herkese gunaydin:) dun kontrolumuz vardi hersey yolundaymis cok sukur kuzularimin biri 2100 biri 2000 olmusbu performansi beklemiyordum cok sevindim bu arada daha once olmazsa dogum tarihimiz 8 ocak:)) boyle belli olmasi cok heyecanli ve biraz korkuyorum:18:
iyi geceler kızlar
ben her zamanki gibi uyuyamadım
yatağa bile giresim yoköylece duruyorum
yanlızım bu akşam, eşim nöbette bende ütü işlerimi hallettim son olarak...
cuma günü doktor kontrolüm var, iple çekiyorum.. 37. bitmiş olacak cumaya, vajinal muayene olucam ilk defa bakalım hayırlısı
bazen çok kötü kasılmam oluyo ama nst de de sancım çıkmayınca geçen hafta kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum:18:
kızım hala çok hareketli maşaallah, ama karaciğerimi delip geçiyo resmen
herkesin sıkıntısı ayrı, Allah yardımcımız olsun.. çok yazamasam da okuyorum..Buraya yazıp rahatlamak iyi geliyo kızlar..
yakında benden de doğum haberleri gelir gibi bakalım hayırlısı
bu günlerde hiç iyi değilim 2 gün önce merdivenden düştüm hemen doktora gittik allaha şükür bebeğime birşey olmamış yarım saat kalp atışlarını dinledik sancım da yokmuş bebek için iyi dediler benim ayağıma pansuman yaptılar dizlerim ve ayağım biraz kötü olmuş çünkü. dün biraz alışveriş yaptık bebek için son eksikliklerimizi tamamladık. hafif topallıyordum tabi o dizlerle. bugün daha kötü uyandım bacaklarıma kramp girmişti. hala topallıyom ve çok halsizim yürümek te zorluk çekiyorum... duygularımı paylaşmak istedim. yarın yine doktoruma gidecğim rutin kontroller için tabii düştüğümü falan söyleyeceğim bakalım...
Eki Görüntüle 573518 Eki Görüntüle 573532 Eki Görüntüle 573533 Eki Görüntüle 573534 Eki Görüntüle 573535 Eki Görüntüle 573536 Eki Görüntüle 573537 Eki Görüntüle 573538 Eki Görüntüle 573539 Eki Görüntüle 573540 Eki Görüntüle 573531 Eki Görüntüle 573528 Eki Görüntüle 573519 Eki Görüntüle 573520 Eki Görüntüle 573521 Eki Görüntüle 573522 Eki Görüntüle 573523 Eki Görüntüle 573524 Eki Görüntüle 573525 Eki Görüntüle 573526 Eki Görüntüle 573527 Eki Görüntüle 573541
hayırlısıyla inşallah benimde 8 ocak doğum tarihi sezeryan olunca biliyoruz.allahım hayırlısıyla sağsalim alalım yavrularımızı kucaklarımıza .kilolarıda maşallah gayet iyi hadi sağlıcakla doğsun bebişler inşallah
ben bile heyecanlandım okuyunca...Allah ikinizede sağlık sıhhat versin, gör bak bebk gelınce daha da güçleneceksin herşey çok daha güzel olacak
son 11günün yani,mis kokulunu koklamaya sadece 11gün var:)
70 mi
seninki biraz acele edecek sanırım
herşey güzel gidiyor ne güzel hamdolsun
bu 11 gün geçmez artık:)
Ayy herseyın yolunda olmasına çok sevındım. Hayırlısıyla şu 11 gunude atlatırsın işallahböyle tarıh bellı olunca ınsan çok heyecanlAnıyo
Canımmmm yaşasın.... Ne güzel az kaldı... Oğluşuna kavuşacaksın, çok mutlu oldum... Rabbim hem sana, hem de bebeğine sağlık, sıhhet versin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz...
Çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğin senin ilacın olucak.. ayy bende çok heyecanlandım şimdi :)
hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebek inşallah canım..bu arada sen central hospital e mi gidiyosun başak hanıma sanki geçen seni gördüm ben :)
Canım çok sevindim herşeyin iyi gitmesine :) Bebişine de maşallah gayet iyi kilosu. Bende 36 haftamdayım benim oğlumda ocak ayını beklemeyecek belki aynı zamanda doğurmuş oluruz Allah kısmet ederse tabii :) Allah yardımcımız olsun canım...
cnm çok güsel güle güle giyin :)
Bende lohusashop tan aldım ama netten deil bakırköydeki mağazasından aldım. Sana tavsiyem eğer ince penye kumaşsa basenlerini belli edebilir sabahlık al mutlaka kışlık modelse gerek yok tabi. benim aldığım kalın biraz, kışlık belli etmio o yüzden. netteki çoğu modeli denedim ama inceler basenlerimi ortaya çıkardıEki Görüntüle 573679 Eki Görüntüle 573679
Bu da benim ki :)
Çok sağolun kızlar. Giriş yapmadan okuyup çıkıyorum yazdıklarınızı...
Ya sancılarım oluyor yine bazen bildiğiniz adet sancısı gibi. Ama düzenli kasılmalar değil... Düzensiz.
Girmeyiş sebebimse moralimin bozuk olması. Hayattan keyif alamıyorum sürekli mutsuzum. Neden böyleyim bilmiyorum. Hep ağlıyorum.
Birde bunların üstüne eşim sıktı canımı. Bütün gece yatakta döndüm durdum uyuyamadım.
Kendime de çok kızıyorum.
Bebeğin olacak senin şu haline bak diye.
Ama elimde değil...
Zeynepfaz gözün aydın canım. Allah'ım kokusunu tez zamanda içine çekmeyi nasip etsin.
Bana da dua edin olur mu?
Allah cümle darda olanların kalbine ferahlık versin.
cok heyecanli hakikaten masallah bebisine 10 gun sonra kucaginda olacak ins annesi:)
Ayyyyyyyyyyy canm benim yaaa cok heyecanlandm smdi birdenBana noluyosa artik İyice yaklastik ya sona, dogumlari duydukca kendimi sizin yerinize koyuyorum herhalde Bana sanki daha aylar varmis gbi geliyo hic hazir hissetmiyorum kendimi Ama bi an önce de dogsun istiyorum Saglikla gelsinde ben hazirlanirim canm ne var sanki eheh Cok sevindim zeynepcm hayirlisiyla saglikla gelir insallah pamuğun Ohhh opup koklarsin doya doya mis gbi
canım ömaşallah çok güzleller kızında ağız tadiyla giysin. llerinize sağlık
oohh ohh maşallah bebişkoya kilosu çok güzl olmuş.36. haftada bekle bekle gelmez artık .güzel bebişin doğduktan sonra foto istiyoruz unutma zynepcim .
doktoruna muhakkak danış canım biz ne desek boş olıuyor. ben 32. haftada 8 saatlik yolu arabayla gelmiştim şükür bişi, olmadı ama olmayacağı anlamınada glmiyordu bu bnimki mecburiyettendi. ben halen araba kullanıyorum allahtan bir aksilik çıkmazsa ocağın beşine kadarda çalışmayı düşünüyorum anca proğüramlıyorum işleri bakalım hayırşlısı
valla rekor bende haralda bven 20 kilo aldım vereceğimdende hiç kuşkum yok. muzu severim ben hergün olmasada haftada 3 günden fazla yiyorum bakalım son kontrold etkisisni görürmüyüz.
