ay ne bileyim hiç de önemsemem başkalarını ama artık yaklaşıyoruz son zamanlarımızya ondan tedirgin oldum
bana da normal geliyor ama aynanın karşısında bakıyorum sürekli düşmüş mü diye
oh ii bari orkide içime su serptin valla sağolsın
kendimi kk da oyalarım dedim ama ...
bugun herşey üst üste
okulda yıne norm fazlası olmuşum
tercıh yap dediler ee sayfaya baktım sadece bulunduğun ilçe
burdadad sadece köyler var açık zaten 70km gıdıom bıde 15/20 km uzak koyune mı gıtcem
bi öğretmen yollarda nasıl ölür testi yapacaklar üstumde, bide bebek olacak...
kafam allak bullak otobuse bındım
okulda öğretmen arkadasımın annesı hastanedeydı kalp krizi
ve maalesef haber geldi vefat etmiş ki 2sene oldu babasıda kanserden ölmüştü
yolu yarıladım başıma agrılar gırdı
eşim aradı aylardır araba bakıoz ve bır anda araba bulmuş aldım dıye aradı
o çok sevınçlıydı ama ben hı öle mi dedim sadece
eve geldım başka bır dert daha çıktı
başım çatlayacak
o kadar istediğimiz arabayı bulduk ama hiç sevınemedim
oğlumda içerde huzursuz benım yuzumden...
guya cuma bugun ,haftasonu tatılı geldi diye sevınemedim bıle
merhaba kızlar bana destek olan herkese çok teşekkürler. henüz kendime gelebilmiş değiilim internete giremedim.kısaca bilgilendirmek istedim sizleri merakta bırakmayayım diye.
sevgili eşimin zırvalamasından sonra ailemi aramıştım. sağolsunlar amcalarım halalrım ve annemler geldi. büyük olan amcam evden içeri girmedi hepsi dışarda beklediler. ortanca amcam ben konuşucam dedi. eşim zahmet edip yukardan indi. amcam ona dediki. kısa ve öz konuşucam. esra bizim gözbebeğimiz ilk yiğenimiz, sevgi dolu bir çocukluk geçirdi başarıyla dolu bi hayatı oldu. herzaman onu destekledik ve arkasında durduk bziim yüzümüzü yere eğen hiç bir davranışı olmadı. ama sen öyle büyük ithamla yaklaştınki dedğin namussuz lafının arkasında durup ispatla bende kafasına bi tane sıkim can parçasının şurada azraili olim. ama dedi o ağızdan çıkan iftira ise bir daha bu kızın yüzünü göremezsin ayağının altını öpsen aile kurulmadan senin yanına gelemz. boşanma davasını aç evrakalrını gönder işi bitsin. hiç bişi demedi eşim kala kaldı amcamdan korktu sanırım.
neyse antebimize döndük. babam herkesi tembihlemiş kimse soru sormasın konuyu açmasın diye. bir haftadır bizim evde.. herkes işinden izin almış kuzenlerim büyüklerim.birde süpriz yapıldı. babam en yakın dostumu o elinde rakı kadehi olan can parçam arkadaşıma gel demiş. ben içeri girdim bi baktım iki saat sonrada cancağzım yanımda oda izin almış evimizi bi görseniz karnaval yeri gibi, en sevdğim yemekler sohbetler kuzenler torunlar büyük amcalar herkes bizde, şenlik kahkahalarla dolu bu haftayı canım ailemi bana olan desteklerini ömrümün sonuna kadar unutmiycam.babam telimi kapatmamı istedi yeni bir hat aldı. dün gece bi boşlukta eski hattımı açtım eşim bana 247 mesaj çekmiş bu bir haftada. pişmanlıklar üzüntülerle dolu. cevap yazmadım amam mesajların hepsini okudum kapadım. kayınbabam babamı defalarca aramış babam açmamış. en sonunda kayınbabam büyük teyzemin kocasını aramış. eniştemde demişki biz size bir emanet verdik emanete ihanet ettiniz.aldık geri emaneti. kızımızı yolda bulmadık ağaç kovuğundanda çıkmadı ama edilen terbiyesizlik size yakışmadı be demiş. ya ben bunların hepsini yerim yerimmmmmmm. moralim yerimde kızlar.benim için endişe etmeyin artık kimseye tahammül etmek zorunda değilim. eşimin birtek sevgisine ihtiyacım vardı benim. oda onu veremedi. artık düşünme sırası onda. boşanma konusunda babam düşün dedi kararın ne olursa seni aynı şekilde destekliycez. ama doğumdan sonra bekle kafan yerine gelsin ancak o zaman sağlıklı karar alırsın dedi. tamam dedim. şimdilik başıma gelenleri düşünmüyorum bu durumuda bebişkom doğupta lohusalığım bitinceye kadar değerlendirmiycem.
