cnm kelime hatası yok başka bi alıntı yapıyorum daha iyi anlaşılması içincemrenin türkçe anlamı Kor halinde ateş. 2.anlamıda 3. Şubat ayında azar azar artan sıcaklık. demek.
tontirikcim kelime hatasıyla yanlış yazmış biraz (öpüyorum seni kuzum tontirikA
rapça anlamı:Hacıların Mina’da şeytan taşlaması. Küçük taş parçası. Arafat’ta hacıların şeytan taşlamaları demek..yani taşlanan yerin adı değil.yapılan olaya cemre denir..taşlamak cemre demektir... bu anlam olarak kötü sayılmaz..
Kadın Terlik / Sandalet Modelleri - ZizigoCanım terliklere bayıldım. Hatta siyah kalpliyi ben de çok beğendim. Alıcam hastane için. Aman kirlenirse kirlensin canım ya, kaç defa doğum yapıcaz istediğimiz gibi giyinelim.
Geceliklerinde çok güzelmiş, güle güle kullan canım.
Ahhh ah dün doktora gidicez, sonra da ikeaya gidicez diye seviniyordum. Buraya da yazmıştım.
Doktora gittik, ama çıkamadık.
Öncelikle arkadaşlar bebek tosunu dayıyor, kafasını yaslamış falanların hepsiiiii kasılmaymış. Doktorum önce elle ve usg ile baktı. bU ARADA BEBEğimin kilosu 2085 olmuş yavrumun maşallah..
Sonra NST ye gönderdi. Anammm bir sancılar çıktı, 70-80-90. Ben de hiç ağrı sancı yok ama. Sonra dil altı, serumlar falan tekrar NST ye bağlandım. Ama sancı dvm, birazcık azalmış. Ama yine devam ediyor.
Doktor eve gönderdi. Ama gün aşırı NST. Bir de Nidilat diye bir ilaç verdi. Ama prespektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorumda bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Kafam karıştı.
Kısacası erken doğum olabilir dedi, sebebini bilmiyorum ama içim çok rahat. Ben dışında herkes bir panik. Ama benim içim rahat. Rabbim korusun beni de, bebeğimide.
Bir de doğumla ilgili konuştuk. Normal doğum her zaman iyidrnbirşey yok. İkisinden de korkma, kendini şartlama dedi. Senin için iyi olan önemli dedi. Çatı muaynesinden sonra konuşalım dedi. Ama genel anestesi kesınlkle önermiyhorum. Anne için sonrası çok zor oluyor dedi. Sezaryan olursada 39. haftaya kadar beklerim dedi. Erkek bebeklerin akciğer geliimi daha geç oluyor dedi. Doktoruma guvenıyorum, kendimi ona emanet ettim.
Benden haberler bunlar canlarım. Kocacığımla sabah 10dan akşam 5e kadar hastanedeydik, yoruldum valla. Rabbim 36. haftayı görmeyi nasip etsin inşallahh.
Ahhh ah dün doktora gidicez, sonra da ikeaya gidicez diye seviniyordum. Buraya da yazmıştım.
Öncelikle arkadaşlar bebek tosunu dayıyor, kafasını yaslamış falanların hepsiiiii kasılmaymış. Doktorum önce elle ve usg ile baktı. bU ARADA BEBEğimin kilosu 2085 olmuş yavrumun maşallah..
Sonra NST ye gönderdi. Anammm bir sancılar çıktı, 70-80-90. Ben de hiç ağrı sancı yok ama. Sonra dil altı, serumlar falan tekrar NST ye bağlandım. Ama sancı dvm, birazcık azalmış. Ama yine devam ediyor.
Doktor eve gönderdi. Ama gün aşırı NST. Bir de Nidilat diye bir ilaç verdi. Ama prespektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorumda bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Kafam karıştı.
Kısacası erken doğum olabilir dedi, sebebini bilmiyorum ama içim çok rahat. Ben dışında herkes bir panik. Ama benim içim rahat. Rabbim korusun beni de, bebeğimide.
