2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğin senin ilacın olucak.. ayy bende çok heyecanlandım şimdi :)

kızlar bunu aldım bende gecelik olarak ama daha gelmedi güzel di mi :)

cnm çok güsel güle güle giyin :)
Bende lohusashop tan aldım ama netten deil bakırköydeki mağazasından aldım. Sana tavsiyem eğer ince penye kumaşsa basenlerini belli edebilir sabahlık al mutlaka kışlık modelse gerek yok tabi. benim aldığım kalın biraz, kışlık belli etmio o yüzden. netteki çoğu modeli denedim ama inceler basenlerimi ortaya çıkardı
Bu da benim ki :)

iyi geceler kızlar

ben her zamanki gibi uyuyamadım

yatağa bile giresim yok öylece duruyorum

yanlızım bu akşam, eşim nöbette bende ütü işlerimi hallettim son olarak...

cuma günü doktor kontrolüm var, iple çekiyorum.. 37. bitmiş olacak cumaya, vajinal muayene olucam ilk defa bakalım hayırlısı

bazen çok kötü kasılmam oluyo ama nst de de sancım çıkmayınca geçen hafta kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum :18:

kızım hala çok hareketli maşaallah, ama karaciğerimi delip geçiyo resmen

herkesin sıkıntısı ayrı, Allah yardımcımız olsun.. çok yazamasam da okuyorum..Buraya yazıp rahatlamak iyi geliyo kızlar..

yakında benden de doğum haberleri gelir gibi bakalım hayırlısı

çok güzel canım

güle güle kullan

ii geceler cnm bende senden pek farksız sayılmam hatta şuanda göğüs kafesimi tekmelio :)
Kasılmalar beni de korkuto bazen sancılı oluo eyvah başlıo mu acaba diorum sonra kendiliğinden geçio, artık bundan sonra böle geçicek napalım..
vajinal muayeyi 38 . haftamda olucam çok merak ediyorum bende. İnşallah kontrolün güzel geçer cnm :)

kaç gündür fesleğende yok sanki ..sancılarım var diyodu..naptı ki:44:

çok şık canım güle güle kullan

evet bende farkettim canım, fesleğen yazmamış hiç, inşaallah bir sorun yoktur :26:

Çok sağolun kızlar. Giriş yapmadan okuyup çıkıyorum yazdıklarınızı...
Ya sancılarım oluyor yine bazen bildiğiniz adet sancısı gibi. Ama düzenli kasılmalar değil... Düzensiz.
Girmeyiş sebebimse moralimin bozuk olması. Hayattan keyif alamıyorum sürekli mutsuzum. Neden böyleyim bilmiyorum. Hep ağlıyorum.
Birde bunların üstüne eşim sıktı canımı. Bütün gece yatakta döndüm durdum uyuyamadım.
Kendime de çok kızıyorum.
Bebeğin olacak senin şu haline bak diye.
Ama elimde değil...
Zeynepfaz gözün aydın canım. Allah'ım kokusunu tez zamanda içine çekmeyi nasip etsin.
Bana da dua edin olur mu?
Allah cümle darda olanların kalbine ferahlık versin.

cok heyecanli hakikaten masallah bebisine 10 gun sonra kucaginda olacak ins annesi:)

herkese gunaydin:) dun kontrolumuz vardi hersey yolundaymis cok sukur kuzularimin biri 2100 biri 2000 olmus bu performansi beklemiyordum cok sevindim bu arada daha once olmazsa dogum tarihimiz 8 ocak:)) boyle belli olmasi cok heyecanli ve biraz korkuyorum:18:

Ayyyyyyyyyyy canm benim yaaa cok heyecanlandm smdi birden Bana noluyosa artik İyice yaklastik ya sona, dogumlari duydukca kendimi sizin yerinize koyuyorum herhalde Bana sanki daha aylar varmis gbi geliyo hic hazir hissetmiyorum kendimi Ama bi an önce de dogsun istiyorum Saglikla gelsinde ben hazirlanirim canm ne var sanki eheh Cok sevindim zeynepcm hayirlisiyla saglikla gelir insallah pamuğun Ohhh opup koklarsin doya doya mis gbi

günaydın arkadaşlar.akika kurbanı ve lohusalık ile ilgili bilgi veren annelere teşekkür ederim.cumartesi günü normal doğumla ilgili bi seminere katıldım.nişan geldikten 1-2 gün sonra doğum olurmuş.su geldikten 12 saat sonra yada 12 saat içinde doğum oluyormuş.tabii bu kişiden kişiye değişiyormuş.yarın dr a gideceğim bende kısmetse.oturduğum yerden kalkamıyorum 20 kilo aldım yaklaşık.bu son dönemde biraz daha hızlı alıyorum sanki.

süt sağma makinası alan varmı hangisini önerirsiniz.

Bu 21 aralık olayı canınızı sıkıyormu kızlar. Benim çok kafama takılıyor. Herkes bişi olmaz dio ama olacağı varsada kimseye söylemezler kaos olmasın diye.

canım ömaşallah çok güzleller kızında ağız tadiyla giysin. llerinize sağlık

oohh ohh maşallah bebişkoya kilosu çok güzl olmuş.36. haftada bekle bekle gelmez artık .güzel bebişin doğduktan sonra foto istiyoruz unutma zynepcim .

doktoruna muhakkak danış canım biz ne desek boş olıuyor. ben 32. haftada 8 saatlik yolu arabayla gelmiştim şükür bişi, olmadı ama olmayacağı anlamınada glmiyordu bu bnimki mecburiyettendi. ben halen araba kullanıyorum allahtan bir aksilik çıkmazsa ocağın beşine kadarda çalışmayı düşünüyorum anca proğüramlıyorum işleri bakalım hayırşlısı

valla rekor bende haralda bven 20 kilo aldım vereceğimdende hiç kuşkum yok. muzu severim ben hergün olmasada haftada 3 günden fazla yiyorum bakalım son kontrold etkisisni görürmüyüz.

canım çok çok geçmiş olsun şükür sendede bebeişindede bişi yok. lütfen daha dikkat t kndine

benimd dün kontrolüm vardı bebeişkonun kalp atışları 120-140 arası syretti. sancımda 15-20 arasında syir halindydi doktor gayet güzel dedi. 37-40 hafta arasında doğum bklriz diy konuştu 10 gün sonra gelmemi istedi çatı muayensi için

Son düzenleme:

saol canım :)
ayy bide small aldım ben onu hiç düşünmedim ya bu modeli görmüşmüydün sen orda?kışlık olup olmadığıda anlaşılmıyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…