Tontirik alemsin yaf!
Kız bırak kadını, takılsın oğullarıyla.
Ben bugün sabah kahvaltıda dedim kocişe. İstersen git haftanın bi günü annenle kal diye.
Benim de oğlum olcak ya, o açıdan
Dünü üçümüz birlikte geçirdik zaten, önce kahvaltıya geldi, akşama da balık falan yaptık kaynanama. Gittik tepeden yatak falan baktık bebişe. Çok güzel geçti. Öyle cadılık yapmıo kaynaniş ( al bu da benim taktığım nick olsun) sağolsun.
Ama seninki tam kaynanatör heralde. Baksana kız hacı macı dinlememeiş. Sonuna kadar kalmış düğünde. Çok güldm ya sabah sabah
Eki Görüntüle 532797 anneanemiz aldı 1 yaşına kadar yanımda yatırmak ıcın tavsıye ederım sallanıyoır az yer kaplıyor.
Eki Görüntüle 532797 anneanemiz aldı 1 yaşına kadar yanımda yatırmak ıcın tavsıye ederım sallanıyoır az yer kaplıyor.
iyigünlerde kullanın cnm
teşekkür ederiz teyzeleri...Ay canım ben de kramp yaşadım 5-6 kere, zor olduğunu biliyorum. Bunun kremi varmış haberin olsun. Ben 4 aylıkken doktora gittiğimde söylemişti.
Bi ürün göstermişti, eczacının kendinde olmuş da hamileyken. Bana çok iyi geldi, tavsiye ederim, sizin daha yoktur, 5. aydan sonra başlar demişti.
Mustelanın sanırım ürün. Bi sor derim. En azından uykundan zıpkın gibi uyanmazsın!
Kızlar ikiniz de çok tatlısınız
Kaynanalar ve bombalarını burada paylaşmaya devam edin anacım
Ay canım iyiyiz, sağolasın! Ben de dün akşam kayınvaldemle konuşmuştum, yarın geleyim size dedi. Akşam 8den sonra temizliğe kalkıştım. Evi .ok götürüyodu afedersiniz
Öyle olunca ben de çok yoruldum. Neyseki ki kociş var. Evet ben de eskisi gibi yapamıyorum diye sinirleniyorum.
En son salonda halımın altında bi böcek ölmüş kalmış düşün.
Yanlız sorun böcek olması değil, yeşillik bi yerde yaşıyoruz. Esas sorun ölmesi!
Düşün böcek bile yaşamıyo evimdeAmaaan boşverelim gitsin yaf!
Oyy çok güzel canım bunlar. Ben de bunlardan isytiyorum ama pahalı gerçekten. Ben ulusta 400e anlaştım, karyola, yatak ve uyku seti içinde 400.
Onu alcam. Dandirik de gözükmüyo, umarım iyi çıkar.
Minnoşun güzel güzel yatsın inşallah içinde, sakin bi şekilde uyusun geceleri.
canım bende onun setini alcam du gıdecektık çıkamadık evden
ama 2isimde var
inci ve doğa diye
senın kı hangısı
sanırım biri mdf bıri suntalem
900e mdf dir senın
bızde mdf olan beyaz takımı 1500e anlaştık 3lü dolap ve şifonyer
canım bizimki doğa mdf olanından kaliteli en azından
bebk çantası için spor markalrdan çanta bakıyorum
burda payşamıştım daha once
geçen de yenı sezon pma da bı çanta beğenddik 180lirao ınerse onu alcaz dışı deri
bu eklediğime benziyo da aynı değil,mat siyah deriEki Görüntüle 532746
Kizlar selam
Dun seker yuklemem oldu. Sonuclari mail olarak istedim bugun. 50 gr yukleme yapildi. Aclik 80, 1 saat sonraki tokluk 153.1 cikmis. Dun sarjim bitmisti hastaneden aramislar ama artik normal sonuclar diye mi aradilar yuksek diye mi bilmiyorum. Internette bakiyorum kimi yere gore normal aralikta kimine gore tokluk yuksek. P.tasi aricam doktoru da, sizin nasil sonuclariniz bu degerler normal mi sozce. Son bir haftadir ozellikle deli gibi hamur isi yiyorum ondan mi oldu acaba bilmiyorum. Hersey normal giderken bi son dakkada bu cikmasa bari basima
canım ben de yaptırdım şeker yüklememi.50 grlık 155 çıktı.hemen 1 gün sonra 100 lük uyguladı.onda da 1 saatlik değerim 203 çıktı.diğerleri normal seviyedeydi.bana 2 haftalık diyet programı verdiler.bayramdan sonra tekrar ölçücez.bakalım inş. düşük çıkar.