Bir de doğumla ilgili konuştuk. Normal doğum her zaman iyidrnbirşey yok. İkisinden de korkma, kendini şartlama dedi. Senin için iyi olan önemli dedi. Çatı muaynesinden sonra konuşalım dedi. Ama genel anestesi kesınlkle önermiyhorum. Anne için sonrası çok zor oluyor dedi. Sezaryan olursada 39. haftaya kadar beklerim dedi. Erkek bebeklerin akciğer geliimi daha geç oluyor dedi. Doktoruma guvenıyorum, kendimi ona emanet ettim.
Benden haberler bunlar canlarım. Kocacığımla sabah 10dan akşam 5e kadar hastanedeydik, yoruldum valla. Rabbim 36. haftayı görmeyi nasip etsin inşallahh.
Kadın Terlik / Sandalet Modelleri - Zizigo
bak tatlım bu sitede var bende burdan alıcam,bide düz siyah pullusu var oda güzel
pabbuc.comdada twigy ürünleri var aklında olsun cnm
canım benim geçmiş olsun bebeğin ve sen şimdi iyisindir umarım?
ya benim karnımda çok sık setrtleşmeler oluyor davul gibi geriliyor
ağrım falan da yok. Ben hep bebek hareketi diye yorumluyorum ama gitmeli miyim acaba
cnm gittim bugün çeyizciye yaptıklarımodel falan da vardı fiyatı sordum düşüp bayılcaktım 350 dedi onee beaaa yeni beşik alırım o fiyata ben dedim ve çıktım :)))cnm netten bi model bulcaksın çıktısını ve beşigi alıp bi perdeci yada ceyiz işlerini yapan biyer bulcan
göstercen modeli onlarda sana alman gerek malzemeyi söleyip sonrtada dikimi yapcaklar.
yani ben olsam böle yapardım sanırım
ohhh maşşallahh kocaman olmuş kuzucun :)) cnm idrar yolları enfeksiyonu çok sık çıkıyo artık sen sıkma canını iç ilaçlarını... benim doktorda ilaç vermiyo bol su iç diyo...slm kızlar nasılsınız bugün? biz kızımla şimdi doktordan geldik.. sağlığı yerinde şükür, 2470 gr olmuş iki haftada 430 gr almış, boyu da 45.7 cm olmuş kuzucuğumun.. ama benim idrarda enfeksiyon çıktı çok moralim bozulduantibiotik ve suda eritilcek granül verdi, akıntım için de fitil offffff ben ağrılara dayanıp ağlayıp parol bile içmezken bi ton ilaç kullanmak zorundayım
inşallah dönmez canım.. canım benim de 30 aralık yazıo usg çıktısında hatta haftam da 34+6, doktorum da 34+6 dasın dio sat a göre ama bence kafası karıştı 33+4 olmam lazım burda da öle yazıo, hesaplamalar mı farklı anlamıom ki... doktorum dedi ki sat a göre tahmini doğum tarihi 8 ocak 15 gün önce gelir 10 gün sonra gelir hanımın keyfine kalmış
canım 700 gr almışım ben de 430 unu kızım almış gerisi de benim artıkcanım boşver arada da yicen pide falan yoksa insan dayanamıo inşallah zamanlama tutar da gereksiz yere para ödemezsiniz canım benim
cnm çok sevindim babanın iyi olmasına şükür atlayyınız Allah bidaha başınıza vermesin inşallahh... benimkide bikaçgünüdür coştu canımı çok acıtıyoson ay napcaz bilmiyorum :)) kasılma olayını bende anlamış diilim aslında ama bi taraf şişiyo seviyorum iniyo nasıl kasılma oluyo o anlamıyomHerkese günaydın 3-4 gündür takip edemedim kızlar. Babam çarşamba günü ameliyat oldu Allah'ıma bin şükürler olsun ki ameliyat çok güzel geçti o günki stresimizi tabiki anlatamam Allah'ım birdaha yaşatmasın1 gün yoğun bakımda kaldı şimdi normal odada iyi olacak inşallah.Geçmişe bakamadım çok fazla ama hepinizi merak ettim herkes iyidir umarım az biraz gözatabildiğim kadarıyla;
Chekirdekk cnm çok çok sevindim inşallah vaktinde alırsın bebişi kucağına birdahada sıkıntı yaşamazsın merak ettim seni çok
Sonalfer canım sanada çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bidaha iyisin dimi şimdi sende bebişte?
