D
canım 300 gonal-f 300 menogon başladık antibiyotik birde gynoflor vajinal tablet vitil kullanıyorum inş ilaçlara yanıt verir yumurtalarım oluşur.
Insallah rabbim nasip eder..nasil oldu surec? Kac doz basladin kac embriyon oldu?
Bugun doktor günü.. 4 günlük iğneden sonra yumurta oluşmuş mu diye kontrol edecek doktorum. Akşama iyi haberlerle dönerim umarım
Canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz....
benim ilaçsız gelişen tek yumurtam embriyo oldu ...sizlere göre başarı şansım daha düşük
hala umut ediyorum
çevrem herkes (benim dışımda herkes ) hamile...
allah bizede nasip eder mi ki?
selam kızlar bende carsamba günü toplama işlemi yaptıracagım umarım hersey yolunda giderde kavusurum melegime ..
selam kızlar kelebekafyon 5 gün aramızda olamicek fecabok yönlendirmesi yaptı için 5 gün ceza almış bilginizr yarın kontrolü var dualarınızı bekliyor
selam kızlar bende carsamba günü toplama işlemi yaptıracagım umarım hersey yolunda giderde kavusurum melegime ..
Cnm baya yüksek başlamışsın sende inşallah son olur
Gynoflor vajınal tablet enfeksiyon içindi ya aslında ben hemen enfeksiyon kapıyorum girdiğimiz usg de kullanılan jel dahi benim ph ı bozuyor,dr a soruyumda bende alıyım
İyi akşamlar bayanlar, bugun doktora gıdecegımı söylemıştım ya gıttık geldık.
Kan tahlılı oldu E2 cıkmış 1675'e. doktor sınırda dedi. Sizce nasıl yüksek degıl mı? Hemşire de normal dedı, ne bıleyım( 10dan fazla 20ye yakın yumurtam varmış. Çarşamba kontorle kadar 20ye yaklaşacak dedı doktorum.
Bugun 112, yarın 87'lik vuruyorum.
Bir de çatlama engelleyıcı iğneye de başladım bugun yarın onu da vuracagım.
Çarşamba kontrolümüz var yine.
Hormon sevıyem sorun ya(( Daha da yukselırse planlarımız değişebilir dedı dr. üzüldüm ((
Yüksek mı degıl mı hemşire başka dıyor dr.başka :44:
canım bi bilgim yok ama iğnelerin dozunu azaltmış doktorun belki yavaş artar ayarlanır canını sıkma dua et herşey yolunda gider inş.
evet canım, yüksek oldugu ıcın azalttım dedı kendısı de. Yolunda gider inş. daha önce de e2 yuksek cıktı dıye bi ay iğnelerı yaptıgımla kaldım aşılamam ertelenmıştı. O kadar hormon al sonra birşey olmasın üzülürüm çok. Umarım bi aksilik olmazz :(
güzel olcak canım inş herşey busefer ertelenmicek tedavin aşılamamı yaptırıyosun tüp bebek değilmi..e2 kaçtı ilk iğnelere başladığında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?