Çok sağolun kızlar. Giriş yapmadan okuyup çıkıyorum yazdıklarınızı...
Ya sancılarım oluyor yine bazen bildiğiniz adet sancısı gibi. Ama düzenli kasılmalar değil... Düzensiz.
Girmeyiş sebebimse moralimin bozuk olması. Hayattan keyif alamıyorum sürekli mutsuzum. Neden böyleyim bilmiyorum. Hep ağlıyorum.
Birde bunların üstüne eşim sıktı canımı. Bütün gece yatakta döndüm durdum uyuyamadım.
Kendime de çok kızıyorum.
Bebeğin olacak senin şu haline bak diye.
Ama elimde değil...
Zeynepfaz gözün aydın canım. Allah'ım kokusunu tez zamanda içine çekmeyi nasip etsin.
Bana da dua edin olur mu?
Allah cümle darda olanların kalbine ferahlık versin.
Ben Kırmızı Beyaz Yılbaşı Tulumu İstiyorum..
benim doktorum da normal dogumda birbirlerine kan gecisi olabilir riske atmayalim dedi ben de ne kadar normal dogumu yasamak istesem de bebisleri riske atamam ben de cok zor uyuyorum en iyisi sola donup yatmak gerci soldaki biraz eziliyor ama ozur dilerim annecim diyerek yatiyorum ins 2013 bebisleri olurlar canim
cnm kalbinde ne sıkıntı varsa umarım feraha kavuşursunÇok sağolun kızlar. Giriş yapmadan okuyup çıkıyorum yazdıklarınızı...
Ya sancılarım oluyor yine bazen bildiğiniz adet sancısı gibi. Ama düzenli kasılmalar değil... Düzensiz.
Girmeyiş sebebimse moralimin bozuk olması. Hayattan keyif alamıyorum sürekli mutsuzum. Neden böyleyim bilmiyorum. Hep ağlıyorum.
Birde bunların üstüne eşim sıktı canımı. Bütün gece yatakta döndüm durdum uyuyamadım.
Ama elimde değil...
Zeynepfaz gözün aydın canım. Allah'ım kokusunu tez zamanda içine çekmeyi nasip etsin.
oo maşallah cnm iyi bakmıssın sıpalaraherkese gunaydin:) dun kontrolumuz vardi hersey yolundaymis cok sukur kuzularimin biri 2100 biri 2000 olmusbu performansi beklemiyordum cok sevindim bu arada daha once olmazsa dogum tarihimiz 8 ocak:)) boyle belli olmasi cok heyecanli ve biraz korkuyorum:18:
Bu 21 aralık olayı canınızı sıkıyormu kızlar. Benim çok kafama takılıyor. Herkes bişi olmaz dio ama olacağı varsada kimseye söylemezler kaos olmasın diye.
evet bende o hastaneye gidiyorum başak hanıma..pazartesileri kontrole gidiyorum sıra bekliyoduk eşimle sen odadan çıktın aaa zeynepfaz diyorum :) gri bi elbise vardı üzerinde sanıyorum
bu kızların hepsi hareketli oluyo galiba bizde öyleyiz ama bi kaç gündür daha rahatladı sanki bizim hareketlerimiz benim çatılarım çok ağrıyo canım ya seninde öyle oluyo mu resmen oramdaki kemikler ağrıyor hele oturup kalktığım yada yattığım zaman öyle ofuldanıyorum ki zannedersin ki doğuruyorumdr hep normal diyo gerci daha önce de bel agrıların oralarının agrısı normal diip durmuştu ama daha 29. haftada kanamam geldi açılmam başladı yine başladı ağrılarım nidilatı bırakınca ürküyorum
Çok sağolun kızlar. Giriş yapmadan okuyup çıkıyorum yazdıklarınızı...
