2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Canımmm vallahi bende duygulandım tuhaf oldum.ne biliyim bana acıycaklar gibi geliyobu aralar tüpbebeğe başlıycam diyemidir nedir daha bi hevesliyim.garanti olacak gibi.olmazsa bilmiyorum nolurum...hakkımızda hayırlısı olsun

Cnm inşallah onlardan biri bebişin olur şu emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah..benim cetrodite erken olmamış ozaman,aynı gün başladık senle..e2 doktor hiç istemedi benden daha,ama ben dayanamayıp baktırdım bugün sonuç yarın alıcam.

Kelebekafyonun bugün kontrolü vardı 4 yumurtası görünüyormuş bugün çatlatma iğnesini yapcsk cumartesi opusu var inşallah her şey yolunda gider

canım 8 nisanda transferim oldu, 20 nisanda sonuç, inşallah güzel haberleri veririm burdan

kızlar iğnelere başlamadan önce polik asit ve koraspirin içen varmı ve günde kaçtane içiyo ikimi birmi?

hemen kendimi tanıtayım 2. tüp bebek tedavisini Ankara tıp fakültesinde yaptırıyorum aslında pko dendi ama zayıfladım o yüzden o da kalmadı galiba sebepsiz infertilite oldum 36 yaşımdayım herkese de bol şans dilerim çalıştığım için sadece akşamları yazıyorum ve şimdi geçmişi okumaya başlıyorum ...

amin canım inş.benden her gittiğimde istiyo onagöre başlattı cetrotide yi ..yok canım erken değil bu günlerde başlanıyomuş zaten inş senin sonuçta güzel çıkar.

canım seni olumsuz etkiliycek şeylerden uzak dur senin bizim hayatımız öle olcak diye bişey yok güzel düşün güzel olsun..:)

memnun aldukk.. bende pco luyum aynen zayıfım ama pco dedi hormonalmiş şaşırdım ilk duyduğumda ama öyleymiş zayıfım doktor kilo alma dedi. pco varmış ama beni etkilemiyormuş..
pco omko bilmem rabbim ol diyecek işte oda bahane inşş bi an önce hamile kalırızda pco bize değil biz pcoya savaş acarız

kızlar iğnelere başlamadan önce polik asit ve koraspirin içen varmı ve günde kaçtane içiyo ikimi birmi?

ben iğnelere başlamadan önce bi hap kullanmadım yani folik asiti öneriyolar ama doktorum söylemediği için kullanmadım açıkçası . umarım senin için her şey yolunda gider.

o kadar güzel anlatmışsın ki sanki beni anlatıyon oldum biran. bu arada okuduğun kitabıda merak ettim açıkçası temin edebilirsem ilğimi çekti konusu kadın olayları olması itibariyle okurum bakalım inşş kalbindeki evlat özlemini kucağında bulursun cnmm

Cnm ben uzun zamandır nerdeyse 3 aya yakindir iciyorum folikasit ve coraspirini sende basla bence ama dun coraspirini birakmam soylendi

canım 8 nisanda transferim oldu, 20 nisanda sonuç, inşallah güzel haberleri veririm burdan

Hayirli sonuclar alirsin insallah cnm

ayseeem tedavin hayırlı olsun aramıza hoş geldin kendinden bahsedermisin listeye alayım seni

teşekkürler canım.29 yaşımdayım-ilk denemem-neden varikosel-mersin tüp bebek-8 nisanda başladım tedaviye...inş hayırlısı olur hepimizin hakkında

hayırlı olsun canım.nasıl ağrı falan oldumu daha sonra yoksa günlük hayatına dönebildin mi?

saolun kızlar güzel dilekleriniz için..evet cnm odaya alındıgımda kendime geldigimde adet agrısı gibi agrım vardı biras..sonra kasıklarda baskı vardı bgün gecti ama oda..

hee bu arada bugün hastaneden aradılar 6 tane bebişim olmuş :))

hepside bebeğin olur inş canım..:)

Şu bahsettiğim hikaye hariç güzel aslında, yazarın çok güzel betimlemeleri, ve güzel psikolojik analizleri var, mesela ilk hikayede annesi tarafından yanlış yetiştirilmiş bir erkek evlattan bahsediyor. Küçüklüğünden bu yana anne baskısıyla,her hareketini annesinin denetlemesiyle yapan bir çocuk, askere gittiğinde komutanından alıyor emirleri. Sonra asker dönüşü anne ölüyor ve bu kendini kaybediyor bir işe giriyor kamyon şoförü olarak, kamyon onun için gücü ve üstünlüğü simgeliyor, onun herşeyi oluyor bir anda, sonra psikopatça birinin üstüne sürünce kamyonu işten çıkartılıyor ve tuhaftır ki gene aynı duyguya kapılıyor, herşeyini kaybetmiş gibi. Sonuçta annenin de onun için ifade ettiği şey GÜÇ sadece. Sonra gidip bir silah alıyor kendine, bu defa anneyi simgeleyen silah. Kendini vurup intihar etmeye kalkışıyor ve hastanede annesinin arkadaşı ilgileniyor onunla, sonra da annesinin veremediği o anne şefkatini o kadın veriyor ona. Yani sonunda mutlu oluyor. Anne adayıyız ya artık, daha bir ilgilendim bu hikaye ile.
Bir diğer hikayede kocası tarafından genç bir kadın için terk edilen bir eşin bir köye çekilip, akşam güneşinde yalnızlığını ve kendi gücünü keşfedişi anlatılıyor.En sonunda yıllar geçip de unutamadığı kocasını bir akşam yemeğinde karşısında görünce anlıyor ki yıllardır sevdiği adam artık o değil, hatta genç sevgili, karşısındaki kadının adamın eski eşi olduğunu anlıyor, tuvalete kaçıyor, eski eş de arkasından, genç kadını lavaboya eğilmiş hıçkırıklarla ağlarken buluyor ve sonunda adam kıyametin kopacağı düşüncesiyle arkalarından tuvalete geldiğinde iki kadını biri birlerine sarılmış ağlarken buluyor.Bu hikayede de terk edilen kadının o acısına rağmen güçlü ve dimdik duruşuna hayran kaldım aslında. Uçsuz bucaksız uzanan bozkırda yada ovada tek başına kocaman bir ağaç gibi tıpkı.

Bir de Çikolata Kaplı Hüzünler diye bir kitap vardı böyle kadın hikayelerinden oluşan. Yanılmıyorsam Ayşe Kulin olabilir yazarı. O da güzel, tavsiye ederim. Bu saatte gerek var mıydı bilmiyorum kitap konusuna dalmaya da, karşımda hevesli birini bulunca anlatayım dedim Beren'ciğim. Hem de değişiklik olur diye düşündüm.

Öpüyorum hepinizi,herkese iyi geceler.

Son düzenleme:

ayy ne güzel maşallah, hayırlısıyla transfer olsunlar inş.
benım de bugun opu günüm, ne kadar süre sonra transfer olabılır acaba bi bilgin var mı? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…