2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hayırlısıyla inşallah benimde 8 ocak doğum tarihi sezeryan olunca biliyoruz.allahım hayırlısıyla sağsalim alalım yavrularımızı kucaklarımıza .kilolarıda maşallah gayet iyi hadi sağlıcakla doğsun bebişler inşallah

bu kızların hepsi hareketli oluyo galiba bizde öyleyiz ama bi kaç gündür daha rahatladı sanki bizim hareketlerimiz benim çatılarım çok ağrıyo canım ya seninde öyle oluyo mu resmen oramdaki kemikler ağrıyor hele oturup kalktığım yada yattığım zaman öyle ofuldanıyorum ki zannedersin ki doğuruyorum dr hep normal diyo gerci daha önce de bel agrıların oralarının agrısı normal diip durmuştu ama daha 29. haftada kanamam geldi açılmam başladı yine başladı ağrılarım nidilatı bırakınca ürküyorum

çok geçmiş olsun canım,benimde en büyük korkum bu haldeyken düşmek yürürken çok dikkat etmeye çalışıyorum...çok şükür ki önemli bişeyin yokmuş tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine...

canim senin ilki ikiz oldugu icinmi sezeryan ben de digerinde belki normal dogururum diyordum ayni gun dogum yapacagiz demek hadi bakalim Rabbim ins sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bunlar benim iyi gunlerim belki ama kuzularimi simdiden cok ozledimm

ben bile heyecanlandım okuyunca...Allah ikinizede sağlık sıhhat versin, gör bak bebk gelınce daha da güçleneceksin herşey çok daha güzel olacak
son 11günün yani,mis kokulunu koklamaya sadece 11gün var:)

70 mi
seninki biraz acele edecek sanırım

herşey güzel gidiyor ne güzel hamdolsun
bu 11 gün geçmez artık:)

Ayy herseyın yolunda olmasına çok sevındım. Hayırlısıyla şu 11 gunude atlatırsın işallah böyle tarıh bellı olunca ınsan çok heyecanlAnıyo

Canımmmm yaşasın.... Ne güzel az kaldı... Oğluşuna kavuşacaksın, çok mutlu oldum... Rabbim hem sana, hem de bebeğine sağlık, sıhhet versin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğin senin ilacın olucak.. ayy bende çok heyecanlandım şimdi :)

teşekkür ederiz teyzeleri az kaldı gerçekten heyecan dorukta...

hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebek inşallah canım..bu arada sen central hospital e mi gidiyosun başak hanıma sanki geçen seni gördüm ben :)

anam meşur oldum artık tanınıyorum hehe
evet canım central hospital a gidiyorum başak hnm a sen de orada mısın senin dr un kim?

ayy bakarsın aynı gün doğururuz

çok beğendim ben canım güle güle kullan...

canım benim moralini yüksek tut, az kaldı
dualarımız seninle

cok heyecanli hakikaten masallah bebisine 10 gun sonra kucaginda olacak ins annesi:)

evet kızlar bebeğin kilosu maşallah iyi sonuna kadar da böyle giderse yaşadık, oğlum 3 kilonun üstünde doğar

bayıldım bayıldım ne şeker şeyler bunlar şekerleri şeker sepeti ayy ne süslü canım benim güle güle eskitin hepsini çok güzel ve heyecan verici şeyler bunlar yaa Rabbim olmayanlara da nasip etsin

Dilay masal geçmiş olsun canım,dikkat et kendine ve bebişe...

Zeynepfaz senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim.Sağlıkla kucağına aldığının haberini de alırız inşallah...

Delikız aldıklarının hepsi çok güzel.Güle güle sağlıkla giysinler inşallah bebişlerin...

Yedirenk bebişlerin iyi olmasına sevindim.Maşallah...

Yaprak cığım hepsi çok güzel.Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah...

İsmini unuttuğum arkadaşlardan doğum yapanlara hayırlı olsun,rahatsız olanlara geçmiş olsun,Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Ben geceleri uyuyamıyorum.Uykusuzluktan başım ağrıyor artık.Sağa dönüyorum olmuyor,sola dönüyorum olmuyor.Daha şimdiden uykusuzluk başladı :)Sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz inşallah vakti zamanında bunlarda geçecek elbet...

Kızlar benimde dün kontrolüm vardı.Çok şükür kazasız belasız atlattık.Şimdi 2 hafta sonraa kontrolümüz.İnşallah o günede bebişlerim göbüşümde gideriz hayırlısıyla sağlıkla.Amin.Dr um yılbaşına kadar doğmazlarsa küvöze girmezler dedi.Dikkat etmen ve dinlenmen gerek dedi.İnşallah Allah ımın izniyle Ocağı bulur doğmaları.Amin.Dr umun dediği aslında normaldeki beklenen tarih 10 Ocak ama bakalım zaman ne gösterecek...
Bebişin biri doğum pozisyonunu almış.Başı aşağı doğru,diğeride makat gelişli dedi dr um.Yani Allah korusun ama şuan doğum gerçekleşecek olsa biri normal doğar ama diğeri için sezeryan olman gerekir tekrar dedi.Ama bakalım 2 haftayı bulursak kontrolde değişedebilir dedi.Ben zaten Allah bilir ama sezeryan olsun istiyorum,ikiz oldukları için bebişler.Hayırlısı olsun bakalım...

