2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ayyyy öldümmm gülmekten yaaaaa süpermiş eşinn :)) benimki zcık hareket etsin hemen yanımda bitiyo anamm napıyo bu vur oğlum vur diyo :)))

ayyy cnm yaaa çok geçmiş olsun valla verilmiş sadakanız varmış.. kuzum kısa mesafe bile olsa emliyet kemerini tak ben korkuyorum nolur nolmaz çok öenmli

tşkler cnm sanada gecmiş olsun.
sen halaaa araba kullanıyormusun ,bence bırakmalısın artık.hem göbekten nasıl kullanıyon yaw ,ben 1 aydır kullanmıyorum
sen ne iş yapıyorsun?

cnm gecmiş olsun ,sadaka verin mutlaka.bide arabaya ayetel kursi filan asın.arabaya binmeden mutlaka oku üfle

aherdo cum çok geçmiş olsun balım. Artık doğum iznine çıksan iyi olacak sen de.

Dodehimini, yeşil renk akıntının pek iyi olmadığını okumuştum internette, istersen doktoruna sor,kafan rahat etsin.

ne kadar ısıtacağım zeytinyağını yanmayayım sonra sağol canım deneyeceğim bunu, yakı bana çok iyi gelir normalde ama gebelikte korkuyorum valla

Ayy tatlım izledim şimdi. Gebelik sonrası henüz çatlaklar kırmızıyken müdahale edilebilir diyor, ilk 8 ay içinde müdahale edilirse geçermiş. Doğum sonrası artık çare arıcaz.. :/

nasıl bir müdahale imiş bu peki lazer falan mı

ay çok güldüm sana da kocana da alemsiniz valla

mide yanması çok kötü yaa ben artık acı bir şey yiyemiyorum baharat acı feci yakıyor midemi halbuki çok severim ama dikkat etmek zorunda klacağım galiba unutup yediğimde burnumdan geliyor malesef tövbe ediyorum

teyzemin de bugün misafirleri varmış nasıl özendim hasta olmasam gidip yaptığı enfes mamişlerden yerdim diye nasıl özledim misafir yemeklerini valla gittiysen afiyet olsun arkadaşım
annem gelsin ben de yaptırayım bir kaç çeşit oturup hepsini ben yiyeceğim çok canım çekti ay

ne bileyim cesaret edemiyorum çok iyi gelir bel ağrısına ama feci yakar bir de erken doğurursam sonra vicdan azabından ölürüm biraz daha sabredeceğim bu arada netten bir kaç gebelikte gevşeme hareketi gördüm strech ler falan bir de onları deniyeceğim inşallah işe yarar

Canım gebelıkte yakı yakmak "bence" doğru değil...tamamen kasları gevsetıyor

evet kaslarımız gevsesın ama bırden değil yavas yavas olmalı bence azbiraz dayan ve yapma yakı türü bişey...

dediğin gibi biraz daha dayanmaya karar verdim ayşe ne olur ne olmaz şu ısıtılmış zeytinyağını deniyeyim bir de

geçmiş olsun canım

sadaka verin canım bir de hurafedir ama kurşun döktür bence nazarı alır ben inanırım

kızlar herkesler iyidir inşallah...

tzeyno... canım hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün,herşey yolundadır inşallah.görünce şaşırdım yaa sıra bizlere de geliyor hadi hayırlısı

tontirik... canım çok geçmiş olsun,işimiz gittikçe zorlaşıyor sanki

hepinizi öpüyoruz

ayyyy öldümmm gülmekten yaaaaa süpermiş eşinn :)) benimki zcık hareket etsin hemen yanımda bitiyo anamm napıyo bu vur oğlum vur diyo :)))

sorma bu herifler gaza geldi eşim akşam koyuyor elini tık yok demez mi aşure yesene dönsün biraz diye
neyse yedim bir kase aşureyi ama oğluş yüz vermedi yine babaya