canım çok çok geçmiş olsun şükür sendede bebeişindede bişi yok. lütfen daha dikkat t kndine
benimd dün kontrolüm vardı bebeişkonun kalp atışları 120-140 arası syretti. sancımda 15-20 arasında syir halindydi doktor gayet güzel dedi. 37-40 hafta arasında doğum bklriz diy konuştu 10 gün sonra gelmemi istedi çatı muayensi için
Eki Görüntüle 573518 Eki Görüntüle 573532 Eki Görüntüle 573533 Eki Görüntüle 573534 Eki Görüntüle 573535 Eki Görüntüle 573536 Eki Görüntüle 573537 Eki Görüntüle 573538 Eki Görüntüle 573539 Eki Görüntüle 573540 Eki Görüntüle 573531 Eki Görüntüle 573528 Eki Görüntüle 573519 Eki Görüntüle 573520 Eki Görüntüle 573521 Eki Görüntüle 573522 Eki Görüntüle 573523 Eki Görüntüle 573524 Eki Görüntüle 573525 Eki Görüntüle 573526 Eki Görüntüle 573527 Eki Görüntüle 573541
Dilay masal geçmiş olsun canım,dikkat et kendine ve bebişe...
Zeynepfaz senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim.Sağlıkla kucağına aldığının haberini de alırız inşallah...
Delikız aldıklarının hepsi çok güzel.Güle güle sağlıkla giysinler inşallah bebişlerin...
Yedirenk bebişlerin iyi olmasına sevindim.Maşallah...
Yaprak cığım hepsi çok güzel.Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah...
İsmini unuttuğum arkadaşlardan doğum yapanlara hayırlı olsun,rahatsız olanlara geçmiş olsun,Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Ben geceleri uyuyamıyorum.Uykusuzluktan başım ağrıyor artık.Sağa dönüyorum olmuyor,sola dönüyorum olmuyor.Daha şimdiden uykusuzluk başladı :)Sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz inşallah vakti zamanında bunlarda geçecek elbet...
Kızlar benimde dün kontrolüm vardı.Çok şükür kazasız belasız atlattık.Şimdi 2 hafta sonraa kontrolümüz.İnşallah o günede bebişlerim göbüşümde gideriz hayırlısıyla sağlıkla.Amin.Dr um yılbaşına kadar doğmazlarsa küvöze girmezler dedi.Dikkat etmen ve dinlenmen gerek dedi.İnşallah Allah ımın izniyle Ocağı bulur doğmaları.Amin.Dr umun dediği aslında normaldeki beklenen tarih 10 Ocak ama bakalım zaman ne gösterecek...
Bebişin biri doğum pozisyonunu almış.Başı aşağı doğru,diğeride makat gelişli dedi dr um.Yani Allah korusun ama şuan doğum gerçekleşecek olsa biri normal doğar ama diğeri için sezeryan olman gerekir tekrar dedi.Ama bakalım 2 haftayı bulursak kontrolde değişedebilir dedi.Ben zaten Allah bilir ama sezeryan olsun istiyorum,ikiz oldukları için bebişler.Hayırlısı olsun bakalım...
benim doktorum da normal dogumda birbirlerine kan gecisi olabilir riske atmayalim dedi ben de ne kadar normal dogumu yasamak istesem de bebisleri riske atamam ben de cok zor uyuyorum en iyisi sola donup yatmak gerci soldaki biraz eziliyor ama ozur dilerim annecim diyerek yatiyorum ins 2013 bebisleri olurlar canim
Bu 21 aralık olayı canınızı sıkıyormu kızlar. Benim çok kafama takılıyor. Herkes bişi olmaz dio ama olacağı varsada kimseye söylemezler kaos olmasın diye.
Çok sağolun kızlar. Giriş yapmadan okuyup çıkıyorum yazdıklarınızı...
Ya sancılarım oluyor yine bazen bildiğiniz adet sancısı gibi. Ama düzenli kasılmalar değil... Düzensiz.
Girmeyiş sebebimse moralimin bozuk olması. Hayattan keyif alamıyorum sürekli mutsuzum. Neden böyleyim bilmiyorum. Hep ağlıyorum.
Birde bunların üstüne eşim sıktı canımı. Bütün gece yatakta döndüm durdum uyuyamadım.
Kendime de çok kızıyorum.
Bebeğin olacak senin şu haline bak diye.
