iğnelerimi kullanıyorum canım.heyecan ve korkuyla bekliyorum.salı günü kontrolüm var.

haydi hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız insallah biran once gelisir yumosların en sağlıklısından
gona f mi kullanıyosun canım kacla baslattı doktor ben puregon kullandım 125 le basladım ama yetmedi gelişmesine onumuzdeki ay daha yuksek dozda baslıcaz dedi doktor 200le filan
bu arada folik asit veya vitamin verdimi sana bana aspirinle folik asit verdi hala kullanıyorum

amin canım insallah.ben puregon 300 kullanıyorum ayrıca sulandırılmış lucrin kullanıyorum 16 ünite günde 2 defa vuruyorum.folik asit dha ve grape sppeed diye ilaç takviyesi alıyorum.bunun yanında bal tarçın çörek otu karışımı yiyorum.günde 4 adet incir bir avuçta badem yiyorum.insallh işe yarar.

canım buarada sen nerde yaptırıyorsun aslında sanada mikrodoz protokol uygulasalar iyi olur doktorunla bir konuş istersen.az yumurtası çıkanlarda uygulanıyor bu protokolde.az ve kaliteli yumurta elde etmek için uygulanıyor.

Arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim nete çok hastalandım inanın şimdi bile zor giriyorum listeyi ihmal ettim ama şimdi onun için uğraşıyorum ama listeyi nasıl başa alıcağımı bilemiyorum bilen varsa bana yardımcı olurmu

canım geçmiş olsun ben de aldırmıştım polip aralık ayında. geç olsun güç olmasın dedikleri bu işte çünkü polipler tutunmaya engel. sen de engelinden kurtulmuşsun gözünaydın. bi daha ki aya inşallah daha iyi yumurtalarla başlarsın tedavine. yediğine içtiğine dikkat et bol bol bal incir çörek otu ye.

cnm hoşgeldin geçmiş olsun. listeyi benim en son giriş yaptığım mesajda alıntı yap kopyala ilk mesajını kontrol panelinden değiştirmeyle yapıştır bi dnee bakalım sonrasında liste üstünde ekleme ve değişiklik yapabilmek asıl dert çünkü mors alfabesi gibi karmakarışık listenin orijinali alıntı yapınca görünür belki

o listeyi bir excel sayfasına yapıştırman gerekiyo değişklik ve ekleme yapabilmen için excel kullanmayı biliyo musun hücre kopyalamayı falana ?

canım hayırlı olsun listemizin ilk hamilesisin çokkkk şükür bize uğur getir

Mart'ta tedavıye başladım 4 4 2013 de transferım oldu.... Insallah son tedavımız olur

CANIM SONUÇU NE ZAMAN

ne kusuru canım ya çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.liste işinden bende anlamıyorum malesef canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…