Geçmiş olsun canım yaw bu bebekler niye yerinde durmuyorkızlar günaydın 3 gündür giremiyosum geçmişi okuyamadım çarşamba yazmıştım doktora gidiyom diye gittiğim gibi hemen yatırdılar bebk iyice aşağa inmiş ve sancılar başlamıştı serumlarla sancım yok oldu çok şükür daha iyiyim ama doktor izin kağıdımı verdi çalışamassın dedi yatıp dinlenmem gerekiryor dedi 37 haftaya kadar bebişimiz biraz dayancak diyor bende son durum böle kızlar
kızlarrr günaydınnnnnn ..... öğretmen olan arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsunn...
bugün herkezden gelen güzel haberlerle mutlu oldum inşallah bu şekilde geçer günümüz :)) bende bugün oğluşumun ütülerini yapmaya başlıcam koca hurç nasıl bitcek bilmiyom ama hayırlısı artık :)))
yaaaa kızlarrr aranızda çok becerikli hatunlar var nolur yardımcı olun bana benim bambum var ama süslü diil sadece iskeleti onu süslemem lazım dışarda bi çok yere baktım yaptırcak biyer bulamadım hazırda satmıyolar( içine ıkea dan yan korumalıgını alıcam kolunu bacağını sokmasın diye ama dışını nasıl süslicem bilmiyorumm (
beşik bu
Eki Görüntüle 560043
Canım teşekkür ederiz günümüzü kutladığın içinkızlarrr günaydınnnnnn ..... öğretmen olan arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsunn...
bugün herkezden gelen güzel haberlerle mutlu oldum inşallah bu şekilde geçer günümüz :)) bende bugün oğluşumun ütülerini yapmaya başlıcam koca hurç nasıl bitcek bilmiyom ama hayırlısı artık :)))
yaaaa kızlarrr aranızda çok becerikli hatunlar var nolur yardımcı olun bana benim bambum var ama süslü diil sadece iskeleti onu süslemem lazım dışarda bi çok yere baktım yaptırcak biyer bulamadım hazırda satmıyolar( içine ıkea dan yan korumalıgını alıcam kolunu bacağını sokmasın diye ama dışını nasıl süslicem bilmiyorumm (
beşik bu
Eki Görüntüle 560043
herkese hayırlı cumalar
nasılsınız arkadaşlar? ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum..zorumdan işe geldim ve biran evvel akşam olmasını istiyorum eve gitmek
için..yarında kalabalık misafirim var ne yapacağım bilmiyorum..
başım çok ağırıyor ve içimden hep ağlamak geliyor bugün..gece 2'de yattım karnım çok kasıldı..kasılmalardan sabaha kadar uyumadım
desem yeridir..uykusuzlukta baş ağrısına neden oldu herhalde..çatlıyacağım resmen...
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Cumanız mübarek olsun canlar..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Bizim kontrolümüz haftayaydı ama biz dayanamadık dün doktora gittik babamızla..
En son 3 hafta önce gitmiştik doktora.
Ben hiç kilo almamışım ama kızım 1635 gr'dan 2319 gr'a çıkmış. Doğum pozisyonunu almış.
Suyumuzda kireçlenme falanda yokmuş. Herşeyy yolunda dedi doktor. Doğumunu nasıl istiyorsun dedi.
Bende bir sıkıntı olmazsa normal doğum istiyorum dedim.
Aralık 17 de çatı muayanesine çağırdı doktor.
O gün nts ye de bağlanacakmışım. Genelde herkes 38. hafta gelir kız bebekler diyo ama bakalım.
Benim içime de öyle doğuyor. Hakkımızda hayırlısı artık.
