kızlar bunu aldım bende gecelik olarak ama daha gelmedi güzel di mi :)
canım modeli numarası bişeyi var mı int te bulabileceğim, çok zarifmiş. markası yazıyo ama bulamadım, model numara falan bilseydim
kızlar bugün bizim için önemli bir gündü takip edenler bilir, bugün dr lara gidildi doğumdan önce alınması gereken 4. ve son kemoterapinin verilip verilmeyeceğine karar verilecekti, bu sabah gidip kan verdik önce, sonra jinekoloğa gittik bir hafta dinlenmek yaramış bana, rahim uzunluğu 2mm artmış, nst de ağrı falan çıkmadı, suyu iyi, bir haftada 600 gr almış bebişim 2800 gr olmuş her şey normal ama kemoterapi alma dedi, onkoloğumla konuştu veeeee 36. hafta bebişi alıyoruz dedileeeeeerrrrr...
21 Aralık Cuma sabahı Allah kısmet ederse oğluma kavuşuyoruz
çok heyecanlıyım ve sanırım biraz da gerginim... :18:
70 mi
seninki biraz acele edecek sanırım
herşey güzel gidiyor ne güzel hamdolsun
bu 11 gün geçmez artık:)
kaç gündür fesleğende yok sanki ..sancılarım var diyodu..naptı ki:44:
cnm çok güsel güle güle giyin :)
Bende lohusashop tan aldım ama netten deil bakırköydeki mağazasından aldım. Sana tavsiyem eğer ince penye kumaşsa basenlerini belli edebilir sabahlık al mutlaka kışlık modelse gerek yok tabi. benim aldığım kalın biraz, kışlık belli etmio o yüzden. netteki çoğu modeli denedim ama inceler basenlerimi ortaya çıkardıEki Görüntüle 573679 Eki Görüntüle 573679
Bu da benim ki :)
iyi geceler kızlar
ben her zamanki gibi uyuyamadım
yatağa bile giresim yoköylece duruyorum
yanlızım bu akşam, eşim nöbette bende ütü işlerimi hallettim son olarak...
cuma günü doktor kontrolüm var, iple çekiyorum.. 37. bitmiş olacak cumaya, vajinal muayene olucam ilk defa bakalım hayırlısı
bazen çok kötü kasılmam oluyo ama nst de de sancım çıkmayınca geçen hafta kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum:18:
kızım hala çok hareketli maşaallah, ama karaciğerimi delip geçiyo resmen
herkesin sıkıntısı ayrı, Allah yardımcımız olsun.. çok yazamasam da okuyorum..Buraya yazıp rahatlamak iyi geliyo kızlar..
yakında benden de doğum haberleri gelir gibi bakalım hayırlısı
kaç gündür fesleğende yok sanki ..sancılarım var diyodu..naptı ki:44:
çok şık canım güle güle kullan
evet bende farkettim canım, fesleğen yazmamış hiç, inşaallah bir sorun yoktur :26:
kızlar bugün bizim için önemli bir gündü takip edenler bilir, bugün dr lara gidildi doğumdan önce alınması gereken 4. ve son kemoterapinin verilip verilmeyeceğine karar verilecekti, bu sabah gidip kan verdik önce, sonra jinekoloğa gittik bir hafta dinlenmek yaramış bana, rahim uzunluğu 2mm artmış, nst de ağrı falan çıkmadı, suyu iyi, bir haftada 600 gr almış bebişim 2800 gr olmuş her şey normal ama kemoterapi alma dedi, onkoloğumla konuştu veeeee 36. hafta bebişi alıyoruz dedileeeeeerrrrr...