Ama elimde değil...
herkese gunaydin:) dun kontrolumuz vardi hersey yolundaymis cok sukur kuzularimin biri 2100 biri 2000 olmusbu performansi beklemiyordum cok sevindim bu arada daha once olmazsa dogum tarihimiz 8 ocak:)) boyle belli olmasi cok heyecanli ve biraz korkuyorum:18:
Dilay masal geçmiş olsun canım,dikkat et kendine ve bebişe...
Zeynepfaz senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim.Sağlıkla kucağına aldığının haberini de alırız inşallah...
Delikız aldıklarının hepsi çok güzel.Güle güle sağlıkla giysinler inşallah bebişlerin...
Yedirenk bebişlerin iyi olmasına sevindim.Maşallah...
Yaprak cığım hepsi çok güzel.Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah...
İsmini unuttuğum arkadaşlardan doğum yapanlara hayırlı olsun,rahatsız olanlara geçmiş olsun,Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Ben geceleri uyuyamıyorum.Uykusuzluktan başım ağrıyor artık.Sağa dönüyorum olmuyor,sola dönüyorum olmuyor.Daha şimdiden uykusuzluk başladı :)Sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz inşallah vakti zamanında bunlarda geçecek elbet...
Kızlar benimde dün kontrolüm vardı.Çok şükür kazasız belasız atlattık.Şimdi 2 hafta sonraa kontrolümüz.İnşallah o günede bebişlerim göbüşümde gideriz hayırlısıyla sağlıkla.Amin.Dr um yılbaşına kadar doğmazlarsa küvöze girmezler dedi.Dikkat etmen ve dinlenmen gerek dedi.İnşallah Allah ımın izniyle Ocağı bulur doğmaları.Amin.Dr umun dediği aslında normaldeki beklenen tarih 10 Ocak ama bakalım zaman ne gösterecek...
Bebişin biri doğum pozisyonunu almış.Başı aşağı doğru,diğeride makat gelişli dedi dr um.Yani Allah korusun ama şuan doğum gerçekleşecek olsa biri normal doğar ama diğeri için sezeryan olman gerekir tekrar dedi.Ama bakalım 2 haftayı bulursak kontrolde değişedebilir dedi.Ben zaten Allah bilir ama sezeryan olsun istiyorum,ikiz oldukları için bebişler.Hayırlısı olsun bakalım...
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Geçmişe henüz bakamadım. Önce bir selam vereyim sizlere dedim.
Birkaç gündür sayfaya girmeye fırsatım olmadı.
Son 2 gün biraz ağrılı geçti. Bizde dün eşimle doktora gittik.
Benim yine kanım düşük çıktı. En son ölçüme göre düşmüş yine.
Ben dün ilk defa devlet hastanesine gittim. Çok ilgilendiler bende şaşırdım.
Ultrasyondaki doktor böbrekleriyle ilgili not düşüldü mü hiç diye sordu.
Çok değil ama normalden daha dolgun gibi gördüm bebeğin böbreklerini dedi.
Başta çok moralim bozuldu ama doktora çıkınca önemli birşey yok dedi.
Artık doğum yakın her hafta kontrole geleceksin dedi. Nst ye bağlandım hiçbir sıkıntı yok, sonuçlar gayet güzel dedi.
2 gündür yaşadığım sancılar normalmiş artık vücudun doğuma hazırlıyor kendini dedi.
Ve eşim sağolsun haftasonu temizlik yaptı. Benim ağrım var diye beni hiçbirşeye dokundurmadı resmen.
Nasıl öderim hakkını ben onun.. İşte bizde durumlar böyle. Şöyle bir geçmişe bakınayım ben..
Kalın sağlıcakla canlar..
selam kızlar
umarım hersey yolundadır evde dinlenmeye cekildim bende. 3 gündür camasır yıkıom hast. cantası hazırlık ilk cocuktan kalanları toparlıyorum
Yedirenk canım bende normal doğum istemiyorum.Riske atmak istemem bebişlerimi.Hayırlısı olsun bakalım...
