günaydın kızlar herkese fazla yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizleri.... Dün bizim dr kontrolümüz vardı ve kızımız ters dönmüş yani makat geliş dedi dr bide hiç bişey yokmuş gibi e sezeryan olursun daha iyi filan diyince çok moralim bozuldu eve geldim bide netten dr. nevranın yazısında makat geliş doğumlarda kalça çıkığı ve kalp hastalıkları sık görülür yazınca daha kötü oldum ağlamaktan helak oldum desem yeridirARANIZDA BEBEĞİ DÖNMEYEN VAR MI KIZLAR VEYA TANIDIKLARINIZDAN BÖYLE DOĞUM YAPMIŞ DUYDUNUZ MU? bu arada dr muz özeli bırakmış başka dr bulmam gerekecek ben en baştan beri başka hiç bi dr gitmedim bu durumada sinir oldum.... ama Allahtan hayırlısı gelir diyorum demekli böyle olması hayırlıymış........
slm kızlar aynı durumdayız beklemek ve dua etmekten başka çaremiz yok sanırım benim gibi telaş yapmayın ama dün baya üzülldüm ama elden gelen bişey yok. acaba normal doğumda açılmadan dolayı bebişi karın içinde mi çeviriyolar bilmiyorum ama nasıl cesaret edilir ki ben cesaret edemem sanırım daha vaktimiz var inş.. döner bebişlerimiz....
dua edelim canım benim dr daha bu haftadan dönmez artık der gibi konuştu canımızı sıkmayalım cnm eğer meleklerimiz dönmezse de hakkımızda böylesi hayırlıymış demek kalıyor ama inş... dönerler de normal doğum yaparız bizde hayırlısıyla.... AMİNselam canım bende çok üzldüm dua ediyorumm inş...normal doğumu çok istemiştim,dr da 38.haftadan sonra zor biraz dönmesi diyobenim doğum 4 ocak gözüyo 40. hafta oluyo yani.. hayırlısı hakkımızda..
nasılsınız kızlar...bizmde sabah dr kontrolümüz vardı bebişim kilosuna bakıldı almış ama yıne geriden gidiyoruz sağlımız iyi...napalım minyon bi bebiş olcak sağlıklı olsunda:) hala dönmedi bebeğim inatçı çıktıbakalım ne olucak..
Benimki ters bile durmuyor.Başından beri enlemesine karnımda kedi gibi yatıyor secdedeymiş gibi ve o eller ayaklar genital bölgemde mahvediyor beni.Hiç de dönücek gibi durmuyor ama doğumuna 1 gün kala bile dönen varmış paniğe gerek yok
cnm sakın kendini üzme.bebeğin 35.haftalık gayet iyi haftası.sen iyi düşün ki iyi olsun.
size güzel haberlerim var.oğlum bugün dünyaya geldi.32.haftayı doldurdu ama daha fazla sabredemedi:)
çok şükür iyi.biraz küvezde kalıcak ama herşey yolunda çok şükür.
Allah sizlerinde bebişlerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
oğlum aralık bebişi oldu ama ben yine de burdaym:)
zor zamanlarımda çok destek oldunuz.çok tşk ederim hepinize.
fırsat buldukça yazarım yine.
günaydın arkadaşlarr
berbat bi gece geçirdim.ilk kez nefes darlıgı yaşadım.canım cıkıverecek gibi geldi. eşim devamlı okudu yastıgımı yükseltti resmen oturur vaziyette uyumaya calıştım.
mide bulantım oldu ve karnımda kaskatı oldu.kasık agrım felaketti
tam uykuya dalıyom çişim geliyorrr
oturdum agladım gece gece.eşimede rahat vermedim ,adam zaten geç geldi , cok yorgundu bide ona üzüldüm uyutmadım diye.
sen yeterki iyi ol ben hiç uyumayım diyor ,o öle dedikce benim daha cok aglayısım geldii hıçkıra hıçkıra agladım rahatladım :)
ofss daha 2 ay var.son dönemlerde ne yapcaz bilmiyorum
kızımda ben daha rahattım ya.bu koca pipili beni mahvettii.
