Fulya maşallah küçük prens çok tatlı kurabiyelerin pastan ve magnet harika görünüyor bizimde 15 ocak haftasonuda biz yapcaz partimizi bakalım
Vave maşallah iyi kiloları boyları hastalıklardanda uzak olurlarsa herşey süper ama nasıl oluyosa kurtulamıyoruzNe kadar çeşitli ateşölçerler var ya bi karar kılamamışlar hangisi en sağlıklıysa onu üretselerya
Yeldacım düzeldi baya önceye göre çok iyi diyebilirim annemden net bi bilgi alamadım yoksa ruzada sormuştu yazcam okuduklarını bence çok etkili oldu ve hala iyi hastalık durumundan biraz huzursuzlandı yoksa normal hali çok değişti maşallah da diyim kendimden korkar oldum Allah bozmasın
Fulyacım uyudu gitti yoksa imkansız neti açtırmıyo sıpa uyuma şeklimiz baba oğlan bide ben yatağa yatıyoruz bütün ışıklar sesler kesiliyo bi sağa yuvarlıyo kendini bi sola en son ayak ucunda uyuyup kalıyo tam komedi
Burçak nasıl enerjin olmaz toparlan hemen eski burçağı geri istiyoruz senin enerjini yerine nasıl getireceğimi biliyorum hemen polemik başlatmam lazım
Fulyacım uyudu gitti yoksa imkansız neti açtırmıyo sıpa uyuma şeklimiz baba oğlan bide ben yatağa yatıyoruz bütün ışıklar sesler kesiliyo bi sağa yuvarlıyo kendini bi sola en son ayak ucunda uyuyup kalıyo tam komedi
Burçak nasıl enerjin olmaz toparlan hemen eski burçağı geri istiyoruz senin enerjini yerine nasıl getireceğimi biliyorum hemen polemik başlatmam lazım
ya bızde huzursuzluk fılan da yaptı bı de uzun sürünce dedım heralde enfeksıyon.. doktora gıttık muaynede bişi çıkmadı,ıdrar tahlılı yapalım dedı dr,bnm sıpadan ıdrar alamadık,ıdrar poşetı alıp eve geldik,baktım bızımkı ıyıleşti,bı doktora gıdıp bızı süründüresı varmış
ne zaman hastalansa bole sacma salak bı dr macerasından sonra iyileşio bızımkı ilaça bıle gerek kalmıo cogu zaman
inş sizde sıkıntı yapmaz,bızde altı ay aşısı da fena çarpmıştı nehırı,o yuzden ben beklıodum belkı de düşünce gücümle hasta ettım kızımı,bilemıorum artık
Sorma ya hava iki gündür muhteşem tam gezme havası ama yağmur geliyomuş sen bütün kurtlarından kurtulmuşsun ben sadece kadir has ve metroport yaptım oralarda baydı
Burçak iyice tırstım bende şimdi negatif enerji salgılıyorum kesin ateşlenir:18: