2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ayy canım ya şükür kurtulmuşsun. Allah oğlunla birlikte sana ve ailene uzun ömürler versin inşallah.

canım benim allah korumuş sizi.. bol bol sadaka vermek gerekiyo..Rabbim korusun hepimizi

amin cnaım ne güzel dua etmişsin.. Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin..onları yanımızdan ayırmasın. inş vaktinde zamanında doğar bebişlerimiz.

ne kadar ısıtacağım zeytinyağını yanmayayım sonra sağol canım deneyeceğim bunu, yakı bana çok iyi gelir normalde ama gebelikte korkuyorum valla

canım dün ben forumdan çıktıktan sonra yazmışsın akşam da giremedim ancak yazabiliyorum k bakma.. çok fazla ısınmayacak yag parmagınla arasıra kontrol edersin

ohhh ellerine sağlıkk canım, benim de canım cekiyo yarın yaptıracam anneme

hidennisko ne güzel bi oda olmuş canım, maşallah güle güle kullansın prensess.

tzeyno cum Allah ım yavrularına sağlık versin. Rabbim sizleri başlarından eksik etmesin.

ayyy çok tatlısınız ya annesi oğlu maşallah Allah bahtını güzel eylesin ömrü güzel olsun

oy massallah her kare çok güzel halı hariç :) tüy dökmesinden yani mutlu günlerde kullanın canımmmm

AMAN ALLAHIM ERKEN OLSADA BU NASIL BİR GÜZEL DOĞUMDUR BÖYLE SAKİNLİĞİNE HAYRAN KALDIM SAKİNİMDİR AMA SON NAZLARIMIDA YAPARIM YANİ :) ALLAH DORUĞUMUZADA SANADA SAĞLIK VERSİN CANIM BENİM BEBİŞ TOPARLANSIN RESİM BEKLİYORUZ ONA GÖRE :)

zeynep bi solukta okudum yazdiklarini masallah ne guzel bi dogum olmus bebisin de yanina gelmis darisi basimiza ins bizim icin de dorugu öp annesi

gunaydin herkese biz tasindik cok sukur ama tam yerlesemedik henuz annem de kayinvalidem de yapiyolar sagolsunlar bende sunu suraya koyun diyorum ama o bile yoruyor dun gece bel agrisindan uyuyamadim karnim da cok sert yani disardan bakinca ikisinin de sirti belli oluyo normaldir heralde zor sigiyorlar artik bugun annem asure yapip getirecek sizden canimiz cekti:)bi de bebislerin kiyafetlerini yikayacagiz ins

Canım oda çok güzel olmuş Allah saglikla kullanmayı nasip etsin. Ancak halinin beyazını ben yatak odama almıştım, İnan bana çok fazla tüy çıkarıyor. Bas etmek çok zor oluyordu, hele bebisin odasında hiç düşünemiyorum, Allah korusun ciğerine falan kaçar, kullanmis biri olarak benim tavsiyem orada tutma bile....

Canım yaa ne kadar güzel bir dogum olmuş, ikinize de zorluk çıkmamış şükürler olsun... Allah saglıgınızı mutluluğunuzu daim etsin.....

Canım ne güzel bi doğum hikayesi, heyecanla okudum. Rabbim bebeğine sağlıklı, mutlu, analı, babalı ömür versin....

oh oh maşallah sübhanallahh ne güzel bi doğum olmuş öyle :) Allah sana ve babasına bağışlasın yavrunuzu canım

erken doğdu tabii minnak daha ama küçük bebek çabuk toplar derler şimdi giydiği kıyafetler bi haftaya küçük gelir

inşallah sağlıkla büyür...hayırlı olsun tekrar

bu araa hikayeni ve ayrıntı bilgilerini doğum hikayeleri topiğimizde paylaşırsan çok sevinirim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nneleri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo.html

günaydın uzun zamandan beri takip ediyorum ama üye olup yazmayı bir türlü beceremediğim için bu gün kısmet oldu.bizimde kızımız olacak kısmet olursa.ilk bebeğimiz.bende çok fazla ödem var ama bu hamilelik ödemi değil patolojik ödemmiş kızlar elim yüzüm şiş ve uyuşmalar var ellerimde ayaklarımda sizde de varmı?

günaydın bayanlar,
papatya nicki arkadas bu mesajımı okursan lütfen mesaj kutun dolmus özel mesaj atamıyorum muhabbetimiz yarım kaldı canım

Günaydııınnnnnnnnnnn
yoğun istek üzerineee tekrar burdayım canlar,

unutanlar sakın bu kimdi yeaa falan demesin çok bozulurum bak

herkes nasıl, bebişler iyi mi?? 2 kişi mi var şimdi doğum yapan? zeynonun bebişinin cinsiyeti neymiş kilosu falan normal miymiş paylaşım yaptı mı? allah yardımcısı olsun küvöz başında beklemek de zor :26:

inşallah geçici kasılmalardan, baş ağrılarından, uykusuzluktan, kaynana dırdırından, koca kaprisinden vs çok muzdarip değilsinizdir

önemli değil helal olsun olurmu öle şey.ben bilmeden kırmışım seni.ama ben gerçekten öyle bi insan değilim..akşam uyuyamadım keşke öyle bi cümle yazmasaydım dedim hep kendime..
insanlar konuşur cnm boşver sen..rabbim herkese tattırsın inş. bu duyguları..biz burda bebeği olmayıpta bana dua edin diyen insanlara ne yasinler ne dualar okuduk..Allah herkese tattırsın cnm

Cnm varya doğunca mis gibi kokuyodu dedin ya açtım çeşmeleri hemen rabbim bebeğini sana ve ailene bağışladı ya şükür..sağ salim küvezdende çıksın inş.çıktımı bilmiyorum tabi..öpüyoruz seni ve bebişkonu dikkat edin kendinize

geçmiş olsun çok tatlım..tuzu azalt derim

günaydın :)

gec olsun güç olmasın hoşgeldin canım :) hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah yavrun...

ödemden çok ağzım yandı vaktinde o sebeple ben çok dikkat ediyorum ödemim yok çok şükür

doktorun ödemin olduğunu biliyor , kontrol ve takibini yapıyorsa sorun yok demektir

ama yediklerine içtiklerine de dikkat et ve tansiyonda önemli tabii ki...ne kadar hamilelik ödemi değil dense de

şu an belli bi şişliğin olduğu için ekstra bi şişliği farkedemeyebilirsin aman dikkat :)

ay bu kim yeaa şööle bi hard diskimi yokluyorum ctrl+f yapıyorum ama yok

çıkaramadım ben sizi hanfendü

hadi şekerim kayıtlar doldu sen şubat annelerine geç

Günaydın kızlar,

Tontirikçim ya geçmiş olsun git gide zorlaşıyor durumumuz...

Bende kalktım ama uykum var daha. Az daha uyuyup geliyim yine...

Günaydın göbekdaşlarım
oğlıuşumla kalktık şimdi kahvaltı edicez..sonra bıcı bıcı yapıcaz pazar var bugün bir arka sokağımızda..pazara çıkıcaz.öğleden sonrada gezmeye gitcez yine valla bohçacı kadınlar gibi oldum 2 gündür evde durmuyom.. sizleri çok öptm teyzelerimisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…