kızım cok sakindi karnımdaykende.dogdugundada uslu bi bebekti
anammm bu bebenin hiç dur duragı yok ,dogdugundada böle olursa ayvayı yedik biz
canlarım benimkide dönmedi hala demiştim... ben kaç gündür araştırıyorum bu konuyu.. erken doğum olmaması için 35.haftadan sonra dönmesi lazımmış.teyzemin kızının 37.haftada döndü yazdım..komşumuza sordum doğum yapan arkadaslarıma sordum yine bugün.arkadaslarım hep son 2 hafta varken döndü dediler.komşumuzun bi 6.ayın sonunda dönmüş.doktor erken doğum rüskin var dikkat et demiş hep..erkek çocuğu olmasına rağmen.36.haftada doğum yapmış çalıştığı için dikkatte edemedim kendime ozman dedi..erken doğum yaptım dedi...doktorumda son 2 haftaya kadar vakti var sabırlı ol dönmesin zaten dedi geçenki kontrolümde..kanala nekadar geç girerse okadar iyi senin için dedi..tabi bebeklerinin başı dönen anneler korkmasınlar bu yazdıklarımdan..ama genelde erken dönenlere erken doğum riskinin olduğunu söylüyor doktorlar.burda bikaç arkadasta öle yazmıştı diye söylüyorum.. dönmezsede napalım..sağlıklı olsunlarda..Allahtan hayırlısını diliyorum bebeğim ve kendim için..doğurganlığımızı ispatladık ya şükür..bebek hasretiyle yananlar var kıyamam..rabbim aratmadı ya şükürler olsun
Ayy sorma çok sinir bozucu bi görüntü bide ince badi giyince belli oluyokızlar sizin göbek delikleriniz pırtladımı ya bende bi gelişme yok :)
Ayy benım eşimde oğluyla kavga ediyo resmenbenim kocamda cok ödlek bebek hareketleri konusunda
elini koyuyom anında cekiyor,ben korkuyorum diyorrr :))
kalıbına bakanda bişi sanır,dogmamış bebegin tekmesinden korkuyor koca adam.
Canım ben çok beğendim ama mavi rengi okadar güzel görünmedi gözüme diğeri çok daha çık duruyokızlar bunlarda benim kıfafetlerim nasıl bi bakın yorum yapın:)
Dagi DB9360 | Dagi Ekoseli Lohusa 0 Yaka Pijama Takm DB9360
https://www.hamile.co/dagi-pijamagecelik-sabahlik-esofman/dagi-ekose-hamile-sabahlik
Ayy canım yaa bu aralar ne çok kaza atlattınız siz öyle verilmiş sadakanız varmış valla. Canım sadece fakire yardımın dışında eğer durumunuz varsa bebişiniz doğunca akika kurbanı kes rabbim hep yanınızda allaha şükür ama kan akıtmak çok daha iyikızlar anlatmayı unuttum. sabah hastaneye giderken yine kaza yapıyoduk biz
gittiğimiz yol tekyöndü.. ama manyağın biri tersten girmiş olmasına rağmen süratle geliyodu nerdeyse çarpışacaktık..
cok kısa mesafe diye kemer de takmamıştım. nerdeyse kafam cama carpıyordu.. eşim nasıl sinirlendi arabadan bir inişi vardı ki
adama kafa göz dalacak sandım.. hatalı olduğu halde özür de dilemiyor geri zekalı adam, bizimki iyice sinirlendi.
ama ödüm koptu.. kazadan cok eşim adama dalacak diye..
ya bayramdan beri bu üçüncü kazamız, allah koruyor bişey olmuyor ama iyice tırsmaya başladım ben..