Kızımın kilosu normal mi kızlar? Yoksa az mı?
hayırlı cumalar canlarım..
bu tv ye sinir oluyrumhocalar bile ayın 21 inde bişe olmıcak demiyo..hocada demiyosa yani ben inanmyrum ama korkmuyoda değilim valla
heee ağlamak demişiniz kızlar dün akşam sebepsiz okadar ağldımki......
yürüyüşe çıktık eşimle asker gidiyo askere ağlyrum geri gelicekmi acaba die saçma sapan düşünclere kapılıp ağlamalar.....bebeişin odasında hoşuma gitmeyen bişey için ağlamalar sil gözyaşını eve gel maç izlerken fener yenilcek die ağlamalar...eşim dioki yeter nıolur bunalttın bu akşam beni çok üzdün hooooop bu seferde kocamı üzdüm die ağlamalar özür dilemeler ayy valla kimse katlanamazdı bana allah eşimden razı olsun...allahım bugün bebeğimi göreyim ve sağlıklı olduğunu duyayım mutlu olayım
vee inşlallah kilo almamışımdır ya yeter ama valla
bu arada hay sizin 21 aralığınıza ya töbe töbeeeeee
bugün bebeğini görecek olanlar da inşallah güzel haberlele gelirler
sarıldık uyuduk valla üçümüzmis gibi sıcacıkkk ohh
ayyy cnm yaaaa bende sinir oluyorum o tiplere gerizekalılar yanında eşi yada sevgili var sana ne beline bakılıcaksa o bakar sinirlerrr... ben böle durumlarda sessiz kalmıyorum cnm teşekkürler biz hallederiz diyorum tabi gıcık gıcıkda bakıyorum gönderiyorum sonra erkek satış görevlisi bulup ondan yardım istiyorum :))
Günaydın kızlaröncelikle dodehimini seni çok iyi anlıyan biri olarak durumunun çok sinir bozucu olduğunun farkındayım eğer durumlar müsaitse erken izne ayrılabilirsin en azından doğumdan sonra daha güçlü düşünüp ağustosta il içine yönlen nebiliim anam hergün 70 km. bi de artacak ne reziller bu adamlar yaaa ...
essira cım ailen iyi desteklemiş seni olması gereken de bu hamileliğinin son günlerini daha huzurlu geçireceksin ohhh ye iç gez tozz
fesleğenim emin ol hamilelikten kaynaklı hepimiz kafayı yedikama ben de bu kızların gereksiz muhabbetlerinden ve dokunmalarından nefret ediyorum tatmin olmamış gibi etrafta dolaşan, dili dışarda köpek misali salya akıtan yaratıklar.....
Teşekkürler tatlım güzel düşüncelerin için hala böyle düşünen velilerimizin olduğunu bilmek güzelögretmen olan arkadaşlarımızın gününü kutlarımm
iyiki varsınızzz ,gelecegimiz olan cocuklarımız sizlere emanett...
para olsa da şartlar elvermiyor bazen
biz ev almadan önce paso o brunch senin bu brunch benim geziyorduk
araba da vardıya tam davetiye oluyordu gezmeye
sonra ev aldık ben de hamile kaldım derken duraksadık ,ALLAHtan duraksadık ev taksidine bağlandık da boşa para harcamıyoruz
ayda 4000 tl ödememiz var sadece kredi olarak
nasıl iimi
ama ben hamile kalınca bereket geldi ,bu borçlar dışında yeni eve taşındık ona harcadık derken amma para harcamışız ama çok şükür idare ediyoruz yine de
bebekler daha gelmeden bereketini getirdi
oh ne güzel valla şanslısın ,benim kardeşimin kıyafetleri 3 nesil kullanıldığı için kıyafet alamıyorum ondan artık iice eskidi çünkü
ben yeni alacağım benden sonrakiler benimkileri kullanır artık 3 nesil
ay kitap almıştım kargodan kontrol ediyorum da kargo ankara içinde geziyor maş.
adresimi bulamadılar ne anlamadım
bana gelene kadar ne olacak bilmiyorum
arayıp da evi tarif etsem bari
kendimi kk da oyalarım dedim ama ...
bugun herşey üst üste
okulda yıne norm fazlası olmuşum
tercıh yap dediler ee sayfaya baktım sadece bulunduğun ilçe
burdadad sadece köyler var açık zaten 70km gıdıom bıde 15/20 km uzak koyune mı gıtcem
bi öğretmen yollarda nasıl ölür testi yapacaklar üstumde, bide bebek olacak...
kafam allak bullak otobuse bındım
okulda öğretmen arkadasımın annesı hastanedeydı kalp krizi
ve maalesef haber geldi vefat etmiş ki 2sene oldu babasıda kanserden ölmüştü
yolu yarıladım başıma agrılar gırdı
eşim aradı aylardır araba bakıoz ve bır anda araba bulmuş aldım dıye aradı
o çok sevınçlıydı ama ben hı öle mi dedim sadece
eve geldım başka bır dert daha çıktı
başım çatlayacak
o kadar istediğimiz arabayı bulduk ama hiç sevınemedim
oğlumda içerde huzursuz benım yuzumden...
guya cuma bugun ,haftasonu tatılı geldi diye sevınemedim bıle
Canim kece var ama asiri derecede pahali burda trden siparis etsemde yine bana pahaliya patlar olmasi gerekenden fazla fuzuli masraf olur zaten ben sekerlerimi yaptirdim..
Ama trde olsam el emegim ve yaraticiligimla cok daha farkli seyler yapardim demek istedigim o ama napalim hayirlisi olsun dedigin gibi :)
merhaba kızlar bana destek olan herkese çok teşekkürler. henüz kendime gelebilmiş değiilim internete giremedim.kısaca bilgilendirmek istedim sizleri merakta bırakmayayım diye.
sevgili eşimin zırvalamasından sonra ailemi aramıştım. sağolsunlar amcalarım halalrım ve annemler geldi. büyük olan amcam evden içeri girmedi hepsi dışarda beklediler. ortanca amcam ben konuşucam dedi. eşim zahmet edip yukardan indi. amcam ona dediki. kısa ve öz konuşucam. esra bizim gözbebeğimiz ilk yiğenimiz, sevgi dolu bir çocukluk geçirdi başarıyla dolu bi hayatı oldu. herzaman onu destekledik ve arkasında durduk bziim yüzümüzü yere eğen hiç bir davranışı olmadı. ama sen öyle büyük ithamla yaklaştınki dedğin namussuz lafının arkasında durup ispatla bende kafasına bi tane sıkim can parçasının şurada azraili olim. ama dedi o ağızdan çıkan iftira ise bir daha bu kızın yüzünü göremezsin ayağının altını öpsen aile kurulmadan senin yanına gelemz. boşanma davasını aç evrakalrını gönder işi bitsin. hiç bişi demedi eşim kala kaldı amcamdan korktu sanırım.
neyse antebimize döndük. babam herkesi tembihlemiş kimse soru sormasın konuyu açmasın diye. bir haftadır bizim evde.. herkes işinden izin almış kuzenlerim büyüklerim.birde süpriz yapıldı. babam en yakın dostumu o elinde rakı kadehi olan can parçam arkadaşıma gel demiş. ben içeri girdim bi baktım iki saat sonrada cancağzım yanımda oda izin almış evimizi bi görseniz karnaval yeri gibi, en sevdğim yemekler sohbetler kuzenler torunlar büyük amcalar herkes bizde, şenlik kahkahalarla dolu bu haftayı canım ailemi bana olan desteklerini ömrümün sonuna kadar unutmiycam.babam telimi kapatmamı istedi yeni bir hat aldı. dün gece bi boşlukta eski hattımı açtım eşim bana 247 mesaj çekmiş bu bir haftada. pişmanlıklar üzüntülerle dolu. cevap yazmadım amam mesajların hepsini okudum kapadım. kayınbabam babamı defalarca aramış babam açmamış. en sonunda kayınbabam büyük teyzemin kocasını aramış. eniştemde demişki biz size bir emanet verdik emanete ihanet ettiniz.aldık geri emaneti. kızımızı yolda bulmadık ağaç kovuğundanda çıkmadı ama edilen terbiyesizlik size yakışmadı be demiş. ya ben bunların hepsini yerim yerimmmmmmm. moralim yerimde kızlar.benim için endişe etmeyin artık kimseye tahammül etmek zorunda değilim. eşimin birtek sevgisine ihtiyacım vardı benim. oda onu veremedi. artık düşünme sırası onda. boşanma konusunda babam düşün dedi kararın ne olursa seni aynı şekilde destekliycez. ama doğumdan sonra bekle kafan yerine gelsin ancak o zaman sağlıklı karar alırsın dedi. tamam dedim. şimdilik başıma gelenleri düşünmüyorum bu durumuda bebişkom doğupta lohusalığım bitinceye kadar değerlendirmiycem.