benden bu kadar muhtemelen bu haftada giremiycem nete bağa gidicez. herhangi bi gelişme olursa bilgilendirirm sizi. hepinizi çok öpüyorum sizde benim ailemsiniz. rabbim hepimizi kazadan beladan korusun hayırla bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.
i
tecrübeli anneler ve anne adayları size bir sorum daha olucak hastane için ev terliği alsak ne olur..illa dışar terliğimi almalıyız akıl verin bana ben bunlardan istiyorum twigyde var çok beğendim.sonra yıkar evdede giyerim diye düşündüm ama:44:
Eki Görüntüle 560085 Eki Görüntüle 560086 Eki Görüntüle 560087
millet size birşey sormak istiyorum
lütfen objektif olun ama oldumu
göbüşümün son hali bu az önce çektim
sizce karnımda aşağı düşme var mı :18:
uzun zamandır görmeyen biri sanki biraz aşağı düşmüş dedi de canım sıkıldı
Eki Görüntüle 560093 Eki Görüntüle 560094 Eki Görüntüle 560095
güle güle kullan terliğiniEki Görüntüle 560137
annem buna benzer biişi almış bana
olur nıye olmasın hasteaneler ev gıbı temız artık
vala benımkıyle şekıl olarak buyukluk olarak aynı
buyuduğu için demişlerdir
Eki Görüntüle 560145
Kızlar sizle paylaşmak istedim.
Öğretmenelr günü için eşim çiçek almış çok beğendim,dünkü karmaşadan sonra yüzüm güldü
bende artık başlamak istyrum şu ütü işine ama alıcaklarım var ya...canım bende aldım bu bambumya benzer ama bunun beyaz olanı benimkinin içinde yan korumalığı yatağı yorganı vardı içinde.sen boşmu aldınbugün herkezden gelen güzel haberlerle mutlu oldum inşallah bu şekilde geçer günümüz :)) bende bugün oğluşumun ütülerini yapmaya başlıcam koca hurç nasıl bitcek bilmiyom ama hayırlısı artık :)))
yaaaa kızlarrr aranızda çok becerikli hatunlar var nolur yardımcı olun bana benim bambum var ama süslü diil sadece iskeleti onu süslemem lazım dışarda bi çok yere baktım yaptırcak biyer bulamadım hazırda satmıyolar( içine ıkea dan yan korumalıgını alıcam kolunu bacağını sokmasın diye ama dışını nasıl süslicem bilmiyorumm (
beşik bu
Eki Görüntüle 560043
tecrübeli anneler ve anne adayları size bir sorum daha olucak hastane için ev terliği alsak ne olur..illa dışar terliğimi almalıyız akıl verin bana ben bunlardan istiyorum twigyde var çok beğendim.sonra yıkar evdede giyerim diye düşündüm ama:44:
güle güle kullan cnm.kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmigünaydınnn...
ay ben geceliklerimi aldım yauwww.karar verdim sonunda ve aldım bi anda..L beden aldım ikisinide.şuan M bedenim Olur heralde yaa:44: neyse çgelince bu koca göbişimle olursa doğumdan sonrada olur sanırsamdeğiştirme şansı varmış sitede taksit seçeneğide var kızlar almayanlar alabilir bu siteden bunları aldım bakalım beğenicekmisiniz yaaa sabahlık almaktan vazgeçtim ben.giymiycem bişeyi almak istemedim..triko bi hırka almayı düşünüyorum diz hizasında..doğumdan sonrada giyerim..