Eki Görüntüle 573518 Eki Görüntüle 573532 Eki Görüntüle 573533 Eki Görüntüle 573534 Eki Görüntüle 573535 Eki Görüntüle 573536 Eki Görüntüle 573537 Eki Görüntüle 573538 Eki Görüntüle 573539 Eki Görüntüle 573540 Eki Görüntüle 573531 Eki Görüntüle 573528 Eki Görüntüle 573519 Eki Görüntüle 573520 Eki Görüntüle 573521 Eki Görüntüle 573522 Eki Görüntüle 573523 Eki Görüntüle 573524 Eki Görüntüle 573525 Eki Görüntüle 573526 Eki Görüntüle 573527 Eki Görüntüle 573541
Merhabalar Ocak anneleri ben çooooook uzun zamandır yazamadım, inşallah ocağın ortası beklenen doğum tarihim
ben doğumuma 20 gün kala yolculuk yapacağım ortalama 2-3 saatlik yol ama çok engebeliymiş böyle virajlı falan
3 gün otelde kalacağız kendi arabamızla gideceğiz sizce gitmemelimiyim, Etrafımdaki herkes sakın gitme falan diyor
ama ben pimpirikli birisi değilim ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum yorumlarınızı bekliyorum hamilelik dönemlerimiz
aynı olduğu için Beni anlayacağınızı düşünüyorum... Dr. a Çrş gideceğim bu arada onadda soracağım tabi...
Merhaba kızlar,
Dün ne kadar çok yorulduğumu oturduktan sonra anladım. Foruma yazdıktan sonra acayip şekilde sancılarım ve kasılmalarım başladı. Ne oturabildim ne yatabildim.. Çok zor bi geceydi bebeiğimden defalarca kez özür diledim kendime dikkat etmediğim için çok korktum sancılarım artıcak die neyseki korktuğum olmadı sabah 7 gibi sancım hafifledi. Gündüz baya bi uyudum şimdi hamd olsun ikimizde iyiyiz.
Geçmişe pek bakamadım ama bazı anneler kilo konusunda endişelenmişler. Halam söyledi hergün bi muz yemek gerekiomuş hem bebek kilo alıomuş hemde bebeğin zihinsel gelişimi için faydalıymış hamile bi arkadaşından duymuş ona da doktoru söyleşmiş. Ben muzu pek fazla yememeye çalışıorum kabız yaptığı için ne kadar doğru bilemedim yani..
bu günlerde hiç iyi değilim 2 gün önce merdivenden düştüm hemen doktora gittik allaha şükür bebeğime birşey olmamış yarım saat kalp atışlarını dinledik sancım da yokmuş bebek için iyi dediler benim ayağıma pansuman yaptılar dizlerim ve ayağım biraz kötü olmuş çünkü. dün biraz alışveriş yaptık bebek için son eksikliklerimizi tamamladık. hafif topallıyordum tabi o dizlerle. bugün daha kötü uyandım bacaklarıma kramp girmişti. hala topallıyom ve çok halsizim yürümek te zorluk çekiyorum... duygularımı paylaşmak istedim. yarın yine doktoruma gidecğim rutin kontroller için tabii düştüğümü falan söyleyeceğim bakalım...
hayırlı günler arkadaşlar geçmişi okumadım şimdi okicam
bu sabah nst ye girdik kızımın kalp atışları gayet iyiydi hamdolsun
benim sancım da çıkmadı 20-25 arasıydı hep
3-4 kez 40 lara çıktı, hatta 48 oldu bir kere
sizin ne kadar çıkıyor ortalama?
doktor herşeyin iyi oldugunu syledi
cnm çok güsel güle güle giyin :)
Bende lohusashop tan aldım ama netten deil bakırköydeki mağazasından aldım. Sana tavsiyem eğer ince penye kumaşsa basenlerini belli edebilir sabahlık al mutlaka kışlık modelse gerek yok tabi. benim aldığım kalın biraz, kışlık belli etmio o yüzden. netteki çoğu modeli denedim ama inceler basenlerimi ortaya çıkardıEki Görüntüle 573679 Eki Görüntüle 573679
Bu da benim ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?