Canim esinle konus bak taniyorsun psiman olmasa yaklasmaz konusmaz diyorsun bu tutukluguna son vermek senin elinde...
Konus güzel ve en can alici bir anda "bir özürü bana cok mu görüyorsun özürdileseydin cok daha mutlu olurdum benim 1 mutlulugum senin 10 kez mutlu olman demek de" bak nasil özürdiliyor..
Agiz ucuylada desede zorlada dese kirdir o inadini ona
çok şükür ödeme gücümüz var ,olmasa bu kadar borcun altına giremezdik zatenWow baya bii ödemenız varmış bizim sizinkının yarısı kadar :) 3-4 aya kadarda 1500 e düşecek ınss
evet Rabbim kolaylığını veriyo işte ilk borca girdiğimiz zaman öyle dert etmıstım kı kendıme artık yani içindne cıkamıyodum
ama alıştım artıkhersye olacagına varıyo herkes cok yrdımcı oluyo bıze de çok mahcup oluyorum
o sebeple üzülüyorum yoksa bi şekilde gecıyo zaman :) benım kullancma kıyafetelr kardesımın kızının yegenımın yanı :)
kardesımın diince kucuk kardeısm varms gibi oldu sanırsam :) ah ah borca girmeden bızde ne paraalr harcıyoduk
hey gidi heyy :) borcumuz hafıflesın bıraz araba düşünüyoruz biz de ama şimdi olmaz anam olmaazz :)
günaydın herkesin öğretmenler günü kutlu olsunGünaydın kızlar tüm öğretmen arkadaşalrımın öğretmenler günü kutlu olsun
ben dün zor bi gece geçirdim gene çok kasılmam vardı bebısımde durmadı hem kaıso hem tepıklıo
kendıme gelemedım yattıgımdan da uyudugumdan da bişey anlamadım ayaktayken daha ıyıym sanki :)
dün akşam eve gidince hemen halıları fırçalayıp kaldırdım
çekmeceleri düzenledım odadaki giysileri düzenledım kirlileri makınaya attım çalıştırdım
mutfaga girdim temzıledım yemek ve corba yaptım o sırada eşim geldi yemek yeıdk eşim sofrayı kaldırdı
bende çamaşırları astım topladıgım çamaşırları katladım yerleştirdim ve yattım çok bi iş yapmadım ama
heeer yerım ağrıyodu işleri yaparkende kasılmalarım vardı dınlene dınlene yaptım halbukı sanıyorum son zamanlar
biraz zorlıycak fenaydım yani dün akşam oy oy oy...bugunde eve gidip kahvaltıdan sonra kardeısmle dısarı cıakrız
sorna eve gelırım ertesi gun ıcın tatlı yemek vs yaparım pazar sabahıda evi sil süpür halıalrı ser ütü yap oh temız ıste :)
günaydın ...Kızlar günaydın.
Geçmişi okumadan önce yazıyım dedim.
Dün gerizekalının teki canımı çok sıktı!
Eşimle sinemaya gidecektik. Sinemadan önce bir mağazaya girdik eşime birşeyler bakmaya...
Hani kadınlar bazen birşeylerden rahatsız olur ya! Onun gibi birşey oldu bende.
Bayan satış görevlisinin biri eşimle ilgilenmeye başladı.
İşini yapıyor burda bir sıkıntı yok.
Sonra eşim kabine girdi. Bende hemen önündeyim kabinin.
Kabine kadar geldi. Oldu mu nasıl falan diyor :S
BURAYA DİKKAT!
Pantolon giymişti eşim.
Dar sanki biraz dedi.
Sen elini beline at bakıyım diye. Çileden çıktım.
Gerizekalı senin elinin orda ne işi var!!!!!!
Karşındaki adam kim senin baban mı abin mi kocan mı?
Mal ya.
Aslında normalde susmam bu tarz şeylere ama inanın ne diyeceğimi bilemedim. Kız gitti. Başladım sinirden ağlamaya!
Sonra yine çıktı eşim kabinden bakınıyordu kazak mazak. Baktım yine geliyor.
Tepem attı artık bu sefer dedim yürü artık gidiyoruz.
Nasıl sinirlendim anlatamam.