Ama elimde değil...
Zeynepfaz gözün aydın canım. Allah'ım kokusunu tez zamanda içine çekmeyi nasip etsin.
Bana da dua edin olur mu?
Allah cümle darda olanların kalbine ferahlık versin.
sağolasınDelikız aldıklarının hepsi çok güzel.Güle güle sağlıkla giysinler inşallah bebişlerin...
İsmini unuttuğum arkadaşlardan doğum yapanlara hayırlı olsun,rahatsız olanlara geçmiş olsun,Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Ben geceleri uyuyamıyorum.Uykusuzluktan başım ağrıyor artık.Sağa dönüyorum olmuyor,sola dönüyorum olmuyor.Daha şimdiden uykusuzluk başladı :)Sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz inşallah vakti zamanında bunlarda geçecek elbet...
Kızlar benimde dün kontrolüm vardı.Çok şükür kazasız belasız atlattık.Şimdi 2 hafta sonraa kontrolümüz.İnşallah o günede bebişlerim göbüşümde gideriz hayırlısıyla sağlıkla.Amin.Dr um yılbaşına kadar doğmazlarsa küvöze girmezler dedi.Dikkat etmen ve dinlenmen gerek dedi.İnşallah Allah ımın izniyle Ocağı bulur doğmaları.Amin.Dr umun dediği aslında normaldeki beklenen tarih 10 Ocak ama bakalım zaman ne gösterecek...
Bebişin biri doğum pozisyonunu almış.Başı aşağı doğru,diğeride makat gelişli dedi dr um.Yani Allah korusun ama şuan doğum gerçekleşecek olsa biri normal doğar ama diğeri için sezeryan olman gerekir tekrar dedi.Ama bakalım 2 haftayı bulursak kontrolde değişedebilir dedi.Ben zaten Allah bilir ama sezeryan olsun istiyorum,ikiz oldukları için bebişler.Hayırlısı olsun bakalım...
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Geçmişe henüz bakamadım. Önce bir selam vereyim sizlere dedim.
Birkaç gündür sayfaya girmeye fırsatım olmadı.
Son 2 gün biraz ağrılı geçti. Bizde dün eşimle doktora gittik.
Benim yine kanım düşük çıktı. En son ölçüme göre düşmüş yine.
Ben dün ilk defa devlet hastanesine gittim. Çok ilgilendiler bende şaşırdım.
Ultrasyondaki doktor böbrekleriyle ilgili not düşüldü mü hiç diye sordu.
Çok değil ama normalden daha dolgun gibi gördüm bebeğin böbreklerini dedi.
Başta çok moralim bozuldu ama doktora çıkınca önemli birşey yok dedi.
Artık doğum yakın her hafta kontrole geleceksin dedi. Nst ye bağlandım hiçbir sıkıntı yok, sonuçlar gayet güzel dedi.
2 gündür yaşadığım sancılar normalmiş artık vücudun doğuma hazırlıyor kendini dedi.
Ve eşim sağolsun haftasonu temizlik yaptı. Benim ağrım var diye beni hiçbirşeye dokundurmadı resmen.
Nasıl öderim hakkını ben onun.. İşte bizde durumlar böyle. Şöyle bir geçmişe bakınayım ben..
Kalın sağlıcakla canlar..
sen 37 olmuşun hala doğurmadın bende de sancı falan çıkmadığına göre beklerz daha vardır heral doğumumuza :))
Malesef cnm.. doktorumda erken gelir büyük ihtimal dedi baya baya yerleşmeye başlamış benim yaramaz
benimd dün kontrolüm vardı bebeişkonun kalp atışları 120-140 arası syretti. sancımda 15-20 arasında syir halindydi doktor gayet güzel dedi. 37-40 hafta arasında doğum bklriz diy konuştu 10 gün sonra gelmemi istedi çatı muayensi için
çok şık canım güle güle kullan
evet bende farkettim canım, fesleğen yazmamış hiç, inşaallah bir sorun yoktur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?