Kizlar selam
Dun seker yuklemem oldu. Sonuclari mail olarak istedim bugun. 50 gr yukleme yapildi. Aclik 80, 1 saat sonraki tokluk 153.1 cikmis. Dun sarjim bitmisti hastaneden aramislar ama artik normal sonuclar diye mi aradilar yuksek diye mi bilmiyorum. Internette bakiyorum kimi yere gore normal aralikta kimine gore tokluk yuksek. P.tasi aricam doktoru da, sizin nasil sonuclariniz bu degerler normal mi sozce. Son bir haftadir ozellikle deli gibi hamur isi yiyorum ondan mi oldu acaba bilmiyorum. Hersey normal giderken bi son dakkada bu cikmasa bari basima
canım ben de yaptırdım şeker yüklememi.50 grlık 155 çıktı.hemen 1 gün sonra 100 lük uyguladı.onda da 1 saatlik değerim 203 çıktı.diğerleri normal seviyedeydi.bana 2 haftalık diyet programı verdiler.bayramdan sonra tekrar ölçücez.bakalım inş. düşük çıkar.
pöff yapma yaa..inşallah toparlanır değerlerin.. ve benim de çünkü kesin bana da yapacaklar o zaman. hayır nerden çıktı, niye çıktı şimdi anlamım ki!. acaba hergün 2 simit yemekten olabilir mibir de birgün önce gece 11den sonra birşey yemedim ama 11e kadar da yedim... meyve fln bişiler..inşallah ondandır.
günaydın arkadaşlar
dün eşim annesini dügüne götürcekti 6.30 da alırım seni anne demiş.önce ayakkabı alıp sonra dügüne gitceklerdi.
bende 4 de alışverişe cıkardım eşimi.
tabi avm de oyalana oyalana saati 7 yaptım
dügüne gec kalırız diye ayakkabı almaya gidemeden dogruca dügüne gittiler.tabi annesi baya kızmıştır eşime :)
dügün 7 de başladı ama benim koca eve gece 12 de geldi.ben tahmin ettim zaten kesin kaynanatör bi halt yicek beni sinir etcek dedim hazırlıklıydım yani
o nedenle hiç tel etmedim eşime, bekledim 12 ye kadar ve tel ettim daha yeni dügünden cıktık annemi bıraktım geliyom dedi.
bu saate dügünmü kalır atmaa dedim.annem dügünden en son cıktı nerdeyse dedi.gelinle damat arabaya binenene kadar bekledi dedi.
halbuki cok yakın akrabaları degil bide hacı kadın.çalgılı dügünde bu saate kadar kalmaz normalde ama sırf eşimi gec göndermek için yaptı cadı karuu
gece kaynımda gelmiş annesiyle kalmaya.bugün sabah kahvaltısını kaynanatör ve ogulları başbaşa yapacaklardı güyyaa
bende sabah 8 de uyandım,eşimin en sevdigi kahvaltılıkları hazırladım .menemen ve patates kızartmasına asla dayanamazvalla üşenmedim yaptım ikisinide
eşim 9 da uyandı şaşırdı cünkü pazar günleri biz 11-12 ye kadar yatak keyfi yaparız kahvaltımız baya gec olur
cok acıktım kızımda acıkmış hazırladım kahvaltıyı dedim :))
o sıra annesi aradı kahvaltıya cagırdı eşimi.
