2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ya biz 3 gün öncesine kadar kız biliyorduk bebişi o yüzden kızıma yeni oda aldık çilekten ama bizimki meğerse erkemiş :) pembe pembe kızlar kullanır işte diyorduk :) neyse büyüyünceye kadar farketmez herhalde

aman allahım süprize bak :) sağlıcakla olsun boşver nolucak sen kombine edersin cnm başka eşyalarla rengi ayarlarsın,kadınların elinden ne kurtulmuş ;)

Kızlar herkese selamlar!
Biz ayrıntılıdan geldik. Herşey iyi ama böbreklerde minimal düzeyde genişleme mi ne öyle bişey çıktı. Takip edicez, şimdilik bi sıkıntı yok, pank yapmayın dedi. Bi de amniyotik sıvıda subjektif bi azalma tespit edilmiştir dedi usg yi çeken doktor. Kendi doktorum, sorun yok, normal görünüyo,bol su iç dedi.

Ve esas bombası 20 haftada 8 kilo almışım:5:
Çocuğum sağlıklı maşallah ama bu 8 kilo cidden moralimi bozdu, çıkınca ağladım.
Doktor bu ay 3 kilo almışın, çok fazla dedi. Haklı tabi. Bu ay çok dikkat etcem valla. Oraya gidip utanmak istemiyorum bi daha. Çok sinir oldum sormayın! 8 kilo ne ya. Millet tüm hamileliğinde alıyo 8 kiloyu, benim esas alıncak aylar yeni başlıyo. Of neyse, çok sinirlerimi bozmayıp bebişim sağlıklı diye şükrediyim ben di mi?!
gözünaydın bebeğin sağlıklıymış, kiloları dert etme bundan sonrasında dikkat edersin..

Son düzenleme:
:58:kızlar iyi gecelermi deseeeem iyi sabahlarmı :27: bilemedim ....:9:
gram uykum yok.bugün sabah eşimi geçirdikten sonra işe bir yatmışımkiiiii ara ara uyandım ama kafam kalkmadı yataktan,bir kalktım saat 3:00 ,öğlen 3:00 olmuş yuh bana:53:
Allahtan sabah eşimi geçirince bir bardak süt içip yatmışım yavrum o saate kadar aç kalıcaktı karnımda yoksa...nasıl uyumuşum anlamadım okadar,hormonlarım sapıttı iyice valla..:52:
ee haliyle şimdide uyuyamıyorum saat kaç oldu..
hafta içi kayınpederime deli oldum oysa kendisini çok severdim kayınvaldemden sonra oda kaybetti beni:46: gerçi kayınvaldem sağolsun hakkını yemem kadın manevi olarak köstek olsada bazen, maddi olarak destek oluyor bebeğimize onu bunu almada..kayınpederim hiiç oralı değil sanki çingen beşiği kurucaz çocuğu orda yatırcaz.kendi anneme kızdım hatırlayanlar olur belki ,kadıncağzın hakkını yemişim beşiğimizi aldı bile..kayınvaldem emekli olduğu için kayınpederim dayamış afedersiniz bitaraflarını ona yemiş yıllarca kadını ne elektrik ne su öder.üstüne birde bizim abi dediğimiz sevdiğimiz bi insan eşimden hamile olduğumu duymuş,haliyle ilk bebeğimiz sevinçliyiz eşim söylemiş.oda yolda kayınpederimi görünce tebrik etmiş,torun geliyomuş diye,neymiş kayınpederim utanmış niye sölüyomuşuz biz ona buna ayıpmış..tövbe yarabbim sanki çocuk onun oğlundan değil başkasından,saatlerce ağladım:43: herneyse eşim birgün patlıycam söylenicem derken bugün eve gelmeden önce uğramış,söylenmiş azcık düşünmüyosun sormuyosun annemmi sorucak herşeyi diye...biz görmedik diyomuş anamızdan babamızdan.kayınpederim 74 yaşında geç evlenmişler kayınvaldemle eşimin dedesi yaşında malum geri kafa.ama dinç maşallah taşın suyunu çıkarır o cinsten...Allaha şükür herşeyimizi alıyoruz bebeğimize yavaş yavaş,ama sorması yeter varmı ihtiyacınız diye,ya zaten eşim yazık kendi düğününü kendi yapmış insan,bize bir televizyon birde buzdolabı alıp onların taksitini bile bize yıkmaya çalışan adamdan ne beklersinki..altınlarını bile eşim kendi maaşıyla yapmış insan..herneyse
eşim bi geldi eve anlattı,okadar laf söledim demedi ne ihtiyacın var diye dedi,çok alınmış cnm kocam benim kıyamam başladı ağlamaya ,ben eşim ağlayınca dayanamam hiç,çünkü çok sabırlıdır mülayimdir uyumlu biridir,ağlamayı haketmeyenlerden yani...bende başladım ağlamaya sarıldık beraber ağladık..ailede bir yere kadarmış dedi kıyamam.eşim birde tek evlat 10 tane olsaymış napıcakmış babası bilmem..

