2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm biizim burda bi laf vardır.ne verdin elime çalayım yüzüme denir.
yani karşımdakine göre şekil alıyorum.bana iyi olursa bende ii olurum.
senin kaynanişte iyiki bak ne güzel anlaşıyorsunuz.benim kaynanatör cok fena cidden.düşman başına bölesi

büyüyen karyola fiyatı ortalama 1000 lira
bunun yerine 250 liraya karyola yada park yatak alınsa
2 yaş sonrasıda baza alınsa 250 300 de o tutar.ikisine verilecek toplam taş çatlasın 500-600.bide baza ömürlük oluyor ama karyola öle degil.
bin lirayla karyola+yatagı +nevresimi+ baza+yatagı +nevresimi hatta artan parayla bide uyku seti alınır :)

anneanemiz aldı 1 yaşına kadar yanımda yatırmak ıcın tavsıye ederım sallanıyoır az yer kaplıyor.

Kizlar selam
Dun seker yuklemem oldu. Sonuclari mail olarak istedim bugun. 50 gr yukleme yapildi. Aclik 80, 1 saat sonraki tokluk 153.1 cikmis. Dun sarjim bitmisti hastaneden aramislar ama artik normal sonuclar diye mi aradilar yuksek diye mi bilmiyorum. Internette bakiyorum kimi yere gore normal aralikta kimine gore tokluk yuksek. P.tasi aricam doktoru da, sizin nasil sonuclariniz bu degerler normal mi sozce. Son bir haftadir ozellikle deli gibi hamur isi yiyorum ondan mi oldu acaba bilmiyorum. Hersey normal giderken bi son dakkada bu cikmasa bari basima(

Merhabalar arkadaşlar..
Herkeslere iyi pazarlar..
Dün gün boyu misafir ağırladım.. Hepsi aynı günü buldu gelecek ama bir bakıma iyi oldu..
İkramlarımı bol bol yapmıştım hepsini ağırladım..
Kızımın beşiğini de kurduk.. Çok güzel oldu.. Birazdan babamızla çarşıya gideceğiz.
Alışveriş yapacağız biraz...
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah.. Kendinize çok iyi bakım iyi mi..

iyigünlerde kullanın cnm

teşekkür ederiz teyzeleri...

bu şeker yüklemesi nedir arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum ebe boyle birşeyden bahsetmedi :26:

abowww cadi gelin=D

Son düzenleme:
selam kızlaaarrr :)

bişey danışmak istiyorum..
şimdi şöyle bi durum var;

benim gebelik öncesi tansiyonum hep 10/6 gbiydi yani benim normalim buydu.
gebelikte genelde 9/5.. doktorum ani yüksek iniş çıkışlar olmadığı müddetçe bi sıkıntı yok iyi demişti..
ama yaklaşık on gündür iştahsızlık ve bulantım var. son iki aydır da çarpıntım oluyodu. azevel hem çarpıntım hem bulantım olunca tansiyonumu ölçtüm. 14/7 çıktı, nabızda 113 çıktı. bidaha ölçtm 12/7 çıktı. acaba benm tansiyonum çıkıyo die mi bulantım oluyo on gündür? ne dersiniz??

bu şeker yüklemesi nedir arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum ebe boyle birşeyden bahsetmedi :26:
almancasi zucker test canim benim doktor sana su haftada seker yüklemesi yapilacak diye söylüyor istersen olmayada bilirsin yöntem ayni 2 saat sürüyor sekerli su iciyorsun genelde yasi büyük mesela hamilelik yasi büyükse ailede seker hastaligi varsa kesin yapiyorlar..

Ben geldim
oğlumun odasını almaya gitmiştik aldık geldik uyku seti, halısı, büyüyen beşik içinin yatağı şifonyer 3kapaklı dolabı
halıya karar veremedim 2sinide getirin eve seriyim hangısı guzel olursa o kasın dedik 15gune kadar gelcek:)

bı perdemiz kaldı ona da karar veremedim stor mu , desenli tül mü

tansıyonun miğde bulantısı yaptığını bilmiyorum,netten araştır bence yuksek tansıyon bulantı yapar mı diye
birde ağırlaşmaya başladık miğdene o da etkı eder
gögusle karın bırleşti bende resmen 7kilo aldım guya boyum 169ama sankı daha kısaymışımda hemen birleştiler,yemek yedıkten sonra çok zorlanıyorum evde dolanmaktan
2saat oyle dolanıyorum eğilip doğrulamaıyorum ve 3aya kadar nasıl dayanılacak boyle dıye de düşünüyorum
çogu kişi de miğde yanması var doktorum bana da sordu ilaç yazıyım olursa sole dedi,muhtemelen karın buyuyo bebk yer bulmak için miğdeyi iyice sıkıştırıyo miğde kapağıda tam kapanmayınca yanma oluyor

iyi günlerde kullanın
çok güzel olmuş ogluşun iyi günlerde yatsın

Merhaba hanimlar
Benim bu batmalar cok feci bir hal almaya basladi. resmen oturamiyorum ayaktada duramiyorum illaki yaticam. sag tarafimin ici
oyuluyor gibi oluyor. bebekten degilde baska bir seyden mi acaba? birde gobegim cok gergin
kremde suruyorum zyagida niye acaba gergin.

dunde bebis icin kapi cucu calismalarina basladim ama kizim tarafindan sebote edildim tabi.
oda istedi bebisinkini biraktik bu seferde ona kalpli yapayim diye ugrastim deniz kizinida yaptirdi ustune:) cadi.
cook gonulsuz yaptim valla zaten oturamiyordum yerimde.
oda cok ta istedigim gibi olmadi. isim filanda eklicem yanina
sirf gonlu olsun diye yaptim iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…