Delikız birisi 2 kg yakın birisi de 2 kg dedi ama ben bu kg olaylarına pek inanmıyorum.Arkadaşımın birine 2800 dediler aynı gün doğum yaptı bebiş 2400 gr dı.1O Ocak demesinin amacı ozamana kadar doğum olmazsa sezeryan ile alınacak tarih.Yani 36 hafta bitmiş olacak 37.haftamda olacağım inşallah ozaman...
ben korkumdan ıkınamama yaa birinden birine bişey olur diye ..
evet kilo farklı olabilir tabiki belli olmaz .
anladım 36 bitince alacaklar yani ,demekki genelde alıyorlar o tarihlerde ,sende bir sıkıntı yoktu dimi ,yani belki 37 yi de geçersin bellimi olur
İnşallah hepimiz görürüz 37.haftaları.Yani rutin şikayetlerin dışında çok şükür bir sorun yok şuan.Yedirenk te 8 Ocak yazmış beklenen doğum tarihi için.Demekki sezeryanda 36-37.haftalarda alıyorlar.
Uykusuzluk,baş ağrısı,arada burun kanaması.Diş etimde sorun var.Diş eti tümörü dedi dr.Ben dün kontrolden sonra gidip temizletecektim,çünkü dişimin birinde diş etinde sarkma oldu.Ama dr um doğumdan sonra dedi.Erken doğuma yol açabilir dedi yapılan iğne.Görüntü itibariyle diş etim çok kötü,geceleri uykuda kanıyor,fırçalarken,bazen yemek yerken kanıyor ama ne yapalım buna şükür.Bunlarda geçecek inşallah...
günaydın arkadaşlar.akika kurbanı ve lohusalık ile ilgili bilgi veren annelere teşekkür ederim.cumartesi günü normal doğumla ilgili bi seminere katıldım.nişan geldikten 1-2 gün sonra doğum olurmuş.su geldikten 12 saat sonra yada 12 saat içinde doğum oluyormuş.tabii bu kişiden kişiye değişiyormuş.yarın dr a gideceğim bende kısmetse.oturduğum yerden kalkamıyorum 20 kilo aldım yaklaşık.bu son dönemde biraz daha hızlı alıyorum sanki.
süt sağma makinası alan varmı hangisini önerirsiniz.
Bu 21 aralık olayı canınızı sıkıyormu kızlar. Benim çok kafama takılıyor. Herkes bişi olmaz dio ama olacağı varsada kimseye söylemezler kaos olmasın diye.
İyi akşamlar kızlar
Yine çok giren olmamış topiğe..Hemencik bitiverdi sayfalar...
Bugün Dr a gittim 1.5 ay aradan sonra kızımı gördümmm...Ama biraz üzdü beni çünkü 31.haftada doğum pozisyonunu almıştı ve Dr.umuz dönmez artık büyük ihtimal demişti ama kızım tekrar dönmüş başı yukardaymış ama 2 hafta daha beklicez dedi 2 haftaya kadar döner dönmezse 2 hafta sonra sezeryan yapıcakÇok mu hareketlide döndü bu dedi bende hemde nasıl sürekli hareket halinde dedim..Çatı Muayenemizide olduk çatın güzel normal doğum için dedi sadece kızımın tekrar dönmesini beklicez 2 hafta...Üzülüyorum çünkü baya baya normale şartlandırmıştım kendimi inş döner ya ama dönmezsede napalımmm Allah sağlık sıhhat versin yeterki.....Haftaya NTS ye giricem bu hafta almadı bekleyelim dedi...Bu arada kızımmmmmm tamı tamına 2.885 gr olmuşşşş 2 hafta sonra olursa 3200,3300 filan doğar dedi..Bizden haberler böle işte....Görüşmek üzere kızlarrrr......
saol canım :)
ayy bide small aldım ben onu hiç düşünmedim yabu modeli görmüşmüydün sen orda?kışlık olup olmadığıda anlaşılmıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?