Canım siz bir sadaka verin bence. Ya da evde istersen 3-5 yakınınla Yasin okuyun, dua edin. Rabbim kaçtır koruyor sizi. Allah korusun ya. Geçenlerde yine olmuştu hatırlıyorum. çok geçmiş olsun canıM....
saol canımm.. cok üstüste oldu gerçekten.. adam bütün gün direksiyon başında nedense hep ben yanındayken oluyor bu tip şeyler.. bende mi bişey var acabaa:26::44::44:

canımm gecmıs olsun bence de bi sadaka verin Allah korumuş....

evet canım bi sadaka vermek şart oldu.. sölücem bu akşam eşime..o halleder.

ayyy cnm yaaa çok geçmiş olsun valla verilmiş sadakanız varmış.. kuzum kısa mesafe bile olsa emliyet kemerini tak ben korkuyorum nolur nolmaz çok öenmli

evet bundan sonra takıcam kısa mesafe bile olsa ne olacağı belli değil, trafik manyak kaynıyor..

cnm gecmiş olsun ,sadaka verin mutlaka.bide arabaya ayetel kursi filan asın.arabaya binmeden mutlaka oku üfle

ya benim kocam evden cıkarken başlar okumaya, arabaya biner okumaya devam eder.. duasız hiç bişey yapmaz.. yatağa girerken, uyumadan önce, kalkınca.. yani cok inançlı bir adam gerçekten.. buna rağmen oldu ya olacağı varmış diyorum .. ama bi ayetel kürsi alıp asalım canım iyi dedin..

aherdo cum çok geçmiş olsun balım. Artık doğum iznine çıksan iyi olacak sen de.

bugün aldım canım iş görmezlik belgemi.. önümüzdeki salı son. saol canım benim..

sadaka verin canım bir de hurafedir ama kurşun döktür bence nazarı alır ben inanırım

saol canım.. kurşun döktürmeyeli yıllar oldu yaa zeynepcim :)) hurafe falan değil bence ben seviyorum böyle şeyleri :)))

kizlar, bugun hep acik yesil ,koyu kokusuz bir akinti geldi hep. agrim yok . iltihap olsa koku agri olur diye bilyrum. sizde var mi boyle sey

cnm öncelikle geçmiş olsun..moralini bozmak gibi olmasın korkma hemen ama yeşil akıntı iyi değil diye biliyorum doktorunu ara hemen bence.yüksek derecede enfeksiyon olmuş olabilirsin ve bu bebeğine iyi değil cnm

Son düzenleme:
oooh gezmeye iyikide gitmişim kıııızzz kargo margo gelmemiş boşuna bekliycekmişim valla...bebek arabamda böyle geç gelmişti UPS bizim tarafa geç getiriyo anlaşılan kargoları
yanlız onu bunu yedim şekerim kesin tavan yaptı kuzum yağ depolamıştır yine tombişko tosun olacak benim oğlan anası tutamıyor boğazını yaaa şimdi süt içiyorum içine tarçın atttım düzenlesin diye şekerimi

sorma bu herifler gaza geldi eşim akşam koyuyor elini tık yok demez mi aşure yesene dönsün biraz diye
neyse yedim bir kase aşureyi ama oğluş yüz vermedi yine babaya

onarında hoşuna gidiyo hareketler :)) bizimki çok komik yaaa videoya çeksem gülmekten ölürsünüzz gelir göbegime bağırır oğlumm efeee bööööö diye sonra göbüşüme vurur tepikle oğlum diye :)) geçen gün hıçkırıyodu kuzum gel hıçkırıyo dedim nee onudamı hissediyosun diyo geldi kulağını dayadı bana bakıp sırıtıyo sonra bi ark la konuşuyodu telde hıçkırıklarını bile duyuyorum diye hava yapıyo :))

kızlar bu arada dün akşam ben yine aşure yaptım

pazar günü de yaptığımdan kalmadığı için şirketteki arkadaşlar için yaptım tekrardan

bugün hepsi yedi, herkes çok beğendi.. patronum da dahil..