Canım eşini çok iyi anlıyorum! Ben de benzer şeyler yaşadım. Ama aile hakkaten bi yere kadar. Üzülmeyin artık gerçek aileniz, sizsiniz birbiriniz için. Ben eşime sıkı sıkıya sarılıyorum o yüzden. Siz de boşverin!

merhaba güzel anneler,çalıştığım için cok sık giremiyorum.umarım herkes iyidir. bizim geçen cuma ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı. herşey yolunda Allah a şükür. 1 ekimde tekrar gidicem şeker yüklemesi ve karaciğer testi için. bu karaciğer testi nedir bilen varmı. daha önce duymadım veya rutin tahlillerde okumadım merak ettim

Kızlar herkese selamlar!
Biz ayrıntılıdan geldik. Herşey iyi ama böbreklerde minimal düzeyde genişleme mi ne öyle bişey çıktı. Takip edicez, şimdilik bi sıkıntı yok, pank yapmayın dedi. Bi de amniyotik sıvıda subjektif bi azalma tespit edilmiştir dedi usg yi çeken doktor. Kendi doktorum, sorun yok, normal görünüyo,bol su iç dedi.

Ve esas bombası 20 haftada 8 kilo almışım:5:
Çocuğum sağlıklı maşallah ama bu 8 kilo cidden moralimi bozdu, çıkınca ağladım.
Doktor bu ay 3 kilo almışın, çok fazla dedi. Haklı tabi. Bu ay çok dikkat etcem valla. Oraya gidip utanmak istemiyorum bi daha. Çok sinir oldum sormayın! 8 kilo ne ya. Millet tüm hamileliğinde alıyo 8 kiloyu, benim esas alıncak aylar yeni başlıyo. Of neyse, çok sinirlerimi bozmayıp bebişim sağlıklı diye şükrediyim ben di mi?!

canım 8 kg bıraz fazla am zayıf ınsanalr daha cok kılo alıyormus hamılelıkelrıdne eger dıkkat edip 28-30. haftaya

kadar fazla kılo almazsan tolore edersın bence eğer perhiz yapılcaksa bu haftaalrda yapmamzı lazım cunku 7 aydan

sonra çok zor bebeğın tam kılo alma dönemı

ne güzel bebeıgn ıyı hersey yolundaymıss ısnallah bzı de guzel haberler alabılırız :)

maşallah size maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayşecim benim ogluşu eklememişin paşamın adıda mehmet olacak inş:nazar::nazar::nazar::nazar:

eklıyorum canım :)

canım şuan stokta var haberin olsun..
.

evet canım gordum ara ara kotnrol edıorm :) sağol

bir de iade ve değişim süresi 30 gunmus ben bebek doğunca gidip odasını alalım dıyrodum eşimel ortak duuncemız bu

yanı ne olru ne olmaz die ama madem böle doğuma 15 gun kala odayı kuralım Allah koruusn bişi olursa

iade edebilelim abri gözümüzün onunde kalmaz ınsallah öle bişi olmaz ama ıster ıstemez düşünüyorum :26:

Aysecim dikkat edim ben şu 2 ay, evet!
İnşallah şu 2 ay az alırsam, sonrasında rahat ederim di mi?
Sen de güzel haberlerle dönersin inşallah! Bebişin seni rahatlatır, munzur bi fotosunu da veriyolar, bakar bakar durursun artık

Son düzenleme:
Evt canım baktım kontrol edıorm ara ara :) sağol

bu arada canım aldıktan sonra 1 ay ıcınde ıade edebılomussun

doğum sonraıs alcaktık ama acaba dıorm doğuma 10-15 gun kala mı alıp kursak Allah korusun

bişi olursa iade edebiliriz hem :26:

Allaha şükür herşey yolunda Ayşecim..yani doğuma 10 gün kala kurarsın hazır olur bebeğin odası..ona bakarsan hiç birimizin garantisi yok..ne zaman ne olacağını bilemeyiz..bence sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

merhaba güzel anneler,çalıştığım için cok sık giremiyorum.umarım herkes iyidir. bizim geçen cuma ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı. herşey yolunda Allah a şükür. 1 ekimde tekrar gidicem şeker yüklemesi ve karaciğer testi için. bu karaciğer testi nedir bilen varmı. daha önce duymadım veya rutin tahlillerde okumadım merak ettim

merhaba canım..gözün aydın herşey yolundaymış bak..

