2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Geçmiş olsun canım yaw bu bebekler niye yerinde durmuyor

canım kapitone kumaş alıp yapabilirsin ama dikiş makınası ve dikişten anlayan biri lazım
yada tanıdık bır terziye kumaşı götür tarif et
uyku seti alma bunun içine büyük gelir bence

ütü konusundada endişelenme,çamaşırlığa asınca çok parça çok yer kaplıyor , bende öyle bitmez sandım hemen ütülendi minicikler zaten ütünün ucunu değsen utülenmiş oluyor bide masada yer kaplamaıyorya
ütü masasının bir ucunda ütüledim diğer ucuna üst üste dizdim sonra bitince katladım kaldırdım dolbına yada hastane çantasına...

Canım teşekkür ederiz günümüzü kutladığın içinütü işi zor ama çok eğlenceli ben hepsini bitirdim geçen hafta beşiğini çok beğendim bu arada ama süs püs işini tontirikle ay-she sana iyi fikirler verebilirler sanırım

Ah canım Allah yardımcın olsun. Ağlamayı sen bana sor

Maşallah bebeğine canım

Kız bende öyle kafayı yedim son günlerde. İnsan herşeye ağlar mı ya.
Mesela ağlayasım yok normal duruyorum.
Eşim 'neyin var' diyince başlıyorum ağlamaya
Kısacası yeni ben :

sarıldık uyuduk valla üçümüz mis gibi sıcacıkkk ohh

Hayatta en çok zevk aldığım şeylerden birisi

Kız normalde bende susmazdım ama dumur oldum. Öyle bir hareket yapacağını beklemiyordum aptal kızın.
Hırsımıda alamadım içimde kaldı

Amacı o olmasa bile dikkat etmesi lazım tatlım ya.
Müşteri ilişkilerinde bile bir mahremiyet sınırı vardır 25 cm'den fazla yaklaşmaman gerekir.
Bunun kuralı budur yani.
Ama sen tut hooop elini beline sok dar mı diye.
Ay iyiki olay çıkarmadım ya. Hiç sabredemem ben ama nasıl sustum bilemedim.

Son düzenleme:
Çekirdek ve essira,
iyi olduğunuz haberlerinizi okudum kızlar.
Mutlu oldum.
Umarım herşey daha da yoluna girer...

öncelikle öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyrum.

Bende atanmak için çok uğraşmış ama başaramamış eski bir öğretmen olarak yaptığınız işin ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum ve sizleri inanılmaz takdir ediyorum.ülkemizini geleceğini yetiştiriyorsunuz.Sorumluluğunuz çok büyük.Zor biliyorum ama dilerim ilerleyen zamanlarda öğretmenlerimiz hakettikleri değeri görürler ülkemizde.

essira dan haber gelmiş.hepimiz merak ediyorduk.güzel şeyler yazmış.morali düzelmiş.çok sevindim.Ailesini de çok takdir ettim.Helal olsun.inşallah herşey gönlünce olsun bundan sonra.bebişiyle çok mutlu olur.

dün bebişimizin giysilerini yıkadık.(yıkadık diyorum ama yine yerimden kalkmıyorum biliyosunuz eşim yıkadı astı.bende oturduğum yerde etiketlerini kestim.)bugün ütülenecek.tabi yine eşim yapacak:)sonrada oğlumun odasına yerleştiricez hepsini.

çok şükür evimdeyim ve artık bende hazırlıkların bi ucundan tutuyorum.en azından görüyorum.
yine çok şükür kendimi de iyi hissediyorum.moralim eve geldiğimden beri çok daha iyi.inanın hastanede gün bitmiyordu.evde gündüz annem kardeşim yanımda.akrabalarımız ziyarete geliyorlar.akşam eşim yanımda.Sizlerin desteğini baştan beri hep hissediyorum.bebeğim kendini sık sık hissettiriyor ve beklemeye de devam ediyor.daha ne isteyebilirim.
:) :)yer gök duayla ayakta durur diye bir söz vardır ya.hep inanırdım ama artık daha da çok inanıyorum.biliyorum bebeğimi dualar tutyo içimde.bunun için sizede teşekkür ederim kızlar.biliyorum dualarınızı hiç eksik etmediniz.

bazen çenem düşüyo çok konuşmuşum yine:)öpt hepinizi.yine görüşürüz.

