Güzel annişler günaydın.
Dün gece normal ve sezaryan doğum videoları izledim. Anam izlemez olaydın. Sezaryandan zaten korkuyordum, şimdi ikisinden de tırsmaya başladım.
O nasıl görüntüler yahu. İzlemeyenler varsa kesinlikle izlemesinler, bilinmemezlik inanın çok daha iyi. Uyku tutmadı valla, sabahın köründe kalktım ayağa.
Bir de normal doğumlarda vajinada genişleme olup, sonrasında ilerleyen zamanlarda idrar kaçırma ve cinsel birliktelik konusunda hassasiyet kaybı olabiliyormuş. O da banayı düşündürdü beni.
Epidural sezaryan annelerinin yorumlarını okudum. 10 hikaye okuduysam 7sinde bebeği çıkartırken o hissi yaşıyoruz, çok tuhaf birşey, acı falan yok ama hissediyoruz diye yazmışlar.
Düne kadar inşallah çatır çatır normal doğurucam diyen ben de, oldu mu bir doğum korkusu. Buraya da yazıp kimseyi tedirgin etmek istemem kusura bakmayın kızlar, ama her duygumuzu burda paylaşıyoruz. Anneme anlatsam kızım strese girdi diye, o benden önce strese girer. Eşime anlatsam adamcağız ne bilsin de beni anlasın. Off valla darlandım cuma cuma sabah...
ahh cnm yaaa öle yapmaya çalışıyorum inşallah bidaha gelmez başımızaçok geçmiş olsunşimdi farkettim ,içini ferah tut..kafayada takma böyle şeyleri cnm
çıkma valla yataktan daha iyi olucaksan ohhh sıcak sıcak :)) çok korktum cnm yaaa valla yan daireye girdi böle oldum bizim kapıyı kurcalasa nağardım bilmiyoruminşallah canım ben de sabırla bekliyorum evet havalar soğudu artık hiç çıkmıyorum evden hatta yataktan mı demeliyim, ev sıcak allahtan
canım benim çok geçmiş olsun benim de ilk evime hırsız girmişti çok büyük travma gerçekten evlerden ırak hele hele sen evdeyken Allah korumuş canım çok dikkat et
çok saol cnmm aynen öle cnm insan az korkar gündüz vakti nerdeee Allaha havale ediyorum hepsinii...tugbaemrah çok geçmiş olsun canım .allah ım korumuş sizi.insanlar artık gece gündüz demiyorlar korku falan kalmamış.
Canım çok gecmis olsun, çok sınır bozucu bir durum biliyorum ama sakin olmaya çalış, bebisin icin......
Güzel annişler günaydın.
Dün gece normal ve sezaryan doğum videoları izledim. Anam izlemez olaydın. Sezaryandan zaten korkuyordum, şimdi ikisinden de tırsmaya başladım.
O nasıl görüntüler yahu. İzlemeyenler varsa kesinlikle izlemesinler, bilinmemezlik inanın çok daha iyi. Uyku tutmadı valla, sabahın köründe kalktım ayağa.
Bir de normal doğumlarda vajinada genişleme olup, sonrasında ilerleyen zamanlarda idrar kaçırma ve cinsel birliktelik konusunda hassasiyet kaybı olabiliyormuş. O da banayı düşündürdü beni.
Epidural sezaryan annelerinin yorumlarını okudum. 10 hikaye okuduysam 7sinde bebeği çıkartırken o hissi yaşıyoruz, çok tuhaf birşey, acı falan yok ama hissediyoruz diye yazmışlar.
Düne kadar inşallah çatır çatır normal doğurucam diyen ben de, oldu mu bir doğum korkusu. Buraya da yazıp kimseyi tedirgin etmek istemem kusura bakmayın kızlar, ama her duygumuzu burda paylaşıyoruz. Anneme anlatsam kızım strese girdi diye, o benden önce strese girer. Eşime anlatsam adamcağız ne bilsin de beni anlasın. Off valla darlandım cuma cuma sabah...
günaydın ve herkese hayırlı cumalar:) babayla kahvaltı yapalım dedik demesek daha iyiymiş heralde yine acayip bi kusma yaşadım ben hep öyle az az değil acayip kustum yaa bu kızlar analarının hakkını ödeyemez:)) neyse kontrolümüz vardı dün çok şükür biri 1450 biri 1427 gram olmuşyalnız doktor beni ne nstye bağladı ne alttan muayene yaptı burda herkesi öyle muayene edip gerekirse hastaneye alıyorlar sanki; kontrolü de 3 hafta sonraya verdi inşallah o zamana hamile görüşürüz diyerek,bişey anlamadım ama iyiyim demekki
sabah sabah tartıldım yine aynıyım :44: yaklaşık 1 aydır kilo almıyorum ,herşeyi de diyorum
eşim akşam göbüşün büyümüş biraz dedi ,dedim şişim şuanda biraz gazım var
yok yok büyümüş sabah bi tartıl bakayım dedi ,ben de acep büyüdümü diye 1 kilo falan fazla bekliyordum tartıda cık aynı hem de küsüratı bile
eşimi aradım üzgünüm hayatım ama durum böyle diye ,vay anasını sen böyle doğuracaksın herhalde bari kilo vermesen diyor bana
28den sonra alınıyor diyorlardı 29 oldum yarın 30.haftaya gireceğim hala tık yok ,içerdekiler büyüsün ben kilo almayayım böyle bitireyim ohhh ne güzel olur
daha ne istiyon kuzum işte maşşallah bebekler büyüyo sen almasan da olur :)) bende tartıya korkarak çıkıyorum valla(
kızlar..
aranızda aşure yapacak var mı..
pazar günü yapmayı düşünüyorum. eşim cok istiyor.
ilk kez yapıcam inşallah güzel olur..
garanti tarifi olan varsa versin hayır demem
internete baktım tarifler genelde birbirinin aynısı..
canım haklıskın külot yeni alıcam. yüksek belli külotlardan. o yüzden yok. havluları hastane veriyor o yüzden koymadım. patikte çok sıcak olur diye koymadım. doğum katına çıktım. inanılmaz sıcak. ama çorabı unutmuşum.
bir de sırta falan koymak için minik havlu alayım, bak iyi oldu onu söylemen.
sağol canım ilerlemesinde zaten.çocukluğumdan beri çekiyorum canım ya.çocukken boğmaca sanmışlar tedavisi yapılmamış.çocukken tedavim olsaydı böyle olmazdı işte...o kadar dikkat ediyorum ama ciğerlerime baskı yapıyor bu ufaklık.küçüğüm ben demiyor işte
karnıbahar koymadanda güzel oluyor..istersen havuçta eklersin..
kızlar merhabalar...herkesin hazırlıkları tam gaz gidiyor maşallah..Allah bebeklerimizle kullanmayı nasip etsin inşallah...bebek odalarınız için perde,tül olayını ne yaptınız.bu konuda hiç foto paylaşan arkadaşımız olmamış...ben de çok kararsız kaldım...odası bebeşimiz yeşil mavi ağırlıklı....fon yaptırsak mı?tül nasıl olsa..klasik tül mü olsun yoksa farklı dikim modellerinden birini mi tercih etmeli???anlayacağınız bütün önerilere açığım...sevgilerrr
Tamam canim cok sagol zahmet olcak sanada ama
Ay cok güzeeelll ben buna bayildim offf türkiyede olsam neler neler yapardim bebisime ama kisitli imkanlarim burada napim :97: malzeme bulamiyorum ki anasini sattigimin yerinde :95:yine ii yaptim diyorum kendi kendime bilmiyorum belki ilk bebek ikinci bebek farketmeyebilir ama herseyi en güzelinden olsun istiyorum :119:mükemmelliyetcilik drami
herkese günaydın
hayırlı cumalar
ben de doğum videosu çok izledim nette ama ben korkmuyorum ,biraz manyağım sanırım
ben bi ara ameliytlara takmıştım kafayı ,sürekli beyin ameliyatı ,mide ameliyatı vs bütün ameliyatları izliyordum
bi tıp okumuş kadar oldum
cnm ağlama diil ama havalardan galiba içim sıkılı hiç bişi yapmak gelmiyo içimden ...günaydın herkese..
ya benim ruhum daralıyor son zamanlarda hep ağlamak istiyorum sizde de oluyo mu acaba ?
ne bileyim tedirgin oluyor insan yine de ,kilo almıyorlarmı acaba diye :44:
30.haftadan sonra birden kilo alan oldumu aranızda ?
öyle gerçekten de birden kilo alınıyor mu :44:
cnm ağlama diil ama havalardan galiba içim sıkılı hiç bişi yapmak gelmiyo içimden ...
merak etme cnm onlar içinde büyüyolar :)) bende 29 la şuana kadar sadece 1 kilo aldım cnm son ay çok kilo alınıyo şimdi diil :))
Güzel annişler günaydın.
cnm ağlama diil ama havalardan galiba içim sıkılı hiç bişi yapmak gelmiyo içimden ...
merak etme cnm onlar içinde büyüyolar :)) bende 29 la şuana kadar sadece 1 kilo aldım cnm son ay çok kilo alınıyo şimdi diil :))
Milsa ben ilk doğumumu normal doğumla yaptım inan hassasiyet kaybı yada idrar kaçırma falan olmuyor arkadaşlarımdan da hiç duymadım. bebeğin kafası çıkar çıkmaz ağrı sanki bıçak gibi kesiliyor, müthiş bir rahatlama. Sezeryandan sonra ki ağrılar ise daha uzun sürebiliyor. Doktorlar ağrıdan korkanlar için epidural normal doğumu tavsiye ediyorlar, bende belki ikinci doğumu böyle yapabilirim diye düşünüyorum.genel anestezide bebeğe azda olsa narkoz gidermiş, genel anestezi ile doğan bebekler ilk başta daha uyuşuk olurlarmış, bunları dün bir hastanede yapılan doğum bilgilendirilmesinde dinledim. doktor epidurali çok güzel anlattı ve sanıldığı kadar riskli olmadığını örneklerle defalarca anlattı. Arkadaşlar sezeryan doğumdansa epidural normal doğum diyorum ben, siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?