neyse kahvaltıya oturduk eşim az az yiyor.noluyoz ,niye yemiyon dedim.annemde kahvaltıya cagırdı az da orda yerim dedi
tabi ben actım agzımı yumdum gözümü
ben sana bu halimle kahvaltı hazırladım sabah sabah senin yaptıgına bak filan diye tantana yaptım.cabuk yiceksin hepsinide dedim
tamam dedi başladı yemeye ama yine cok yemiyor.ben tabi ısrar ediyorumeşimde en sonunda dayanamadı isyan etti "aşkım sen burda ye ye diye ısrar ediyon ,anneme gitcem o ye diye ısrar edecek şamar oglana cevirdiniz beni" dedi
sonra acıdım haline bi taraftanda gülüyom ,tamam kalk git dedim.ama baya karnı doydu sanmıyorum cok yiyecegini.çayı bile büyük kupaya doldurdum 2 bardak içirdimm
akşam 8 de annesi gidiyor yazlıga.eşim geldiginde yine dışarı cıkarcam onu.hacıya gidecek akrabalar var oraya gitmemiz lazım dedim tamam dedi.
akşama anca biter işimiz zaten
gelinin fendi kaynanatörü yendi:89:
almancasi zucker test canim benim doktor sana su haftada seker yüklemesi yapilacak diye söylüyor istersen olmayada bilirsin yöntem ayni 2 saat sürüyor sekerli su iciyorsun genelde yasi büyük mesela hamilelik yasi büyükse ailede seker hastaligi varsa kesin yapiyorlar..bu şeker yüklemesi nedir arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum ebe boyle birşeyden bahsetmedi :26:
slm canim gecmis olsun acil sifalar bol bol su ic canim benim kendine iyi bakkk...
sağol cnm benim. canım çok sıkkın. 23+5 olduk ama kilosu 600 gr a yakın dedi dr. zayıf biraz dedi. normaldi daha önce. suyu az olduğu için ilerleyen haftalarda önce 1 sonra 2 hafta olarak gelişme geriliği olucak dedi. akciğerleri gelişmezmiş. bir tane olumlu bir haber vermedi.
canim evet doktor icini karartmis resmenallaha emenet insallahh hic birsey olmaz allahin izniyle..birde baska doktora görünsen bide baska doktor görsün bakalim ne diyecek en azindan icin rahat olur canim benim allaha emanet kendine bebeise iyi bak stres yapma canim.
selam kızlaaarrr :)
bişey danışmak istiyorum..
şimdi şöyle bi durum var;
benim gebelik öncesi tansiyonum hep 10/6 gbiydi yani benim normalim buydu.
gebelikte genelde 9/5.. doktorum ani yüksek iniş çıkışlar olmadığı müddetçe bi sıkıntı yok iyi demişti..
ama yaklaşık on gündür iştahsızlık ve bulantım var. son iki aydır da çarpıntım oluyodu. azevel hem çarpıntım hem bulantım olunca tansiyonumu ölçtüm. 14/7 çıktı, nabızda 113 çıktı. bidaha ölçtm 12/7 çıktı. acaba benm tansiyonum çıkıyo die mi bulantım oluyo on gündür? ne dersiniz??
iyi günlerde kullanınBen geldim
oğlumun odasını almaya gitmiştik aldık geldik uyku seti, halısı, büyüyen beşik içinin yatağı şifonyer 3kapaklı dolabı
halıya karar veremedim 2sinide getirin eve seriyim hangısı guzel olursa o kasın dedik 15gune kadar gelcek:)
Eki Görüntüle 532923 Eki Görüntüle 532924 Eki Görüntüle 532925 Eki Görüntüle 532926
bı perdemiz kaldı ona da karar veremedim stor mu , desenli tül mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?