2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım hayırlısı olsun üzülme çok erken bi hafta değilki ama

hem doktorum söylemsıtı gecen muayenede bebegın kalp atsıalrı yavaslamıssa müdehale ederiz bunun

için nst çok önemli demişti...suyun da azalmış yavrun sağlıklı olsun sen üzülme hıc

güzel haberlerle gel inşallah haberdar et bizi mutlaka

ay ALLAHIM neden bu kadar çok erken doğum tehlikesi olan insan var artık ya eskiden annelerimiz zamanında böylemidir bilmiyorum!
yiyip içtiklerimizden mi elektromanyetik dalgalardan mıdır nedir ?

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah yoluna girer her şey zamanında gelir yavrucuğun...

ewt kaynen katılıyorum. özellikle avrupada üretim yapan firmalar avrupa direktifleri gereği bu tip kimyasalları, ağır metalleri ürünlerinin hiçbir aparatında veya kendisinde kullanamazlar ve buna da çok dikkat ediyorlar doğru fakat tedarik zinciri denilen şeyi kontrol etmesi o kadar zor ki (sen de biliyorsundur içinde olduğun için) ürüne hammadde alınan tek bir firmanın hatası ürüne yansıyıp işte böyle rezalet durumlar ortaya çıkabiliyor. bu durumda sorumluluk yine ana üreticinin yani bu markaların. para kazanma konusunda gösterdikleri özeni malzeme aldıkları firmaları seçerken de göstermek mecburiyetindeler çünkü ucunda insan sağlığı söz konusu... türk firmalarını (istisnalar hariç) saymıyorum bile çünkü türkiyede avrupa direktifleriyle uyumlu yasa ve yönetmelikler olmasına rağmen maalesef kontrol ve mekanizması ülkemizde her zaman çok zayıf ve bu yüzden de tehlike daha büyük... Greenpeace'in bu büyük markaları seçerek ürünleri üzerinde test yapmasının nedeni bir türk markasından daha çok insana ulaşmaları ve daha büyük mağaza zinciri olmaları. ayrıca çevre ve insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratmayacaklarına dair devlete (ticarete başlarken) ve kamuoyuna verdikleri taahhüttür.

bu tip durumlarlarda biz tüketici olarak tepkimizi belli edersek firmalar da durumların düzeltmek için gerekli önlemi alırlar.

ah cnm benim dualarımız seninle..doktoruna güven ve korkma tatlım..hakkınızda hayırlısı olsun,rabbim bebeğini sana seni bebeğpine bağışlasın..

ayy canım benim oğlum öyle olduydu önce suyum azalmıştı ardından nts ye bağlandım bebeğin kalp atımı yavaşlamış dedi 11 di saat 37. haftadaydım aynı gün saat 1 de beni doğuma almıştı.korkma allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın inşallah.

vala saçmalık olduğu kesin
ama eskiden kadınlar bi hamile iken nazlanabiliyormuş onun dışında kaynanları nederse onu yapıyormuş vs...
hamılleıkte o yuzden her türlü hurafe çıkmış
40gun lohusayım deyı yatıyorlarmış belkıde o yuzden çok çocuk doğuuruyorlardı:)

ya kızlar geçmişi bile okuyamadım
bebeğim çok hareketlendi laptopa bıle bakacak halim yok
gece uyuyamıyorum sağdan sola dönmek 5km yol yürümek gibi ki daha 59gün var
hiç sıkılalmam hamılleık çok zevklı bebişimin hareketleri ni hissetmek müthiş diyordum ama şimdide eşime karnıma dokunma sen dokununca süreklı hareket edıyo biraz dursun uyusun diyorum
yemek yemek işkence eğilemiyorum tabağa:)
yemekten sonra2saat oturmak zoruma gidiyor ki işten yorgun gel yemek yap ama kanepeye uzanma hakkın yok!!!
çok mu nazlıyım?? öyle biri değilimdir ama ne biliyim???
okulda bir şekilde zaman geçiyor ama eve gelip yorgunluk basınca..
hele uyku vaktı gelince
uyuyamıyorummmm

gecmiş olsun cnm ,bol su iç bişicik olmaz inş.

