aycenn hoş geldin arkadaşım nelerdesin bi kaç gündür merak ettim seni
canım senin dozunda baya yüksekmiş yumurtaların benim gibi azmı gelişiyo benimkiler beni cok uzuyoamin canım insallah.ben puregon 300 kullanıyorum ayrıca sulandırılmış lucrin kullanıyorum 16 ünite günde 2 defa vuruyorum.folik asit dha ve grape sppeed diye ilaç takviyesi alıyorum.bunun yanında bal tarçın çörek otu karışımı yiyorum.günde 4 adet incir bir avuçta badem yiyorum.insallh işe yarar.
mikrodoz yüksek dozmu oluyo canımcanım buarada sen nerde yaptırıyorsun aslında sanada mikrodoz protokol uygulasalar iyi olur doktorunla bir konuş istersen.az yumurtası çıkanlarda uygulanıyor bu protokolde.az ve kaliteli yumurta elde etmek için uygulanıyor.
sağol canım evet doktor her ihtimale karsı gec kalmadan alalım dedi inşallah canım senin tedavi ne durumda basladınmıcanım geçmiş olsun ben de aldırmıştım polip aralık ayında. geç olsun güç olmasın dedikleri bu işte çünkü polipler tutunmaya engel. sen de engelinden kurtulmuşsun gözünaydın. bi daha ki aya inşallah daha iyi yumurtalarla başlarsın tedavine. yediğine içtiğine dikkat et bol bol bal incir çörek otu ye.
sende canım iyi aksamlar görüsürüzzzzzkızlar ben çıkıyorum biraz dinleneyim.RABBİME emanet olun insallah.
hosgeldin selam canım ilk sayfayamı hazırlıyosun listeyiarkadaşlar listeyi hazırlıyorum
nisan reglimle başlıycam inşallah başka sorun çıkmazsasağol canım evet doktor her ihtimale karsı gec kalmadan alalım dedi inşallah canım senin tedavi ne durumda basladınmı
insallah canım hayırlısı olsun hicbi sorun cıkmaz RABBİMİN izniyle insallahnisan reglimle başlıycam inşallah başka sorun çıkmazsa
Cnm hayirli olsun sen kacla basladin?
Cnm az olsun oz olsun inan onemli olan o Ben kendi adima cok istwmiyorum kaliteli olsyn yeter
benim ilaçsız gelişen tek yumurtam embriyo oldu ...sizlere göre başarı şansım daha düşük
hala umut ediyorum
çevrem herkes (benim dışımda herkes ) hamile...
allah bizede nasip eder mi ki?
hosgeldin selam canım ilk sayfayamı hazırlıyosun listeyi
canım hayırlı olsun listemizin ilk hamilesisin çokkkk şükür bize uğur getir
Mart'ta tedavıye başladım 4 4 2013 de transferım oldu.... Insallah son tedavımız olur
CANIM SONUÇU NE ZAMAN
süpersin valla selam yazdım şimdi orda doğru yerrdeyim umarımmrh ben tekrar geldim .kızlar ben az önce facede bir grup oluşturdum tüp bebek tedavisiyle alakalı face olan arkadaşlarım beğenip sayfaya gelsinler ordanda paylaşım yaparız hemde birbirimiz ekleriz.bekliyorum https://www.facebook.com/TupBebekAnneAdaylariVeAnneleri adres bu.
mrh ben tekrar geldim .kızlar ben az önce facede bir grup oluşturdum tüp bebek tedavisiyle alakalı face olan arkadaşlarım beğenip sayfaya gelsinler ordanda paylaşım yaparız hemde birbirimiz ekleriz.bekliyorum https://www.facebook.com/TupBebekAnneAdaylariVeAnneleri adres bu.
ben ekleyemedim sen ekle beni cnmdoğru yerdesin canım
canım istersen kendine yeni bir face aç.onuda bizlerle konuşmak için kullanırsın.bu benim ikinci facem bunda daha aktivim bir sürü arkadaşım var kkdan.oyun arkadaşlarım falan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?