benden bu kadar muhtemelen bu haftada giremiycem nete bağa gidicez. herhangi bi gelişme olursa bilgilendirirm sizi. hepinizi çok öpüyorum sizde benim ailemsiniz. rabbim hepimizi kazadan beladan korusun hayırla bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.
i
Kızlar günaydın.
Geçmişi okumadan önce yazıyım dedim.
Dün gerizekalının teki canımı çok sıktı!
Eşimle sinemaya gidecektik. Sinemadan önce bir mağazaya girdik eşime birşeyler bakmaya...
Hani kadınlar bazen birşeylerden rahatsız olur ya! Onun gibi birşey oldu bende.
Bayan satış görevlisinin biri eşimle ilgilenmeye başladı.
İşini yapıyor burda bir sıkıntı yok.
Sonra eşim kabine girdi. Bende hemen önündeyim kabinin.
Kabine kadar geldi. Oldu mu nasıl falan diyor :S
BURAYA DİKKAT!
Pantolon giymişti eşim.
Dar sanki biraz dedi.
Sen elini beline at bakıyım diye. Çileden çıktım.
Gerizekalı senin elinin orda ne işi var!!!!!!
Karşındaki adam kim senin baban mı abin mi kocan mı?
Mal ya.
Aslında normalde susmam bu tarz şeylere ama inanın ne diyeceğimi bilemedim. Kız gitti. Başladım sinirden ağlamaya!
Sonra yine çıktı eşim kabinden bakınıyordu kazak mazak. Baktım yine geliyor.
Tepem attı artık bu sefer dedim yürü artık gidiyoruz.
Nasıl sinirlendim anlatamam.
Benim koca da oldukça yakışıklıdır. Delirdim yani anlayacağınız
İşte böyle!
kızlar günaydın 3 gündür giremiyosum geçmişi okuyamadım çarşamba yazmıştım doktora gidiyom diye gittiğim gibi hemen yatırdılar bebk iyice aşağa inmiş ve sancılar başlamıştı serumlarla sancım yok oldu çok şükür daha iyiyim ama doktor izin kağıdımı verdi çalışamassın dedi yatıp dinlenmem gerekiryor dedi 37 haftaya kadar bebişimiz biraz dayancak diyor bende son durum böle kızlar
kızlarrr günaydınnnnnn ..... öğretmen olan arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsunn...
beşik bu
Eki Görüntüle 560043
Esra'cım haber verdiğin için teşekkürler. Aklımız sendeydi. Her şerde bir hayır vardır derler ya, umarım sizin ki de böyle olur, ve var olan tüm sorunlarınız bu vasıtayla çözülür. Biz eşine çok sinirlendik. Umarım daha da pişman olur ve değerini daha da iyi anlar. Keyifli olmana çok sevindim. Allah ailenden de razı olsun. Her ailenin yapabileceği bir şey değil. Senin daha mutlu olduğunu haber veren mesajını beklicez. Allah'a emanetsiniz bebeğinle canım.merhaba kızlar bana destek olan herkese çok teşekkürler. henüz kendime gelebilmiş değiilim internete giremedim.kısaca bilgilendirmek istedim sizleri merakta bırakmayayım diye.
sevgili eşimin zırvalamasından sonra ailemi aramıştım. sağolsunlar amcalarım halalrım ve annemler geldi. büyük olan amcam evden içeri girmedi hepsi dışarda beklediler. ortanca amcam ben konuşucam dedi. eşim zahmet edip yukardan indi. amcam ona dediki. kısa ve öz konuşucam. esra bizim gözbebeğimiz ilk yiğenimiz, sevgi dolu bir çocukluk geçirdi başarıyla dolu bi hayatı oldu. herzaman onu destekledik ve arkasında durduk bziim yüzümüzü yere eğen hiç bir davranışı olmadı. ama sen öyle büyük ithamla yaklaştınki dedğin namussuz lafının arkasında durup ispatla bende kafasına bi tane sıkim can parçasının şurada azraili olim. ama dedi o ağızdan çıkan iftira ise bir daha bu kızın yüzünü göremezsin ayağının altını öpsen aile kurulmadan senin yanına gelemz. boşanma davasını aç evrakalrını gönder işi bitsin. hiç bişi demedi eşim kala kaldı amcamdan korktu sanırım.
neyse antebimize döndük. babam herkesi tembihlemiş kimse soru sormasın konuyu açmasın diye. bir haftadır bizim evde.. herkes işinden izin almış kuzenlerim büyüklerim.birde süpriz yapıldı. babam en yakın dostumu o elinde rakı kadehi olan can parçam arkadaşıma gel demiş. ben içeri girdim bi baktım iki saat sonrada cancağzım yanımda oda izin almış evimizi bi görseniz karnaval yeri gibi, en sevdğim yemekler sohbetler kuzenler torunlar büyük amcalar herkes bizde, şenlik kahkahalarla dolu bu haftayı canım ailemi bana olan desteklerini ömrümün sonuna kadar unutmiycam.babam telimi kapatmamı istedi yeni bir hat aldı. dün gece bi boşlukta eski hattımı açtım eşim bana 247 mesaj çekmiş bu bir haftada. pişmanlıklar üzüntülerle dolu. cevap yazmadım amam mesajların hepsini okudum kapadım. kayınbabam babamı defalarca aramış babam açmamış. en sonunda kayınbabam büyük teyzemin kocasını aramış. eniştemde demişki biz size bir emanet verdik emanete ihanet ettiniz.aldık geri emaneti. kızımızı yolda bulmadık ağaç kovuğundanda çıkmadı ama edilen terbiyesizlik size yakışmadı be demiş. ya ben bunların hepsini yerim yerimmmmmmm. moralim yerimde kızlar.benim için endişe etmeyin artık kimseye tahammül etmek zorunda değilim. eşimin birtek sevgisine ihtiyacım vardı benim. oda onu veremedi. artık düşünme sırası onda. boşanma konusunda babam düşün dedi kararın ne olursa seni aynı şekilde destekliycez. ama doğumdan sonra bekle kafan yerine gelsin ancak o zaman sağlıklı karar alırsın dedi. tamam dedim. şimdilik başıma gelenleri düşünmüyorum bu durumuda bebişkom doğupta lohusalığım bitinceye kadar değerlendirmiycem.
benden bu kadar muhtemelen bu haftada giremiycem nete bağa gidicez. herhangi bi gelişme olursa bilgilendirirm sizi. hepinizi çok öpüyorum sizde benim ailemsiniz. rabbim hepimizi kazadan beladan korusun hayırla bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.
