- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
inş canım.ben de yarın başlıycam tedaviye.yumurta toplama kaçıncı gün olacak senin.yazarsan sevinirim...
benim ilaçsız gelişen tek yumurtam embriyo oldu ...sizlere göre başarı şansım daha düşük
hala umut ediyorum
çevrem herkes (benim dışımda herkes ) hamile...
allah bizede nasip eder mi ki?
insallh canım.nisan ayı bizim ayımız olur insallah.bende varımm 15 nisan transfer günümm. şu an hap kullanıyorum. dondorulmuş emriyo ile debeyecez allah izin verirse. inş nisan bize uğurlu gelir bahar bebekleri olurlar umarım tıpkı çiçek tohumu gibi tohumlansınlar sonrada acarlar inşş
Merhaba bende hem siteye hemde tüp bebek sürecine yeni başladım :) 32 yaşındayım aşılama veya başka bir yontem denemeden direkt tüp bebeğe başladık cunku 3 yıldır korunmuyoruz ve PCOS luyumzaman kaybetmeyelim dedik eşimle .. bahçeci kliniğinde başladık dün ilk iğnemi vuruldum GONAL 187,5 ile 3 gün devam edicez salı kotrolüm var umarım sorunsuz sürece devam ederiz ve bende uzun süredir beklediğim miniğime hayırlısıyla kavuşurum :)
seviler herkese bol şans...
merhaba arkadaşlar ben zeynep kamilde rapor için uğraşıyordum çok şükür yarın raporum çıkacak ve ilk adetimde tedavi başlayacak. Nİsanın 9-10 gibi adet oluyorum bir aksilik olmazsa başlayacağız ilaçlarım yazılacak rapor çıkınca. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin yardımcımız olsun. Ben 3,5 yıldır evliyim tüplerim kapalı olduğu için gebelik oluşmuyormuş. Detaylı bilgi aldığımda hastaneden buradan bilgilendirme yaparım bizler gibi yüzlercesi burada deneyimlerimizi okuyor . :26:
selam arkadaslar herkese aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz tedaviye baslayanlara simdiden hayırlı olsun bebişler gelsin inş
kızlar benim tedavi iptal oldu malesef yumurtalarım gelişmedi hic iki tane oldu oda yetersiz geldi doktora gore ayrıca rahimde polip gordu doktorum onu aldırdık operasyon gecirdim tup bebegi onumuzdeki aya erteledik ekstra masrafa girdik ama neyse hayırlısı olsun
insallah canım sağol hayırlısı kısmetmrh canım hayırlısı böyleymiş demekki bir daha ki aya sorunsuz bir tedavi geçirisin insallh.tedavinin sonunda bebişinin seninle olması dileğiyle.
insallah canım sağol hayırlısı kısmet
senin icinde hayırlısı olsun sen basladınmı tup bebeğe
ben şuan iğnelerimi kullanıyorum canım.heyecan ve korkuyla bekliyorum.salı günü kontrolüm var.
haydi hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız insallah biran once gelisir yumosların en sağlıklısından
gona f mi kullanıyosun canım kacla baslattı doktor ben puregon kullandım 125 le basladım ama yetmedi gelişmesine onumuzdeki ay daha yuksek dozda baslıcaz dedi doktor 200le filan
bu arada folik asit veya vitamin verdimi sana bana aspirinle folik asit verdi hala kullanıyorum
haydi hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız insallah biran once gelisir yumosların en sağlıklısından
gona f mi kullanıyosun canım kacla baslattı doktor ben puregon kullandım 125 le basladım ama yetmedi gelişmesine onumuzdeki ay daha yuksek dozda baslıcaz dedi doktor 200le filan
bu arada folik asit veya vitamin verdimi sana bana aspirinle folik asit verdi hala kullanıyorum
selam arkadaslar herkese aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz tedaviye baslayanlara simdiden hayırlı olsun bebişler gelsin inş
kızlar benim tedavi iptal oldu malesef yumurtalarım gelişmedi hic iki tane oldu oda yetersiz geldi doktora gore ayrıca rahimde polip gordu doktorum onu aldırdık operasyon gecirdim tup bebegi onumuzdeki aya erteledik ekstra masrafa girdik ama neyse hayırlısı olsun
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim nete çok hastalandım inanın şimdi bile zor giriyorum listeyi ihmal ettim ama şimdi onun için uğraşıyorum ama listeyi nasıl başa alıcağımı bilemiyorum bilen varsa bana yardımcı olurmu
kızlarr günaydın herkese tüp bebek tedavime devam ederken decapeptly iğnemin 14 cüsünü vurduktan sonra hamile olduğumu öğrendim.çok şaşkınım hala inanamıyorum ama beta hcg ye göre 2-3haftalık hamileyim...hemde doktorların doğal yolla hamile kalman çok zor hergeçen gün şansın azalıyo demelerine rağmen darısı hepinizin başına umarım benimde gebeliğim sorunsuz bir şekilde devam eder.
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim nete çok hastalandım inanın şimdi bile zor giriyorum listeyi ihmal ettim ama şimdi onun için uğraşıyorum ama listeyi nasıl başa alıcağımı bilemiyorum bilen varsa bana yardımcı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?