Wow baya bii ödemenız varmış bizim sizinkının yarısı kadar :) 3-4 aya kadarda 1500 e düşecek ınss
evet Rabbim kolaylığını veriyo işte ilk borca girdiğimiz zaman öyle dert etmıstım kı kendıme artık yani içindne cıkamıyodum
ama alıştım artık hersye olacagına varıyo herkes cok yrdımcı oluyo bıze de çok mahcup oluyorum
o sebeple üzülüyorum yoksa bi şekilde gecıyo zaman :) benım kullancma kıyafetelr kardesımın kızının yegenımın yanı :)
kardesımın diince kucuk kardeısm varms gibi oldu sanırsam :) ah ah borca girmeden bızde ne paraalr harcıyoduk
hey gidi heyy :) borcumuz hafıflesın bıraz araba düşünüyoruz biz de ama şimdi olmaz anam olmaazz :)

canım hepsi üstü üste gelmıs ama sakin olmaya calıs napcıaksın
arkadasının başı sağolsun
arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ınsallah...

anladım canım haklısın ama senın mevlüt hedıyelerıdne çok güzel ki :) gayet ciciler :)

canım iyi haberlerini aldıgıma çok sevındım ailene de hella olsun işte böyle ailelere ihtiyaç var

eşinde afedersin ama sürünsün ohhh öyle kolay şeyler değil evden git defol vs vs güzel bi dinlen kafa dinle

sonra karar veririsin acelesi yok Umarım hakkınızda hayırlısı olur....

Günaydın canım

ayyy ne gıcık kadıymış o ya ben de sinir oldum hiç sevmem laubali tavırları

basıma benzerı gelmstı eşime gömlek vs almaya cıkmıstık görevli kız eşime

sen kaç yasındasın yaa sende ablası mısın dedi bana yuhh :S eşimle aramda 4-5 yas var eşim büyük

ki hanı öyle yaslı gozukende biri değilim tamam miss model değilim ama yani

işte kız diyo ki eşime 17-18 yaşında mısın sen diyo ddim ablacım bi kere bu sakal 17 yasındakı ergende ne gezer

ne göz varmış bee dedım pis yalaka ıkı dk da yılıştı kocama göz var nizam var 30 yasında adam hıh

canım çok gecmıs olsun ya evet dınlen tabıı kı ne olucagı bellı mı olur ınsallah 37 ye kadar bekler bebıs canım

günaydın canım

sen de sadece iskeletii var bambunun yoksa bunun içi dışı başka bişeyı varmı ??? eger böyle sırf iskeletse bence

bi terziden veya hani böyle yüz nevresım pike diken dükkanlar var ya orlardan yardım al

ikeadakı kenarlık buna cok ınce gelrı bence öle gozukuo burdan bu ıskelete özel dıkılmesı lazım

deidğim gibi pikeci nevresımcı teyzeler hanı dukkanalrda dıkıoalr vs ya onalr yapar da süsler süslü yapioalr zaten

çeyiz işleri fln hazırlıyolar

Günaydın kızlar tüm öğretmen arkadaşalrımın öğretmenler günü kutlu olsun

ben dün zor bi gece geçirdim gene çok kasılmam vardı bebısımde durmadı hem kaıso hem tepıklıo
kendıme gelemedım yattıgımdan da uyudugumdan da bişey anlamadım ayaktayken daha ıyıym sanki :)
dün akşam eve gidince hemen halıları fırçalayıp kaldırdım
çekmeceleri düzenledım odadaki giysileri düzenledım kirlileri makınaya attım çalıştırdım
mutfaga girdim temzıledım yemek ve corba yaptım o sırada eşim geldi yemek yeıdk eşim sofrayı kaldırdı
bende çamaşırları astım topladıgım çamaşırları katladım yerleştirdim ve yattım çok bi iş yapmadım ama
heeer yerım ağrıyodu işleri yaparkende kasılmalarım vardı dınlene dınlene yaptım halbukı sanıyorum son zamanlar
biraz zorlıycak fenaydım yani dün akşam oy oy oy...bugunde eve gidip kahvaltıdan sonra kardeısmle dısarı cıakrız
sorna eve gelırım ertesi gun ıcın tatlı yemek vs yaparım pazar sabahıda evi sil süpür halıalrı ser ütü yap oh temız ıste :)

Esra'cım haber verdiğin için teşekkürler. Aklımız sendeydi. Her şerde bir hayır vardır derler ya, umarım sizin ki de böyle olur, ve var olan tüm sorunlarınız bu vasıtayla çözülür. Biz eşine çok sinirlendik. Umarım daha da pişman olur ve değerini daha da iyi anlar. Keyifli olmana çok sevindim. Allah ailenden de razı olsun. Her ailenin yapabileceği bir şey değil. Senin daha mutlu olduğunu haber veren mesajını beklicez. Allah'a emanetsiniz bebeğinle canım.

Ayşe'cim dünya iş yapmışsın hala iş yapmadım neden oldu acaba diyorsun.
Ben o saydıklarının onda birini yapınca kalkamıyorum daha o gün. :26:

uyku seti olmuyo zaten cnm ama yapıcam bişiler artık napim içinde yatagı var allahtan bide yatak aramıcam :)) bugün çıkıp bi bakicam yine ama inşallah uyguna diken bi yer bulurum bide kumaşçıta bakıcam inşallah kafama göre bulurum :))
ayy zaten asarken gözüm korktu keşke aldıkça yıkaıp ütüleseymişim dedim valla bugün ütülicem inşallah dediğin gibi olur :))
valla bende bugün bitirmeyi planlıyorum inşallahh :)) ahh süs püs yaaa nasıl yapcam ben kafayı yicem (
Kız normalde bende susmazdım ama dumur oldum. Öyle bir hareket yapacağını beklemiyordum aptal kızın.
Hırsımıda alamadım içimde kaldı
sen bişi yapamamışsın yaa hırsından ağlamışsın ozaman :)) kıyamam yaaaa Allahım onlarıda ıslah etsin nediyim başkaaa ...