afferin kız sana dedi, hem hamilesin, hem çalışıyosun bir de eve gidip aşure yapıyosun dedi

cok hoşuma gitti valla pek bi sevindirik oldum..

ben şunu anladım ki yemekten çok yapmayı ve yedirmeyi seviyorum ben..

hele de yaptığım şeyler beğenilince nasıl hoşuma gidiyor.. kek börek pasta da cok yapar getirirdim buraya kızlar çok güzel olmuş deyince dünyalar benim olurdu

akşam da kücük bir kase yedim sıcakken, daha da yemedim..

ohh ellerine sağlık valla ben hiç cesaret edemiyorum aşure yapmaya anneme dicem o yapson ben yerim :)) komşumuz yapmış getirdi dün çok lezzetli olmuştu bayıldım :))

ohh ellerine sağlık valla ben hiç cesaret edemiyorum aşure yapmaya anneme dicem o yapson ben yerim :)) komşumuz yapmış getirdi dün çok lezzetli olmuştu bayıldım :))

ya ben de gözümde büyütüyomuşum meğer.. cok teferruatlı geliyodu yapamam sanıyodum.. eşim illa yap diye ısrar edince yaptım..
cok da keyifliydi yapması, ikinciyi bile yaptım hehehe

tşkler cnm sanada gecmiş olsun.
sen halaaa araba kullanıyormusun ,bence bırakmalısın artık.hem göbekten nasıl kullanıyon yaw ,ben 1 aydır kullanmıyorum
sen ne iş yapıyorsun?

Teşekkürler.. Evet ben maalesef hala Rabia kullanıyorum, zor oluyor gercekten, hele bir de benim karnım normalden daha büyük, karın yapım dar olduğu icin bebis biraz dışlarda dürüyor. Kendimi serseriler gibi hissediyorum araba kullanırken, koltuğu baya bir geriye yatırmak zorunda kalıyorum :s ama başka şansım yok, evim ile isim arasında saate bir otobüs var, dolmuşlar gitmeye kalksam 2 dolmuş değiştirmem ve bir saat yol gitmem gerek, esim sabah erken gidiyor, aksamuzeri ne zaman gelecegi belli olmuuyor, dolayisiyla araba benim icin daha kolay. Ben üniversitede öğr. Gör. Olarak çalışıyorum, esnek calışma saatlerine sahibim Allahtan ama koca bir karinla gidip gelmek ve oturmak zor gelmeye başladı....

kizlar, bugun hep acik yesil ,koyu kokusuz bir akinti geldi hep. agrim yok . iltihap olsa koku agri olur diye bilyrum. sizde var mi boyle sey

Canım ya bana biraz garip geldi, doktoruna sor bence...

Ohhh ellerine saglık, bize de gönder :))

ya ben de gözümde büyütüyomuşum meğer.. cok teferruatlı geliyodu yapamam sanıyodum.. eşim illa yap diye ısrar edince yaptım..
cok da keyifliydi yapması, ikinciyi bile yaptım hehehe

yaa eşim diyo aslında ama yok yaa bu sene yapamam ben çok teferrutlı gerçekten herşeyi tek tek ıslat tek tek haşla sonra birleştir pişir falann yokk ben almim bu sene :))

şimdi baktım az da olsa yıne var
ya ayıp oluyo belkide sümük gibi
forumda baktım çogu kişi yaşamış,kımınde ıltıhap çıkmış kımınde bişi yok demiş doktor
ama hep 30haftadan sonrakı donemde yaşamışlar

nasılsınız kızlar...bizmde sabah dr kontrolümüz vardı bebişim kilosuna bakıldı almış ama yıne geriden gidiyoruz sağlımız iyi...napalım minyon bi bebiş olcak sağlıklı olsunda:) hala dönmedi bebeğim inatçı çıktı bakalım ne olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…