Aysecim dikkat edim ben şu 2 ay, evet!
İnşallah şu 2 ay az alırsam, sonrasında rahat ederim di mi?

evet canım tabıı kı hatta benım dıyetısyenın verdiği çok güzel bi listem var onu yenıden düzenelyip doktoruma

gösterıcem cunkı doktorum hamılelıkte bazı enerjıelrı alman lazım enerjıden yoksun dıyet tasvip etmıyoruz dedi

düzenleınce buraya da yazyaım sen de doktoruna sorup o sekılde beslenırsın olmaz mı

benım de pıhtılaşmadan ve ödem riskinden dolayı cok kılo almamam lazım ben hamıel kalamdna dıyet yapıp 10 kg verdım

69 olmsutum ama arada bı düşük yapınca kılo geldı sonrakı ay 73-74 ile hamıle kaldım ıste

şu anda kılom 77-78 arasında değişio ama benimde dikkat etmem lazım kıloyu görüntü için değilde

benım ve bebegımın sağlığı ıcın önemsıyorum

Allaha şükür herşey yolunda Ayşecim..yani doğuma 10 gün kala kurarsın hazır olur bebeğin odası..ona bakarsan hiç birimizin garantisi yok..ne zaman ne olacağını bilemeyiz..bence sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

ınsallahh canım ya ınsallaahh ayy evet doğuma 10 gun kala kurarım evet hem eksığı gedıgı kaldı mı bakrım

hemde güzel enerjıelrle dolarım böleee bekelrıs bebegımızı :5: ay cok duygulandımm

saol canım Allah a şükür herşey yolundaymış. zaten ben hiç 2li 3lü 4lü test yapıp kafamı karıştırmadım sadece ayrıntılı yaptırdım o da ii çıktı şükür. sadece şu karaciğer testi kafama takıldı işte bilen varsa bilgi verebilirse mennun olucam

seninde gözünaydın,üst üste güzel haberler almak ne güzel..Maşallah bebeğine..
Ben hiç bilemicem karaciğer testini..

ınsallahh canım ya ınsallaahh ayy evet doğuma 10 gun kala kurarım evet hem eksığı gedıgı kaldı mı bakrım

hemde güzel enerjıelrle dolarım böleee bekelrıs bebegımızı :5: ay cok duygulandımm

Allah hepimizi o günlere hayırlısıyla eriştirsin canım..benimde içim kıpır kıpır oluyor valla..

Valla ayşecim, işte ben hamilelikten önce kan hapı kullandım, kan seviyem normalleşsin diye.
6 aya yakın bi zamanda 5 kilo kadar aldım. Sonra da hamile kalınca aldım. Anlıcağın şu anda normal kiloma göre 15 kilo fazlayım.
bu halim çok tuhaf geliyo bana. Keşke ben de bi diyet yapıp öyle hamile kalsaydım diyorum şimdi. Neyse artık çok geç...
Diyet listeni paylaş valla canım, uygularım doktoruma sorup, süper olur! Çok teşekkür ederim şimdiden.
Ben de görüntü için değil ama sağlık da sıkntı olmasın diye çünkü şimdiden kendimi çok ağır hissediyorum canım ya.
Bu arada senin de yarın eline minnoşunun bi fotosunu versinler bak sen de çok mutlu olcaksın. Çok şirin ya! Bakıp bakıp duruyorum! Çok güzel bi duygu cidden! Allahım kucağımıza da almayı nasip eder inşallah!

aman allahım süprize bak :) sağlıcakla olsun boşver nolucak sen kombine edersin cnm başka eşyalarla rengi ayarlarsın,kadınların elinden ne kurtulmuş ;)

gözünaydın bebeğin sağlıklıymış, kiloları dert etme bundan sonrasında dikkat edersin..

