Kolay değil canım... ama su azalmasının çok nedeni oluyor, böyle dan dan diye söyleyen doktorlar da bi garip... Doğruluğu kesin bile olmadan..
ben de bilemiyorum nedenini. 2 lt su içiyodum zaten ben ağzım kuruduğu için.benim ve bebeğimin böbreğinde de sorun görünmüyor. inş. daha büyük bir sorun yoktur su içerim geçer. pozitif düşünmek istiyorum yoksa kafayı yedirticek dr lar
Yakından da çektim cnm.Kolay bi model.Şişe sığmaz işlerkende zor olur die ben 2 parça olarak işledim ve ortasından diktim.
Eki Görüntüle 532315 Eki Görüntüle 532316
Eki Görüntüle 532472
iyi akşamlar kızlar bugün oğlumun beşiğini adık bayramdan sonra gelecek inş biraz pahalı oldu ama değer bence belisten 900 tlye aldık ve özellikle beyaz olsun istedim
ya gece bacağıma yıne kıramp girdi
uykuda bagırıyorum eşime bacağıııımmm diye
ama uyanmadı yaniiii
1dakka felan suruyor ama sankı topuğumdan 1karış yukarısında bı damarımı çekip koparıyorlar..
şimdide et kesiği derler ya orda oyle bı acı var
akşama kadar acır artık
şimdi son seans dişçiye gıtcem
aksama doğruda oğluun odasını almaya:) :)haftaya gelir eve
bayramda kurulmuş olur en geç:)
bı arkadas paylaşmıştı,dolabını askılıkları yerleştırmiş bayıldım aklım onda kaldı bendde hemen yıkayıp duznlerım dolabını:)
kaynanatör ve kocası bi kac haftadır yazlıktalardı ,dügün var diye dün kaynanatör gelmiş yalnız.
2 gündür kocamı esir aldı sinir oldum.hanımefendiyi dün kına gecesine götürdü getirdi,sabah kahvaltıya gitti anasına ,akşamda dügüne gitcekler beraberr
kınadan dönüşte eşim annemde kalayımmı yalnız kalmasın dedi ,bende izin vermedim gıcıklık olsun diye
kaynanatör kudurmuştur kesin
annemde diyorki kızım yemek yapda gönder ,bende zıkkımın pekini yesin dedim ama yinede bişiler yaptım öglen yollıcam eşimden.Allah bilsinn
bugün antredeki parkelerimde döşendi..bitti heleşükür...ama busefer anlamadım.çünkü odaların kapılarını kapattım ,zaten usta apartmanın içinde kesti tahtaları..eşimede ben anneme gidiyorum dedim.ustanın ayağının altında dolaşmak istemedim..2 saat sonra eşim gel bitti dedi oooh süpürmüşte bana silmesi kalmış bi.bende siliverdim..herneyse dedem annemde,teyzemlerle sırayla bakıyolar dedeme.sıra annemdeydi adamcık kurban bayramına yakın gidicek.kayınpederiminde bahçesi var böyle müstakil ev etrafı bahçe ekip biçiyo adamın kaynanamdan uzaklaşıp deşarz olduğu yer yaniidedem gitmeden oraya gitmek istedi.bende annemden aradım kaynanamı dedim böle böle ,ay nedese beğenirsiniz
''bende parkeler döşenirken irfan göbeğinimi kaçırdı dedim kendi kendime'' dedi yaaa!!!!! yuhh yaa ne alakaparkeleri irfan döşedi sanki.amacı alttan alttan oğluma iş yaptırma demek işte.türkçesi bu.. kocamın küçükken göbeği kaçarmış sokakta oynarken hala orda takılı kalmış.ee oğlu evlendi bi iş yapıcak ben bi iş yaptırıcam diye aklı gidiyo..30 yaşında adama yaptığı muameleye bak.kocam duyunca delirdi yine..hayatımda bukadar saçma bir kadınla karşılaşmadım..karşılaşmamda heralde.. tüylerim dikiliyo onu görünce yemin ederim..
slm kızlar..nbrsiniz..sabahtan beri ayaktayım daha yeni oturdum
çamaşır, temizlik derken vakit ne çabuk geçmiş bilemedim..
ya temizlik yaparken oyle bi stres oluyorum ki artık eski performans olmayınca yetemiyorum herşeye sinirleniyorum..
bi de duygusallık üstümde ki sormayın. :)
hepinize iyi hafta sonları diliyorum.. görüşmek üzere..
Eki Görüntüle 532472
iyi akşamlar kızlar bugün oğlumun beşiğini adık bayramdan sonra gelecek inş biraz pahalı oldu ama değer bence belisten 900 tlye aldık ve özellikle beyaz olsun istedim
kaynanatörle sorunlarımız var cnm.görüşmüyoruz 7 aydırsen neden gitmiyosun janım kaynanatörcüğün ve kocişinle düğüne??
bende sana sarı şekerrrahahaha :)) hiç fena bi fikir değl ama araya hafta sonu girdi hiç bi ile sürmem elimni27: kaynanatör hee bayılıyrum sana yahu
kolay gelsin sanada cnm.göbişler daha cok şişmeden zor işleri yapmak lazım.son aylar top gibi olcaz ,evde yuvarlanarak gün sayacazoh oh kıskanmaya başladım seni haa ona göre..bu ne hız ya..ne güzel doğuma kadar evin altından girip üstünden çıkacaksın..sabah bende kışlıkları çıkardım bazanın altından..eve gidince dolapları silip yerleştireceğim inş..heveslendiriyorsun beni.
biri beni anmışgörmüşümdür battanıyeyyi ama hatırlayamadım şu an
sen musaıt olunca tekrar yukler misin tontirik
Kızlar ikiniz de çok tatlısınız
Kaynanalar ve bombalarını burada paylaşmaya devam edin anacım
Oyy çok güzel canım bunlar. Ben de bunlardan isytiyorum ama pahalı gerçekten. Ben ulusta 400e anlaştım, karyola, yatak ve uyku seti içinde 400.