Essira çok sevindim cnm iyi olmana eşinde daha çook pişman olacak bebişede kendine de iyi bak cnm
bende de 2 gündür çok ağırlık var oturup kalkmak çok zorlaştı gecelerde daha zor artık belimde ağrıyor çok,birde bebişin hareketleri çok sert canımı acıtıo sürekli hareket halinde yanlarım bile şişiyo bazen okadar ittirioki maşallah iyi bişeydir dimi bu kadar hareketli olmasıbazen diorum acaba böle dayadığında semsert olduğunda kasılmamı bu ama eminde olamıyorum açıkçası bebeğimin hareketleri olduğunu düşünüyorum kuzumda stresimi hissetti 2-3 gün doğal olarak oda huzursuzlandı sanırım
Bu arada öğretmen olan arkadaşlarımın Öğretmenler Günü Kutlu olsun,nice senelere
cnm terlikler çok şekerler ama hastanede tualete giderken falanda kullanıcaz ya bence yazık terliklere yinede sen bilirsin tabi ben hemşire terliği gibi bişi aldım orda idare etsin beni yeter ben kıyamam başka terliğe :))tecrübeli anneler ve anne adayları size bir sorum daha olucak hastane için ev terliği alsak ne olur..illa dışar terliğimi almalıyız akıl verin bana ben bunlardan istiyorum twigyde var çok beğendim.sonra yıkar evdede giyerim diye düşündüm ama:44:
Eki Görüntüle 560085 Eki Görüntüle 560086 Eki Görüntüle 560087
cnmm hiç takma kafana gayet normal düşük falan diil büyüdüğü için ona öle gelmiştir ...millet size birşey sormak istiyorum
lütfen objektif olun ama oldumu
göbüşümün son hali bu az önce çektim
sizce karnımda aşağı düşme var mı :18:
uzun zamandır görmeyen biri sanki biraz aşağı düşmüş dedi de canım sıkıldı
Eki Görüntüle 560093 Eki Görüntüle 560094 Eki Görüntüle 560095
cnm bana komşumuzdan geldi aslında örtüleri vardı ben sevmedim renklerini attım ki keşke atmasaydımbende artık başlamak istyrum şu ütü işine ama alıcaklarım var ya...canım bende aldım bu bambumya benzer ama bunun beyaz olanı benimkinin içinde yan korumalığı yatağı yorganı vardı içinde.sen boşmu aldın
canım bende pofuduk terlikler var ya ayıcıklı falan ama terlik olanları onlardan alıcam nolcakki çok şirin bence
cnm bazen bizim doktorda doğuma çıkmak zorunda kalıyo mecbur bekliyoruz keşke eşin okadar tepki vermeseydi orda doğuma alınan kişi sende olabilirdin oyuzden ben sabırla bekliyorum ... kiloya gelince 1 ayda 1 kilo alması normal cnm şuanda muhtemelen 2 yada 2200 olmalıdır :))Herkeslere selamlar güzel insanlar...
Öğretmen arkadaşlarımızın ve tüm öğretmenlerin gününü kutlarım..
Dün dr. randevumuz vardır. Güle oynaya oğlumu göreceğim için heyecanla gittik. Benim dr. zaten doğum izinine ayrıldığından geçen ay başka bir dr. a gitmiştim bu ay da yine o dr. dan randevu aldım neyse.. Saat 10:00 da randevumuz vardı ve tam vaktinde oradaydık, dr. ameliyata girdi 1 saat sonra çıkacak dediler ve bekleyen 9. hastaymışız.. yani 2 yada 2.5 saat beklememiz gerekecek. Eşim delirdi.. Dr. asistanına yağdırdı. Hızını alamadı müdüre gitti ona da yağdırdı.. Özel hastaneye geliyoruz, çalışan insanlarız nasıl bekleyelim, ssk dan ne farkınız kaldı, paramızla rezil oluyoruz..........gibi bir çok laftan sonra bizi başka bir dr. yönlendirdiler ve hemen muayene ettiler fakat basiretsiz lala bir dr. du. Sinir bozukluğundan soracağım hiçbir şeyi soramadım. Son anda geri dönüp kilosu kaç dedim ultrason çıktısına baktı ortalama bir şey söyleyeceğim 2.200 veya 2.300 dedi. 32 haftalık bebek için bu kilo normal mi? tam bir ay önce 1 kiloydu.
anladım canım ama o ne ya 350 ben beşiği 400 e aldım yuh yani iyi yapmışın adam kazıklyo resmen
ben bayılıyorum twigy nin ürünlerine
hiç ayagımdan çıkarmıyorum tavsiye ederim çok dayanıklı ve kaliteli oluyor
vala bende tavşanlarımı çıkarmıyorum:) sıcacık tutuyor.