Ahaha sende benim gibi ye ye ondan sonra kendine gelebilmek için ne yapacağını şaşıroooh gezmeye iyikide gitmişim kıııızzzkargo margo gelmemiş boşuna bekliycekmişim valla...bebek arabamda böyle geç gelmişti UPS bizim tarafa geç getiriyo anlaşılan kargoları
yanlız onu bunu yedim şekerim kesin tavan yaptıkuzum yağ depolamıştır yine tombişko tosun olacak benim oğlan anası tutamıyor boğazını yaaa şimdi süt içiyorum içine tarçın atttım düzenlesin diye şekerimi
Canım neden ayıp olsun sonuçta bilgi almaya çalışıyorsun sende . Keşke bilgim olsada bilgilendirebilsem hoş her halukarda en doğru bilgiyi doktorun verecek kontrole gitmesen bile en azından bi tel et derim ben belkide gel tahlil yapalım derşimdi baktım az da olsa yıne var
ya ayıp oluyo belkide sümük gibi
forumda baktım çogu kişi yaşamış,kımınde ıltıhap çıkmış kımınde bişi yok demiş doktor
ama hep 30haftadan sonrakı donemde yaşamışlar
Olsun canım sen bebişin doğunca güzelcene beslersin tontiş bi bebiş yaparsın onunasılsınız kızlar...bizmde sabah dr kontrolümüz vardı bebişim kilosuna bakıldı almış ama yıne geriden gidiyoruz sağlımız iyi...napalım minyon bi bebiş olcak sağlıklı olsunda:) hala dönmedi bebeğim inatçı çıktıbakalım ne olucak..
Aminnnnnnnnn. Rabbim cümlemize sağlıklı bi şeilde kucağımıza almayı nasip etsin. Kimseyi evladıyla sınamaın işllahherkese ii akşamlar kızlar az kaldı dogumlarımıza allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inş
Ayy canım benim baş aşağı ama bazen aşağıya bi sancı giriyo şimdi elini kolunu çıkaracak hehalde diyorum. Sen kimbilir neler hissediyorsundur acaba sürekli genital bölgene vuruyordur çok acı verir herhaldeBenimki ters bile durmuyor.Başından beri enlemesine karnımda kedi gibi yatıyor secdedeymiş gibi ve o eller ayaklar genital bölgemde mahvediyor beni.Hiç de dönücek gibi durmuyor ama doğumuna 1 gün kala bile dönen varmış paniğe gerek yok
ay canım gözün aydın:) sen hemencik nasıl girdin ki nete:)
ay vala elımızd eolsa doğumhaneden canlı bağlancaz kk ya:)
güle güle buyut Allah sağlık sıhat versin
ay canım gözün aydın:) sen hemencik nasıl girdin ki nete:)
ay vala elımızd eolsa doğumhaneden canlı bağlancaz kk ya:)
güle güle buyut Allah sağlık sıhat versin
canlarım benimkide dönmedi hala demiştim... ben kaç gündür araştırıyorum bu konuyu.. erken doğum olmaması için 35.haftadan sonra dönmesi lazımmış.teyzemin kızının 37.haftada döndü yazdım..komşumuza sordum doğum yapan arkadaslarıma sordum yine bugün.arkadaslarım hep son 2 hafta varken döndü dediler.komşumuzun bi 6.ayın sonunda dönmüş.doktor erken doğum rüskin var dikkat et demiş hep..erkek çocuğu olmasına rağmen.36.haftada doğum yapmış çalıştığı için dikkatte edemedim kendime ozman dedi..erken doğum yaptım dedi...doktorumda son 2 haftaya kadar vakti var sabırlı ol dönmesin zaten dedi geçenki kontrolümde..kanala nekadar geç girerse okadar iyi senin için dedi..tabi bebeklerinin başı dönen anneler korkmasınlar bu yazdıklarımdan..ama genelde erken dönenlere erken doğum riskinin olduğunu söylüyor doktorlar.burda bikaç arkadasta öle yazmıştı diye söylüyorum.. dönmezsede napalım..sağlıklı olsunlarda..Allahtan hayırlısını diliyorum bebeğim ve kendim için..doğurganlığımızı ispatladık ya şükür..bebek hasretiyle yananlar var kıyamam..rabbim aratmadı ya şükürler olsun
Ah canım ya cidden Allahım hepimizin yanında olsun. Gebelik cidden cok zor. Hamılelık surecınde catlaklar, kilo alımı, mide yanmaları, kas ağrıları yaşadığımız tüm sıkıntılar yavrularımız için. Yavrum iyi olsun tüm bu sıkıntılar ona kavuşmak için. Sizlere de Allah kolaylık versin. Bizler 1 taneyi düşünüyoruz. Kaygılanıyoruz sizler de 2 tane çok zor... Inşallah bebişlerini zamanında alırsın sen de kucağına. Şurda 1 ay kalmış. BeklesInler azcık :))Ben bugün dr a gittim.10 günde bebişin biri 100,biri 200 gr almış sadece.Dr um demişti ama 30.haftadan sonra tek bebek gibi kilo almaz diye,doğru çıktı.Normalde tek bebeğin alacağı kiloyu bizde iki bebiş alıyor.Ne diyelim sağlıklı olsunlar,zamanında doğsunlarda inşallah...Dr um 10 Ocak tan önce doğurmaya gelme,yoksa küvözde kalırlar dedi.İnşallah ozamana kadar bebişlerim doğmazlar ve büyürler.Henüz çok küçükler çünkü.Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...Annelik,daha bebek ana rahmine düştüğü an başlıyor ve bir ömür boyuda Allah hayırlı ömürler verirse devam ediyor.Gerçekten de ne kadar mükemmel annelerimiz,ne kadar fedakar.Daha dünyaya gelmeden bebişler,attığımız adım bile onlar için.Allah ım hepimizin yavrularını bağışlasın ve hiçkimseyi annesinden ayırmasın.Amin...Kızlar bende merak ettim delikızı.En son onunla yazışmıştık burda,ben cevap yazdım ama tekrar görmedim hiç.Girse muhakkak bana cevap yazardı diye düşünüyorum.İkizler ve kendisi de iyidir inşallah...