benim doktorum da normal dogumda birbirlerine kan gecisi olabilir riske atmayalim dedi ben de ne kadar normal dogumu yasamak istesem de bebisleri riske atamam ben de cok zor uyuyorum en iyisi sola donup yatmak gerci soldaki biraz eziliyor ama ozur dilerim annecim diyerek yatiyorum ins 2013 bebisleri olurlar canim

ne sağa ne sola yatryo benimki hemen tepikliyo hep düzde yatılmıyo ama şikayetçisi değilim ya hoşuma gidiyo bazen vurmaları allah eksik etmesin ...sabredicez napalım canım hayrlısı hakkımızda

Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Geçmişe henüz bakamadım. Önce bir selam vereyim sizlere dedim.
Birkaç gündür sayfaya girmeye fırsatım olmadı.
Son 2 gün biraz ağrılı geçti. Bizde dün eşimle doktora gittik.
Benim yine kanım düşük çıktı. En son ölçüme göre düşmüş yine.
Ben dün ilk defa devlet hastanesine gittim. Çok ilgilendiler bende şaşırdım.
Ultrasyondaki doktor böbrekleriyle ilgili not düşüldü mü hiç diye sordu.
Çok değil ama normalden daha dolgun gibi gördüm bebeğin böbreklerini dedi.
Başta çok moralim bozuldu ama doktora çıkınca önemli birşey yok dedi.
Artık doğum yakın her hafta kontrole geleceksin dedi. Nst ye bağlandım hiçbir sıkıntı yok, sonuçlar gayet güzel dedi.
2 gündür yaşadığım sancılar normalmiş artık vücudun doğuma hazırlıyor kendini dedi.
Ve eşim sağolsun haftasonu temizlik yaptı. Benim ağrım var diye beni hiçbirşeye dokundurmadı resmen.
Nasıl öderim hakkını ben onun.. İşte bizde durumlar böyle. Şöyle bir geçmişe bakınayım ben..
Kalın sağlıcakla canlar..

Bu 21 aralık olayı canınızı sıkıyormu kızlar. Benim çok kafama takılıyor. Herkes bişi olmaz dio ama olacağı varsada kimseye söylemezler kaos olmasın diye.

Canım o koca bir yalanmış.Kesinlikle inanmayın dediler Allah korusun yinede zaten kıyamet gününü Allah'tan başka kimse bilemez.Takmayalım kafaya böyle şeyleri. zaten karnımız burnumuzda :)

Uzun uzadıya bakamadım geçmişe kızlar.
Ondan alıntı yapamadım.

Yeni ciciler almış arkadaşlarım, aldıklarınız hayırlı olsun.. Sağlıkla güzel günlerde kullanın hepsini.

Odalar hazırlanmış.. Rabbim cc kuzucuklarınızın sağlıkla odalarında büyümelerini nasip etsin inşAllah.

Doktora gidip güzel haberlerle dönen arkadaşlarım gözünün aydın.. Rabbim cc sonuna kadar sağlıkla götürsün.

Hasta olan tüm arkadaşlarıma Rabbim cc acil şifalar versin..

Sıkıntıda olan tüm arkadaşlarım en kısa zamanda feraha çıksın inşAllah..

Rabbim hem bütün hamişlerimize ve kuzucuklarımıza sağlık sıhhat versin..

Çok fazla pc başında duramıyorum sırtım patlayacak gibi ağırıyor..

Hepinizi öptüm canlarım.

selam kızlar
umarım hersey yolundadır evde dinlenmeye cekildim bende. 3 gündür camasır yıkıom hast. cantası hazırlık ilk cocuktan kalanları toparlıyorum

canım sıkma canını eğer anlatmak istersen seni dinleriz biliyosun hem birazda rahatlarsın belki anlatırsan boşver dünyalık şeyler için üzülmeye gerçekten değmez

sağolasın
bebişlerin ii olmasına sevindim..
ben de yarın fetal eko için ,perşembe de kendi doktoruma kontrol için gideceğim inş.
nasıldı kiloları kaç gram almışlar ,doktorun dediği gibi 30.haftadan sonra az alıyorlar olayı doğrumu çıktı merak ettim ?
ben de merak ediyorum bakalım bizimkilerde de öyle birşey olacak mı
normaldeki doğum tarihin nasıl 10 ocak oluyor ,ikizlerde beklenen tarih diye birşey olmuyor ki ,10 ocakta 36.haftan mı bitiyor onu mu diyorsun
valla ben hiç normal doğum düşünmüyorum riskli ve ben korkarım iki bebekle direk sezeryan istiyorum
zaten benimkiler baştan beri ters duruyorlar ..
RABBİM hayırlısını versin inş.

sorun yapma inş. herşey yoluna girecektir..
eşler yardım edecek tabi bu halimzle bi de biz mi yapalım ,yeri geldiğinde yardım etmeyi bilecekler ,biz bir can taşıyoruz

bi kestirmişim şekerleme oldu ama şimdi de uyanmak için kahve içmem lazım iimi

sen 37 olmuşun hala doğurmadın bende de sancı falan çıkmadığına göre beklerz daha vardır heral doğumumuza :))

Malesef cnm.. doktorumda erken gelir büyük ihtimal dedi baya baya yerleşmeye başlamış benim yaramaz

hayırlı sağlıklı şekilde gelsinler inş kızlar
ama ben artık git gide sabırsızlanıyorum, sürekli hayal kuruyorum bebeğimle ilgili
Rabbim boynumuzu bükecek şeylerden uzak kılsın

benim de 120-140 arasındaydı hep
sancılarım 20den aşağı hiç düşmedi hep 25 lerde seyretti, iiki üç kez 40 a falan yükseldi o normal heralde

kızlar nst raporunda bir ibare var
neyi gösteriyor bilmiyorum ama 1 cm yazıyor
bu rahim açıklığı olamaz değil mi?
sonuçta bu cihazla rahim açıklığının anlaşılması mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…