2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar ben çıkıyorum biraz dinleneyim.RABBİME emanet olun insallah.

canım senin dozunda baya yüksekmiş yumurtaların benim gibi azmı gelişiyo benimkiler beni cok uzuyo
ballı corek otunu yedim canım yine yicem tedaviye baslar baslamaz
dha ve grape sppeed nasıl bir ilac ezcanelerde bulabilirmiyim doktora sormam lazımmı bi zararı olurmu acaba canım bide fiyatları nasıl yazarmısın offf cok soru sordum dimi yaaaa

mikrodoz yüksek dozmu oluyo canım

sağol canım evet doktor her ihtimale karsı gec kalmadan alalım dedi inşallah canım senin tedavi ne durumda basladınmı

Kızlar bu seneki anneler gününde hepimiz icin enn güzel hediyeee insallah hamişş oluruz rabbimin izniylee hayırlısıyla sağlıklısıyla

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

srp16,
bahar35baha,
ozlemo248,
edepsizbetty,
karamm

herkese iyi geceler arkadaslar bende cıkıyorum hoscakalınnnn

Dogal tup bebek mi yaptirdiniz? En guzeli aslinda bende dusundum aslinda..rabbim insalllah nasip eder sizede[/QUOTE]

canım 300 gonal-f 300 menogon başladık antibiyotik birde gynoflor vajinal tablet vitil kullanıyorum inş ilaçlara yanıt verir yumurtalarım oluşur.

slm hepimize öncelikle rabbim meleklerine bi an önce kavuştursun bu ay 19 nisan gibi bende dondurulmuşlarımla 2. kez yola çıkacağım kısmat olursa adana başkentte giden varmı aranızda birde dondurulmuşla ilk defa tedavi nasıl oluyor merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

canım hayırlı olsun listemizin ilk hamilesisin çokkkk şükür bize uğur getir

Mart'ta tedavıye başladım 4 4 2013 de transferım oldu.... Insallah son tedavımız olur

CANIM SONUÇU NE ZAMAN

amin inşallah son tedavi olur.darısı bekleyen herkesin başına hiç ummadığım bir anda oldu.demekki psikoloji çok önemli rahat olmak şart sende hiç düşünme relax.

arkadaşlar listeyi exelde hazırladım yarın ekleyeceğim

Son düzenleme:
canım istersen kendine yeni bir face aç.onuda bizlerle konuşmak için kullanırsın.bu benim ikinci facem bunda daha aktivim bir sürü arkadaşım var kkdan.oyun arkadaşlarım falan var.

aaaa evet doru sölüyosun öle yapayım bende çok iyi olur..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…