Onu alcam. Dandirik de gözükmüyo, umarım iyi çıkar.
bugün antredeki parkelerimde döşendi..bitti heleşükür...ama busefer anlamadım.çünkü odaların kapılarını kapattım ,zaten usta apartmanın içinde kesti tahtaları..eşimede ben anneme gidiyorum dedim.ustanın ayağının altında dolaşmak istemedim..2 saat sonra eşim gel bitti dedi oooh süpürmüşte bana silmesi kalmış bi.bende siliverdim..herneyse dedem annemde,teyzemlerle sırayla bakıyolar dedeme.sıra annemdeydi adamcık kurban bayramına yakın gidicek.kayınpederiminde bahçesi var böyle müstakil ev etrafı bahçe ekip biçiyo adamın kaynanamdan uzaklaşıp deşarz olduğu yer yaniidedem gitmeden oraya gitmek istedi.bende annemden aradım kaynanamı dedim böle böle ,ay nedese beğenirsiniz
''bende parkeler döşenirken irfan göbeğinimi kaçırdı dedim kendi kendime'' dedi yaaa!!!!! yuhh yaa ne alakaparkeleri irfan döşedi sanki.amacı alttan alttan oğluma iş yaptırma demek işte.türkçesi bu.. kocamın küçükken göbeği kaçarmış sokakta oynarken hala orda takılı kalmış.ee oğlu evlendi bi iş yapıcak ben bi iş yaptırıcam diye aklı gidiyo..30 yaşında adama yaptığı muameleye bak.kocam duyunca delirdi yine..hayatımda bukadar saçma bir kadınla karşılaşmadım..karşılaşmamda heralde.. tüylerim dikiliyo onu görünce yemin ederim..
kuzum bizim şirket maaşı net üzerinden bu izinli oldugun 4 ay boyunca aynı çalışıyomuşun gibi yatırıyo iznin bitince siğortadan paranı toplu alıyosun tabi bürütten :)) sonrada şirkete ödeme yapıyosun onların ödediği para kadar :)) üzeri sana kalıyo :))
Kızlar hangi int. sitelerinden güvenli alışveriş yapıyorsunuz?
Kargonuz kaç günde geliyor.???
Bende internetten alışveriş yapmak istiyorum ama güvenemiyorum.
Bana önereceginiz siteleri yazabilirmisinizzzzzzzzzzzzz
Sağol şeker! O senin güzelliğin.
Bu set babyhope marka canım galiba. Yani belis melis değil sonuçta. Ama şunu da düşünüyorum.
Çocuklar genel olarak bu karyolalarda çok uyumuyolar anladığım kadarıyla. Hani bi yaştan sonra hemen geçiyolar büyük yatağa.
Ondan ben de 400 lira veriyim, 2 sene yatsın, kardır diyorum. Bilemedim bi türlü. Ama o baktığım 400e gelen takım da dandirik gözükmedi bana işin komiği.
Neyse sonuçta onu alcam ben galiba.
Kasımda gidip alalım diyorum hayırlısıyla. Neyse senin minnoş da mışıııııııl mışıl uyusun yatağında, annesini de uyutsun!
Bu arada sen başlarda nerde uyutcaksın? Yanına almıcan bu karyolayı aldığına göre?
cnm göbek kaçmasını bende çok yaşardım evlenmeden önce,zayıf olan insanlarda hele çok olur ağır bişey kaldırınca falan.doktorlar bunu kabuletmez.göbek fıtığı der kimide.göbeğine dikkat ettiysen kalp gibi atar.işte o kaçınca göbek deliğinin tam altında değilde sağında solunda atar mide bulantısı kusma terleme yapar
bebek çantası alan varmı resim neyin koyun bugün baktım baya karar veremedim ya çok yoruldum zaten..... bende göğüs pedi bide minnoşuma mendiiller aldım geldim
cnm benimki portbebe ve cantalı takım olanlardan.kızımdan kalan var yesyeni duruyor onu kullanırım
bende bugün kendime ayakkabı , bebişe yazlık t shirt ve tugbanın efesine aldıgım tulumun aynısından aldım benim oglanada.kardeş kardeş giyerler artık:))
biraz ısrar ederseniz resimelrini koyabilirim aldıklarımın
eşim bebek odası aldıktan sonra dönenceyi laf ederek tüm hevesimi kırdı au an bi çöp dahi almak istemiyorum o kadar kırıldım ki... odayı da iade edebilirsek etmek istiyorum bunca seyden sonr o odayı düzenleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?