Benim koca da oldukça yakışıklıdır. Delirdim yani anlayacağınız
İşte böyle!
ahh cnm yaaa Allah kolaylık versin çok zor valla bu devirde borç ... bizde eve girmeyi planlıyoduk ama bende işten çıkınca nasıl öderiz bilmiyorum bakıyoruz yine ama kısmet bizimde tek istegimiz başımızı sokabiliceğimiz bizim diyebiliceğimiz bi ev :))
kızlar bugün eşimle tartışalı tam bir hafta ben kendisiyle hala konuşmuyorum ama o iki gündür aşkım demeye beni sevmeye öpmeye filan başladı şimdi diyceksiniz ki sen neden konuşmuyosun bana haksızlık etti ben eşimden bir özür bekliyorum ama benim herifinde huyu değildir özür dilemek haksız olduğunu bilrse küslüğü sürdümez konuşur ama özür dileyemez o konuda biraz tutuktur şimdi ben ne yapayım arayı yumuşatayımmı yoksa inat edip benden özür dilemezse küs kalmaya devam mı edeyim ne dersiniz ( aslında kocamı özledim ama ne biliyim bir yandan beni üzdüü için kızgınım offffff karasızım işte )
yaaaa kızlarrr aranızda çok becerikli hatunlar var nolur yardımcı olun bana benim bambum var ama süslü diil sadece iskeleti onu süslemem lazım dışarda bi çok yere baktım yaptırcak biyer bulamadım hazırda satmıyolar( içine ıkea dan yan korumalıgını alıcam kolunu bacağını sokmasın diye ama dışını nasıl süslicem bilmiyorumm (
beşik bu
Eki Görüntüle 560043
özür dilemek hem sözle olur hemde hareketlerle olurr
eşin hareketelriyle özrünü dilemiş senden bence sende fazla uzatmadan eşine yakınlaş.ama öncesinde sorunun neyden kaynaklandıgını ,neler hissettigini anlat eşine
yani ortadaki sorunu mutlaka çözün.çözüme ulaşmayan sorunlar ilerde devamlı karşımıza çıkabiliyor.
ssağol canım......inşallah bidaha dönemz ......evet evet usg de de 21 ocak yazıyo valla bidahaki gittiğimde aydınlatsın beni doktorcuk heyecandan soramadım zaten tam çıkmak üzreydik bunu sölediğinde....valla bugün 1 kilo verdiğim die çavdar ekmeğini unutup yedim biraz fazladan yağlı pide yedim yaaa bakalım senin cadı nasıl .inşallah iyidir sağlığı keyfi yerindedir....amin ya inşallah valla fazladan 400 tl vermemize gerek kalmaz umarım kızım zamanlamyı yapıversin artık yaf
kız ne güzel almamışın 29.haftadan beri inşallah almamışındır yine hadi bakalım merak ettim bende
canım orkidenin yerini değiştirmeyeceksin..güneş alan bir yere koyup bekleyeceksin..benimkilerde 1 sene sonra çoştu..Elif' imikızlar çiçeklerden bahsetmişsiniz ben çok severim çok da var emek ederim ama konuşmam bazen iyi gidiyor bazen büyümüyorlar üzülüyorum ama öldürmedim hiç çok severim ben 12 tane saksı bitkim var orkidem iflah olmuyor ama..:
İyi akşamlar arkadaşlar
Naber nasılsınız....Bugün fırsat bulupta hiç giremedim topiğe,misafirim vardı sonrasında da ben dışarı çıktım bi iş için derken akşam oldu günlerde kısa yemekle ugraş filan ancak girebildim.Evde olmuşken bazen yetiştiremiyorum işleri,düşünüyorum çalışırken nasıl yetiştirirmişim öyle die....Çalışanlara Allah kolaylık,güç kuvvet versin...
Canım kesinlikle bereketleriyle geliyor. Benim oğluşuma bir dünya bebek arabası, yatağı, puseti, ana kucağı, oyuncağı eski müdürümün oğlunun eşyalarından geldi.
Sonra en gebeliğimden en başından beri işten ayrıldım, sorounlu bir hamileliğim olduğu için. Özel okulda öğretmendim mecbur bıraktım. Tek maaşa düştük. Kirada oturuyorduk, ama eşimin baka yerde evi var ordan kira alıyorduk çok şükür. Ama yine de çift maaş gibi olmaz tabii. Sonra hop eşime hiç beklemediği bir anda çok istediği bir yerden iş teklifi aldı. Maaşı 2 katına yükseldi. Haftasonları çalışmayacak, akşamları 5,30da çıkıyor.
Tam da Aralık ayında tam maaş ikramiye alıcak. O kadar iyi geldi ki. Rabbime dua ediyorum. İlk maaşınla bir kaç fakir insan var çevremizde yardım edicez onlara inşallah.