i
Ayşe'cim dünya iş yapmışsın hala iş yapmadım neden oldu acaba diyorsun.Günaydın kızlar tüm öğretmen arkadaşalrımın öğretmenler günü kutlu olsun
ben dün zor bi gece geçirdim gene çok kasılmam vardı bebısımde durmadı hem kaıso hem tepıklıo
kendıme gelemedım yattıgımdan da uyudugumdan da bişey anlamadım ayaktayken daha ıyıym sanki :)
dün akşam eve gidince hemen halıları fırçalayıp kaldırdım
çekmeceleri düzenledım odadaki giysileri düzenledım kirlileri makınaya attım çalıştırdım
mutfaga girdim temzıledım yemek ve corba yaptım o sırada eşim geldi yemek yeıdk eşim sofrayı kaldırdı
bende çamaşırları astım topladıgım çamaşırları katladım yerleştirdim ve yattım çok bi iş yapmadım ama
heeer yerım ağrıyodu işleri yaparkende kasılmalarım vardı dınlene dınlene yaptım halbukı sanıyorum son zamanlar
biraz zorlıycak fenaydım yani dün akşam oy oy oy...bugunde eve gidip kahvaltıdan sonra kardeısmle dısarı cıakrız
sorna eve gelırım ertesi gun ıcın tatlı yemek vs yaparım pazar sabahıda evi sil süpür halıalrı ser ütü yap oh temız ıste :)
uyku seti olmuyo zaten cnm ama yapıcam bişiler artık napim içinde yatagı var allahtan bide yatak aramıcam :)) bugün çıkıp bi bakicam yine ama inşallah uyguna diken bi yer bulurum bide kumaşçıta bakıcam inşallah kafama göre bulurum :))canım kapitone kumaş alıp yapabilirsin ama dikiş makınası ve dikişten anlayan biri lazım
yada tanıdık bır terziye kumaşı götür tarif et
uyku seti alma bunun içine büyük gelir bence
ütü konusundada endişelenme,çamaşırlığa asınca çok parça çok yer kaplıyor , bende öyle bitmez sandım hemen ütülendi minicikler zaten ütünün ucunu değsen utülenmiş oluyor bide masada yer kaplamaıyorya
ütü masasının bir ucunda ütüledim diğer ucuna üst üste dizdim sonra bitince katladım kaldırdım dolbına yada hastane çantasına...
valla bende bugün bitirmeyi planlıyorum inşallahh :)) ahh süs püs yaaa nasıl yapcam ben kafayı yicemCanım teşekkür ederiz günümüzü kutladığın içinütü işi zor ama çok eğlenceli ben hepsini bitirdim geçen hafta beşiğini çok beğendim bu arada ama süs püs işini tontirikle ay-she sana iyi fikirler verebilirler sanırım
sen bişi yapamamışsın yaa hırsından ağlamışsın ozaman :)) kıyamam yaaaa Allahım onlarıda ıslah etsin nediyim başkaaa ...Kız normalde bende susmazdım ama dumur oldum. Öyle bir hareket yapacağını beklemiyordum aptal kızın.
Hırsımıda alamadım içimde kaldı
cnm bambunun iskeleti ve içinde sünger yatagı var akıllı ben aslında dışıda vardı ben istemem renklerini sevmedim dedim anneme attırdımWow baya bii ödemenız varmış bizim sizinkının yarısı kadar :) 3-4 aya kadarda 1500 e düşecek ınss
evet Rabbim kolaylığını veriyo işte ilk borca girdiğimiz zaman öyle dert etmıstım kı kendıme artık yani içindne cıkamıyodum
ama alıştım artıkhersye olacagına varıyo herkes cok yrdımcı oluyo bıze de çok mahcup oluyorum
o sebeple üzülüyorum yoksa bi şekilde gecıyo zaman :) benım kullancma kıyafetelr kardesımın kızının yegenımın yanı :)
kardesımın diince kucuk kardeısm varms gibi oldu sanırsam :) ah ah borca girmeden bızde ne paraalr harcıyoduk
hey gidi heyy :) borcumuz hafıflesın bıraz araba düşünüyoruz biz de ama şimdi olmaz anam olmaazz :)
canım hepsi üstü üste gelmıs ama sakin olmaya calıs napcıaksın
arkadasının başı sağolsun
arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ınsallah...
anladım canım haklısın ama senın mevlüt hedıyelerıdne çok güzel ki :) gayet ciciler :)
canım iyi haberlerini aldıgıma çok sevındım ailene de hella olsun işte böyle ailelere ihtiyaç var
eşinde afedersin ama sürünsün ohhh öyle kolay şeyler değil evden git defol vs vs güzel bi dinlen kafa dinle
sonra karar veririsin acelesi yok Umarım hakkınızda hayırlısı olur....
