- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
ayyyy öldümmm gülmekten yaaaaa süpermiş eşinn :)) benimki zcık hareket etsin hemen yanımda bitiyo anamm napıyo bu vur oğlum vur diyo :)))Dün geceden beri çok fenayım asit ağzıma kadar geldi artık. Gaviscon da bir fayda vermiyor. Bir mide hapına başlamayı düşünüyorum. Böyle bir yanma görmedim hayatımda. sırtımda midemden enseme kadar tuz ruhu dökülmüş gibi yanma var.
Hastane çantası için sonunda listemi yaptım. Şimdi bebek kıyafetlerini yıkayıp, 1-2 eksiği satınalmam kaldı. Ne olur ne olmaz erken gelirse diye bilgisayara düzgün birşekilde kaydettim kocam hazırlasın diye neyi nereye koyacağına kadar
Tam 1 ay sonra doğurmak istiyorum
ben de dün gece eşim uyurken elini göbeğime koydum. bir süre sonra panikle telefonu ver telefonuuu diyor. ne oldu dedim. rüya görüyor sandım. bebek çok oynuyor hastaneyi arıyacam demez mi. yat zıbar dedim yahh
kızlar anlatmayı unuttum. sabah hastaneye giderken yine kaza yapıyoduk biz
gittiğimiz yol tekyöndü.. ama manyağın biri tersten girmiş olmasına rağmen süratle geliyodu nerdeyse çarpışacaktık..
cok kısa mesafe diye kemer de takmamıştım. nerdeyse kafam cama carpıyordu.. eşim nasıl sinirlendi arabadan bir inişi vardı ki
adama kafa göz dalacak sandım.. hatalı olduğu halde özür de dilemiyor geri zekalı adam, bizimki iyice sinirlendi.
ama ödüm koptu.. kazadan cok eşim adama dalacak diye..
ya bayramdan beri bu üçüncü kazamız, allah koruyor bişey olmuyor ama iyice tırsmaya başladım ben..
Tontirik;
geçmiş olsun canım. sorma ben de bu sabah fenalaştım, eşimi gönderdikten sonra ben de hazırlanıp işe gidicektim ama nerdeeee sani göğsüme kocaman bir taş oturttular, nefes alamıyorum, sırtıma ağrı girdi, çarpıntım başladı. 1-2 saat yatmak zorunda kaldım, kalkamadım, annemi çağıramadım, hem ev uzak hem de bugün aşure yapacaktı, eşim zaten arabayla 1 saatlik mesafede çalışıyor. neyse biraz toparlandım, anneme gittim, ama araba kullanmak çok zor oldu. İşe öğleden sonra anca gelebildim, şimdi de benim kızçem içerde oryantal yapıyor :s
bu son 8 hafta çalışmama gerekli bişey galiba, boşunamı zorluyoruz acaba bişeyleri
cnm gecmiş olsun ,sadaka verin mutlaka.bide arabaya ayetel kursi filan asın.arabaya binmeden mutlaka oku üflekızlar anlatmayı unuttum. sabah hastaneye giderken yine kaza yapıyoduk biz
gittiğimiz yol tekyöndü.. ama manyağın biri tersten girmiş olmasına rağmen süratle geliyodu nerdeyse çarpışacaktık..
cok kısa mesafe diye kemer de takmamıştım. nerdeyse kafam cama carpıyordu.. eşim nasıl sinirlendi arabadan bir inişi vardı ki
adama kafa göz dalacak sandım.. hatalı olduğu halde özür de dilemiyor geri zekalı adam, bizimki iyice sinirlendi.
ya bayramdan beri bu üçüncü kazamız, allah koruyor bişey olmuyor ama iyice tırsmaya başladım ben..
canım yakıyı biliyorum ben fena yakıyo gercekten gebelikte kullanımı nasıl olur bilemem. yine de sen bilirsin.
sana nacizane tavsiyem, saf zeytinyagı varsa onu ısıt cezvede. birisi agrıyan tutulan yeri baya bi masajlasın zeytinyagıyla sonra sıcak su torbası veya ütüyle ısıtmış bi bezle orayı sıcak tutucak şekilde kapat canım.
ben 2 ay önce tutulmuştum 3 gün devinemedim, kalçadan belden, bu şekilde iyi gelmişti.
