2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım benim bebeğimde dönmedi hala 35. haftayız, bugün kayınvalidemle konuşuyodum onunda tersmiş bebeği ama dr döndürmüş ,bende şaşırdım nası oluyo diye..ben dr sormuştum dönmesi için bi yöntemi falan varmı diye yokkk dedi... eee ozamanlar da nası yapılıyomuşş.......

Benimki ters bile durmuyor.Başından beri enlemesine karnımda kedi gibi yatıyor secdedeymiş gibi ve o eller ayaklar genital bölgemde mahvediyor beni.Hiç de dönücek gibi durmuyor ama doğumuna 1 gün kala bile dönen varmış paniğe gerek yok

slm kızlar aynı durumdayız beklemek ve dua etmekten başka çaremiz yok sanırım benim gibi telaş yapmayın ama dün baya üzülldüm ama elden gelen bişey yok. acaba normal doğumda açılmadan dolayı bebişi karın içinde mi çeviriyolar bilmiyorum ama nasıl cesaret edilir ki ben cesaret edemem sanırım daha vaktimiz var inş.. döner bebişlerimiz....

selam canım bende çok üzldüm dua ediyorumm inş...normal doğumu çok istemiştim,dr da 38.haftadan sonra zor biraz dönmesi diyo benim doğum 4 ocak gözüyo 40. hafta oluyo yani.. hayırlısı hakkımızda..

selam canım bende çok üzldüm dua ediyorumm inş...normal doğumu çok istemiştim,dr da 38.haftadan sonra zor biraz dönmesi diyo benim doğum 4 ocak gözüyo 40. hafta oluyo yani.. hayırlısı hakkımızda..
dua edelim canım benim dr daha bu haftadan dönmez artık der gibi konuştu canımızı sıkmayalım cnm eğer meleklerimiz dönmezse de hakkımızda böylesi hayırlıymış demek kalıyor ama inş... dönerler de normal doğum yaparız bizde hayırlısıyla.... AMİN

canlarım benimkide dönmedi hala demiştim... ben kaç gündür araştırıyorum bu konuyu.. erken doğum olmaması için 35.haftadan sonra dönmesi lazımmış.teyzemin kızının 37.haftada döndü yazdım..komşumuza sordum doğum yapan arkadaslarıma sordum yine bugün.arkadaslarım hep son 2 hafta varken döndü dediler.komşumuzun bi 6.ayın sonunda dönmüş.doktor erken doğum rüskin var dikkat et demiş hep..erkek çocuğu olmasına rağmen.36.haftada doğum yapmış çalıştığı için dikkatte edemedim kendime ozman dedi..erken doğum yaptım dedi...doktorumda son 2 haftaya kadar vakti var sabırlı ol dönmesin zaten dedi geçenki kontrolümde..kanala nekadar geç girerse okadar iyi senin için dedi..tabi bebeklerinin başı dönen anneler korkmasınlar bu yazdıklarımdan..ama genelde erken dönenlere erken doğum riskinin olduğunu söylüyor doktorlar.burda bikaç arkadasta öle yazmıştı diye söylüyorum.. dönmezsede napalım..sağlıklı olsunlarda..Allahtan hayırlısını diliyorum bebeğim ve kendim için..doğurganlığımızı ispatladık ya şükür..bebek hasretiyle yananlar var kıyamam..rabbim aratmadı ya şükürler olsun

ay canım gözün aydın:) sen hemencik nasıl girdin ki nete:)
ay vala elımızd eolsa doğumhaneden canlı bağlancaz kk ya:)
güle güle buyut Allah sağlık sıhat versin

canım geçmiş olsun
günlerimiz aynı ,sıkıntılarımızda aynı
3gundur bendede nefes darlığı var
yatmak ızdırap gıbı...
sağımdan soluma donmek,tuvalete gıtmek
ama bugun öncekı günlere göre iyiyim oyle davam etse bende de yakındı ağlamalar..
umarım senınkıde azalır

