saolun kızlar güzel dilekleriniz için..evet cnm odaya alındıgımda kendime geldigimde adet agrısı gibi agrım vardı biras..sonra kasıklarda baskı vardı bgün gecti ama oda..
hee bu arada bugün hastaneden aradılar 6 tane bebişim olmuş :))
tesekkur edrım benı de eklemıssınızinsalllah 23 nısanda o kutucuga hamıle yazılması nasıp olur ben hakan şatıroğlu tüp bbbek merk. tedavı goruyrzm yasım 30.. tek tupum yok esımde de morfolojı bozuklugu var
benım tamamen özel canım, protokol yok. Yarın opu günüm, cok heyecanlıyım ben deee :)
hmm benim baş ağrısıyla acile gitmiştim serum yedimdi ozaman 150 çıkmıştı açlık ama serum yedim içinmiş 150 2 gün sonra dahileye gittim açken 118 çıkdı dedimgibi doktor sınırda dedi ama ben sana madofin verim genede dedi yazaten bu ilaç hem çeker düzenleyici hemde yumurtalık geliştirici etkisi varmış çoğu kadın doğumcularda taviseye eder tüpbebek doktoruma başlince sordum içimmi die gebe kalana kadar kullan hem yumurtalıklarında gelişir dedi 190 da çokmuş güzelimya ilaç verdimi pekii??
hemen kendimi tanıtayım 2. tüp bebek tedavisini Ankara tıp fakültesinde yaptırıyorum aslında pko dendi ama zayıfladım o yüzden o da kalmadı galiba sebepsiz infertilite oldum 36 yaşımdayım herkese de bol şans dilerim çalıştığım için sadece akşamları yazıyorum ve şimdi geçmişi okumaya başlıyorum ...
hee bu arada bugün hastaneden aradılar 6 tane bebişim olmuş :))
arkadaşlar varmı nisan ayında tedaviye başlayan
slm kızlar aycen senin geldimi kırmızılar canım
evet canım glıfor diye bir ilaç verdi inşallah iyi gelir diyet yapyodum ama bir türlü veremiyodum kilo demekki şekerden dolayı
yok canım 5-6 günüm daha var ama kendimi çok bitkin hissediyorum 2 gündür sabahları kalkamıyorum bel ağrısı kasık ağrıları sinyal veriyo gelir yakında
Arkadaşlar ben Zeynep kamilden raporumu çıkarttım ve dün akşam iğnelerime başladım. puregon 300 ve orgalutran yazdı Dr. İlaçlarım sgk raporuyla 615 TL tuttu. İlk önce puregonla başladık pazartesi kan tahlili ve ultrason için çağırdılar. Zeynep kamilde deneyeceklere yardımcı olabilmek adına yazıyorum doktorlar ilgileniyorlar hemşirelerde şimdiye kadar bir terslikle karşılaşmadım ancak devlet hastanesi olduğu için beklemeler oluyor maalesef ama yapacak bir şey yok Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, Allah herkesin kalbine göre versin. İnşallah bir aksilik olmazda her şey yolunda gider. Hakkımızda hayırlısı:26:
aynen benimde canım sanırım aksilik çıkmazsa senle aynı başlicez sanırsam ne güzel ne güzel birlikde saycaz günleri tek deilimD
aynen benimde canım sanırım aksilik çıkmazsa senle aynı başlicez sanırsam ne güzel ne güzel birlikde saycaz günleri tek deilimD
inşallah inşallahsonuçlar alırız canım .
ucanfasülye inşallah güzel yumoşlar toplanır sonrada sana güzelce tutunurlar
sağol aycen.cim. umarım o kadar cok yumurtadan iyi olanlar fazladır.
Bugun toplanınca muhtemelen tranfer gunu ne zaman gıbı olur :44: ilk deneyımım benım,pek bilgim yok.
ucanfasülye toplandımı yumoşların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?