Rabbim tüm borcu olanlara yardımcı olsun inşallah..
merhaba kızlar bana destek olan herkese çok teşekkürler. henüz kendime gelebilmiş değiilim internete giremedim.kısaca bilgilendirmek istedim sizleri merakta bırakmayayım diye.
sevgili eşimin zırvalamasından sonra ailemi aramıştım. sağolsunlar amcalarım halalrım ve annemler geldi. büyük olan amcam evden içeri girmedi hepsi dışarda beklediler. ortanca amcam ben konuşucam dedi. eşim zahmet edip yukardan indi. amcam ona dediki. kısa ve öz konuşucam. esra bizim gözbebeğimiz ilk yiğenimiz, sevgi dolu bir çocukluk geçirdi başarıyla dolu bi hayatı oldu. herzaman onu destekledik ve arkasında durduk bziim yüzümüzü yere eğen hiç bir davranışı olmadı. ama sen öyle büyük ithamla yaklaştınki dedğin namussuz lafının arkasında durup ispatla bende kafasına bi tane sıkim can parçasının şurada azraili olim. ama dedi o ağızdan çıkan iftira ise bir daha bu kızın yüzünü göremezsin ayağının altını öpsen aile kurulmadan senin yanına gelemz. boşanma davasını aç evrakalrını gönder işi bitsin. hiç bişi demedi eşim kala kaldı amcamdan korktu sanırım.
neyse antebimize döndük. babam herkesi tembihlemiş kimse soru sormasın konuyu açmasın diye. bir haftadır bizim evde.. herkes işinden izin almış kuzenlerim büyüklerim.birde süpriz yapıldı. babam en yakın dostumu o elinde rakı kadehi olan can parçam arkadaşıma gel demiş. ben içeri girdim bi baktım iki saat sonrada cancağzım yanımda oda izin almış evimizi bi görseniz karnaval yeri gibi, en sevdğim yemekler sohbetler kuzenler torunlar büyük amcalar herkes bizde, şenlik kahkahalarla dolu bu haftayı canım ailemi bana olan desteklerini ömrümün sonuna kadar unutmiycam.babam telimi kapatmamı istedi yeni bir hat aldı. dün gece bi boşlukta eski hattımı açtım eşim bana 247 mesaj çekmiş bu bir haftada. pişmanlıklar üzüntülerle dolu. cevap yazmadım amam mesajların hepsini okudum kapadım. kayınbabam babamı defalarca aramış babam açmamış. en sonunda kayınbabam büyük teyzemin kocasını aramış. eniştemde demişki biz size bir emanet verdik emanete ihanet ettiniz.aldık geri emaneti. kızımızı yolda bulmadık ağaç kovuğundanda çıkmadı ama edilen terbiyesizlik size yakışmadı be demiş. ya ben bunların hepsini yerim yerimmmmmmm. moralim yerimde kızlar.benim için endişe etmeyin artık kimseye tahammül etmek zorunda değilim. eşimin birtek sevgisine ihtiyacım vardı benim. oda onu veremedi. artık düşünme sırası onda. boşanma konusunda babam düşün dedi kararın ne olursa seni aynı şekilde destekliycez. ama doğumdan sonra bekle kafan yerine gelsin ancak o zaman sağlıklı karar alırsın dedi. tamam dedim. şimdilik başıma gelenleri düşünmüyorum bu durumuda bebişkom doğupta lohusalığım bitinceye kadar değerlendirmiycem.
benden bu kadar muhtemelen bu haftada giremiycem nete bağa gidicez. herhangi bi gelişme olursa bilgilendirirm sizi. hepinizi çok öpüyorum sizde benim ailemsiniz. rabbim hepimizi kazadan beladan korusun hayırla bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.
i
Kızlar günaydın.
Geçmişi okumadan önce yazıyım dedim.
Dün gerizekalının teki canımı çok sıktı!
Eşimle sinemaya gidecektik. Sinemadan önce bir mağazaya girdik eşime birşeyler bakmaya...
Hani kadınlar bazen birşeylerden rahatsız olur ya! Onun gibi birşey oldu bende.
Bayan satış görevlisinin biri eşimle ilgilenmeye başladı.
İşini yapıyor burda bir sıkıntı yok.
Sonra eşim kabine girdi. Bende hemen önündeyim kabinin.
