2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

maşallah canım maşallah.... ınşallah guzel haberler alırız hepimizden tez zamanda aminnn..

bu arada kızlar Cumamız Mubarek Olsun...

canım ilk tüp bebek denemende rabbim yüzünü güldürür inşallah

benım tamamen özel canım, protokol yok. Yarın opu günüm, cok heyecanlıyım ben deee :)

ucanfasülye inşallah güzel yumoşlar toplanır sonrada sana güzelce tutunurlar

evet canım glıfor diye bir ilaç verdi inşallah iyi gelir diyet yapyodum ama bir türlü veremiyodum kilo demekki şekerden dolayı

hayırlı olsun tedavin canım inşallah kucağın hayırlı evlatlarla dolar listeye bilgilerini giriyorum.

Arkadaşlar ben Zeynep kamilden raporumu çıkarttım ve dün akşam iğnelerime başladım. puregon 300 ve orgalutran yazdı Dr. İlaçlarım sgk raporuyla 615 TL tuttu. İlk önce puregonla başladık pazartesi kan tahlili ve ultrason için çağırdılar. Zeynep kamilde deneyeceklere yardımcı olabilmek adına yazıyorum doktorlar ilgileniyorlar hemşirelerde şimdiye kadar bir terslikle karşılaşmadım ancak devlet hastanesi olduğu için beklemeler oluyor maalesef ama yapacak bir şey yok Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, Allah herkesin kalbine göre versin. İnşallah bir aksilik olmazda her şey yolunda gider. Hakkımızda hayırlısı :26:

arkadaşlar sizlere bi sorum olcek ???? bu arada estrofem kullananlara sorum ben dodurulmuş emriyoyla deniyorum ilki başarısız oldu ..
pazartesi transferim var.. allah izin verirse adetimin 20 gününe denk geliyor. bende kasık batması var haptan büyük ihtimal çünkü bi hapı günde 3 defa alıyorum bi de sabah jel .. nasıl anlatsam kasığım çok belirgin batması otururken bile hissediyorum aceba sizle oldumu :26: :26: :26: :26: :26: egilieken yere hafifbi acı şişkinlik vss sizde böyle bir şey oldumu aceba ????

arkadaşlar varmı nisan ayında tedaviye başlayan

Merhaba AYCEN,

Benim ilk deneme olacak Zeynep kamilde 11 nisanda iğnelere başladım pazartesi kontrole gideceğim ultrason ve kan tahliline...
Ben 31 yaşındayım Pkos var ve Fallop Tüplerim kapalı bu sebepten tüp bebek denemesi yapacağız.

Son düzenleme:
evet canım glıfor diye bir ilaç verdi inşallah iyi gelir diyet yapyodum ama bir türlü veremiyodum kilo demekki şekerden dolayı

merhaba canım. Gliforu ben kullandım resmen yemeklerden uzaklaştım herşey kötü kokar oldu ve 1 ayda 5 kilo verdim :)) fena iştah kapatıyor bilgin olsun yanii :)))

yok canım 5-6 günüm daha var ama kendimi çok bitkin hissediyorum 2 gündür sabahları kalkamıyorum bel ağrısı kasık ağrıları sinyal veriyo gelir yakında

aynen benimde canım sanırım aksilik çıkmazsa senle aynı başlicez sanırsam ne güzel ne güzel birlikde saycaz günleri tek deilim D

canım tedavin hayırlı olsun kucakgın hayırlı bebişlerle dolsun evet bende gecen Zeynep kamile gittim bir tahlilimi yaptırmak için hastaneye yakın oturuyorum maalesef çok yoğun dediğin gibi çokta zahmetli ama girdik bu yola rabbim kolaylıklar nasip etsin (burada bilgilerini ekliyorum listeye

aynen benimde canım sanırım aksilik çıkmazsa senle aynı başlicez sanırsam ne güzel ne güzel birlikde saycaz günleri tek deilim D

arkadaşım ben dondurulmuşlarla deniyeceğim için güzel çözüllürse transfer olucak yani tedavim iptalde olabailir inşallah olmaz korkuyorum

sağol aycen.cim. umarım o kadar cok yumurtadan iyi olanlar fazladır.
Bugun toplanınca muhtemelen tranfer gunu ne zaman gıbı olur :44: ilk deneyımım benım,pek bilgim yok.

canım o yumurtaların gelişmesine bağlı benim 5 gün ve 6 .gün emriyosuydu 3.gün 4.gün olabailir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…