3yıl öncesınde vardı en son noel babalıydı,... bunlarda çok tatlı cidden:)
bende de oluyo canım o kasılmalar herkeste olduğuna göre demekki normal
Geçmiş olsun canım.. Hakkında hayırlısı olsun.. Bende de oluyor o kasılmalar. Ama bebeğin totosunu yada başını yaslaması gibi geliyor bana..
canım benim geçmiş olsun bebeğin ve sen şimdi iyisindir umarım?
ya benim karnımda çok sık setrtleşmeler oluyor davul gibi geriliyor
ağrım falan da yok. Ben hep bebek hareketi diye yorumluyorum ama gitmeli miyim acaba
aaa süppermiş yaa.iyi denk gelecek 2 çocugununda dogum günleri.selam kızlar.1 haftadır giremedim,izne ayrıldım evde net yoktu.hepinizi çok merak ediyorum.inşallah herkes iyidir.geçmişi okuyamam heralde çok yazmışsınız.
benim çok ağrı ve sancılarım oluyor.nst de çıkmıyor.eğer herşey yolunda gider ve bebek beklerse 1 ocakta alıcak bebeği.oğlumda 1 ocak doğumlu.1 günde ikisinin doğum gününü çıkarırız aradan:))
bebişin kıyafetlerini yıkadım,küçük kızım(10.5 yaşında)ütülemiş hepsini dün ben evde yokken.o kadarda güzel katlamışki hepsini.çorapları,eldivenleri bile ütülemiş.çok uğraşmış.bende gelince yerleştirdim.
bebeğin battaniyesi ve benim pijamalarım eksikti.dün aldım.bitane siyah sarı puanlı bir tanede krem rengi pijama aldım.artık doğuma hazırız:))
bu arada doğum yapan olmadı dimi...
Kadın Terlik / Sandalet Modelleri - Zizigo
bak tatlım bu sitede var bende burdan alıcam,bide düz siyah pullusu var oda güzel
pabbuc.comdada twigy ürünleri var aklında olsun cnm
cnm gittim bugün çeyizciye yaptıklarımodel falan da vardı fiyatı sordum düşüp bayılcaktım 350 dedi onee beaaa yeni beşik alırım o fiyata ben dedim ve çıktım :)))
cnm terlikler çok şekerler ama hastanede tualete giderken falanda kullanıcaz ya bence yazık terliklere yinede sen bilirsin tabi ben hemşire terliği gibi bişi aldım orda idare etsin beni yeter ben kıyamam başka terliğe :))
kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmigünaydınnn...
ay ben geceliklerimi aldım yauwww.karar verdim sonunda ve aldım bi anda..L beden aldım ikisinide.şuan M bedenim Olur heralde yaa:44: neyse çgelince bu koca göbişimle olursa doğumdan sonrada olur sanırsamdeğiştirme şansı varmış sitede taksit seçeneğide var kızlar almayanlar alabilir bu siteden bunları aldım bakalım beğenicekmisiniz yaaa sabahlık almaktan vazgeçtim ben.giymiycem bişeyi almak istemedim..triko bi hırka almayı düşünüyorum diz hizasında..doğumdan sonrada giyerim..
Eki Görüntüle 560082 (çok sevdim bunuu))
Eki Görüntüle 560083 (bu resimde sağdakini aldım somon pembe renkte olanı )
buarada aldığım sitenin linki bu; Pierre Cardin 8690 | Pierre Cardin Mini Punto Lousa Gecelik 8690[/uri
kızlar bende 2takım pijama aldım, gecelik de gerekirmi acaba herkes bişey diyo ne yapacağımı şaşırdım.. sezaryanda gecelik daha iyi diyolar ne yapmalıyım acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?