2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

kıyamam ya allah yardımcın olsun :( çok üzüldüm ne dicemi bilemyrum gerçekten

canım benim öyle üzgünüm ki ne desek boş biliyorum..
ama derdi veren dermanını da verir canım, allaha sığın ve dermanını ondan iste..
allah sana sabırlar versin ama her şeyde de bir hayır olduğunu unutma canım benim..

allah sabır versin canım.çok üzüldüm gerçekten.bundan sonra inşallah daha sağlıklı hamilik nasip etsin allah

sana ne desek boş..allah sabır ve güç kuvvet versin..dualarımız seninle..

Çok üzgünüm ve ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin.

canım ya rabbim inşallah bundan sonra hayırlı sağlıklı bi bebiş nasip eder sana tam kapatırken bi bakayım dedim inan mideme boğazıma bişeyler saplandı 2gün öncede kötü bihaber almıştım çekene çok zor ama inşallah enkısa zamanda tekrar sevinirsin ya banada yaştan dolayı hep öneriyorlar bugün 3lü testi yaptılar temizde çıksa yine önericez dediler ay bugün önümde 28 yaşında bi kadına kızıyolardı çok özürlüymüş yaptır diye çok zor bi karar rabbim yaşatmasın bidaha kimseye .sana da inşallah enkısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip etsin

canım benim inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin size..

Canım çok üzüldüm, Allah sabırlar versin. Bu dünyadan kısmeti yokmuş meleğinin. Hiç acaba, keşke deme; sen ne yaparsan yap, kaderde ne varsa o olur... Dilerim acın çabuk küllenir, Allah tez zamanda yeni mutluluklar nasip eder.

Nilhans ben dün saglikocagina gittim doktor tsh cok dùşük dedi Endokrinolojiye yönlendirdi o gerekirse ilaç verir dedi Göztepe medeniyet unı.tavsiye etti.en kısa zamnda gidicem ama eskisine nazaran cok iyim en azından birazda olsa iştahım var ve yemek yiyorum.sen nasılsın canım insallah ikimizde atlatiriz.

Allah sabırlar versin canım. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile olur, sağlıkla alırsın bebeğini eline... Ben de 14 haftalık bir bebeğimi kaybettim.. Önce çok üzüldüm tabii. Şefaat hakkı oluyormuş ahirette... İnsana ilk zamanlar az da olsa teselli oluyor. Ama aradan yıllar geçince, üzüntüsü geçtiği gibi, iç huzuru veriyor. En azından kurtuluşumuza vesile bir nedenim var diyorsun...

Benim zaten çok şükür bu hamileliğim bulantısız geçti... Bu TSH korkutmuştu.. O da çok şükür yoluna giriyor.. Senin de her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorum.. Bir çok hamilede tiroidin çok çalışması durumu olabiliyormuş.. 4 ay civarında normale dönüyormuş.. Endokrine git yine sen, insan en azından uzmanına sorduğu için içi daha rahat oluyor...
Senin minişin kız mıydı oğlanmı?

Canııım çook üzüldüm simdi yeni okudum Allah sabırlar versin hep herseyin hayırlısı için dua ediyoruz ya Allah onu yanına istemiş sanada öbür dünyada şefaatçi olacak inşallah seni orada beklicek.daha cok gencsin birsürü saglikli cocukların olur inşallah.

Canım yüce Allah sabrını versin. İnan gözlerim doldu okuyunca. Çok üzüldüm. Ne desem boş. Dualarım seninle. (

Canim ikili testte ben ısrar edince doktor baktı kız dedi fakat kesin değil değişebilir dedi bakalım saglikli olsunda p.tesi doktoruma gidicem herhalde artık kesinleşir.

Canım Allah sabrını versin. Gerçekten çok üzüldüm. En kısa zamanda sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
Belki bundan da bir şey öğreniceğin vardır ne diyelim artık.
Bundan sonraki hamileliğin çok güzel geçecek ve bebişini kucağına alacaksın inşallah...

Canim ben pilatese basladin ebru şalli nin cd sinden yapiyorum

Canım ebru şallının hamileler için mi cd si var? Ben de hamıle kalmadan once yapıyordum, ama ebru şallının herkese yaptırdığı platesti. o platesi bizim yapmamız yanlış şu an ben doktoruma sormuştum. hamileler için ayrı platesler var. eğer onu yapıyorsan sorun yok. ne güzel. diğeriyse tehlikeli olabilir, zor hareketler vardı. söyleyeyım dedim görmüşken.

Ayşecim maşallah tombiş bir kız geliyor galiba :) Allah nazardan saklasın. çok sevindim. Allah bir daha üzüntü göstermesin hiçbirimize inşallah.

Kızlar bu akşam tatile çıkıyoruz. Bayramdan sonra dönücem. Dün doktora gittim, bebişimi gördüm. Allahıma şükür herşey yolunda. Doktorumda seyahete engel bir durum olmadığını tekrarladı. İçim rahat etti :) Ama denizden çıkınca mayonu değiştir, duş al, güneşte fazla kalma, çok su iç, havuza girme önerilerini sıraladı :)))

Bilgisayarı alıcam yanıma. Arada girer bakarım neler oluyormuş topiğimizde :)) Herkes kendine iyi baksın. Bebişlerinize de iyi bakın. :))

canım çok üzüldüm, ne denir bilemedim, Allah sana bol sabır versin...

Bir sonraki gebeliğini çok rahat ve sorunsuz geçirirsin sağlıklı bir çocuğun olur inşallah.
allah o fırsatı verir inan...
üzülme demek işe yaramasa da... nolur üzülme...

canim cok ama cok gecmis olsun. gercekten cok üzüldüm allahim sabir versin insallah en kisa zamanda allahim yine verir. sen yeterki üzülme kendini yipratma herseyin hayirlisi hersey allahtan diyerek sana cok ama cok gecmis olsun diliyorum en kisa zamanda iyilesmen dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…