Eki Görüntüle 560082 (çok sevdim bunuu))
Eki Görüntüle 560083 (bu resimde sağdakini aldım somon pembe renkte olanı )
buarada aldığım sitenin linki bu; Pierre Cardin 8690 | Pierre Cardin Mini Punto Lousa Gecelik 8690
slm kızlar nasılsınız bugün? biz kızımla şimdi doktordan geldik.. sağlığı yerinde şükür, 2470 gr olmuş iki haftada 430 gr almış, boyu da 45.7 cm olmuş kuzucuğumun.. ama benim idrarda enfeksiyon çıktı çok moralim bozulduantibiotik ve suda eritilcek granül verdi, akıntım için de fitil offffff ben ağrılara dayanıp ağlayıp parol bile içmezken bi ton ilaç kullanmak zorundayım
Öncelikle bütün meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum ve bu özel günümüzü unutmayıp kutlayan bütün arkadaşlara çook teşekkür ediyorum
kızlar dün öğretmenler günü diye öğrencilerim sürpriz yapmış bana,bu sene hediyeler bana değil bebişe geldi...o kadar mutlu oldum ki a'dan z'ye gerek olabilecek şeyleri düşünmüşler toplanıp almışlar tabii sınıf annem sayesinde;uyku tulumu,mevlüt kıyafeti,ayakkabı,çorap,alt üst takım,tulum,ağız mendili vs. açarken gözlerim doldu resmen
Bu arada yardımınıza ihtiyacım var kızlar biz isim konusunda biraz kararsız kaldık en beğendiklerimizi seçtim size de sormak istedim,cevaplarsanız beni mutlu edersiniz:
CEMRE , NEHİR , ADA
öpüyorum hepinizi iyi haftasonları diliyorum
bence bu terlikleri hastanede giyip hiçç ziyan etme .makinada yıkandıktan sonra bozulabilirlertecrübeli anneler ve anne adayları size bir sorum daha olucak hastane için ev terliği alsak ne olur..illa dışar terliğimi almalıyız akıl verin bana ben bunlardan istiyorum twigyde var çok beğendim.sonra yıkar evdede giyerim diye düşündüm ama:44:
güle güle kullansın kızınn hediyelerini inş.
CEMRE ismi :
Sözlükte "çakıl taşı, kor parçası" gibi anlamlara gelen cemre, bir fıkıh terimi olarak, haccedenlerin kurban bayramı günleri Mina'da, halk arasında şeytan diye isimlendirilen yerlere attıkları küçük taşların her birini ifade etmektedir. Ayrıca taşların atıldığı üç ayrı yere de cemre denmektedir. Cemrelerden Mekke yönündeki ilkine büyük cemre (Cemre-i Akabe), ikincisine orta cemre (Cemre-i Vustâ) ve üçüncüsüne de küçük cemre (Cemre-i Ûlâ) adı verilir. Bu yerlere taş atmaya da remy-i cimar denir. Halk arasında şeytan taşlama olarak da isimlendirilen bu fiil, haccın vaciplerindendir.
Bayramın birinci günü, sadece Akabe cemresine yedi taş atılır. Bu taş atmanın zamanı, tan yerinin ağarmasından başlar, ertesi günün tan yeri ağarmasına kadar devam eder. Bayramın ikinci ve üçüncü günleri, her üç cemreye yedişer taş atılır. Bu iki günde taş atma zamanı, zeval vaktinden başlayıp ertesi gün tan yerinin ağarmasına kadar devam eder. Bayramın ikinci ve üçüncü günü Mina'da kalınması halinde, dördüncü günü de, her üç cemreye yedişer taş atılır. Güneşin batmasıyla taş atma zamanı sona erer.
DİYANET in resmi sitesinden alıntıdır...
yani şeytan taşlamadaki taşlanan yere cemre deniliyor.cocuguna isim olarak koymanını tavsiye etmem
Herkeslere selamlar güzel insanlar...
Öğretmen arkadaşlarımızın ve tüm öğretmenlerin gününü kutlarım..
Dün dr. randevumuz vardır. Güle oynaya oğlumu göreceğim için heyecanla gittik. Benim dr. zaten doğum izinine ayrıldığından geçen ay başka bir dr. a gitmiştim bu ay da yine o dr. dan randevu aldım neyse.. Saat 10:00 da randevumuz vardı ve tam vaktinde oradaydık, dr. ameliyata girdi 1 saat sonra çıkacak dediler ve bekleyen 9. hastaymışız.. yani 2 yada 2.5 saat beklememiz gerekecek. Eşim delirdi.. Dr. asistanına yağdırdı. Hızını alamadı müdüre gitti ona da yağdırdı.. Özel hastaneye geliyoruz, çalışan insanlarız nasıl bekleyelim, ssk dan ne farkınız kaldı, paramızla rezil oluyoruz..........gibi bir çok laftan sonra bizi başka bir dr. yönlendirdiler ve hemen muayene ettiler fakat basiretsiz lala bir dr. du. Sinir bozukluğundan soracağım hiçbir şeyi soramadım. Son anda geri dönüp kilosu kaç dedim ultrason çıktısına baktı ortalama bir şey söyleyeceğim 2.200 veya 2.300 dedi. 32 haftalık bebek için bu kilo normal mi? tam bir ay önce 1 kiloydu.[/QUOT
sinir olmakta çok haklısın cnm bende özel bir hastaneye gidiyorum.sadece 2 tane kadın doğum uzmanı var.benim doktorumun çok fazla hastası var.randevu alıp gitmeme rağmen en az yarım saat bekliyorumbazen doktorum ameliyata gidiyor bekleme süresi seninki gibi uzuyor..ama doktorumdan çok memnunum bu yüzden pek ses çıkartamıyoruz.başka doktora gideyim desem sadece doğum hastanesi var.orasıda inanılmaz kalabalık oluyor orda en az 2 saat beklerim.hemde ayakta.