öyle canım sabah kızgındım ama şimdi geçti :) ama azcık nazlancam hamileyim ben)
Dün geceden beri çok fenayım asit ağzıma kadar geldi artık. Gaviscon da bir fayda vermiyor. Bir mide hapına başlamayı düşünüyorum. Böyle bir yanma görmedim hayatımda. sırtımda midemden enseme kadar tuz ruhu dökülmüş gibi yanma var.
Hastane çantası için sonunda listemi yaptım. Şimdi bebek kıyafetlerini yıkayıp, 1-2 eksiği satınalmam kaldı. Ne olur ne olmaz erken gelirse diye bilgisayara düzgün birşekilde kaydettim kocam hazırlasın diye neyi nereye koyacağına kadar
Tam 1 ay sonra doğurmak istiyorum
ben de dün gece eşim uyurken elini göbeğime koydum. bir süre sonra panikle telefonu ver telefonuuu diyor. ne oldu dedim. rüya görüyor sandım. bebek çok oynuyor hastaneyi arıyacam demez mi. yat zıbar dedim yahh
kızlar sizin göbek delikleriniz pırtladımı ya bende bi gelişme yok :)
benim eşimde azcık biyerim agrısa hemen hastaneye gidelim der.ben gerek yok der sakinleştiririm onu.sanada gecmiş olsun cnm.nefes alamamak cok igrenc bişi ya.
cnm inan ben ilk bebekte bile öyle tecrübeliydim ki.eşim sadece 1 kez uykusuz kaldı bebek yüzünden.o da ben rahatsızdım eşim ilgilenmişti
genelde gece saati kurar kalkardım.kızım uyurken onu emzirir ,altını degiştirirdim.terlediyse sırtına bez koyar yatardım
eşimin ruhu duymazdı.
banyosunu yalnız yaptırırdım v.s.. eşim daha 1 yıldır kızımla ilgileniyor
Allaha hamd olsun ilk bebegim olmasına ragmen cok güzel üstesinden geldim .kızımı hiç hasta etmedim bebekliginde.
ilk kez bebek sahibi olsanızda ,annelik içgüdüsü size dogru olanı gösteriyor acemilik filan kalmıyor
günaydın kızlar herkese fazla yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizleri.... Dün bizim dr kontrolümüz vardı ve kızımız ters dönmüş yani makat geliş dedi dr bide hiç bişey yokmuş gibi e sezeryan olursun daha iyi filan diyince çok moralim bozuldu eve geldim bide netten dr. nevranın yazısında makat geliş doğumlarda kalça çıkığı ve kalp hastalıkları sık görülür yazınca daha kötü oldum ağlamaktan helak oldum desem yeridirARANIZDA BEBEĞİ DÖNMEYEN VAR MI KIZLAR VEYA TANIDIKLARINIZDAN BÖYLE DOĞUM YAPMIŞ DUYDUNUZ MU? bu arada dr muz özeli bırakmış başka dr bulmam gerekecek ben en baştan beri başka hiç bi dr gitmedim bu durumada sinir oldum.... ama Allahtan hayırlısı gelir diyorum demekli böyle olması hayırlıymış........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?