Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
ay ALLAHIM neden bu kadar çok erken doğum tehlikesi olan insan var artık ya eskiden annelerimiz zamanında böylemidir bilmiyorum!Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
hepside yabancı markalar ama şunu belirtmek isterim ki ,tekstilin ucundan azıcıkta olsa tutan birisi olarak h&m ve zara gibi markalar iş yaptırdıkları ,kullandığı ürünlerdeki belgeleri , kimyasalları araştırmaları bir yana iş yaptırdıkları (ürünlerinin kumaş satınalması,dikilmesi,düğme ve fermuar alımlarının yapıldığı yerlerdeki çalışşanlarının dahi ) nasıl ışıkta çalıştıklarını dahi kontrol eden firmalardır.
elbtteki yapılan kampanya biz tüketicilerin faydalarına olabilcek türdendir fakat türk firmaları ile kıyslanamaz bile,hiç bi kumaşın üzerinde olmaması gereken boyayı bu firmaların imalatçıları fabrikalarına dahi sokamazken ,kullanılan yanlış bir boya hemen türk imalatçılarının yaptıracağı kumaşla ,aksesuar ile değiş tokuş yapılmaktadır...
nikel kaplama bir ürün hiç bi yabancı menşeeli tekstilciye gönderilemezken bebek ürünlerinde türk firmalarında çatır çatır kullanılıyor...
ama yinede sizleri kutluyorum...dikkat edilmesi bir konuolduğunu düşünüyorum
ah cnm benim dualarımız seninle..doktoruna güven ve korkma tatlım..hakkınızda hayırlısı olsun,rabbim bebeğini sana seni bebeğpine bağışlasın..Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
Kızlar birşey sorucam. Belki saçma gelebilir bazılarınıza, belki de hurafe olarak görebilirsiniz.
Ama cidden merak ediyorum. Şimdi lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz olayı var ya. Al basması olur gibi birşeyler söylenir hep. Mutlaka evin içinde birisi olması gerek falan diye, nedir bu? Hurafe midir?
Gerçek midir? Nedir bu işin aslı?
Bilen var mı? Şimdi herkesin anne-babası yanında olamaz. Yurt dışında yaşayanlar var. Yani bilmiyorum bana saçma geliyor birazcık.
Ama kafam da karıştı.
bu lohusa kadına yanlız bırakmama gibi şeylere inanıp inanmama konusunda bişey diemicem gerçekten.....ama karabasan malesefki bende de var yani adınında aslında karabasan olduğundan şüpheliyim.....tı dünyasında karabasan değil çünkü.uyku felci gibi bişey.değişik bişey bağıramıyosun konuşamysun ve korkuyosun........ama bana çok olur bu ara yani hamileliğimin ilk zamanlarında olurdu ama allaha şükür 4-5 aydır olmuyo.... dua ederek uyanırım çözlürüm her defasındaçok korkunç bişeydi ilk zamnalr ama alıştım öle bişe olduğunda hemen duaya başlyrum korkmyrum....ben lohusa değilim henüz....ve hamileliğimde olan bişiyde değil bu evlenmeden önce ramazan ayı geldi rahatım 1 ay dedim 1 ay boyunca geldi inanırmısın.tok karna yattığım için oluyodu sanırım çünkü hep sahurdan sonra oluyodu neyse çok konuştum bu konulara normalde pek girmem yalnızım evde istemeden ürküyrum yanlızken banyoya girmeyede cesaret edemem bazen ama aşıyrum mesela bugün duş aldım :))) inanma konusunda gerçekten karasızım :26:
Doğum Meleği: Perine Masajı
şu yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum
benim şuan okudugum kitapta da bu masaj tavsiye ediliyor
kız nerden buluyon böle ucuza aynı sabahlık internette 50 tlama ben giyemem bana afakanlar basar evim 25-26 derece oluyor çok sıcaklarım diye almadım.ama beğenmiştim.iyigünlerde kullan cnm
tontirikcim bana önerebileceğin bi int sitesi varmı böyle pijama vs alabileceğim.istirahat etmem gerektiği için kalan eksiklerimi internetten tamamlıcam mecburen
ayy çok teşekkür ederim canım ya süpersin valla :) mucccuukkkcnm ben kıyafetleri pek netten almıyorum.dokunmam ve denemem lazım.çatır çatır pazarlıkta yaparım:))netteen aldıgımda bunlar mümkün olmuyor
sadece fikir olsun diye netten modellere bakıyorum .sık kullanılanlarada eklemişim uygun gecelikleri.birazdan kopy yapcam
ben cok pahalı pijama gecelik alma taraftarı degilim.cünkü sıkılgan bi yapım var.uygun olsun , ceşit ceşit olsun ,işimi görsün ,ömürlük giymicez sonuçta
parası önemli degil diyorsan googleye lohusa pijama gecelik yaz yüzlerce çeşit var
Elija Hamile Çıtçıtlı Gecelik - Ürün Kategorileri
Elija Dantelli Sabahlık - Bebek / Çocuk bu sabahlık mevsimlik giymek için ideal sabahlık.ben cok üşürüm ondan polar tercih ettim.