karabasan beni ünv yurtta kalırken cok basardı.özlelikle sınav zamanları az şekerleme yapıyım diye yattıgımda gelirdi.
zaten uyurla uyumaz arasındayken gelirmiş.

uyumadan önce ön ,arka ,sag sol ,aşagı yukarı ayetel kürsü okuyup üflee
bide Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr .bunu günde 10 kez okuyana cin şeytan musallat olmazmış.
ben hergün okurum hamd olsun ölee karabasanlar filan basmıyor hiç

Doğum Meleği: Perine Masajı

şu yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum
benim şuan okudugum kitapta da bu masaj tavsiye ediliyor

yırtık oluşmaması için önemli şeyelrden biride ıkınma ve nefes alıp verme teknigini bilmektir
ben bu iki teknikle yırtıktan kurtuldum hamd olsun.doktorum kesi attı 3 dikişim var
ilk dogumlarda doktorlar risk almıyor kesiyi genelde atıyorlar.bende ilk dogumda kesi taraftarıyım

kız nerden buluyon böle ucuza aynı sabahlık internette 50 tl ama ben giyemem bana afakanlar basar evim 25-26 derece oluyor çok sıcaklarım diye almadım.ama beğenmiştim.iyigünlerde kullan cnm

tşkler cnm.ben alışveriş konusunda cok şanslıyımdır.mutlaka güzel uygun şeyler karşıma cıkar
mesela senin aldıgın gecelige ben daha önce bakmışım aslında başka bi siteden.sık kullanılanlarada eklemişim ,bugün gördüm fomb a link bakarken
fiyatı bu sitede 49.90 lira :) taksitte var.
Mark-ha.com. Pierre Cardin 8690 Mini Punto Lohusa Gecelik

bu arada resim olarak koydugum sabahlıgın aynısından degil benimki cnm.markaları farklı .ben ona benzedigi için eklemiştim o resimi.

canım moralini bozma bol su iç chekirdeğin dediği gibi..
allah hakkında hayırlısını versin inşallah.
tabi ki dualarıma seni de ekliycem bu akşam canım..
inşallah güzel haberlerini alırız yarın.. bizi habersiz bırakma.

nasılsınız kızlar nası gidiyo,benim de yarın dr kontrolum var bakalım bebiş kilo aldımı diye... bende bi tartılım dedim 10 gün önce 60 kiloydum şimdi 62 çıkmışım anlamadım hızla kilo alıyorum ,inş bebeğim almıştır da...bu sıralar biraz gaz sorunum var ondan mı acaba fazla çıktım ya.... çünkü 10 gün de2 kilo fazla geldi bana

tontirikcim bana önerebileceğin bi int sitesi varmı böyle pijama vs alabileceğim.istirahat etmem gerektiği için kalan eksiklerimi internetten tamamlıcam mecburen

cnm ben kıyafetleri pek netten almıyorum.dokunmam ve denemem lazım.çatır çatır pazarlıkta yaparım:))netteen aldıgımda bunlar mümkün olmuyor
sadece fikir olsun diye netten modellere bakıyorum .sık kullanılanlarada eklemişim uygun gecelikleri.birazdan kopy yapcam
ben cok pahalı pijama gecelik alma taraftarı degilim.cünkü sıkılgan bi yapım var.uygun olsun , ceşit ceşit olsun ,işimi görsün ,ömürlük giymicez sonuçta
parası önemli degil diyorsan googleye lohusa pijama gecelik yaz yüzlerce çeşit var

Elija Hamile Çıtçıtlı Gecelik - Ürün Kategorileri
Elija Dantelli Sabahlık - Bebek / Çocuk bu sabahlık mevsimlik giymek için ideal sabahlık.ben cok üşürüm ondan polar tercih ettim.
Elija Dantelli Gecelik - Ürün Kategorileri mesela ben bunu cok begenmiştim.resmin üstüne tıkla büyüyor.ama işte ellemeden ,kalitesini bilmeden almak istemedim
Sabahlk yine mevsimlik bi sabahlık.buda cok hoş.markasıda güzel.