Benım doktorum 32den ıtibaren döner en geç 35e döner dei 35den sonra ne oluyor dedım ihtimal azalıyor ama son gün bile dönen oluyor dedi yanı 35de dönmedi dönmez demek değilmiş

kızlar sizin göbek delikleriniz pırtladımı ya bende bi gelişme yok :)
Ayy sorma çok sinir bozucu bi görüntü bide ince badi giyince belli oluyo yani benımde prtladı ne güzel işte sevin böyle bişey yaşamadın diye
benim kocamda cok ödlek bebek hareketleri konusunda
elini koyuyom anında cekiyor,ben korkuyorum diyorrr :))
kalıbına bakanda bişi sanır,dogmamış bebegin tekmesinden korkuyor koca adam.
Ayy benım eşimde oğluyla kavga ediyo resmen korkuyorum çocuğu daha doğmadan panikatk yapacak karnımın alt tarafında ya başı bi öpüyo çocuk nasıl tepki vereceğini şaşırıyo valla tabi benimki mest. Anlıcağın eşim doğmamış çocuğuyla kavga ediyo resmen
Canım ben çok beğendim ama mavi rengi okadar güzel görünmedi gözüme diğeri çok daha çık duruyo

Ayy canım yaa bu aralar ne çok kaza atlattınız siz öyle verilmiş sadakanız varmış valla. Canım sadece fakire yardımın dışında eğer durumunuz varsa bebişiniz doğunca akika kurbanı kes rabbim hep yanınızda allaha şükür ama kan akıtmak çok daha iyi

Ahaha sende benim gibi ye ye ondan sonra kendine gelebilmek için ne yapacağını şaşır
Amannn boşver sefan olsun iyikide evde oturup kargoyu beklememişsin ben çok seviyom ev oturmalarına gitmeyi

Canım neden ayıp olsun sonuçta bilgi almaya çalışıyorsun sende . Keşke bilgim olsada bilgilendirebilsem hoş her halukarda en doğru bilgiyi doktorun verecek kontrole gitmesen bile en azından bi tel et derim ben belkide gel tahlil yapalım der

Olsun canım sen bebişin doğunca güzelcene beslersin tontiş bi bebiş yaparsın onu yeterki sağlıklı olsun. Rabbim dermansız dert vermesin

herkese ii akşamlar kızlar az kaldı dogumlarımıza allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inş
Aminnnnnnnnn. Rabbim cümlemize sağlıklı bi şeilde kucağımıza almayı nasip etsin. Kimseyi evladıyla sınamaın işllah

Ayy canım benim baş aşağı ama bazen aşağıya bi sancı giriyo şimdi elini kolunu çıkaracak hehalde diyorum. Sen kimbilir neler hissediyorsundur acaba sürekli genital bölgene vuruyordur çok acı verir herhalde

Aaa olurmu doğum cantamı hazırlarken eşim ipadı da koy diyo kk ya neler yaşadığını yazarsın diyo hemde ciddi ciddi yok artık okadarda değil dedim zaten bi aksilik çıkmazsa 1 gün kalcam hastanede ondada uğraştırma beni dedim. Aslında benımde aklıma geldi kvlerin filan tepkisini alırım diye gerek yok dedim ama ilavede ettim ben o ara telle idare ederim yazılanları okurum neler yaşadığımı da yazarım onlara dedim. yani hastanede de kusur kalmıcam burdan işallah naklen canlı yayın yapcam