Kabine kadar geldi. Oldu mu nasıl falan diyor :S
BURAYA DİKKAT!
Pantolon giymişti eşim.
Dar sanki biraz dedi.
Sen elini beline at bakıyım diye. Çileden çıktım.
Gerizekalı senin elinin orda ne işi var!!!!!!
Karşındaki adam kim senin baban mı abin mi kocan mı?
Mal ya.
Aslında normalde susmam bu tarz şeylere ama inanın ne diyeceğimi bilemedim. Kız gitti. Başladım sinirden ağlamaya!
Sonra yine çıktı eşim kabinden bakınıyordu kazak mazak. Baktım yine geliyor.
Tepem attı artık bu sefer dedim yürü artık gidiyoruz.
Nasıl sinirlendim anlatamam.
Benim koca da oldukça yakışıklıdır. Delirdim yani anlayacağınız
İşte böyle!
Günaydın kızlar tüm öğretmen arkadaşalrımın öğretmenler günü kutlu olsun
ben dün zor bi gece geçirdim gene çok kasılmam vardı bebısımde durmadı hem kaıso hem tepıklıo
kendıme gelemedım yattıgımdan da uyudugumdan da bişey anlamadım ayaktayken daha ıyıym sanki :)
dün akşam eve gidince hemen halıları fırçalayıp kaldırdım
çekmeceleri düzenledım odadaki giysileri düzenledım kirlileri makınaya attım çalıştırdım
mutfaga girdim temzıledım yemek ve corba yaptım o sırada eşim geldi yemek yeıdk eşim sofrayı kaldırdı
bende çamaşırları astım topladıgım çamaşırları katladım yerleştirdim ve yattım çok bi iş yapmadım ama
heeer yerım ağrıyodu işleri yaparkende kasılmalarım vardı dınlene dınlene yaptım halbukı sanıyorum son zamanlar
biraz zorlıycak fenaydım yani dün akşam oy oy oy...bugunde eve gidip kahvaltıdan sonra kardeısmle dısarı cıakrız
sorna eve gelırım ertesi gun ıcın tatlı yemek vs yaparım pazar sabahıda evi sil süpür halıalrı ser ütü yap oh temız ıste :)
cnm çok geçmiş olsun babacığına.inş. çabucak iyileşir..çok öp babanı değerini bil.benim babam rahmetli oldu çok özlüyorum onuHerkese günaydın 3-4 gündür takip edemedim kızlar. Babam çarşamba günü ameliyat oldu Allah'ıma bin şükürler olsun ki ameliyat çok güzel geçti o günki stresimizi tabiki anlatamam Allah'ım birdaha yaşatmasın1 gün yoğun bakımda kaldı şimdi normal odada iyi olacak inşallah.Geçmişe bakamadım çok fazla ama hepinizi merak ettim herkes iyidir umarım az biraz gözatabildiğim kadarıyla;
Chekirdekk cnm çok çok sevindim inşallah vaktinde alırsın bebişi kucağına birdahada sıkıntı yaşamazsın merak ettim seni çok
Sonalfer canım sanada çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bidaha iyisin dimi şimdi sende bebişte?
Essira çok sevindim cnm iyi olmana eşinde daha çook pişman olacak bebişede kendine de iyi bak cnm
bende de 2 gündür çok ağırlık var oturup kalkmak çok zorlaştı gecelerde daha zor artık belimde ağrıyor çok,birde bebişin hareketleri çok sert canımı acıtıo sürekli hareket halinde yanlarım bile şişiyo bazen okadar ittirioki maşallah iyi bişeydir dimi bu kadar hareketli olmasıbazen diorum acaba böle dayadığında semsert olduğunda kasılmamı bu ama eminde olamıyorum açıkçası bebeğimin hareketleri olduğunu düşünüyorum kuzumda stresimi hissetti 2-3 gün doğal olarak oda huzursuzlandı sanırım
Bu arada öğretmen olan arkadaşlarımın Öğretmenler Günü Kutlu olsun,nice senelere
selam canım hoşgeldin..çok beğendim ikiside çok güzel..güle güle kullan canım..bende M giyiyorum normalde ve senin gibi bütün pijamalarımı L beden aldım..doğumdan sonra göbeklerimiz inecek sonuçta..L de rahat rahat olur..kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmigünaydınnn...