kilo konusunuda kafana takma. bebişinin kilosu haftasına göre çok iyi.seninle aynı haftadayız.3 gün önce kontrolümüz vardı.oğlum 1800 gr şu anda.doktorum bu haftada 1500-2500 arası normal dedi.
cimcime:cnm nehir çok güzel bir isim bence.
cnm hepsi güzel ama isimler bebeği çok etkiliyor.Ada ve nehir isimdeki bebekler çok hareketli oluyor.çevremdekiler öyle..hele nehir ismini hiççmi hiç tavsiye etmiyorumÖncelikle bütün meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum ve bu özel günümüzü unutmayıp kutlayan bütün arkadaşlara çook teşekkür ediyorum
kızlar dün öğretmenler günü diye öğrencilerim sürpriz yapmış bana,bu sene hediyeler bana değil bebişe geldi...o kadar mutlu oldum ki a'dan z'ye gerek olabilecek şeyleri düşünmüşler toplanıp almışlar tabii sınıf annem sayesinde;uyku tulumu,mevlüt kıyafeti,ayakkabı,çorap,alt üst takım,tulum,ağız mendili vs. açarken gözlerim doldu resmen
Bu arada yardımınıza ihtiyacım var kızlar biz isim konusunda biraz kararsız kaldık en beğendiklerimizi seçtim size de sormak istedim,cevaplarsanız beni mutlu edersiniz:
CEMRE , NEHİR , ADA
öpüyorum hepinizi iyi haftasonları diliyorum
cnm eşin çok güzel almış çiçeğiniEki Görüntüle 560145
Kızlar sizle paylaşmak istedim.
Öğretmenelr günü için eşim çiçek almış çok beğendim,dünkü karmaşadan sonra yüzüm güldü
Herkeslere selamlar güzel insanlar...
Öğretmen arkadaşlarımızın ve tüm öğretmenlerin gününü kutlarım..
Dün dr. randevumuz vardır. Güle oynaya oğlumu göreceğim için heyecanla gittik. Benim dr. zaten doğum izinine ayrıldığından geçen ay başka bir dr. a gitmiştim bu ay da yine o dr. dan randevu aldım neyse.. Saat 10:00 da randevumuz vardı ve tam vaktinde oradaydık, dr. ameliyata girdi 1 saat sonra çıkacak dediler ve bekleyen 9. hastaymışız.. yani 2 yada 2.5 saat beklememiz gerekecek. Eşim delirdi.. Dr. asistanına yağdırdı. Hızını alamadı müdüre gitti ona da yağdırdı.. Özel hastaneye geliyoruz, çalışan insanlarız nasıl bekleyelim, ssk dan ne farkınız kaldı, paramızla rezil oluyoruz..........gibi bir çok laftan sonra bizi başka bir dr. yönlendirdiler ve hemen muayene ettiler fakat basiretsiz lala bir dr. du. Sinir bozukluğundan soracağım hiçbir şeyi soramadım. Son anda geri dönüp kilosu kaç dedim ultrason çıktısına baktı ortalama bir şey söyleyeceğim 2.200 veya 2.300 dedi. 32 haftalık bebek için bu kilo normal mi? tam bir ay önce 1 kiloydu.[/QUOT
sinir olmakta çok haklısın cnm bende özel bir hastaneye gidiyorum.sadece 2 tane kadın doğum uzmanı var.benim doktorumun çok fazla hastası var.randevu alıp gitmeme rağmen en az yarım saat bekliyorumbazen doktorum ameliyata gidiyor bekleme süresi seninki gibi uzuyor..ama doktorumdan çok memnunum bu yüzden pek ses çıkartamıyoruz.başka doktora gideyim desem sadece doğum hastanesi var.orasıda inanılmaz kalabalık oluyor orda en az 2 saat beklerim.hemde ayakta.
kilo konusunuda kafana takma. bebişinin kilosu haftasına göre çok iyi.seninle aynı haftadayız.3 gün önce kontrolümüz vardı.oğlum 1800 gr şu anda.doktorum bu haftada 1500-2500 arası normal dedi.
cimcime:cnm nehir çok güzel bir isim bence.
İri bir bebek olursa normal doğum şansım kalmayacak diye üzülüyorum. Dr. dan yana şanssızım maalesef.. Dr. güvenmek inanmak önemli.. Şimdi kurbanlık koyun gibi kaldım moralim bozuluyor düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?