Ayy tatlım izledim şimdi. Gebelik sonrası henüz çatlaklar kırmızıyken müdahale edilebilir diyor, ilk 8 ay içinde müdahale edilirse geçermiş. Doğum sonrası artık çare arıcaz.. :/
Dün geceden beri çok fenayım asit ağzıma kadar geldi artık. Gaviscon da bir fayda vermiyor. Bir mide hapına başlamayı düşünüyorum. Böyle bir yanma görmedim hayatımda. sırtımda midemden enseme kadar tuz ruhu dökülmüş gibi yanma var.
ben de dün gece eşim uyurken elini göbeğime koydum. bir süre sonra panikle telefonu ver telefonuuu diyor. ne oldu dedim. rüya görüyor sandım. bebek çok oynuyor hastaneyi arıyacam demez mi. yat zıbar dedim yahh
gezmeye gidicektim ne güzel kargo gelicekmiş geceliklerim geliyor inş. olurda geri göndermemaaamiiiinnnnnn
valla gidiyom gezmeye bunlar 4'te falan anca gelir..gelirsede gelir iş çıkışı kocam gitsin alsın yauw misafirlikte mamalar vardır şimdi kaçarmıyemişim kargosunu öptüm sizleri kuzularım.bu gece 3 kere kalktık wc'ye.akar yerim aşağıya geldi döşek atsam olacak banyoya valla uyu uyan gına geldi valla ,,bi çıksın bu velet ısırıcam tototsunu ağlatıcam sonrada bağrıma basıcam ikide çimdik bacaklara oyyyy nası kıyarım pamuk oğluşuma ben
bence kullanılır.kas ve eklem agrılarını giderir diyor özelliklerinde.
kasların gevşemesiyle erken dogum olsa ozaman magnezyumda erken doguma sebep olurdu
o da kas agrıları ve kasılmaları gideriyor biliyorsun.
kendi doktorunun bilgisi yoksa başka doktora daha sorsan cok iyi olur cnm.yalnış yönlendirme yapmak istemem.
gecmiş olsun bu arada
Canım gebelıkte yakı yakmak "bence" doğru değil...tamamen kasları gevsetıyor
evet kaslarımız gevsesın ama bırden değil yavas yavas olmalı bence azbiraz dayan ve yapma yakı türü bişey...
ay can kızlar nasılsınız bakem. ben dün gece ölüyorum sandım.bundan sonra doğum çantasını arabaya koyacam yaa. korktum valla akşam ne yediysem çıkarttım mide yanmasından öldüm gaviskon içtim süt içtim banamısın demedi. geri yattım baktım resmen zehir akıyor ağzımdan uykuda kendi asidinden boğulan kadın olacaktım.sonra bi daha yatmadım o saattir ayaktayım valla. bugünde matbaada bi kaç işim vardı yürüyerek gidim dedim sanki bana dağ tırmandım gittiğim geldiğim yol 500 metre değil yahu.bugün fenalardayım anlayacağınız.
kızlar anlatmayı unuttum. sabah hastaneye giderken yine kaza yapıyoduk biz
ayyyy öldümmm gülmekten yaaaaa süpermiş eşinn :)) benimki zcık hareket etsin hemen yanımda bitiyo anamm napıyo bu vur oğlum vur diyo :)))
rengi yeşilse enfeksiyon olabilir.illa kokulu olması şart degil.doktorunla bi görüş .gecmiş olsunkizlar, bugun hep acik yesil ,koyu kokusuz bir akinti geldi hep. agrim yok . iltihap olsa koku agri olur diye bilyrum. sizde var mi boyle sey
saol canımm.. cok üstüste oldu gerçekten.. adam bütün gün direksiyon başında nedense hep ben yanındayken oluyor bu tip şeyler.. bende mi bişey var acabaa:26::44::44:Canım siz bir sadaka verin bence. Ya da evde istersen 3-5 yakınınla Yasin okuyun, dua edin. Rabbim kaçtır koruyor sizi. Allah korusun ya. Geçenlerde yine olmuştu hatırlıyorum. çok geçmiş olsun canıM....