ay ben geceliklerimi aldım yauwww.karar verdim sonunda ve aldım bi anda..L beden aldım ikisinide.şuan M bedenim Olur heralde yaa:44: neyse çgelince bu koca göbişimle olursa doğumdan sonrada olur sanırsamdeğiştirme şansı varmış sitede taksit seçeneğide var kızlar almayanlar alabilir bu siteden bunları aldım bakalım beğenicekmisiniz yaaa sabahlık almaktan vazgeçtim ben.giymiycem bişeyi almak istemedim..triko bi hırka almayı düşünüyorum diz hizasında..doğumdan sonrada giyerim..
slm kızlar nasılsınız bugün? biz kızımla şimdi doktordan geldik.. sağlığı yerinde şükür, 2470 gr olmuş iki haftada 430 gr almış, boyu da 45.7 cm olmuş kuzucuğumun.. ama benim idrarda enfeksiyon çıktı çok moralim bozulduantibiotik ve suda eritilcek granül verdi, akıntım için de fitil offffff ben ağrılara dayanıp ağlayıp parol bile içmezken bi ton ilaç kullanmak zorundayım
canım benim de 30 aralık yazıo usg çıktısında hatta haftam da 34+6, doktorum da 34+6 dasın dio sat a göre ama bence kafası karıştı 33+4 olmam lazım burda da öle yazıo, hesaplamalar mı farklı anlamıom ki... doktorum dedi ki sat a göre tahmini doğum tarihi 8 ocak 15 gün önce gelir 10 gün sonra gelir hanımın keyfine kalmış[/COLOR][/SIZE]
Herkese günaydın 3-4 gündür takip edemedim kızlar. Babam çarşamba günü ameliyat oldu Allah'ıma bin şükürler olsun ki ameliyat çok güzel geçti o günki stresimizi tabiki anlatamam Allah'ım birdaha yaşatmasın1 gün yoğun bakımda kaldı şimdi normal odada iyi olacak inşallah.Geçmişe bakamadım çok fazla ama hepinizi merak ettim herkes iyidir umarım az biraz gözatabildiğim kadarıyla;
arkadaşlar merak ettiğim bir konu var yeni doğan bebeğimizi yıkarken tuzlama diye bir adetimiz var terinin kokmasını engelliyormuş bu konuda siz ne düşünüyorsunuz???
millet size birşey sormak istiyorum
lütfen objektif olun ama oldumu
göbüşümün son hali bu az önce çektim
sizce karnımda aşağı düşme var mı :18:
uzun zamandır görmeyen biri sanki biraz aşağı düşmüş dedi de canım sıkıldı
hayır canım gayet normal duruyor..aşağı düşme falan yok..sen neden başka insanların dediklerine bakıyorsun da moralini bozuyorsun..
kızlar günaydın 3 gündür giremiyosum geçmişi okuyamadım çarşamba yazmıştım doktora gidiyom diye gittiğim gibi hemen yatırdılar bebk iyice aşağa inmiş ve sancılar başlamıştı serumlarla sancım yok oldu çok şükür daha iyiyim ama doktor izin kağıdımı verdi çalışamassın dedi yatıp dinlenmem gerekiryor dedi 37 haftaya kadar bebişimiz biraz dayancak diyor bende son durum böle kızlar
kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmigünaydınnn...
ay ben geceliklerimi aldım yauwww.karar verdim sonunda ve aldım bi anda..L beden aldım ikisinide.şuan M bedenim Olur heralde yaa:44: neyse çgelince bu koca göbişimle olursa doğumdan sonrada olur sanırsamdeğiştirme şansı varmış sitede taksit seçeneğide var kızlar almayanlar alabilir bu siteden bunları aldım bakalım beğenicekmisiniz yaaa sabahlık almaktan vazgeçtim ben.giymiycem bişeyi almak istemedim..triko bi hırka almayı düşünüyorum diz hizasında..doğumdan sonrada giyerim..
Eki Görüntüle 560082 (çok sevdim bunuu))
Eki Görüntüle 560083 (bu resimde sağdakini aldım somon pembe renkte olanı )
buarada aldığım sitenin linki bu; Pierre Cardin 8690 | Pierre Cardin Mini Punto Lousa Gecelik 8690
cnm çok geçmiş olsun babacığına.inş. çabucak iyileşir..çok öp babanı değerini bil.benim babam rahmetli oldu çok özlüyorum onubabalarından bahsedince burda arkadaslar imreniyorum özeniyorum buarada yorulmussundur tatlım ondan bebeğinde huzursuzlanmıştır..olucak okadar nazlı olmasınlar okadarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?