Günaydın canım
ayyy ne gıcık kadıymış o ya ben de sinir oldum hiç sevmem laubali tavırları
basıma benzerı gelmstı eşime gömlek vs almaya cıkmıstık görevli kız eşime
sen kaç yasındasın yaa sende ablası mısın dedi bana yuhh :S eşimle aramda 4-5 yas var eşim büyük
ki hanı öyle yaslı gozukende biri değilim tamam miss model değilim amayani
işte kız diyo ki eşime 17-18 yaşında mısın sen diyo ddim ablacım bi kere bu sakal 17 yasındakı ergende ne gezer
ne göz varmış bee dedım pis yalaka ıkı dk da yılıştı kocama göz var nizam var 30 yasında adam hıh
canım çok gecmıs olsun ya evet dınlen tabıı kı ne olucagı bellı mı olur ınsallah 37 ye kadar bekler bebıs canım
günaydın canım
sen de sadece iskeletii var bambunun yoksa bunun içi dışı başka bişeyı varmı ??? eger böyle sırf iskeletse bence
bi terziden veya hani böyle yüz nevresım pike diken dükkanlar var ya orlardan yardım al
ikeadakı kenarlık buna cok ınce gelrı bence öle gozukuo burdan bu ıskelete özel dıkılmesı lazım
deidğim gibi pikeci nevresımcı teyzeler hanı dukkanalrda dıkıoalr vs ya onalr yapar da süsler süslü yapioalr zaten
çeyiz işleri fln hazırlıyolar
Günaydın kızlar tüm öğretmen arkadaşalrımın öğretmenler günü kutlu olsun
ben dün zor bi gece geçirdim gene çok kasılmam vardı bebısımde durmadı hem kaıso hem tepıklıo
kendıme gelemedım yattıgımdan da uyudugumdan da bişey anlamadım ayaktayken daha ıyıym sanki :)
dün akşam eve gidince hemen halıları fırçalayıp kaldırdım
çekmeceleri düzenledım odadaki giysileri düzenledım kirlileri makınaya attım çalıştırdım
mutfaga girdim temzıledım yemek ve corba yaptım o sırada eşim geldi yemek yeıdk eşim sofrayı kaldırdı
bende çamaşırları astım topladıgım çamaşırları katladım yerleştirdim ve yattım çok bi iş yapmadım ama
heeer yerım ağrıyodu işleri yaparkende kasılmalarım vardı dınlene dınlene yaptım halbukı sanıyorum son zamanlar
biraz zorlıycak fenaydım yani dün akşam oy oy oy...bugunde eve gidip kahvaltıdan sonra kardeısmle dısarı cıakrız
sorna eve gelırım ertesi gun ıcın tatlı yemek vs yaparım pazar sabahıda evi sil süpür halıalrı ser ütü yap oh temız ıste :)
merhaba kızlar bana destek olan herkese çok teşekkürler. henüz kendime gelebilmiş değiilim internete giremedim.kısaca bilgilendirmek istedim sizleri merakta bırakmayayım diye.
i
i
geçmiş olsun
diş agrısı ile yalancı sancının bi alakası yok boşuna telaş etme cnm.
hamilelikte dişeti iltihaplanması sıkca görülen bişidr.
buda dişte agrıya yada kanamaya neden olur.
eger dişinde iltihap varsa kana karışıp hem sana hem bebegine zarar verme riski var
dişciye gidip tedavi ettirmenden fayda var.
düşük dozlarda lokal anestezi ile dişin tedavi edilmesinin sakıncası şuan yok
benimde küçük bi dolgum düştü doktora sordum yaptırabilirsin zararı yok bebege dedi
kızlar bugün eşimle tartışalı tam bir hafta ben kendisiyle hala konuşmuyorum ama o iki gündür aşkım demeye beni sevmeye öpmeye filan başladı şimdi diyceksiniz ki sen neden konuşmuyosun bana haksızlık etti ben eşimden bir özür bekliyorum ama benim herifinde huyu değildir özür dilemek haksız olduğunu bilrse küslüğü sürdümez konuşur ama özür dileyemez o konuda biraz tutuktur şimdi ben ne yapayım arayı yumuşatayımmı yoksa inat edip benden özür dilemezse küs kalmaya devam mı edeyim ne dersiniz ( aslında kocamı özledim ama ne biliyim bir yandan beni üzdüü için kızgınım offffff karasızım işte )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?