Gecelik / Pijama / Bebek / Çocuk bu sitede bebek anne ile ilgili herşey var.uygunada benziyor incele isterse

Butikbebe | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel İndirimli Alışverişin Adresi bu siteden gsstore tulum almıştım ogluma.bazı ürünler gayet indirimli.kargo ücretide cok degil.
Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler burdada sebamed ürünleri uygun

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/ucuz-bebek-sekeri-miknatisli-67995383 bebek şekeri epeyy uygunn
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/kar-tullu-buyuk-kelebek-nikah-sekeri-miknatisli-68479009 bunun pembe ve maviside yapılıyormuş

Son düzenleme:
ayy çok teşekkür ederim canım ya süpersin valla :) mucccuukkk

evet bende çok hoşlanmıyorum aslında internetten alışveriş yapmaktan ama unnadodan bi kaç bişey aldım oğluşa bağımlılık yaptı aldıkça alası geliyor insanın :)

yok ben dua okusamda olucağı varsa oluyo....seninkide değişikmiş....benimde bazen odadaki ayıcığı görüyrum hareket ediyo falan uyanınca durduğu yerde duryo ay çok ilginç şeyler ya...seni valla çok iyi anlyrum.....

ay canım içim cız etti resmen.....inşallah nst de sonuç güzel çıkar....hayrlısı olsun hakkında
hocaya gittikten sonra düzeldi sanırım dimi canım

ay bugün baya konuştum allahım güzel geceler hayrlı geceler olsun inşallah....evet evet şekerleme yapınca banada oluyodu uyurla uyumaz olunca çok haklısın bak he.....dediğini kesinlikle yapıcam özellikle bu gece :)
hemen hemen her insan hayatında bunu 1 kere yaşar onu bilyrumda neden bazılarına daha çok olur bilmyrum ilginç :26:

cnm çok geçmiş olsun. bence hiçbirşey olmayacak sne de diğer bikaç arkadaş gibi sen de 1-2 güne toparlanıp çıkacaksın. ayrıca kalbini temiz tutu dualarımız seninle eminim doğum olsa bile sen de bebeğin de sağlıklı olacak en ufak şüphem yok. Cesaretini kaybetme. Çok öpüyorum seni.

ya sen varya akllı kadınssıııııınn nerden aldın bunu 30 liraya sendemi çamaşırcıdan aldın yoksa netten falanmı.çok güzel vallahi görsem alırdım bende kaçırmazdım
mersi şekerim :))
bizim burda bi çamaşırcıdan aldım.normal fiyatı 50 liraydı.ben pazarlık yaptım 30 a aldım cnm.pazarlık yapmak sünnettir.

bide tanıdık bi çamaşırcıdır.pijamalarımı ,iç çamaşırlarımı filan hep burdan aldım.adam tanır indirim yapar sagolsun.
aynı sabahlıktan kaldıysa alır yolarım sana şekerim.haftasonu eşimle cıktıgımızda bi bakıyım.

iyi akşamlar canım..iyiyiz çok şükür..kızım büyüyor maşallah hemde çok hızlı bir şekilde..bundan sonra hızla kiloo almamız gayet normal çünkü bebekler doğuma kadar alacakları kiloyu alcaklar..bence endişelenecek bir durum yok..yarın hayırlı haberler alırsın inş..

yurtta bana bi kac kez gelince hca bi tanıdık vardı ona sormuştum niye geliyor diye
imanı kuvvetli olanlara gelir genelde demişti :)) yani bana pek inandırıcı gelmedi ama dogruda olabilir bilemiyorum.
bana nerdeyse 10 yıldır gelmedi hamd olsun.
sana yazdıgım duayı yaz yatak odana as
yatmadan önce ihlas oku sonra ayetel kürsü sonrada 10 kez bu duayı oku .Allahın izniyle hiç bişi sana basmaz inş :)

dua okuyup yatmakla ilgili bi anım var aslında ama bazılarınız korkar diye yazmak istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…