gözün aydın o genişlemeyi banada dediler umarım sıkıntı yaşayamayız ,kızlar size bişey sorucam benim yemek borum yanmaya başladı çok rahatsız edici bir yanma var yaşayanlar varmı

yanlız cnm hensvikin kendi dolabı var hensvik ailesi olarak geçer,dolabını sanki başka model gibi seçmişssin,belki kendi dolabını görmemişsindir diye yazayım dedim.ayrıca cibinliklerinede göz atın ikeanın onlarda güzel cancanlar:52:

uyandınmı kız gece kuşu :1:

selam oack anneleri istanbulda doğum yapacaklar yer ve fiyat araştırması yaptınız mı? karar verildimi paylaşabilirmisiniz?

ya bende düşündüm geçen gittiğimde sorucaktım ama biz yeni yıldan sonra doğum yapıcaz büyük ihtimal
yani zam gelirmi hiç bilmiyorum gelir heralde o düşünceyle fiyat işinie kafa yormuyrum şuan :))

Ayşecim beşiklerin içine alacağımız yatakların kalınlığı ne kadar olması gerekiyor.vyssa slappna olan yatak 5cm.. bu kalınlık normal mi yatak için bana sanki biraz ince geldi..

Ayşecim beşiklerin içine alacağımız yatakların kalınlığı ne kadar olması gerekiyor.vyssa slappna olan yatak 5cm.. bu kalınlık normal mi yatak için bana sanki biraz ince geldi..

bende şu yatak konusunda çok kararsızım :(

biz kendimiz için visco yatak kullanıyoruz çok memnunuz bebekler içinde olanı var acaba doğrumu yaparız almakla onuda bilemiyorum..
alerjik durumları olabilir bebeklerin malum..en iyi hangisi anti alerjiktir ya da bebeğin omurgası için doğrudur acaba :44:

bu alışma düzeyı ıcın verılen listeydı doktora gösterıcem üzeirnde değişiklık yapiyosa yapsın :)

yanlış varsa sölesin bakalım :) bana getır ben bakarım dedi buraya da yapıştırayım

**öğle ve akşam yemeği kısmına eklemeyı unutmusum köfte tavuk balık yenebılır bellı mıktaralrda tabıı kı

**ben genelde tavuk ve balıgı salataya ekleyerek yıyrodum bazende peynırı çok güzel oluyrodu

**köfteyı ise büyüklüğüne göre göz kararı ayarlıyordum kilo vermek özellıkle iyi beslenıp almamak için

dengelı beslenmek şart içinde hem et olmalı hem sebze hepsi önemli :) ve tabıı kı ekmekte

**yemeğe başlamadan önce mutlaka su

***yoğurt , ayran veya cacık şekline değerlendirilebilir...

**bir de akşam yemeği vaktine göre 18 deki ara kaldırılabılır ben ancak eve vardıgım ıcın

ve o arada da acıktıgım için liste öyle

***Yemeklerin sırası su, çorba, salata, ayran-cacık-yoğurt,ana yemek.

538633_4590588410837_1525035093_n%2520-%2520Kopya.jpg

Valla ayşecim, işte ben hamilelikten önce kan hapı kullandım, kan seviyem normalleşsin diye.
6 aya yakın bi zamanda 5 kilo kadar aldım. Sonra da hamile kalınca aldım. Anlıcağın şu anda normal kiloma göre 15 kilo fazlayım.
bu halim çok tuhaf geliyo bana. Keşke ben de bi diyet yapıp öyle hamile kalsaydım diyorum şimdi. Neyse artık çok geç...
Diyet listeni paylaş valla canım, uygularım doktoruma sorup, süper olur! Çok teşekkür ederim şimdiden.
Ben de görüntü için değil ama sağlık da sıkntı olmasın diye çünkü şimdiden kendimi çok ağır hissediyorum canım ya.
Bu arada senin de yarın eline minnoşunun bi fotosunu versinler bak sen de çok mutlu olcaksın. Çok şirin ya! Bakıp bakıp duruyorum! Çok güzel bi duygu cidden! Allahım kucağımıza da almayı nasip eder inşallah!

anladım canım öel böle gelıo kılo maaleseff ınsallahçok kılo almayızz

ayy ınsallah canım bi gidelımde dr a :)

5 cm cidden çok inceymış canım ya ama hıc bı bılgım yok :s

Son düzenleme:
Back
X