Aaa olurmu doğum cantamı hazırlarken eşim ipadı da koy diyo kk ya neler yaşadığını yazarsın diyo hemde ciddi ciddi yok artık okadarda değil dedim zaten bi aksilik çıkmazsa 1 gün kalcam hastanede ondada uğraştırma beni dedim. Aslında benımde aklıma geldi kvlerin filan tepkisini alırım diye gerek yok dedim ama ilavede ettim ben o ara telle idare ederim yazılanları okurum neler yaşadığımı da yazarım onlara dedim. yani hastanede de kusur kalmıcam burdan işallah naklen canlı yayın yapcam

ewt canım herkes farklı bişey diyoo özellikle dr lar..artık Allaha emanetiz inş

bizim burada 36. haftaya kadar doner geri doner onemli degil, 36. haftadan sonra duruma bakariz diyorlar. bizim kiz donup duruyordu, sonradan basasagi kaldi (sanirim).

bebegi basasagi dondurmek icin sizin deneyebileceginiz bir iki sey var. mesela asagidan muzik dinletmek: muzikcalarinizi bacaklarinizin ustune, gobeginizin hemen altina koyun, muzik calin. ikincisi popoyu yukarida birakan hareketler: ya secde pozisyonundayken poponuzu dikerek, ya da sirtustu dizler bukuk yatarken eller ve dirsek ile destekleyerek popoyu ve beli yukari kaldirarak. ilki daha kolay olur bu gobeklerle. ilkinde popoyu dikmisken saga sola sallayin biraz. bir de karanlik ortamda gobegin alt tarafindan isik tutun diyorlar, bebisler su anda disaridan gelen asiri isigi gorebiliyorlar. sonuncusuu bilemiyorum ama bence muzik ve popo dikmek ise yariyor, yeri daha da daralmadan deneyin bence. bu yazdiklarimi denemekten zarar gelmez, faydasi olursa ne ala.

doktorlarin inversion denilen bir teknikle bebekleri cevirmeleri mumkun ama pek tercih edilen bir metod degil.

Ah canım ya cidden Allahım hepimizin yanında olsun. Gebelik cidden cok zor. Hamılelık surecınde catlaklar, kilo alımı, mide yanmaları, kas ağrıları yaşadığımız tüm sıkıntılar yavrularımız için. Yavrum iyi olsun tüm bu sıkıntılar ona kavuşmak için. Sizlere de Allah kolaylık versin. Bizler 1 taneyi düşünüyoruz. Kaygılanıyoruz sizler de 2 tane çok zor... Inşallah bebişlerini zamanında alırsın sen de kucağına. Şurda 1 ay kalmış. BeklesInler azcık :))

öyle canım sabah kızgındım ama şimdi geçti :) ama azcık nazlancam hamileyim ben )

e nazını yap tabi canım o en doğal hakkın

geçmiş olsun canım. mide yanması çok fena bişey, bazı akşamlar bende de çok oluyo yediklerinin çok etkisi oluyo, ben mesela yağlı yada biberli bişey yediğimde çok oluyo

kızlar sizin göbek delikleriniz pırtladımı ya bende bi gelişme yok :)

yook benimki de pırtlamadıı, yani eskiye nazaran daha ileride ama dışarıya pırtlama yok

maşşallah ya ne güzelll, inşaallah hepimiz böyle güzel bakarız bebeklerimize ve ileride anlatırız senin gibi

Kusura bakmayın ama burdaki doğurganlığını ispatlamak ifadesi çok rahatsız edici geldi bana.İnsanın çocuk sahibi olması takdir edersiniz ki tamamen Allah ın iradesiyle ve ikramıyladır kimse bişey ispatlıyor değildir.7 senedir beklemiş ve bunun eksikliğini yaşamış biri olarak zaman zaman duyduğum bu tür ifadeler de canımı yakmıştır.Umarım bu tür ifadeleri normal ortamlarda kullanmazsınız çünkü gerçekten canı yanan insanlar olabilir o ortamlarda bazen bizim farkında bile olmadığımız

canım panik yapma hemen, daha zamanı var dönme ihtimali de var bebeğinin. kalça çıkıklığı, kalp hastalıkları gibi rahatsızlıkların makat geliş bebeklere has olacağını düşünmüyorum, böyle bir durum doğum için zordur sadece.. daha zamanın var inşaallah bebeğin dönecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…