cnm bambunun iskeleti ve içinde sünger yatagı var akıllı ben aslında dışıda vardı ben istemem renklerini sevmedim dedim anneme attırdım ( şimdi kafamı vuruyorum ( bakıcam bugün inşallah bulurum :))

ahh cnm yaaa aynen bende öleyim gece kalkmak ayrıca yatmak uyumak artık işkence geliyo bana ( bide artık içeri sığamıyolar bi hareketleniyo saolsun kaburga falan kalmıyo canımı baya yakıyı sıpam :)))
kuzum baya yapmışsın yine bişiler yorulman normal kısa zamanda biesürü şey yapmışsın :))

ben yavaş yavaş başlim ütüye ara ara gelirim yineee çok öptümmmm :)))

kızlar bugün eşimle tartışalı tam bir hafta ben kendisiyle hala konuşmuyorum ama o iki gündür aşkım demeye beni sevmeye öpmeye filan başladı şimdi diyceksiniz ki sen neden konuşmuyosun bana haksızlık etti ben eşimden bir özür bekliyorum ama benim herifinde huyu değildir özür dilemek haksız olduğunu bilrse küslüğü sürdümez konuşur ama özür dileyemez o konuda biraz tutuktur şimdi ben ne yapayım arayı yumuşatayımmı yoksa inat edip benden özür dilemezse küs kalmaya devam mı edeyim ne dersiniz ( aslında kocamı özledim ama ne biliyim bir yandan beni üzdüü için kızgınım offffff karasızım işte )

Senden haber geldiğine, özellikle de iyi haberler geldiğine çok sevindim. Çok güzel bir ailen varmış, çok şanslısın bence, senin ve ailenin degerini bilemeyin kocan kafasını taslara vursun. Ancak tabi yuva kurmaktan daha zor olanı sanırım onu ayakta tutabilmektir. Baban bu konuda da çok anlayışı davranmış, kararı verebilecek olan tek kisi sensin. Allah sana ve bebeğine saglık versin gerisi hikaye....

Canim benim nasil sevindim anlatamam kac gündür aklimdasin neyapti acaba diye...

Zaten pisman olacagi bellliydi belkide ailenin arkanda olmayacagini eninde sonunda ona mecbur oldugunu yada vs.. seyler düsüncü aklinca ama yanildi sen ailene haber vererek basindan en iisini yaptin zaten...

Bunlari yasamadan anlayamazdi kiymetini biraz burnu sürtsün sürüne sürüne gelsin yanina...

Moralinin ii olmasina ailenin destegine cok sevindim cok güzel masAllah kendine bebisine ii bak hic birsey düsünme artik kaybederse o kaybeder bunuda anladi simdiden zaten..

Cok öpüyorum seni bizi habersiz birakma canim

Kızlar benim bebeğim 28 haftalık döndü ama ters.. Suan hala ters duruyor popo aşağıda ayaklar sol tarafımdan falan.. 32 haftadan sonra tekrar 2.ye döner mi sizce ters dönüp sonra bebeği düzelen varmı bildiginiz ? Eğer dönmez se 1 ay sonra sezaryen olucam herhalde gerçi normal mi istiyorum sezaryen mi onu da bilmiyorum ya ..

Canim dislerimde hic bir sorun yok hamile kalmadan önce 2 disim kanal tedavisi yaptirdim ve bakim yaptirdim yepyeni olmustu dislerim.. Baska cürük carigimda yok gayet saglikli dislerim..

Gebeligimin 3 ayi dis agrisi cektim birde 7. ayinda ve simdide cekiyorum hepsi 1 hafta sürüp gecti buda öyle olur insAllah gebelik sancilari dise vurabiliyormus cogu kisi böyle diyor..

3. ayimda 2 hafta sanci cektim yattim düsük tehlikem vardi 7. ayimda sncilarim ve acilmam vardi simdide ilaclari biraktim sancilarim basladi hepte dis agrilarim bu sancilira tekabül etti eskilerin bir bildigi vardir diye düsünüyorum...

Tesekkür ederim canim.. InsAllah dogururum biran önce..

Canim esinle konus bak taniyorsun psiman olmasa yaklasmaz konusmaz diyorsun bu tutukluguna son vermek senin elinde...

Konus güzel ve en can alici bir anda "bir özürü bana cok mu görüyorsun özürdileseydin cok daha mutlu olurdum benim 1 mutlulugum senin 10 kez mutlu olman demek de" bak nasil özürdiliyor..

Agiz ucuylada desede zorlada dese kirdir o inadini ona

günaydınlar herkese..
herkesler iyidir umarım.
dün geceden beri karnım kasılıp duruyo ya sinirlerim bozuluyo pazartesi kontrole gitcem ama bugün bi acile mi gitsem diyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…