Elija Dantelli Gecelik - Ürün Kategorileri mesela ben bunu cok begenmiştim.resmin üstüne tıkla büyüyor.ama işte ellemeden ,kalitesini bilmeden almak istemedim
Sabahlk yine mevsimlik bi sabahlık.buda cok hoş.markasıda güzel.
Gecelik / Pijama / Bebek / Çocuk bu sitede bebek anne ile ilgili herşey var.uygunada benziyor incele isterse
Butikbebe | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel İndirimli Alışverişin Adresi bu siteden gsstore tulum almıştım ogluma.bazı ürünler gayet indirimli.kargo ücretide cok degil.
Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler burdada sebamed ürünleri uygun
ucuz bebek şekeri mıknatıslı GittiGidiyor'da 67995383 bebek şekeri epeyy uygunn
yok ben dua okusamda olucağı varsa oluyo....seninkide değişikmiş....benimde bazen odadaki ayıcığı görüyrum hareket ediyo falan uyanınca durduğu yerde duryo ay çok ilginç şeyler ya...seni valla çok iyi anlyrum.....cnm bu karabasan banada çok olur..neden oluyo bi fikrim yok ama arada özellikle dua okumayı unutup uyuduğumda olur bana..herkesinki farklı olurmuş.mesela bana şöyle oluyor.önce kulaklarıma radyo cızırtısı gibi bir ses geliyor ve aynı şekilde uyanıkmışım gibi odayı görürüm yattığım yerdeki pozisyondan.ayakucumuzda gardolabımız bizim..yattığım yerden odanın karanlık oluşunu gardolabı görürken ayak ucumdan bi karaltı yanıma gelir ve yorganın üstünden kolumu başlar dürtmeye hep böyle görür korkarım.dediğin gibi hamileliğimin ilk zmanlarında bendeçok oluyodum..nedenini kestiremedim.ama çok kötü bi durum yaa..dilin dönmüyo dua okumaya ,uyanmaya çalışıyosun olmuyo..oku oku zor açılıyo uyanıyo insan.kaç kere ağlayarak uyanmışlığım vardır..
hocaya gittikten sonra düzeldi sanırım dimi canımcanım bana yıllardır karabasan basıyordu ınanır mısın yıllarca düzgün uyku uyyamadım
sonra ıste bu bebek kayıpları flnda yasyaınca bi de hocay gözükeyım dedım o zaman okununca
gectı benım cok şükür Allahıma...
karabasan beni ünv yurtta kalırken cok basardı.özlelikle sınav zamanları az şekerleme yapıyım diye yattıgımda gelirdi.
zaten uyurla uyumaz arasındayken gelirmiş.
uyumadan önce ön ,arka ,sag sol ,aşagı yukarı ayetel kürsü okuyup üflee
bide Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr .bunu günde 10 kez okuyana cin şeytan musallat olmazmış.
ben hergün okurum hamd olsun ölee karabasanlar filan basmıyor hiç
mersi şekerim :))ya sen varya akllı kadınssıııııınn nerden aldın bunu 30 liraya sendemi çamaşırcıdan aldın yoksa netten falanmı.çok güzel vallahi görsem alırdım bende kaçırmazdım
nasılsınız kızlar nası gidiyo,benim de yarın dr kontrolum var bakalım bebiş kilo aldımı diye... bende bi tartılım dedim 10 gün önce 60 kiloydum şimdi 62 çıkmışımanlamadım hızla kilo alıyorum ,inş bebeğim almıştır da...bu sıralar biraz gaz sorunum var ondan mı acaba fazla çıktım ya.... çünkü 10 gün de2 kilo fazla geldi bana
ay bugün baya konuştum allahım güzel geceler hayrlı geceler olsun inşallah....evet evet şekerleme yapınca banada oluyodu uyurla uyumaz olunca çok haklısın bak he.....dediğini kesinlikle yapıcam özellikle bu gece :)
hemen hemen her insan hayatında bunu 1 kere yaşar onu bilyrumda neden bazılarına daha çok olur bilmyrum ilginç :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?