canımm gecmıs olsun bence de bi sadaka verin Allah korumuş....
ayyy cnm yaaa çok geçmiş olsun valla verilmiş sadakanız varmış.. kuzum kısa mesafe bile olsa emliyet kemerini tak ben korkuyorum nolur nolmaz çok öenmli
cnm gecmiş olsun ,sadaka verin mutlaka.bide arabaya ayetel kursi filan asın.arabaya binmeden mutlaka oku üfle
aherdo cum çok geçmiş olsun balım. Artık doğum iznine çıksan iyi olacak sen de.
sadaka verin canım bir de hurafedir ama kurşun döktür bence nazarı alır ben inanırım
cnm gayet güzeller beğendiysen al tatlım..görmüştüm daha öncede güzel bencekızlar bunlarda benim kıfafetlerim nasıl bi bakın yorum yapın:)
Dagi DB9360 | Dagi Ekoseli Lohusa 0 Yaka Pijama Takm DB9360
https://www.hamile.co/dagi-pijamagecelik-sabahlik-esofman/dagi-ekose-hamile-sabahlik
kizlar, bugun hep acik yesil ,koyu kokusuz bir akinti geldi hep. agrim yok . iltihap olsa koku agri olur diye bilyrum. sizde var mi boyle sey
sorma bu herifler gaza geldi eşim akşam koyuyor elini tık yok demez mi aşure yesene dönsün biraz diye
neyse yedim bir kase aşureyi ama oğluş yüz vermedi yine babaya
kızlar bu arada dün akşam ben yine aşure yaptım
pazar günü de yaptığımdan kalmadığı için şirketteki arkadaşlar için yaptım tekrardan
bugün hepsi yedi, herkes çok beğendi.. patronum da dahil..
afferin kız sana dedi, hem hamilesin, hem çalışıyosun bir de eve gidip aşure yapıyosun dedi
cok hoşuma gitti valla pek bi sevindirik oldum..
ben şunu anladım ki yemekten çok yapmayı ve yedirmeyi seviyorum ben..
hele de yaptığım şeyler beğenilince nasıl hoşuma gidiyor.. kek börek pasta da cok yapar getirirdim buraya kızlar çok güzel olmuş deyince dünyalar benim olurdu
akşam da kücük bir kase yedim sıcakken, daha da yemedim..
ohh ellerine sağlık valla ben hiç cesaret edemiyorum aşure yapmaya anneme dicem o yapson ben yerim :)) komşumuz yapmış getirdi dün çok lezzetli olmuştu bayıldım :))
tşkler cnm sanada gecmiş olsun.
sen halaaa araba kullanıyormusun ,bence bırakmalısın artık.hem göbekten nasıl kullanıyon yaw ,ben 1 aydır kullanmıyorum
sen ne iş yapıyorsun?
kizlar, bugun hep acik yesil ,koyu kokusuz bir akinti geldi hep. agrim yok . iltihap olsa koku agri olur diye bilyrum. sizde var mi boyle sey
kızlar bu arada dün akşam ben yine aşure yaptım
pazar günü de yaptığımdan kalmadığı için şirketteki arkadaşlar için yaptım tekrardan
bugün hepsi yedi, herkes çok beğendi.. patronum da dahil..
afferin kız sana dedi, hem hamilesin, hem çalışıyosun bir de eve gidip aşure yapıyosun dedi
cok hoşuma gitti valla pek bi sevindirik oldum..
ben şunu anladım ki yemekten çok yapmayı ve yedirmeyi seviyorum ben..
hele de yaptığım şeyler beğenilince nasıl hoşuma gidiyor.. kek börek pasta da cok yapar getirirdim buraya kızlar çok güzel olmuş deyince dünyalar benim olurdu
akşam da kücük bir kase yedim sıcakken, daha da yemedim..
ya ben de gözümde büyütüyomuşum meğer.. cok teferruatlı geliyodu yapamam sanıyodum.. eşim illa yap diye ısrar edince yaptım..
cok da keyifliydi yapması, ikinciyi bile yaptım hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?