merhaba kizlar
buraya tayfun gelecek uyarisiyla panik olduk ama sanirim bulundugumuz yeri teyet gecti
yinede baya ruzgar var disarda sabah cok kotu degildi kizimi yine dr a goturduk esimde ogleden sonra gitti ise
geçmiş olsun Yeşim,tüm sıkıntılarınız anlat doktora,yardımcı olacaktır mutlaka..
Allah yardımcınız olsun..
sagol canim. dr tanidi artik bizi krese gittigi icinde olabilir bu kadar sik hasta olmasi diyor
birde dilalti damla asidan bahsettim arastiracakmis. ben de trden anneme dedim arastirsin diye.
cigerleri temiz suan Allah a sukur nezle baslangici olmus. kulaklardada enfeksiyon yok
yani gore gore ogrendim kameraya bakinca enf varmi yokmu ben bile anlar oldum.
Yeşim83 Allah kolaylık versin geçmiş olsun.
Bende parmak emen bir çocuktum (6 yaşıma kadar)
En etkili yöntem annemin pijamamın kollarını dikmesi olmuştu. Gece uyurken farketmeden alıyordum çünkü.
Sonra cindy bebek almışlardı. Parmak emmemi bırakmak şartıyla.
Bende bırakmıştım :)))
Canlarım benim ya nasıl uğraşmışlar
ben de cok ugrasiyorum defne kolikti bebekten sadece memede duruyordu yapisik ikiz gibi gecdik 3 ay
sonra bu parmagini kesfetti emzik ugrastim veremedim bir parmagini emince susuyordu teselli ediyor kendini
deyip cekmedim elini agzindan ama hata yaptigimi anladim. bir ara birakmisti ama basladi tekrar
yanlis oldugunu biliyor aslinda buyuk kizlar emmez diyor sen artik buyuk kizsin filan diyorum anliyor cekiyor
belki daldirip koyuyor agzina. her defainda ikaz edip cikarttiriyorum. ins uzun surmez
birazda irsi galiba annanemde emermis esiminde teyzesi emiyormus.
merhaba bende aranıza yeni katıldım kısmetse benım bebegımde 31 ocak doğum gözüküyor=) cumartesi kızım olucagını öğrendım.. kız erkek farketmezdi benım için saglıkla doğsun yavrum çok güzel bir duygu <3
gozun aydin canim cok merak ediyorum acaba gununu hangi bebis bekleyecek genelde erken oluyor dogumlar
ben nasip olursa son gune kadar beklemek istiyorum tabi bir sorun cikmazsa cunku kizimin dogum gunuyle ayni tarih oluyor
ama ne yazikki bu bizim elimizde degil gelene de dur denmez:))
KIZLAR CUMARTESŞ DR GİTTİM RENKLİ dobllor girdim bebeği 380gr5 ay 5 günlük bana küçük geldi birde dr böbreklerde genişleme var dedi korkma gibi laflar ettiama yine de korkuyorum umarım sıkıntı olmaz dr söylemesine göre yanılmada olabilir doğduktan sonra çocuk dr görücek dedii off kafam çok karıştı yaşayan varmı böyle sıkıntı
canim gr filan normal bence daha ne olucak zaten son 2-3 ayda kilo aliyorlar. simdi organlari gelisiyor
findik ceviz yiyebilirsin 2-3 tane gunde onlar kilo yapiyor diye duydum ama bebisler saglikla dogsunda kilo aliniyor
hatta cok izli aliyorlar ayda 1 kilo civari o yuzden onu hic kafana takma ki zaten kilosuda normal
o olcumler nokta atisi da yapmiyor bu arada bilgn olsun canim
Teşekkür ederim canım benim,Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah.Çift yumurta canım.Hakkımızda en hayırlısı olsun.Vakti zamanı şaşmaz muhakkak ama,benim en büyük korkum sezeryanı beklerken normal doğum olması.Birde ikiz olunca daha tedirgin oluyor insan.Allah ım hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip eylesin inşallah...
hic korkma canim normal dogan ikiz bebeklerde oluyor duruslari normalse bir sorun yoksa niye olmasin
oynamasi nasil simdi ben tek bebek olunca bir hareket hissediyorum onlar cosuyorlardir iki kardes :))
biraz daha buyuyunce artik karnin sekilden sekile girer ikisi iki taraftan baya calisirlar:))
ılk 3 ay hıc almadım son 1 ayda hooooop 3 kılo:)doktor uyardı dıkkat dedı 1.5 kılo almalıydın dedı karbonkıdratı kestım yürüyuse basladım 45 dk haftada 4 gun.sız ne durumdasınız
55 ile hamile kaldim yada 54 tu tam hatirlamiyorum. suan 58,5 kilo oldum
normal kilom 52-53 arasiydi aslinda . bence son 2-3 ayda dikkat etmek lazim
ama bizimde 4 ayimiz kaldi ya saka maka. bitiricez askerligi hehe:)
Kızlar ben strilazörü arzumunkini alıccam.enuygunu o fiyat olarak hemde buharlı pişirme özelliğide var ekstradan,aklınızda olsun
Arzum Bebbe AR 852 Sterilizatör ve Buharlı Pişirici - e-bebek.com
ateş ölçer olarakta bu tip daha iyi gibi geldi
Microlife Ateş Ölçer Emzik | Fiyat 13 TL| Eczaneden.co
bende su buharli pisiriciden alicam nasip olursa bir tanidik kullaniyor cok memnunmus
ama daha vakti var 3-4 aylik olunca alirim nasil olsa ek besinlere hemen gecmiyor.
kızlar memişlerimin kenarları bir kaşınıyorki sormayın,sanırım sürekli büyüyorlar

daha ne kadar büyüycekler bilmiyorum galiba yavrum doğunca emzirirken yüzünü göremiycem bu gidişle

hahahaa.vede kenarları çatlamaya başladı ..
sizin memişler ne alemde

ya varya şekil şemal kaymaya başladı göbeğimde hiç çatlağım oluşmadı ama yanlarımda ve bacaklarımda özellikle memelerimin kenarlarında mor mor çatlaklar oluşmaya başladı,harita gibi olmasam bari :97: ayrıca 1,5 klio almışım,sanırım artık kilo almaya başlıycaz normal olarak,iştahımda arttı paso mutfaktayım:125: devamlı tatlı şeyler yiyiyorum Allah sonumu hayır etsin
ya benim memisler simsiyah oldu niye oyle olduki? uclarida buyudu cok acidi bir donem zyagi surdum cok iyi geldi
buyudulerde :) gerci guzel duruyorlar:)
kizima hamileyken sag gogsumun altinda batma hissediyordum
ama bu his 7. ayimda filan oluyordu benim daha 5. ayim bitti niye bu kadar erken basladi acaba?
ayrica afedersiniz alt taraftan uste cikan boyle iplik gibi agrilar yasiyorum bazen belimde agriyor
azicik ayakata dursam ayakalarimin alti acimaya basliyor bormalde bu aylarda zinde olmak lazim ama..
6. ay sonuna kadar yani yatarkende rahat yatamiyorum karnimin yuzunden. :)