2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
rahatsız arkadaşlara gecmıs olsun benimde hala gecmedı gribim üstüne gün gectikce agırlasıyorum ..alışık degilim karnımın halıne sert ve gergin duruyor Allahım diyorum bu ne hal.. gecen ayna da karnımı gordum yemek yedikten sonra gözlerim pörtledi.. hiç gobüşüm yok derken smdı davul gibi oldum.. yine cok degil ama ben fazla takıntılıyım galıba..
şeker yuklemesi sonuclarıda iyi cıktı şükür,doktor beklemesındekı diger gebelerin durumlarını ogrenınce psikolojim mahvoluyor.. artık dogursakta kurtulsak mı :26:
ben böyle degildim bana bi haller oldu cumampazar oldu bana ne olduysa hep azar azar oldu

Yakından da çektim cnm.Kolay bi model.Şişe sığmaz işlerkende zor olur die ben 2 parça olarak işledim ve ortasından diktim.
Eki Görüntüle 532315 Eki Görüntüle 532316

evet canım beyaz olankı gıbı yapsam dıyorum bende ama bende bılmeyorum o aradakı ıplı kelebek bolumu yapmayı
o yuzden bi ip alıyım bıde battanıye için ip li şiş olyor ya bakıyım oyle bişi
kutu kutu oreyım diyorum senınkıler çok tatlı olmuş
ellerine sağlık

iyi akşamlar kızlar bugün oğlumun beşiğini adık bayramdan sonra gelecek inş biraz pahalı oldu ama değer bence belisten 900 tlye aldık ve özellikle beyaz olsun istedim

Ay canım ben de kramp yaşadım 5-6 kere, zor olduğunu biliyorum. Bunun kremi varmış haberin olsun. Ben 4 aylıkken doktora gittiğimde söylemişti.
Bi ürün göstermişti, eczacının kendinde olmuş da hamileyken. Bana çok iyi geldi, tavsiye ederim, sizin daha yoktur, 5. aydan sonra başlar demişti.
Mustelanın sanırım ürün. Bi sor derim. En azından uykundan zıpkın gibi uyanmazsın!

Kızlar ikiniz de çok tatlısınız
Kaynanalar ve bombalarını burada paylaşmaya devam edin anacım

Ay canım iyiyiz, sağolasın! Ben de dün akşam kayınvaldemle konuşmuştum, yarın geleyim size dedi. Akşam 8den sonra temizliğe kalkıştım. Evi .ok götürüyodu afedersiniz
Öyle olunca ben de çok yoruldum. Neyseki ki kociş var. Evet ben de eskisi gibi yapamıyorum diye sinirleniyorum.
En son salonda halımın altında bi böcek ölmüş kalmış düşün.
Yanlız sorun böcek olması değil, yeşillik bi yerde yaşıyoruz. Esas sorun ölmesi!
Düşün böcek bile yaşamıyo evimde Amaaan boşverelim gitsin yaf!

Eki Görüntüle 532472

iyi akşamlar kızlar bugün oğlumun beşiğini adık bayramdan sonra gelecek inş biraz pahalı oldu ama değer bence belisten 900 tlye aldık ve özellikle beyaz olsun istedim

Oyy çok güzel canım bunlar. Ben de bunlardan isytiyorum ama pahalı gerçekten. Ben ulusta 400e anlaştım, karyola, yatak ve uyku seti içinde 400.
Onu alcam. Dandirik de gözükmüyo, umarım iyi çıkar.
Minnoşun güzel güzel yatsın inşallah içinde, sakin bi şekilde uyusun geceleri.

sen neden gitmiyosun janım kaynanatörcüğün ve kocişinle düğüne??
kaynanatörle sorunlarımız var cnm.görüşmüyoruz 7 aydır

ahahaha :)) hiç fena bi fikir değl ama araya hafta sonu girdi hiç bi ile sürmem elimni 27:kaynanatör hee bayılıyrum sana yahu
bende sana sarı şekerrr

kolay gelsin sanada cnm.göbişler daha cok şişmeden zor işleri yapmak lazım.son aylar top gibi olcaz ,evde yuvarlanarak gün sayacaz

Son düzenleme:
görmüşümdür battanıyeyyi ama hatırlayamadım şu an
sen musaıt olunca tekrar yukler misin tontirik
biri beni anmış yaprak dicektin sanırım.
bende nerde battaniye örcek marifet:89:

sagol cnm sende cok hoşsun bu arada.resimlerini gördüm cok memnun oldum :)
gelinlikli tek olan resmine bayıldım.stüdyoda cekinsen bu kadar dogal hoş bi poz yakalanmazdı.

bu arada yatak karyola uyku seti 400 müü
neymiş ki markaları cok uygunmuş

biz bu kaynanatörler sayesinde cennetin giriş katını garantiledik aslı
göbek kaçmasınıda ilk kez duydum ,bizim burdada göbek düştü derler.bardakla filan cekip tekrar yerine getirilir.

bacım parkelerinde hayırlı olsun güle güle kullanın.sen kiracı degilmiydin yaw.

Son düzenleme:

Nasil yani devlet brut maas mi verito dogum izninde?? Supermis o zaman zengin oldil

Markafoniden bayadir alisveris yaparim sorun yasamadim. Limangoyla ilgili bir krede karti vakasi duymustum ama ben hic alisveris yapmadim ordan

Sağol şeker! O senin güzelliğin.
Bu set babyhope marka canım galiba. Yani belis melis değil sonuçta. Ama şunu da düşünüyorum.
Çocuklar genel olarak bu karyolalarda çok uyumuyolar anladığım kadarıyla. Hani bi yaştan sonra hemen geçiyolar büyük yatağa.
Ondan ben de 400 lira veriyim, 2 sene yatsın, kardır diyorum. Bilemedim bi türlü. Ama o baktığım 400e gelen takım da dandirik gözükmedi bana işin komiği.
Neyse sonuçta onu alcam ben galiba.
Kasımda gidip alalım diyorum hayırlısıyla. Neyse senin minnoş da mışıııııııl mışıl uyusun yatağında, annesini de uyutsun!
Bu arada sen başlarda nerde uyutcaksın? Yanına almıcan bu karyolayı aldığına göre?

Hayrli geceler kızlar ôncelikle hasta olanlara acil şifalar diliorm..ben bugun bebekevludune gittim kiz bebek o kadar guzeldi ki anlatamam cin gibi de bakiodu ya ben namaz kılarken midemden cok çekiyorum namaz bitene kadar ölüorum ya,yanıp yanıp ağzıma gelio gicik yapıp öksurtüo.ve uykuu ah uyku ne sabah ne aksam doyamadigim tek şey ilk 3-4ay böleydim sonra normale dondü derken şimdi yine çıktı, bu cocuk zıp çıktı huzursuz 1seymi olacak acaba beni bu kadar uyutuo gorusmek üzere Allah'a emanet olun

Son düzenleme:

cnm benim kızımdan kalan park yatagım var.onu yatak odama koyup bebiş 2 yaşına kadar bu yatakta yatacak
sonrasında normal bazalı yataga gecircem.kızımıda bu şekilde yapmıştım

babyhope karyolaya baktım şimdi görüntüsü güzel.senin alacagın hangi renk?altı cekmeceli olan karyola dimi?
netten baktım fiyatı 240 lira filan
yarı ortapedik yaylı yatak 80 lira
uyku seti 80 lira
topladıgında 400 lira işte

belisin aynı karyolalarıda 250 lira.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...kmeceli-bebek-karyolasi-besik-63311305.mesela bunu beyazı güzel olur

ben iki markanında kalitelerini bilmiyorum ama belis i burda cok duydum.
sonucta senin ilk cocugun ikinci bebişde kullanır filan diye düşünürsen biraz kaliteli alman iyi olur.

ikea da ki karyolada 230 lira onun altında cekmece yok ama görüntsü cok şirin.beyaz renkli olan.
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

bu 3 üründe aynı fiyatları.bence iyice araştır gör hangisi kaliteliysee onu al
yatak ve uyku seti fiyatları cok degil.ikisini en fazla 150 ye halledersin.
sünger yataklar 40-50 lira bişiydi.böle bişi alıp üstüne ince şilte gibi pamuk yada yün vatka koyabilirisn.
yarı ortapedik cift taraflı yaylı yataklar 80 lira bişi

canım senin dedğin göbek kaçması benim bildiğim göbek düşmesi sanırım bizde göbek düşmesi diolar ama hiç göbem düşmedi nası bişi bilmiyrum
aslıcım valla eski,ler çok cahil yani kayınvaliden oğlunu çok düşünüyo ama kendi eliyle yakıyo

bebek çantası alan varmı resim neyin koyun bugün baktım baya karar veremedim ya çok yoruldum zaten..... bende göğüs pedi bide minnoşuma mendiiller aldım geldim

bebek çantası alan varmı resim neyin koyun bugün baktım baya karar veremedim ya çok yoruldum zaten..... bende göğüs pedi bide minnoşuma mendiiller aldım geldim

cnm benimki portbebe ve cantalı takım olanlardan.kızımdan kalan var yesyeni duruyor onu kullanırım
bende bugün kendime ayakkabı , bebişe yazlık t shirt ve tugbanın efesine aldıgım tulumun aynısından aldım benim oglanada.kardeş kardeş giyerler artık:))

biraz ısrar ederseniz resimelrini koyabilirim aldıklarımın

resim koy dabi tadlum kim hayr derki ...iyide şimdi ben çantada karar veremiyorum nası bişi alıyım die topiktede hiç alan olmadı sanırım daha....baktım bugün ama beyenmedim içime sinmedi ne biliyim ya..bebişe yazlık tşört mü aldın valla ben bi iki tane çook beyendiğim için elbise almıştım yazlık olarak kociş almıyo yazlık bişe neymiş yaza daha çok varmış ozamana alırmışız şimdi önümüze bakalımmış

canım yaa üzülme bi garip haller içindeler zaten görende onlar hamile sanacak kapris felan sanırım bi tür kıskançlık bu ben artık ona yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…